davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Για πες μου και οτι άλλο εγραφα με τους κλονους αντε να μαθο και εγο ξαναβαλτετο να το διαβασο αντεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τα εζβισα κιολας!! Από ποτε ο χρηστης μπορει και ζβινει στο μπουρδελα??? !!!!! ΕΓΟ ΕΙΜΑΙ Ο ΝΤΑΒΑΡΙΤΣ !!! ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΜΑΣΤΕ !!!!! και μιας και αναφερες για ip ktl να σου πω πος σε βρισκουν μιας και με ενημεροσαν στον υπνο μου εκτενεστατα ειχα παρει τα χαπια μου λοιπον και εκει που με ειχαν πιασει και κοιμομουν ειδα στον υπνο μου έναν απο τους 2000 τροπους εντοπισμου λοιπον ακουστε τι ειδα στον υπνο μου !!!!!! σε έναν μοναδικο υπολογιστη οπου εχει εν αγνια τοποθετηθει ένα λογισμικο καταγραφης της χρησης του σιγκεκριμενου υπολογιστη καθονται 100 διαφορετικοι χρηστες για μια και μοναδικη ορα το λογισμικο καταγραφης στην μια και μοναδικη ορα καταγραφει της προτιμησεις του κάθε χρηστη στο ιντερνετ την διαφορα τον δεκατον του δευτερολεπτου που χτυπαει τα πληκτα στο πληκτρολογιο το τροπο που γραφει στα μαιλ και στης σελιδες κοινονικης διαδικτιοσης και χιλια διο αλλα μικροπραγματακια και στην μια και μοναδικη αυτή ορα το λογισμικο φτιαχνει το ψιφιακο αποτιπομα <<οπος παλια ειταν το δακτιλικο αποτιπομα >>του χρηστη όταν αυτοι οι 100 σινγκεκριμενοι χρηστες χρησημοποιησουν υπολογιστη ιντερνετ κινιτο κτλ σε οπιοδηποτε μερος του πλανητη μπορει να τους βρει το λογισμικο αυτό αμεσος δεν εχει σχεση η ip kai oi proxy kai h malakies που και εγω πιστευα!!! Και εμεινα μαλακας !!!! η τεχνολογια εχει δεσει την ανθροποτητα!!!! Και υπαρχουν αλοι 2000 τροποι!!!!!!! Αυτά ειδα στον υπνο μου και γραψε με το πραγματικο σου ονομα τι βαζεις κλονους αμορφοτε αστιχιοτε μοντερακο αντεε ντεεε!!!!!!!! den pisteyo na eisai o pitsirikas poy anaferei ο πανεξηπνος τσαρος οτι ftiaxnei ta βιντεο??????????προσεχε ο δημητρακης29 εχει πολλα στοιχεια για εσενα και θα σε ξεμπροστιασει,(ελεγες πριν με κλωνο, ,βεβεα τωρα τοσβησες,οτι εκβιαζει την μανα του για γκομενους,οτι εχει βγαλει την γυναικα και την κορη του στη βιζιτα κι αλλα τετοια...)
αν καπιος πρεπει να φοβατε εισαι εσυ κι οι κλωνοι που κανεις γιαντη ;) ;) ;)οι προξυ σερβερς δεν θα σε γλυτωσουν,υπαρχουν κι αλλα ιχνη περα απο την ip