Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
προσεχε ο δημητρακης29 εχει πολλα στοιχεια για εσενα και θα σε ξεμπροστιασει,(ελεγες πριν με κλωνο, ,βεβεα τωρα τοσβησες,οτι εκβιαζει την μανα του για γκομενους,οτι εχει βγαλει την γυναικα και την κορη του στη βιζιτα κι αλλα τετοια...)
αν καπιος πρεπει να φοβατε εισαι εσυ κι οι κλωνοι που κανεις γιαντη  ;) ;) ;)οι προξυ σερβερς δεν θα σε γλυτωσουν,υπαρχουν κι αλλα ιχνη περα απο την ip  :rockon: :rockon: :rockon:
Για πες μου και οτι άλλο εγραφα με τους κλονους αντε να μαθο και εγο ξαναβαλτετο να το διαβασο αντεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τα εζβισα κιολας!! Από ποτε ο χρηστης μπορει και ζβινει στο μπουρδελα??? !!!!! ΕΓΟ ΕΙΜΑΙ Ο ΝΤΑΒΑΡΙΤΣ !!! ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΜΑΣΤΕ !!!!! και μιας και αναφερες  για ip ktl να σου πω πος σε βρισκουν μιας και με ενημεροσαν  στον υπνο μου εκτενεστατα  ειχα παρει τα χαπια μου λοιπον και εκει που με ειχαν πιασει και κοιμομουν  ειδα στον υπνο μου έναν απο  τους 2000 τροπους εντοπισμου λοιπον ακουστε τι ειδα στον υπνο μου !!!!!! σε έναν μοναδικο υπολογιστη  οπου εχει εν αγνια τοποθετηθει ένα λογισμικο καταγραφης της χρησης  του σιγκεκριμενου υπολογιστη καθονται 100 διαφορετικοι χρηστες  για  μια και μοναδικη ορα  το λογισμικο καταγραφης στην μια και μοναδικη ορα καταγραφει της προτιμησεις του κάθε χρηστη στο ιντερνετ την διαφορα τον δεκατον του δευτερολεπτου που χτυπαει τα πληκτα στο πληκτρολογιο το τροπο που γραφει στα μαιλ και στης σελιδες κοινονικης διαδικτιοσης και χιλια διο αλλα μικροπραγματακια και στην μια και μοναδικη αυτή ορα το λογισμικο φτιαχνει το ψιφιακο αποτιπομα <<οπος παλια ειταν το δακτιλικο αποτιπομα >>του χρηστη όταν αυτοι οι 100 σινγκεκριμενοι χρηστες  χρησημοποιησουν υπολογιστη ιντερνετ κινιτο κτλ σε οπιοδηποτε μερος του πλανητη μπορει να τους βρει το λογισμικο αυτό  αμεσος δεν εχει σχεση η ip kai oi proxy kai h malakies που και εγω πιστευα!!! Και εμεινα μαλακας !!!! η τεχνολογια εχει δεσει την ανθροποτητα!!!!  Και υπαρχουν αλοι 2000 τροποι!!!!!!!   Αυτά ειδα στον υπνο μου και γραψε με το πραγματικο σου ονομα τι βαζεις κλονους αμορφοτε αστιχιοτε μοντερακο αντεε ντεεε!!!!!!!!  den pisteyo na eisai o pitsirikas poy anaferei ο πανεξηπνος τσαρος  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: οτι ftiaxnei ta βιντεο??????????

arcans83

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Like
4
Πόντοι
1
νταβαριτς πες την μανα σου να μιλησει με τους γιατρους ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ.
σε χαλανε αυτα τα χαπια που περνεις τωρα τελευταια.
σας βαλανε ιντερνετ στο ιδρυμα και την ειδατε πλανηταρχες εκει μεσα. :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Για πες μου και οτι άλλο εγραφα με τους κλονους αντε να μαθο και εγο ξαναβαλτετο να το διαβασο αντεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τα εζβισα κιολας!! Από ποτε ο χρηστης μπορει και ζβινει στο μπουρδελα??? !!!!! ΕΓΟ ΕΙΜΑΙ Ο ΝΤΑΒΑΡΙΤΣ !!! ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΜΑΣΤΕ !!!!! και μιας και αναφερες  για ip ktl να σου πω πος σε βρισκουν μιας και με ενημεροσαν  στον υπνο μου εκτενεστατα  ειχα παρει τα χαπια μου λοιπον και εκει που με ειχαν πιασει και κοιμομουν  ειδα στον υπνο μου έναν απο  τους 2000 τροπους εντοπισμου λοιπον ακουστε τι ειδα στον υπνο μου !!!!!! σε έναν μοναδικο υπολογιστη  οπου εχει εν αγνια τοποθετηθει ένα λογισμικο καταγραφης της χρησης  του σιγκεκριμενου υπολογιστη καθονται 100 διαφορετικοι χρηστες  για  μια και μοναδικη ορα  το λογισμικο καταγραφης στην μια και μοναδικη ορα καταγραφει της προτιμησεις του κάθε χρηστη στο ιντερνετ την διαφορα τον δεκατον του δευτερολεπτου που χτυπαει τα πληκτα στο πληκτρολογιο το τροπο που γραφει στα μαιλ και στης σελιδες κοινονικης διαδικτιοσης και χιλια διο αλλα μικροπραγματακια και στην μια και μοναδικη αυτή ορα το λογισμικο φτιαχνει το ψιφιακο αποτιπομα <<οπος παλια ειταν το δακτιλικο αποτιπομα >>του χρηστη όταν αυτοι οι 100 σινγκεκριμενοι χρηστες  χρησημοποιησουν υπολογιστη ιντερνετ κινιτο κτλ σε οπιοδηποτε μερος του πλανητη μπορει να τους βρει το λογισμικο αυτό  αμεσος δεν εχει σχεση η ip kai oi proxy kai h malakies που και εγω πιστευα!!! Και εμεινα μαλακας !!!! η τεχνολογια εχει δεσει την ανθροποτητα!!!!  Και υπαρχουν αλοι 2000 τροποι!!!!!!!   Αυτά ειδα στον υπνο μου και γραψε με το πραγματικο σου ονομα τι βαζεις κλονους αμορφοτε αστιχιοτε μοντερακο αντεε ντεεε!!!!!!!!  den pisteyo na eisai o pitsirikas poy anaferei ο πανεξηπνος τσαρος  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: οτι ftiaxnei ta βιντεο??????????

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=RKOznIkACeA[/video] [/video]  [video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=fkMpGZ8hsUQ&feature=related[/video] [/video]  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
kai gia na teleionei η μαλακια που βαραει τον καθιστερημενο εδω μεσα :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: αμα ξαναδειτε βιντεα με φοτο κτλ σε οπιοδιποτε σαιτ κινονικης διαδικτιοσης η γιου τουμπε κτλ kai θιγεται η τιμι και η υποληψη και διμοσιοποιουνται τα προσοπικα δεδομενα σας χορις την σινκαταθεση σας  κατευθειαν τηλεφονο στην διοξη ηλεκτρονικου εγκληματος το τηλεφονο το βρισκεισ ανετα στο διαδικτιο εγο που ενημεροθικα προσοπικα μου εκανε εντηποση ποσο ανεβασμενα ειναι τα ατομα στο μιαλο αν και μπατσοι !! ακομα και απο ιντερνετ καφε στην ουγκαντα να εχει ανεβει η μαλακια  θα τον βρουν τον λακαμα στο σπιτι του!!! και ειναι σοβαρο ποινικο αδικημα !!! ξεκολατεεε με τα παιδακια που πεζουν το πουλακι τους!!!! βεβεα εφαγα ιτα γιατι καταλαβα οτι το διαδικτιο πλεον δεν ειναι ελευθερο οπος παλια ΓΙΑΥΤΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΑΙΤ ΣΕ ΟΛΟ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΙΣΤΗΜΑΤΟς αλλα αυτο ειναι αλλη ιστοριαααα!!!! ρολογαααααα ασε τα κλοπιραιτ !!!! θα σου ζητησο πνευματικα δικαιοματα!!!!  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Αυτώ δεν εινε τίποτα.
Κενουργια τεχνικι εινε ότι η αστεινομία τόρα περνι το απωτιπωμα απ τον κολο του κάθε  χρειστη στην καρέκλα που καθαιτε μπροστά από τον υπολογειστη του ίντερνετ καφέ...μιλάμε για σχιμα,βάρος,διάμετρος ,όοολα....και για όooλους τους χρειστες....αυτό λαιγετε κολοαπωτιπωμα.
Μετά ερχοντε σπίτι σου και σε βάζουν να κατσις στην δεικια σου καρέκλα που έχεις μπροστά από τον υπολογειστη σου και πέρνουν το κολοαπωτιπωμα σου.
Ύστερα το σιγκρινουν με την βάση δαιδομένων που έχει ήδη όλα τα κολοαπωτιποματα...σε βρίσκουν στο άψε σβισε...την γαμισες!
Προσεχαιτε ρεεεε...τα πράγματα είνα σωβρακά,μην κανεται μαλακίες!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
που σε ρε μιναρααα???? σου κοπικεε η μιλια???? βαζεις τα παιδακια εδω μεσα να γραφουν  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: και καταπιες την γλοσα σου!!!! αντρακλα μουυυ!!!!!!!!!!!!! που σε ρε μεγαλεεεεε τιτανοτερασρτιεεεεεεεεεεεεεεεεεε  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: ξεσκεπασεμεεεε με τα πολλα στοιχια που εχεις για μενα!!!!!!!!!!!!!!! φτιαξεμου κανα φιντεοοο να σου σκισο τα σαλαχια της γιδες και τα προβατα μαζι με τα λαχανα τα μαρουλια τα αντιδια και τα αγκουρια!!!!!!!! αρχιδατεεεε μαγκααααααααααα τηςςςςςςςςςςς ρωσσσιααςςςςςςςςςςςς που σεεεε ρεεε?????? μουγκα στην στρουγκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:?????????????????????????????????????????????

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
που σε ρε μιναρααα???? σου κοπικεε η μιλια???? βαζεις τα παιδακια εδω μεσα να γραφουν  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: και καταπιες την γλοσα σου!!!! αντρακλα μουυυ!!!!!!!!!!!!! που σε ρε μεγαλεεεεε τιτανοτερασρτιεεεεεεεεεεεεεεεεεε  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: ξεσκεπασεμεεεε με τα πολλα στοιχια που εχεις για μενα!!!!!!!!!!!!!!! φτιαξεμου κανα φιντεοοο να σου σκισο τα σαλαχια της γιδες και τα προβατα μαζι με τα λαχανα τα μαρουλια τα αντιδια και τα αγκουρια!!!!!!!! αρχιδατεεεε μαγκααααααααααα τηςςςςςςςςςςς ρωσσσιααςςςςςςςςςςςς που σεεεε ρεεε?????? μουγκα στην στρουγκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:?????????????????????????????????????????????
εδώ είμαι κατακαημένε  μήπως είσαι εσύ αυτός που κάνει τα βιντεάκια?είναι πολύ πιθανών και ετα λες ότι τα κάνουν άλλοι?όπως και με τους κλώνους.Ο Προδομένος είναι πολύ μαλάκας και αγαθός είναι πανεύκολο να τον κορόιδέψεις.Του κανείς την πουστιά και ο μαλάκας νομίζει ότι του την κάνουν άλλοι :2funny: όπως και με τη μερκουλενκό που ο μαλάκας νομίζε ότι τον αγαπούσε και αυτή ήθελε να του πάρει ότι έχει και να τον κλείσει φυλακή έτσι και τώρα εσύ του κανείς το φίλο και από πίσω τον γαμάς.Δεν είναι τυχαίο ότι γράφεις εσύ και ετα οι κλώνοι σου όπως έγινε και χτες με το youtube :think:έγραψες εσύ ετα ο κλώνος σου έβαλε youtube και ετα πάλι εσύ όταν κανένας άλλος δεν ήταν στο σαιτ

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
εδώ είμαι κατακαημένε  μήπως είσαι εσύ αυτός που κάνει τα βιντεάκια?είναι πολύ πιθανών και ετα λες ότι τα κάνουν άλλοι?όπως και με τους κλώνους.Ο Προδομένος είναι πολύ μαλάκας και αγαθός είναι πανεύκολο να τον κορόιδέψεις.Του κανείς την πουστιά και ο μαλάκας νομίζει ότι του την κάνουν άλλοι :2funny: όπως και με τη μερκουλενκό που ο μαλάκας νομίζε ότι τον αγαπούσε και αυτή ήθελε να του πάρει ότι έχει και να τον κλείσει φυλακή έτσι και τώρα εσύ του κανείς το φίλο και από πίσω τον γαμάς.Δεν είναι τυχαίο ότι γράφεις εσύ και ετα οι κλώνοι σου όπως έγινε και χτες με το youtube :think:έγραψες εσύ ετα ο κλώνος σου έβαλε youtube και ετα πάλι εσύ όταν κανένας άλλος δεν ήταν στο σαιτ
ths παπαριες αυτεσ πεστης στου πιτσιρικαδες καταβλαμενε !!!!!!!!!! με τον προδομενο εχω να μιλησο κανα 8 μινο αλλα σιγουρα εσενα εγω θα σε   :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:   ελπιζο να κανεις σιντομα το βιντεο για την αφεντια μου  αποκαληψε με κουκλαρα μου αντεεεε!!!!!   να γουσταρουμε!!!!!!!!!!!!!!!!! ελπιζο να βρηκες καναν  καλο δικηγορο αλλα ξεχασα εχεις τελιοσει δικιγορος !!!!!!!!  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: και κοφτο εδω μιν το σινεχιζεις γιατι εγω δεν ειμαι προδομενοσ!!!!!!!!!!!!!!  αντε βραδιατικα !!!!! ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑΚΑΒΛΟΜΕΕΕΕΕΕΕΝΝΝΝΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nikolatzis

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ths παπαριες αυτεσ πεστης στου πιτσιρικαδες καταβλαμενε !!!!!!!!!! με τον προδομενο εχω να μιλησο κανα 8 μινο αλλα σιγουρα εσενα εγω θα σε   :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:   ελπιζο να κανεις σιντομα το βιντεο για την αφεντια μου  αποκαληψε με κουκλαρα μου αντεεεε!!!!!   να γουσταρουμε!!!!!!!!!!!!!!!!! ελπιζο να βρηκες καναν  καλο δικηγορο αλλα ξεχασα εχεις τελιοσει δικιγορος !!!!!!!!  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: και κοφτο εδω μιν το σινεχιζεις γιατι εγω δεν ειμαι προδομενοσ!!!!!!!!!!!!!!  αντε βραδιατικα !!!!! ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑΚΑΒΛΟΜΕΕΕΕΕΕΕΝΝΝΝΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
γιαντη  ακουσε με
εγω φιλικα σε εχω προηδοποιησει,προσεχε μην τα βαζεις με τον δημητρακη γιατι και ακρες εχει μεγαλες,κι εχει κ πολλα οπλα  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:
εναντιον σου,που αν τα χρισημοποιηει ,θα τρεχεις κ δεν θα φτανεις οπως και καποιοι αλλοι που πηγαν να του τη βγουν προσφατα,αλλανταλον κλπ,μετα βεβεα ,εμεσα,του ζητησαν συγνωμη,και εκει εληξε η φαση,προς το παρον παντα,
,αλλα εσυ την πας χοντρα την φαση και θα μπλεξεις οσο δεν παει,προσεχε,φιλικα στο λεω,,,, ;) ;) ;) ;)μην κανεις και πολυ το μαγκα..

nikolatzis

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
προσεχε και στο youtube τι γραφεις και τι ΚΑΝΕΙς... ;) ;) ;)
ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΔΩ ΟΜΩς ΠΡΟΣΕΧΕ ΦΙΛΕ...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
PROTON ΕΓΩ ειμαι ο νταβαριτς και δευτερον φοραο παντελονια !!!!! στα αρχιδια μου και οι ακρες και τα προσεχε και κτλ κτλ εδο ειμαι !!!!!!!!!!  και φιλικα στο λεο δεν μασαο τον πουτσο μου!!!!!!!!!!!!!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Καλά, καλά.

Κάνε μας καμία πολιτική ανάλυση για την Αίγυπτο τώρα να διασκεδάσουμε λίγο.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
και σε ολα τα συντροφια και τους μοντ να σαστε ΑΝΔΡΕς ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!! ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕςςςςςςςςςςςςςςς ΓΑΜΟ ΤΟ ΞΟΣΤΑΒΡΙ ΜΟΥΥΥΥ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕς ΣΕ ΠΟΥΣΤΡΗΛΙΚΙΑ ΦΟΡΑΜΕΕΕΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
γιαντη  ακουσε με
εγω φιλικα σε εχω προηδοποιησει,προσεχε μην τα βαζεις με τον δημητρακη γιατι και ακρες εχει μεγαλες,κι εχει κ πολλα οπλα  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:
εναντιον σου,που αν τα χρισημοποιηει ,θα τρεχεις κ δεν θα φτανεις οπως και καποιοι αλλοι που πηγαν να του τη βγουν προσφατα,αλλανταλον κλπ,μετα βεβεα ,εμεσα,του ζητησαν συγνωμη,και εκει εληξε η φαση,προς το παρον παντα,
,αλλα εσυ την πας χοντρα την φαση και θα μπλεξεις οσο δεν παει,προσεχε,φιλικα στο λεω,,,, ;) ;) ;) ;)μην κανεις και πολυ το μαγκα..

Nαι φοβήθηκα πολυ και συμφωνησα  οτι λεει θα λεω ναι μην τυχον και μου την φερει με τις γνωριμιες του και αμαν δεν θα μπορώ να  :knockinb: :knockinb: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck1: :fuck1: :fuck1:  μετα...............

μεχρι και την αποψή του ασπάζωμαι..............

ΟΙ ΠΥΡΦΟΡΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ -
  ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

προσεχε νταβάριτσ εμπλεξες ασχημα με τον αρχηγό μεινε μακρυαααααααααααααααααααααααααα.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
@@@@@ Σε όλους τους ως άνω κλπ.

Τελικα για καμια Μουνάρα Ουκρανέζα θα μάθουμε κατι;;;;;;;;;;; :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

που ;; πως ;;;  ποιος ;;; τι;;;; ποσα;;;; ποτε ;;; γιατι;;;;;
Ολοι οι αγαπουληδες και καμακια εδω ειναι μαζεμενοι;;;; κανεις δεν πληρώνει;;;;
όλοι γαματε Ουκρανεζες με την ομορφιά σας και την κορμοστασιά σας;;;;;

Νταβάριτς καλα εισαι στο  ιδρυμα και κυνηγας Νοσοκομες εσυ τουλάχιστον περνας καλα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• oldmenhospital.jpg
    oldmenhospital.jpg
    61,8 KB · Εμφανίσεις: 20

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom