Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ολοι οι αγαπουληδες και καμακια εδω ειναι μαζεμενοι;;;; κανεις δεν πληρώνει;;;;
Είπα σε μια μουνάρα Ουκρανίδα να έρθει και επιδή δεν έχει λεφτά της είπα να πάρει δάνειο απο την τράπεζα και το σκέφτεται σοβαρά!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
γιαντη  ακουσε με
εγω φιλικα σε εχω προηδοποιησει,προσεχε μην τα βαζεις με τον δημητρακη γιατι και ακρες εχει μεγαλες,κι εχει κ πολλα οπλα  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:
εναντιον σου,που αν τα χρισημοποιηει ,θα τρεχεις κ δεν θα φτανεις οπως και καποιοι αλλοι που πηγαν να του τη βγουν προσφατα,αλλανταλον κλπ,μετα βεβεα ,εμεσα,του ζητησαν συγνωμη,και εκει εληξε η φαση,προς το παρον παντα,
,αλλα εσυ την πας χοντρα την φαση και θα μπλεξεις οσο δεν παει,προσεχε,φιλικα στο λεω,,,, ;) ;) ;) ;)μην κανεις και πολυ το μαγκα..
Ξερεις τι πουστάρα ειναι :2funny:Κρυβετε δεν τον εχει δει και δεν προκειτε να τον δει ποτέ κανενας! :2funny:τσαντιστηκε που αποκαλυψα οτι πιθανοτατα αυτος κανει πουστιες στον Προδωμενο πισω απ΄την πλατη του ενω απο μπροστα του κανει το φιλο.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
PROTON ΕΓΩ ειμαι ο νταβαριτς και δευτερον φοραο παντελονια !!!!! στα αρχιδια μου και οι ακρες και τα προσεχε και κτλ κτλ εδο ειμαι !!!!!!!!!!  και φιλικα στο λεο δεν μασαο τον πουτσο μου!!!!!!!!!!!!!

Νταβαριτς γιατι το βαλες? τι σημαινει αυτο το νικ?

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Nαι φοβήθηκα πολυ και συμφωνησα  οτι λεει θα λεω ναι μην τυχον και μου την φερει με τις γνωριμιες του και αμαν δεν θα μπορώ να  :knockinb: :knockinb: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck1: :fuck1: :fuck1:  μετα...............

μεχρι και την αποψή του ασπάζωμαι..............

ΟΙ ΠΥΡΦΟΡΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ -
 ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

προσεχε νταβάριτσ εμπλεξες ασχημα με τον αρχηγό μεινε μακρυαααααααααααααααααααααααααα.
gamiseta και  οταν θα γινει  προθιπουργοςςς μπρρρρρρρ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
μιληστε ρε σαν ανθρωποι..

δεν καταλαβαινω χρηστο να πουμε..

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Καλά, καλά.

Κάνε μας καμία πολιτική ανάλυση για την Αίγυπτο τώρα να διασκεδάσουμε λίγο.
πουσε αρχιγε καναγια πασοκτζη!!!!!!!!! στα λεγα δεν σταλεγα!!!  μετον  τσεφρι εισαι ακομα???? η τρος τα λευτα αμερικα αραχτος και οπα!!!!!!!!  δεν πιστευο ζιριζεος?????

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
τελος οποιος αντιμετοπισει προβλημα με διμοσιοποιηση προσοπικον του στοιχιον  σε οποιαδιποτε σελιδα η σαιτ του ιντερνετ  τα εγραψα !!! και ελπιζο στην περιπτοση του λαχανα να μιν επαλιθευτο για ακομα μια φορα!!!!!!!!!!!!  εχο παρει τα χαπια μου ειμαι καυλομενοςςςς  και εσο <<στο ψιχιατριο ετοιμος!!!!!! >>   :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:  να περνατε καλα μαγκες  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
τελος οποιος αντιμετοπισει προβλημα με διμοσιοποιηση προσοπικον του στοιχιον  σε οποιαδιποτε σελιδα η σαιτ του ιντερνετ  τα εγραψα !!! και ελπιζο στην περιπτοση του λαχανα να μιν επαλιθευτο για ακομα μια φορα!!!!!!!!!!!!  εχο παρει τα χαπια μου ειμαι καυλομενοςςςς  και εσο <<στο ψιχιατριο ετοιμος!!!!!! >>  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:  να περνατε καλα μαγκες  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Aσε την παρλα και λεγε τι σημαιναι αυτο τον νταβαριτσ

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Νταβαριτς γιατι το βαλες? τι σημαινει αυτο το νικ?
"Γεια σας αγαπητοί  φίλοι  επειδή είμαι γνώστης του αποκρυφισμού ....."

Μήπως αυτός ο φίλος(ierixo το νικ του και εμφανίστηκε πριν μερικες μέρες) είναι πιο ειδικός να απαντήσει  σε αυτή την ερώτηση??? :2funny: :2funny: :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
"Γεια σας αγαπητοί  φίλοι  επειδή είμαι γνώστης του αποκρυφισμού ....."

Μήπως αυτός ο φίλος(ierixo το νικ του και εμφανίστηκε πριν μερικες μέρες) είναι πιο ειδικός να απαντήσει  σε αυτή την ερώτηση??? :2funny: :2funny: :2funny:
Αν και το πιο πιθανό είναι να το εμπνεύστηκε κατώπιν λήψης των βραδινών χαπιών!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

nikolatzis

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
@@@@@ Σε όλους τους ως άνω κλπ.

Τελικα για καμια Μουνάρα Ουκρανέζα θα μάθουμε κατι;;;;;;;;;;; :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

που ;; πως ;;;  ποιος ;;; τι;;;; ποσα;;;; ποτε ;;; γιατι;;;;;
Ολοι οι αγαπουληδες και καμακια εδω ειναι μαζεμενοι;;;; κανεις δεν πληρώνει;;;;
όλοι γαματε Ουκρανεζες με την ομορφιά σας και την κορμοστασιά σας;;;;;

Νταβάριτς καλα εισαι στο  ιδρυμα και κυνηγας Νοσοκομες εσυ τουλάχιστον περνας καλα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
φιλοι γεια
ο δημητρακης29 απο αυτα που βλεπω εχει τα καλυτερα μουνια κ τον πληρωνουν κιολας..εχει βαλει κ φωτογραφιες του που δειχνουν οτι ειναι μοντερνος ωραιος κ με αμαξαρα
οποτε λογικο ειναι ναχει ολες τις μισσ ρωσσια στο κρεβατι του οποτε θελει
οι αλλοι δεν βαζετε φωτογραφιες σας,γιατι δεν ειστε τιποτα απο αυτα νομιζο
ουτε νεοι ουτε ωραιοι ουτε τιποτε :S :S :S
γι αυτο αντι να τον διαβαλετε με ψεματα κ πουστιες καθιστε στα αυγα σας η πιγενετε μεταξι-φυλης να γαμησετε ΠΥΡΦΟΡΟΙ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΝΥΧΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΤΑΝΕΤΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ...τρομπες.. :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
πριν κανα 4 αρι ορες με καλαει που λετε ενας φιλος απο τα παλια στην πτεριγα που τον εχουν εμπλοκι  :grin: :grin: :grin: :grin:  στο ψιχιατριο και πλακονομαστε στα τσιπουρα οπαααααα λεμεεεε!!!!!!!!!  εκει που τα πιναμε περναει ενας δικος του κατσε να πιουμε του λεει πος σε λενε τον ροταο εφρεμ μου λεει ΟΠΑΑΑ λΕΕΕΟΟΟΟ ΤΟΝ ΔΕΣΑΜΕ ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ!!!!!!!!! ΑΜΑΝ ΒΑΓΚΕΛΙΣΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΒΡΕΟΙ!!! το αρβανιτικο κεφαλι μου αρχισε να κανει  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  :2funny: :2funny: :2funny:  μουρλαθικα η καταρα του τσαρου με κινηγαει!!!!!!!!! γαμισετα !!!!!!  :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: ηρεμισε μου λεει χριστιανος ειμαι !!! ουυφφφ λεοοο αντε βιβα !!!! στο καπακι μου ηρθε στο κεφαλι το βιντεο του τσαρου ρε φιντελαρα για μεταφρασε με τα εβραικα που σου μαθε ο μεγας μακριψολης ηγετης τιτανοτεραστιος τσαρος σαλαχοφορος!!!!! [video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=AwdRyJl3lmM&feature=player_embedded[/video] [/video]  :think: :think: :think: :think: δεν βγαζο γρι!!!!!!! για την εροτηση που μου κανες νταβαριτσ στα ρωσικα σιμαινει σιντροφος και επιδη τον ενιοσα καλα στο πετσι μου τον κουμουνισμο και την εποχη εκεινη ολοι ειμασταν σιντροφοι στο ανατολικο μπλοκ μου μεινε στην αρβανιτικη κεφαλα μου  αντε μεταφρασε τιποτα ο μεγας υγετης μιλησε!!!!!!!  πρεπει να μαθουμε τι ελαλησε .Υ.Γ ρολογααα κοψε την βραδινη και δοσε αναφορα απο το μετοπο οβεερρρρ   :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: αντε παο για τα καμαγκρα μου λαιτ να καβλοσο ηρεμα υδονικα!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
τσαρε που εισαι??? ακομα το βιντεο!!!!!! μιν μου το φτιαξεις στα ευραικα!!!!!!!!!!!!!!! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:  και με μουσικαρες εεεεεε!!!!!!!   :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: να γουσταρο να το διχνο στους μουρλους μπας κκαι γινουν καλα μιας και εισε και  ιαματικος!!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: αντε τα λεμε συντροφια!!!!!!!

arcans83

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Like
4
Πόντοι
1
PROTON ΕΓΩ ειμαι ο νταβαριτς και δευτερον φοραο παντελονια !!!!! στα αρχιδια μου και οι ακρες και τα προσεχε και κτλ κτλ εδο ειμαι !!!!!!!!!!  και φιλικα στο λεο δεν μασαο τον πουτσο μου!!!!!!!!!!!!!
εγω λεω οτι εισαι η νταβαριτσα και φορας ασπρη ποδια εκει που σε εχουν.
τον πουτσο μπορει να μην τον μασας,αλλα τον γλυφεις σιγουρα.

υ.γ.
ειπες να σου αλλαξουν τα χαπια σου?

arcans83

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Like
4
Πόντοι
1
και σε ολα τα συντροφια και τους μοντ να σαστε ΑΝΔΡΕς ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!! ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕςςςςςςςςςςςςςςς ΓΑΜΟ ΤΟ ΞΟΣΤΑΒΡΙ ΜΟΥΥΥΥ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕς ΣΕ ΠΟΥΣΤΡΗΛΙΚΙΑ ΦΟΡΑΜΕΕΕΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
εσυ φορας την ασπρη ποδια.
δεν πιανεσε................

arcans83

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Like
4
Πόντοι
1
τελος οποιος αντιμετοπισει προβλημα με διμοσιοποιηση προσοπικον του στοιχιον  σε οποιαδιποτε σελιδα η σαιτ του ιντερνετ  τα εγραψα !!! και ελπιζο στην περιπτοση του λαχανα να μιν επαλιθευτο για ακομα μια φορα!!!!!!!!!!!!  εχο παρει τα χαπια μου ειμαι καυλομενοςςςς  και εσο <<στο ψιχιατριο ετοιμος!!!!!! >>   :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:  να περνατε καλα μαγκες  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
τελικα οσο πας χειροτερευεις.
για ζουρλομανδυα εισαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom