Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
"Disappoint me???First u disappoint yourselfe,without know it!Go to sleep if this is holidays for you!Disapointment is that I thought you was normal person!Friendly"

Δεν το έστειλα ακόμα αλλά έτοιμος είμαι....

Η εναλακτική είναι---->>>"You just missed the nice place! Have nice rest and send me sms to meet tomorow! Kisses! ;)

Τι λέτε? Γρήγορα όμως
Δημητράκης???
η απαντηση 2 παιχταρα μου,η μαλλον ΄΄τα λεμε αυριο΄΄,συγχαρητηρια για τα σκηνικα που στηνεις.Καλα γαμησια...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Δεν της γράφω τίποτα της ξεκωλιάρας....Πολύ ασχολήθικα!! Το τραγικό είναι οτι συμβαίνει συνέχεια απο το τέλος Ιουλίου με τις πιτσιρίκες!
Είπαμε να ρίξουμε στάνταρ και συμβαίνει πάλι....

Μπουρδέλο τα πάντα....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τό γκούγκλαρα αυτό τό μυστήριο μέρος καί ή Wiki τό δίνει αυτόνομη Ιουδαϊκή επαρχία μέ διεθνές πρόγραμμα σπουδών Yiddish, γλωσσολογική έδρα, καί όλα τά σέα.
Τί τελικά ισχύει;
Κκαταρχην η οπως ειπα η πολη δεν εχει καν Εβρα'ι'κο ονομα : назван по местности Биробиджан: так называли пространство между реками Бира (эвенк., река) и Биджан (эвенк., (биджен) постоянное стойбище). του Εβραιους τους πηγαιναν εκει αλλα φευγανε.Ενα κωλοχωρι ειναι με 75.000 κατοικους που το μονο που εχει για επαφη με τον εξω κοσμο ειναι ενας σταθμος τραινου.Εκει δεν παταει ανθρωπος.Τωρα για Ιντις μπορει να εχει μεινει ακομα κανενας γέρος που να μιλαει Ιντις :2funny:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Κκαταρχην η οπως ειπα η πολη δεν εχει καν Εβρα'ι'κο ονομα : назван по местности Биробиджан: так называли пространство между реками Бира (эвенк., река) и Биджан (эвенк., (биджен) постоянное стойбище). του Εβραιους τους πηγαιναν εκει αλλα φευγανε.Ενα κωλοχωρι ειναι με 75.000 κατοικους που το μονο που εχει για επαφη με τον εξω κοσμο ειναι ενας σταθμος τραινου.Εκει δεν παταει ανθρωπος.Τωρα για Ιντις μπορει να εχει μεινει ακομα κανενας γέρος που να μιλαει Ιντις :2funny:

οκ ευχαριστω

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
φτιαξε ενα βιντεο πορνομεταναστη με τα βασικα σε ρωσικα και εβραικα...
Τελικά για ουκρανες συνεχως μαθαινουμε οτι τους αρεσει πραγματικα το πορνιλικι...να τις πηδας ακοπα και συνεχως..σε μια ωρα εχουνε πλημυρισει σαν βρυσες...(πληρωμενες και μη)..ολοκληρη μερα γκομενα να την εχεις θελει πουτσο,παλια πηδαγα free μια στριπερ τα βραδυα(ξημερωμα κατα τις 7) και τα απογευματα του ρεπο της..

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Σε λίγο παίρνω τα ..............χάπια του Yanti και πάω Φαλιράκι! Πουτάνα όλα!!!!! Γεμάτο Ρωσίδια θα είναι!!!!!

Καληνύχτα!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
φτιαξε ενα βιντεο πορνομεταναστη με τα βασικα σε ρωσικα και εβραικα...
Τελικά για ουκρανες συνεχως μαθαινουμε οτι τους αρεσει πραγματικα το πορνιλικι...να τις πηδας ακοπα και συνεχως..σε μια ωρα εχουνε πλημυρισει σαν βρυσες...(πληρωμενες και μη)..ολοκληρη μερα γκομενα να την εχεις θελει πουτσο,παλια πηδαγα free μια στριπερ τα βραδυα(ξημερωμα κατα τις 7) και τα απογευματα του ρεπο της..
Στα Ρωσσικα ειπα γιατι δεν κανω.Οι Ρωσσοι ειναι πολυ ξενερωτοι δεν θα καταλαβουν τιποτα.Με τ'αστεια τους μονο αυτοι γελανε μετα τους Αγγλους οι Ρωσσοι εχουν το χειροτερο χιουμορ!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Μετα το τριημερο ταξιδακι διπολβαρδια  εμπλοκη στο ψιχιατριο   :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: και  εκει που χα παρει τα χαπια μου και ειχα αραξει την δευτερη μερα ντριιν το κινιτο  θα το σικοσο  λεο ελα λεο πιος λακαμας τετοια οραα??  Το βαθυ λαρυγκι μου λεει!!!! Ρε ορνιο του λεο στο σκαυπ δεν ειπαμε τα λαμε!! Επειγον μου λεει!!!! Τι εγινε του λεο ??  το ζοντανο βελαξεε μου λεει!!!!!!!!!! τι εγινε παλι του λεο >>?? Του κρεμασανε κουδουνια μου λεει και του κατουρησανε τα λαχανα εχει βαρεσει επειλιψιες!!!!!!!!!!!! :zfuck: :zfuck: :zfuck: εε και ???του λεο!!!!! Εση λεει ότι τον εκανες ρεμπετι !!!!  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:  αντε παλι λεοο γαμο την φοτηνη κατεγιδα της μπραντισλαβας γαμο την σλοβακια μου σφιρα στον λακαμα τον καρμιρι να δει την 7.5 αρα της νανοσοφτ και κοψε της μαλακιες γιατι κραταο τοσο καιρο τους αλλους να μην του κανουν οπου τον πετυχουν τον λαχανοκιπο τρυπα καλατραβα  του πα κιολας ότι λενε οι κουκουλοφοροι !!!!!!!!!!νε μου λεει το εβγαλε το πμ στον αερα  !!!! καλα που το κανε του λεο να παρουν χαμπαρι και οι αλλοι !! μπενο στο σαιτ να διαβασο  το πμ που του στιλα και το βλεπο  μισο κουτσουρεμενο  και  ότι του γραψαν σβισμενο!!!!  Δεν το βαζει καποιος  να το διαβασο και εγω??  Το ζοντανο το χει καψει!!!!  Εχει διαλησει το σαιτ με της μαλακιες του ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΥΑΝΤΙς!!!!! ΠΡΟΔΟΜΕΝΟς!!  ΡΕΕΕ ΒΟΥΡΛΟ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΝΤΑΒΑΡΙΤΣ!!!!!! Υαντις και υαντις!!!!!!!!!!!! Πριν 4 χρονια!!!!!!!!!!!!! Οπου γραφαν 4 ατομα και εγω μαζι με το οναμα γιαντις !!!!!!!!!     ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΝΤΑΒΑΡΙΤς ΚΑΙ ΓΡΑΦΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙς ΝΑ ΠΕΙς ΓΙΑ Τον ΝΤΑΒΑΡΙΤς !!!!!!!!!!!   :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: Και που στο διαλο είναι ο προδομενος ?????????????? αν μου γραφε κανενας ότι λες για τον προδομενο θα του χα γαμισει το σπιτι μαζι με ΤΗΝ ΓΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ!!!!  Μου λεει ο λαρυνξξ ότι εγραψες βγηκε αλληθινο !!!!!!!!!!! Εεμμ από τρελο και από μικρο μαθενεις την αλληθεια του λεο  !!!!!!!! βλακα της ρωσιας μαζεψου και βρες καναν καλο δικηγορο καλου κακου!!!!!! Γιατι παντα επαληθευομε!!! Ορνιοοοοοοο !!!!!!!! τα χεις βαλει με ολο τον κοσμο!!!!!!!!!!!! Και φτου στον κορφο σου ουτε που ξερεις με τι κοσμο!!!!!!!!!!!  ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ ΤΟΥ ΓΡΑΨΑΝΕ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!! και ρε μαγκες γαμο τα ευραικα σας γαμο!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Ημαρτον λυπησου με!!! Θα ρθω να παρω ματι την κορεατισα η τι γιδα σου θα κανω οτι θες!!!

Εμ οσιμ μπε γιαντ κολ ζμαν!!!
για σενα καλα τα λεγε ο λοπεζ!!!!! θα τα πουμε συντομα απο κοντα!!!!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
εβαλε και δευτερη προσεξε καλα στην αρχή που κανει τον γυρο του θριαμβου στην πολη μεσα στο αυτοκινητο καθεται διπλα του. Τωρα η γιδα του  πρεπει να ναι αυτή και ξεπληρωνει το ταξιδι στην ελλαδα...
ορνιοοοο!!!!!!!! ακομα κα η ζηνοβια τα λεει επιμελος οχι ολα!!!!! ο καθοδηγηταρας σου  σε δουλεβουνε και κοτες γαμο το ξοσταβρι σου γαμο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom