Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.400
- Πόντοι
- 786
Κάτι άμεσο για τη περιπτωσή μου???
Γράψτης μήπως κάνει troika καί κουράζεται σέ διακοπές? Θά καταλάβει αυτή.
Κάτι άμεσο για τη περιπτωσή μου???
Μήπως τι?Γράψτης μήπως κάνει troika καί κουράζεται σέ διακοπές? Θά καταλάβει αυτή.
η απαντηση 2 παιχταρα μου,η μαλλον ΄΄τα λεμε αυριο΄΄,συγχαρητηρια για τα σκηνικα που στηνεις.Καλα γαμησια..."Disappoint me???First u disappoint yourselfe,without know it!Go to sleep if this is holidays for you!Disapointment is that I thought you was normal person!Friendly"
Δεν το έστειλα ακόμα αλλά έτοιμος είμαι....
Η εναλακτική είναι---->>>"You just missed the nice place! Have nice rest and send me sms to meet tomorow! Kisses! ;)
Τι λέτε? Γρήγορα όμως
Δημητράκης???
Δεν της γράφω τίποτα της ξεκωλιάρας....Πολύ ασχολήθικα!! Το τραγικό είναι οτι συμβαίνει συνέχεια απο το τέλος Ιουλίου με τις πιτσιρίκες!Μήπως τι?
Κκαταρχην η οπως ειπα η πολη δεν εχει καν Εβρα'ι'κο ονομα : назван по местности Биробиджан: так называли пространство между реками Бира (эвенк., река) и Биджан (эвенк., (биджен) постоянное стойбище). του Εβραιους τους πηγαιναν εκει αλλα φευγανε.Ενα κωλοχωρι ειναι με 75.000 κατοικους που το μονο που εχει για επαφη με τον εξω κοσμο ειναι ενας σταθμος τραινου.Εκει δεν παταει ανθρωπος.Τωρα για Ιντις μπορει να εχει μεινει ακομα κανενας γέρος που να μιλαει ΙντιςΤό γκούγκλαρα αυτό τό μυστήριο μέρος καί ή Wiki τό δίνει αυτόνομη Ιουδαϊκή επαρχία μέ διεθνές πρόγραμμα σπουδών Yiddish, γλωσσολογική έδρα, καί όλα τά σέα.
Τί τελικά ισχύει;
Μήπως τι?
Κκαταρχην η οπως ειπα η πολη δεν εχει καν Εβρα'ι'κο ονομα : назван по местности Биробиджан: так называли пространство между реками Бира (эвенк., река) и Биджан (эвенк., (биджен) постоянное стойбище). του Εβραιους τους πηγαιναν εκει αλλα φευγανε.Ενα κωλοχωρι ειναι με 75.000 κατοικους που το μονο που εχει για επαφη με τον εξω κοσμο ειναι ενας σταθμος τραινου.Εκει δεν παταει ανθρωπος.Τωρα για Ιντις μπορει να εχει μεινει ακομα κανενας γέρος που να μιλαει Ιντις
Στα Ρωσσικα ειπα γιατι δεν κανω.Οι Ρωσσοι ειναι πολυ ξενερωτοι δεν θα καταλαβουν τιποτα.Με τ'αστεια τους μονο αυτοι γελανε μετα τους Αγγλους οι Ρωσσοι εχουν το χειροτερο χιουμορ!φτιαξε ενα βιντεο πορνομεταναστη με τα βασικα σε ρωσικα και εβραικα...
Τελικά για ουκρανες συνεχως μαθαινουμε οτι τους αρεσει πραγματικα το πορνιλικι...να τις πηδας ακοπα και συνεχως..σε μια ωρα εχουνε πλημυρισει σαν βρυσες...(πληρωμενες και μη)..ολοκληρη μερα γκομενα να την εχεις θελει πουτσο,παλια πηδαγα free μια στριπερ τα βραδυα(ξημερωμα κατα τις 7) και τα απογευματα του ρεπο της..
για σενα καλα τα λεγε ο λοπεζ!!!!! θα τα πουμε συντομα απο κοντα!!!!Ημαρτον λυπησου με!!! Θα ρθω να παρω ματι την κορεατισα η τι γιδα σου θα κανω οτι θες!!!
Εμ οσιμ μπε γιαντ κολ ζμαν!!!
για σενα καλα τα λεγε ο λοπεζ!!!!! θα τα πουμε συντομα απο κοντα!!!!
για σενα καλα τα λεγε ο λοπεζ!!!!! θα τα πουμε συντομα απο κοντα!!!!
ορνιοοοο!!!!!!!! ακομα κα η ζηνοβια τα λεει επιμελος οχι ολα!!!!! ο καθοδηγηταρας σου σε δουλεβουνε και κοτες γαμο το ξοσταβρι σου γαμοεβαλε και δευτερη προσεξε καλα στην αρχή που κανει τον γυρο του θριαμβου στην πολη μεσα στο αυτοκινητο καθεται διπλα του. Τωρα η γιδα του πρεπει να ναι αυτή και ξεπληρωνει το ταξιδι στην ελλαδα...
για ποια λες τυπε?
αυτη που γουσταρουμε και οι δυο ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) εγω προτος ε??????για ποια λες τυπε?
Τι ελεγες ρε λεγε!
δε σου λεω
Αφου εισαι ενας φουκαρας ασχημος Πιρφορος