Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Απορία. Παίζει να πας μοτοτουρισμό στο Κίεβο, ή είναι παρακινδυνευμένο? Π.χ. να σου φάνε τη μηχανή και να γυρίσεις με αεροπλάνο μου φαντάζει δύσκολο μιας και δε κυκλοφορούνε μηχανές εκεί (υποθέτω).
Τι παίζει από δρόμους/φύση? Να προλάβω κουτά σχόλια, εννοείται ότι θα φορτώσουμε κιόλας μπαμπούσκες  :grin:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
αναμένουμε και τα σχόλια του ιδρυτού....διότι άλλως τα περιγράφει ο ΚΜΑΝ...ιδιαιτέρως ευκόλως...
άλλως τα περιγράφει ο ιδρυτής....και τα είδαμε και μείς...ίσως υπάρχει κάποια εξήγηση...

Μπαααα, είναι γνωστός παπάρας που συμμετέχει στα admissions committees στο  Harvard.

Ευτυχώς σε τούτο εδώ το σχολείο είναι διαφορετικά τα κριτήρια για να γίνει κανένας δεκτός και τα καθορίζει ο δάσκαλος.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Oποιος μου πει πως λεγονται τα πουλια που κανουν ακροβασιες στον αερα, θα του κανω δωρο ενα city tour. εχετε 36 ωρες καιρο- αντε 48. :dancing:
Δεν αξιζετε τιποτα. 4 μερες σας αφησα και κανεις δεν βρηκε πως λενε τα πουλια που κανουνε ακροβασιες στον αερα. :headbang:
Βρε σεις εδω ο αγαπητος Kman (Katman?) (Κατέλης?) μεσα σε 36 ωρες καταφερε να πηδησει/κλεισει ραντεβου/κολωδακτυλιαστει/παρτουζιαστει/παρει τηλεφωνα, με το μισο γυναικειο Ουκρανικο πληθυσμο, και εσεις σε 4 μερες ουτε ενα γρυφο δεν καταφερατε να λυσετε?
χασατε λοιπον.
Τα πουλια λοιπον που κανουνε ακροβασιες στον αερα, τα λενε "ΑΕΡΟΓΑΜΗΔΕΣ" (για σκεφτητε το ποσο απλο ητανε)  :2funny: :2funny: :2funny:

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Σιγά μη γίνει αποδεκτή αυτή η πραγματικότητα.Ετσι κι αλλιώς ο άλλος θέλει κάτι που να μπορούν να το κάνουν όλοι ενώ δεν μπορούν όλοι να είναι τούρμπο.Αλλά για να αποδείξω οτι έτσι είναι,θα ποστάρω φωτογραφίες.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Σιγά μη γίνει αποδεκτή αυτή η πραγματικότητα.Ετσι κι αλλιώς ο άλλος θέλει κάτι που να μπορούν να το κάνουν όλοι ενώ δεν μπορούν όλοι να είναι τούρμπο.Αλλά για να αποδείξω οτι έτσι είναι,θα ποστάρω φωτογραφίες.

KMAN  εγώ σε πιστεύω καθ'ότι  έχω μια 13-14ετη εμπειρία στην Σλοβακία και σε διάφορες χώρες της ΑΝ. + ΔΥΤ. ευρωπης. Την ηλικία σου θέλω να μάθω καθώς και του Υαννις43
μάλλον το 43 είναι η ηλικία του υποθέτω........
Θέλω να μου πείτε άν η ομορφιά των γυναικών σας δημιουργή εγκεφαλικά να έχετε πολαπλές επιδόσεις σεξουαλικά ενοωω.
Εγώ είμαι 45+ έμπλεξα με την μισσ Σλοβακία προ 2ετίας και σε τρείς μέρες με έστειλε
για μιά εβδομάδα δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου απο το πήδημα εκεί άρχισα να καταλαβαίνω την διαφορά των σεξουαλικών αντοχών λόγο ηλικίας.
Δέν έχω κάνη χρήση ποτέ κανενός είδους βοήθημα .
Πως τα καταφερες τόσες φορές σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα;;; αυτή είναι η απορία μου και μόνον.
(1ον θέτω θέμα ηλικίας- 2ον ίσως βοηθήματα- 3ον ίσως η εναλαγή διαφορετικών συντρόφων λειτουργεί διαφορετικά το θέμα.)
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ιωσήφ που είσαι γιατί χάθηκες πάλι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ολα καλά;;;;;;;;;;;;;;;;
άντε τωρα θα πάρης και Δάνειο ως παλινοστούν Ελλην απο την Ουκρανία με τη νέα κυβέρνηση.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΥΓ. Ξέρω οτι παρακολουθείς τα γραφόμενα αλλά............ :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

Επισκέπτης
Αν κάποιος θέλει να περιορίσει το έξοδο μπορεί να μπουκάρει στη χώρα μέσω Πολωνίας αφού για εκεί τα αεροπορικά εισιτήρια είναι φτηνότερα.Επαρχία βρίσκεις δωμάτιο άνετα με 15 ευρώ την ημέρα.Από κει και πέρα ο έμπειρος και ρωσομαθής hunter δεν έχει πρόβλημα.Μέρη για να συναντήσεις γκόμενες

1.Στάσεις λεωφορείων.Εκεί συχνάζουν οι γκόμενες χαμηλών εισοδηματικών στρωμάτων που περιμένουν τη marshutka
2.Πανεπιστήμια.Εκεί συχνάζουν φοιτήτριες που συχνά τη βγάζουν με 30 ευρώ το μήνα και πρέπει να διαβάσουν ή να αντιγράφουν αφού δεν έχουν να λαδώνουνε τα μαθήματα
3.Σταθμοί τρένων.Εκεί συχνάζουνε χωριατοπούλες που γυρίζουν στα χωριά τους αφού είδαν τη μεγάλη πόλη
4.Τρένα.Στα τρένα μπορούν να πέσουν απίστευτα γαμήσια αφού υπάρχουν φτηνές κουκέτες.Το τρένο είναι σαφώς η οικονομικότερη λύση.Βρίσκεις μια γκόμενα που ταξιδεύει και μέχρι να φτάσει στον προορισμό της(τα τρένα στην Ουκρανία είναι πολυυύ αργά) την έχεις ξεσκίσει τουλάχιστον μία φορά.
5.Κεντρική πλατεία.Εκεί συχνάζουν ντόπιες γκόμενες που κάνουν βόλτα ή κάθονται στα παγκάκια με φίλες τους.Τις παίρνεις από το παγκάκι ή τη βόλτα και τις πας στα
6.Καφέ.Εκεί συχνάζουν ελαφρώς πιο high class γκόμενες που έχουν να πληρώσουν τον καφέ σε κεντρικό μαγαζί.Οπότε με την αναβάθμιση από το παγκάκι στο καφέ έχεις αυξήσει την ελκυστικότητά σου.Πιο δυναμικό είναι όμως να τις πας από τη βόλτα στη
7.Ντίσκο.Εκεί συχνάζουν γκόμενες που είναι σχεδόν ο αφρός της κοινωνίας αφού έχουν να πληρώσουν τα 5-10 ευρώ που κοστίζει η είσοδος στη ντίσκο.Εννοείται οτι δεν πας γκόμενες από το παγκάκι σε φοιτητική ντίσκο(με είσοδο 2 ευρώ) αλλά σε κυριλέ κεντρική ντίσκο.Εκεί πληρώνεις είσοδο και ποτά για τη γκόμενα και τις φίλες της.Στις ουκρανικές επαρχιακές ντίσκο θα παρατηρήσετε τη σχεδόν παντελή απουσία αντρών.Αυτό συμβαίνει γιατί τα ποτά παραείναι ακριβά και οι άντρες προτιμούν να αγοράζουν μια βότκα και να τη βγάζουν στα παγκάκια ή στα σπίτια.

Τελικά αν κάποιος είναι δραστήριος και βρεθεί σε κατάλληλη περιοχή μπορεί η επαρχία να αποδειχθεί φλέβα χρυσού και να κάνει ό,τι και στο Κίεβο ξοδεύοντας τα μισά ή και ακόμη λιγότερα λεφτά.

(1) Όντως αμα  φυλάξεις καραούλι κανα δυο ώρες στην σταση του  λεωφορείου  θα καταλήξεις με  5-6 τελεφωνα. Το πρόβλημα ειναι ότι εκτός ότι θα γινεις ελαφρως ρεντίκολο, στ αρχίδια  σου  αμα δε μενεις  στην πολη σαμπως θα  σε ξαναδούνε, ότι απ’το 98% ποθ θα παρεις τηλεφωνα ΔΕΝ πρόκειται  να ‘ρθουνε ή θα  σου χουν δωσει  πέτσινα νουμερα.
(2) Άμα εισαι 20-25 ετών κατι  γίνεται, άμα  εισαι 50 τι θα κανεις στο πανεπιστήμιο;Θα  παραστησεις τον καντινιερη ή τον καθηγητή; Εδώ θα γινεις σιγουρα ρεντίκολο, χώρια που  στα  πανεπιστημια συνηθως έχει σεκιουριτι στην εισοδο που  ελέγχει για  να μην μπαινει ο  πάσα ένας, άντε και μπήκες οι  φοιτητριες ειναι απο  17-22, εισαι  σαν ψαρι  στο νερό και πουτανακια να ειναι δεν θα αρχίσουν πιτσι-πιτσι μαζί σου για να μην νομισουν οι άλλες ότι  ειναι του δρόμου έχουμε και μια  υπόληψις στην καινωνία να 'ουμε.
(3) Απ’όλα τα παραπάνω το ορθωτερον. Κόσμος παει ,  κόσμος έρχεται άμα  κατσεις ώρες θα πετύχεις  καμια που δεν εχει στον ήλιο μοιρα κι ήρθε να δει  την ζωη στην μεγαλη πολή.  Αλλά μιλαμε για ώρες και καμποσες χυλόπιττες μαζεμένες
(4) , (5), (6) άντε και  σου  λεω τις πηρες απ τα παγκακια , πήγες για καφέ και πήγες στην Ντίσκο. Αυτες παρήγγειλαν μαρτίνι, ουισκι, παγωτό,  πίτσα, σαμπάνια, αρχίδια φλαμπέ σ επαρατανε με το  στροθθειο στο χερι και φευγουν γελώντας. Γι αυτό  βγαινουν  2-3 μαζί οι  καριολες  εσύ  λες «α τι ωραία θα χω δυο  γκομενες κι αυτες  το κανουν για να πληρωσεις και να μην γαμησεις. Ποιον αφρό της κοινωνίας στις ντίσκο και δη στις ακριβές?  Ξανα μανα τα ίδια: Πηγαινουν μονον πουτανες και  πουτανακια. Εσείς  νομιζετε ότι οι πλουσιοι ουκρανοι  πάνε καμια ντίσκο? Αρχίδια  σπιτια τους καθονται ...Στις ουκρανικες ντίσκο στην επαρχία ειναι  , εξαρτωμενης   της ημερας γεματο μαντράχαλους συνηθως εχθρικους. Μιλαμε  για ντισκο με εισοδο 10-30 ρουβλια.  Τωρα σε ντισκο με  50-100 ρουβλια δεν πανε τετοιοι  μαλακες γιατι δεν έχουν να πληρώσουν. Απο την άλλη  μερια δεν πανε παρα μονον  πουτανες γιατι μονον αυτες έχουν να πληρώσουν. Τις προάλλες ειχα υποσχεθει στην μαγειρισσα και  κατι  συναδελφους της να παμε ντισκο, λεω παμε στην ταδε ακριβη ντισκο γιατι  ξερω ότι θα  μουν εγώ και  τεσσερις γκομενες στην ουκρανικη ντισκο  ισοδυναμει  με σίγουρη φασαρία οποτε  λεω παμε στην ακριβη  ντισκο με τις πουτανες που χει  σεκιουριτατε να χω  το κεφαλακι  μου ήσυχο...Ξερετε τι απήντησαν εν χορώ: Α δεν μπορουμε  να παμε εκει, άμα  μα ς δει κανεις ???  Που  να καταλήξω: Εδώ ειναι χωριο και η χωρα του ταχα μου και δηθεν μου και συν τοις άλλοις όχι δεν αγαπουν τους ξενους αλλα τους μισουν για λόγους  που μονον η ψυχιατρικη  μπορεί να διερευνησει.

Επισκέπτης
αναμένουμε και τα σχόλια του ιδρυτού....διότι άλλως τα περιγράφει ο ΚΜΑΝ...ιδιαιτέρως ευκόλως...
άλλως τα περιγράφει ο ιδρυτής....και τα είδαμε και μείς...ίσως υπάρχει κάποια εξήγηση...

Ξερεις στα ορεινά χωρια απ'όπου καταγομαι δεν ειχαν πολυ πλουσια  μαγειρική κρεατα ξερά ψενανε, καναν φασίολο αποφευγανε τις πολλες σαλτσες.

Επισκέπτης
Απορία. Παίζει να πας μοτοτουρισμό στο Κίεβο, ή είναι παρακινδυνευμένο? Π.χ. να σου φάνε τη μηχανή και να γυρίσεις με αεροπλάνο μου φαντάζει δύσκολο μιας και δε κυκλοφορούνε μηχανές εκεί (υποθέτω).
Τι παίζει από δρόμους/φύση? Να προλάβω κουτά σχόλια, εννοείται ότι θα φορτώσουμε κιόλας μπαμπούσκες  :grin:

Ποιο πολυ κινδυνευεις στην αθηνα παρα εδώ.  Βεβαια  όχι χειμωνα γιατι  εχει παγους και θα δαγκωσεις το καβλίον σου,  καλοκαιρι  άνετα βεβαια προσοχή  διότι απο αυτοκινητα, κυκλοφοριακη αγωγή  κλπ εδώ ειναι σε πρωτογονιαίο επιπεδο.

mafiaboy13

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
μπράβο δάσκαλε.πες τα στον μυθοπλάστη και ονειροπόλο kman γιατί ο τύπος ακόμα ζει στο παραμύθι που έχει πλάσει ο καμμένος εγκεφαλός του. :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
πολλοι ουκρανολογοι μαζευτηκατε τωρα  τελευταια,αλλοι λετε οτι επεσε το νομισμα τους,και ειναι ολα φθηνα,αλλοι λενε οτι τρωνε 500-1000 ευρω την ημερα,τελικα δεν ξερεις ποιο ειναι το σωστο και πιο οχι.μεγαλο προβλημα τελικα,δεν ξερω τι να πω. :think: :think: :think:

αλλα ολα τα προβληματα,τα λυνουν η σοφοι ανθρωποι,οπως και στην αρχαια ελλαδα.

ο μεγας διδασκαλος ιωσηφ δεν εχει παρει ακομα θεση,στην ολη συζητηση,και αυτο με κανει,να νομιζω οτι προβλημα ειναι ακομα πιο σοβαρο.

μεγα δασκαλε αναμενω την απαντηση σου,στο προβλημα που εχει προκυψει τις τελευταιες μερες,ειμαι σιγουρος οτι εισαι ο μονος που μπορεις να δωσεις την λυση.

(αν και καταλαβαινω δασκαλε το βαρυ σου προγραμμα αυτες τις μερες,διοτι συμβουλευεις τον νεο πρωθυπουργος τις ελλαδος σε θεματα εξωτερικης πολιτικης,ελπιζω να βρεις ενα 10λεπτο ωστε να δωσεις μια λυση.)

με τιμη.

ο μαθητης σου αρκανς.

Τουναντίον πιστευω ότι αυτός ειναι  ο σκοπός του  καθε σοβαρου δασκαλου να δωσει γερές βασεις στους μαθητας του κι  απο  κει  και πέρα να του ς αφησει να  πορευθουν στην ζωή ώστε να σφυρηλατησουν χαρακτήρα.

Επισκέπτης
Ποιο πολυ κινδυνευεις στην αθηνα παρα εδώ.  Βεβαια  όχι χειμωνα γιατι  εχει παγους και θα δαγκωσεις το καβλίον σου,  καλοκαιρι  άνετα βεβαια προσοχή  διότι απο αυτοκινητα, κυκλοφοριακη αγωγή  κλπ εδώ ειναι σε πρωτογονιαίο επιπεδο.
διλαδι το καλοκαιρι να καβαλισουμε τα λαγνα δικικλα μασ και να σε επισκεπτουμε τιτανιε πορνοδιδασκελε?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.349
Πόντοι
42.697

Επισκέπτης
Να μην σας πω ότι  θα κανετε και φίλους εδώ, διοτι  οι μηχανες θεωρουνται πολύ μάτσο. Καθε βραδυ οι  "μηχανόβιοι" μαζευονται  στα παρκα και  δειχνουν ο ένα ς στον αλλον τα μηχανακια. Προχθες είδα ότι ανεκαλυψαν τις...σούζες !

Επισκέπτης
Να μην σας πω ότι  θα κανετε και φίλους εδώ, διοτι  οι μηχανες θεωρουνται πολύ μάτσο. Καθε βραδυ οι  "μηχανόβιοι" μαζευονται  στα παρκα και  δειχνουν ο ένα ς στον αλλον τα μηχανακια. Προχθες είδα ότι ανεκαλυψαν τις...σούζες !
χαχαχα!ελιοσα!!!εισαΙ ΘΕΟΣ πουτανιαρι δασκαλε!
χαρλεαδεσ εχι στο κιεβο?

Επισκέπτης
χαχαχα!ελιοσα!!!εισαΙ ΘΕΟΣ πουτανιαρι δασκαλε!
χαρλεαδεσ εχι στο κιεβο?

Περίμενε γιατι  αυτοι  εδώ ειναι  ζα μπορεί να μην ξερουν τι εστι χαρλευ αλλά αμα  ξερουν θα εκσπερματωσουν απ την χαρα τους. θα περάσω αποψε απο  ενα καφε που συχναζει μια φιλη της αεροσυνοδου. Αυτη  ξερει για μηχανες κλπ γιατι ο πατερας της είχε μια μεγαλη γιαπωνέζικη μαρκα δεν θυμαμαι, HUMMER εδώ και 6-7 χρόνια, K;antilak κλπ. ή θα την πετυχω  στον δρομο γιατι το τελεφωνο της δεν το χω. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom