Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Yiannis43

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Go to River Palace και θα μας θυμηθεις myself and Kazas. Εκατό το  κεφάλι, δεκται πιστωτικαι καρται, ευκολιαι πληρωμης, άτοκες δόσεις  και κληρώσεις μεγάλων δωρων...

Μα δεν είναι το ίδιο πράγμα το River Palace με τις ακριβές disco ούτε έχει την ίδια ποιότητα.
Στο RP θα δεις πολύ καλές, πάρα πολύ καλές θα εντυπωσιαστείς κάποια στιγμή.
Ολες όμως είναι αγχωμένες με το ρολόι και την ώρα.
Αν πάρεις κάποια νωρίς (κατά τις 12-12:30) ας πούμε θα φας συνήθως πολύ τρέξιμο. Το μόνο που σκέφτεται είναι να τελειώσει γρήγορα και να γυρίσει να πάρει 2η βάρδυα.
Αν πας αργούτσικα γιατί απέτυχες οπουδήποτε αλλού, ή περιμένεις να περάσει η ώρα και να πέσουνε ως λογικόν οι τιμές τότε διακινδυνεύεις να πάρεις "διπλοπηδημένη σε σύντομο χρονικό διάστημα", αφού αν είναι πολύ καλή το πιθανότερο είναι να έχει γυρίσει από κάποιον άλλο που τον ξεπέταξε στο τσακα τσάκα.
Στο RP εναλλάσεται πάντως το προσωπικό, Αυτό που είναι μια καλή λύση είναι να κρατήσεις (αυτό έχω κάνει) 4-5 τηλέφωνα από τις καλύτερες που έχεις πάρει και να τις παίρνεις μεσημέρι να κανονίσεις για πότε θέλεις να έρθει. Ανεξαιρέτως όλες μπορούν να φέρουν και μια φίλη, Μια (πολύ καλή και από την Αγ. Πετρούπολη Dimitrakis29) έφερε ένα μεσημέρι την αδερφή της (όχι πιτσιρίκες όχι και Milf όμως). Καλά τους έλεγα, δεν ντρέπεστε που είστε αδερφές?

Με τις ακριβές disco τι γίνεται όμως? Εδώ είναι το στοίχημα και τα διαμάντια του Κιέβου νομίζω. Πως βγάζεις και παίρνεις με πληρωμή (εννοείται) top παιδί από το Decadence ή το Barsky? Το Carribean είναι άλλο πράγμα, εκεί βγάζεις και τις συναντάς και παντού μετά.
Τι θέλει, πως ενεργείς? Έχει ποτέ κανείς ή φίλος του εμπειρία ότι γίνεται? Του είπανε ποτέ δυο ψηλά 22 χρονα model look τρελλά ξανθά εντάξει πάμε αλλά θέλουμε τόσα (όσα).
Ξερουμε με σιγουριά ή μπορούμε να μάθουμε ότι γίνεται?

Yiannis43

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Ξεκινάμε αύριο με την πτήση των 09:20 τρία φιλαράκια για βολτούλα Κίεβο. Θα κάτσουμε 3 βράδυα, επιστροφή Δευτέρα.
Οι δύο σε διπλό μεγάλο διαμέρισμα μισο λεπτό με τα πόδια από το Arena city, ο τρίτος σε σουίτα σε πολύ κοντινό 5star hotel για να έχουμε και αυτό. Στρατηγική είναι, κάνεις span μεγαλύτερο φάσμα επιθυμιών γυναικών, έχεις διπλή βάση και διαμέρισμα και ξενοδοχείο.

Οι τρεις μας και ανα δύο έχουμε πάει σε πολλές χώρες και πολλές φορές. Νομίζω υπάρχει εμπειρία και πολύ καλός συνδυασμός μεταξύ μας.
Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Το πρόγραμμα βέβαια περιλαμβάνει διάφορα. Το δύσκολο βέβαια στοίχημα είναι τα κεντρικά "ακριβά" clubs. Θα πάμε σε όσα επιτρέπει ο χρόνος Παρασκευή και Σάββατο, ανά μιάμιση ώρα περίπου στο καθένα.
Θα ακροβολιστούμε σε τρία σημεία, θα επικοινωνούμε με τα μάτια και θα επιχειρούμε και οι τρεις από μόνοι μας σε διαφορετικές δυάδες-τριάδες. Οταν βλεπουνε οι άλλοι 2 ότι ο τρίτος κόλλησε κάπως και απασχολεί κάποιες, θα πλησιάζουνε. Αλλιώς είναι ένας, αλλιώς να προσπαθούνε τρεις. Άγχος δεν υπάρχει, χρόνο έχουμε. Αν αποτύχουμε παντελώς και οικτρά σε όλα (μάχη είναι), θα βρούμε μια άκρη αργά αργά ή στα strip clubs ή στα τηλέφωνα.
Θέλουμε όμως κάποια, κάποιες να πούνε έστω μια τιμή για το ίδιο βράδυ. Όχι ανταλλαγή τηλεφώνων και πάρε με για αύριο για καφέ φαγητό και κουραφέξαλα. Χάνεται μια τέτοια φοβερή γκόμενα εύκολα. Επιτόπου, κουκλάρες απίθανες σαν να βγήκανε από περιοδικό, ποτισμένες με Cosmopolitan, να πούνε ναι πάμε και θέλουμε τόσα. Και ας είναι τρελλή η τιμή απλώς να ακούσουμε και να δούμε ότι γίνεται επιτόπου και το ίδιο βράδυ.
Να δούμε τι θα βγει. High risk - high return.

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Το κόβω δύσκολο για Decadence.Αλλά αν είναι τρία άτομα και δώσουν 300 ευρώ ο καθένας,σίγουρα γίνεται.
Είδα κάτι κουφά στο Κίεβο με 4 αραβοειδείς φίλους π.χ. να κυκλοφοράνε χέρι-χέρι με μια Ουκρανή ο καθένας.Προσωπικά προτιμώ την ευελιξία που δίνει το μοναχικό κυνήγι(ελεύθερος σκοπευτής) αν και η παρουσία του άλλου σίγουρα περιορίζει τα έξοδα.
Το βασικό πρόβλημα είναι ο χρονικός συντονισμός,δηλαδή ο ένας θέλει να γαμήσει την ώρα που ο άλλος θέλει να καμακώσει και ο άλλος θέλει να χέσει ή να κοιμηθεί.Η του ενός δεν του αρέσει η μία γκόμενα ή κάνει μαλακίες με τη φίλη ή μιλάει για εσένα,γενικά η κατάσταση μπορεί να γίνει ανεξέλεγκτη.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Πουλάκια μου...κοιμάστε τον ύπνο του δικαίου ...γιατί αύριο πετάτε.....το μεσημεράκι όμως μπήτε στο ίντερνετ γιατί ο κάζας θα σας ενημερώσει για το θεμα...

δυο ψηλά 22 χρονα model look τρελλά ξανθά εντάξει πάμε αλλά θέλουμε τόσα (όσα).

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Καλά ο Yiannis φαίνεται να έχει ξοδέψει σε γούστα πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ.Και μετά λέμε οτι είμαστε σπάταλοι.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Εγώ πάντως την πατάω πολύ συχνά στο θέμα sleep management και κόπωσης.Παθαίνω πολύ συχνά υπερκοπώσεις σε αυτά τα ταξίδια και η υπερκόπωση σε βαραίνει,δεν μπορείς να σκεφτείς αρκετά γρήγορα και να καλιμπράρεις τις γκόμενες.Είναι τραγικό να είσαι στην πηγή και να μην μπορείς να σταθείς στα πόδια σου ή ακόμα χειρότερα να μη σου σηκώνεται από την κούραση ενώ στον γλύφουν τρία μωρά.
Αυτό το παθαίνω κατά κύριο λόγο διότι παλιά άντεχα και τώρα νομίζω οτι μπορώ να κάνω τα ίδια ενώ πέρασαν τα χρόνια.[size=10pt]Οπότε τραβάω κάτι πονοκεφάλους,κάτι κρυώματα,μερικές φορές μπορεί να καταρρεύσεις με το κρύο μετά από τρελλά ξενύχτια με ποτά κτλ,γαμήσια,είναι σα να περνάς από τον παράδεισο στην παγωμένη κόλαση.[/size]

Τώρα για τις high class discos δεν ξέρω,εμένα μου φαίνονται κάπως ψυλομύτες εκεί,νομίζω πρέπει να κάνεις εσύ προσφορά του στυλ έρχεσαι μαζί μου αν σου δώσω 300 ευρώ κάτι τέτοιο.Η αν έχεις κάτι ακριβό στο διαμέρισμα να της δώσεις.

Αυτό ακριβώς εχω παθει πολαπλές φορές...
βέβαια στο μείον της υπόθεσης ότι έχω μείνη με την ίδια κοπέλλα 2-3 ημέρες και
ενώ έχω την σεξουαλική διάθεση και την στύση λόγο της διάθεσης αλλά δέν ......
τελειώνω με τίποτα ή ξεφουσκώνη η διάθεση ή τα παρατάω και δικαιολογούμε ότι είμαι κουρασμένος , κρυωμένος κλπ.
Αυτό που με τρελαίνη είναι ότι έχω την διάθεση και δέν υπακούη ο μικρός 
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κανει του κεφαλιού του.

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Αυτό ακριβώς εχω παθει πολαπλές φορές...
βέβαια στο μείον της υπόθεσης ότι έχω μείνη με την ίδια κοπέλλα 2-3 ημέρες και
ενώ έχω την σεξουαλική διάθεση και την στύση λόγο της διάθεσης αλλά δέν ......
τελειώνω με τίποτα ή ξεφουσκώνη η διάθεση ή τα παρατάω και δικαιολογούμε ότι είμαι κουρασμένος , κρυωμένος κλπ.
Αυτό που με τρελαίνη είναι ότι έχω την διάθεση και δέν υπακούη ο μικρός 
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κανει του κεφαλιού του.

Στην ηλικία μας αγαπητέ allan, τέτοια λάθη είναι ασυγχώρητα...
Οπότε, καλά κάνει και σε τιμωρεί ο μικρός!

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Τοτσκα ; Χμμμ αγορά...Μου θυμιζει την παλαι ποτε γνωστη γυναικεια κολωνια της οποιας εάν μεγαλοφωνως απήγγειλες την ονομασία 5-6 φορες κατεληγες εις άχρηστον πολτόν του ανθρωπίνου  μεταβολισμου.

Αγαπητέ Ισωσήφ!
Η κολώνια ήταν η "TOSKA"!
Εδώ ομιλούμεν διά την "TOTSKA"
Αμφότερες οι λέξεις αφορούν την γυναίκα αλλά με άλλην σημασίαν η κάθε μία εξ' αυτών!

aris2659

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
εγω εκανα ενα συντομο περασμα απο τιν odessa  φετος , μεγαλη φτωχια , αλλα και μεγαλες καυλες  :tits: , ευτηχως που ειχα συναδελφο που ηξερε τα κολπα και περασαμε φηνα  :knockinb: :knockinb:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Στην ηλικία μας αγαπητέ allan, τέτοια λάθη είναι ασυγχώρητα...
Οπότε, καλά κάνει και σε τιμωρεί ο μικρός!

ΡΕ φίλε μου ήταν ένα αστερι απο τα λίγα που κυκλοφορούν (Σε σχέση με Ελλάδα) και δεν ήταν εσκορτ αλλά καμάκι και 25 χρόνια μικρότερη αλλά την πάτησα στις αντοχές και δεν χόρταινα να την κουτουπώνω.
Εδώ και ένα χρόνο μπήκα στο κλάμπ των επενδυτων αλλά αυτή η εμπειρία των αντοχών ήταν καθοριστική θεωρητικά και πρακτικά.....ελα που μου αρέσουν οι νεαρές και θα με στείλουν καποια μέρα των ημερών.

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
ΡΕ φίλε μου ήταν ένα αστερι απο τα λίγα που κυκλοφορούν (Σε σχέση με Ελλάδα) και δεν ήταν εσκορτ αλλά καμάκι και 25 χρόνια μικρότερη αλλά την πάτησα στις αντοχές και δεν χόρταινα να την κουτουπώνω.
Εδώ και ένα χρόνο μπήκα στο κλάμπ των επενδυτων αλλά αυτή η εμπειρία των αντοχών ήταν καθοριστική θεωρητικά και πρακτικά.....ελα που μου αρέσουν οι νεαρές και θα με στείλουν καποια μέρα των ημερών.

Υπάρχει καλύτερος τρόπος να παει κανείς στον δημιουργό του?

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Υπάρχει καλύτερος τρόπος να παει κανείς στον δημιουργό του?

χμμμμμμμμμ!!!!!!! δεν μου αρέση  πολύ μελό πάει το θέμα,έχουμε καμιά 50αρια χρόνια ακόμα.
Πές μου κάτι ευχάριστο θα πάς κάποιο ταξίδι τώρα κοντά????????
ή θα περιμένουμε την ενημέρωση του ΥΑΝΝΙΣ43 πρέπει να είναι εκεί τώρα. (ΚΙΕΒΟ)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ξεκινάμε αύριο με την πτήση των 09:20 τρία φιλαράκια για βολτούλα Κίεβο. Θα κάτσουμε 3 βράδυα, επιστροφή Δευτέρα.

Δέν έχει σημασία διοτι τα έξοδα ειναι  ανάλογα με τα γουστα και την οικονομική
άνεση και διάθεση του καθένα θα ήθελα όμως μια αναλυτική οικονομική αναφορά και συνολικό κόστος  αυτης της εξόρμησης.

ΤΟ ώς άνω παρακαλώ να μήν το μπερδέψης με την αφηγησή σου την οποία ελπίζω να μήν μας στερήσης ασχέτου αποτελέσματος που πως ποτε και με ποιά διότι είναι ασχετο.

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
χμμμμμμμμμ!!!!!!! δεν μου αρέση  πολύ μελό πάει το θέμα. Πές μου κάτι ευχάριστο θα πάς κάποιο ταξίδι τώρα κοντά????????
ή θα περιμένουμε την ενημέρωση του ΥΑΝΝΙΣ43 πρέπει να είναι εκεί τώρα. (ΚΙΕΒΟ)

Τέλος του μήνα, ή την 1η εβδομάδα Νοεμβρίου, Κίεβο, Οδησσό, Κίσινεφ.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
το λοιπόν...YIANNIS όποτε δείτε

"δυο ψηλά 22 χρονα model look τρελλά ξανθά εντάξει πάμε αλλά θέλουμε τόσα (όσα)"

η κουβέντα γίνεται ως εξης....

τις προσεγγίζετε και τους μιλατε όπως μιλουν οι πουτάνες στο ρίβερ αλλά αντίστροφα....

ρωτούν οι πουτάνες....

hello...are you from Italy? ...

αντιστίχως εσείς

hello ....are you from Russia? from Moscow? from the Capital? ...αμέσως γελάνε τα πουτανάκια
τι μοσχοβίτισες καλέ....ουκρανές από χωριό είμαστε αλλά για πλάκα θα σας πουν οτι λάχει...

2. ρωτάνε  ...are you for business here ? first time in Kiev?
λέτε...  αre you for TV shooting here? there was TV before for fashion...
you stay long in Kiev? or you travel to Moscow, London etc.

και καλά τις κάνατε stars...

4. where do you stay? in an apartment?

to ίδιο και σείς....where do you stay ...is your apartment in the centre?

Οταν έχετε φτασει σε αυτό το σημείο τα τρελλά μωρά ξέρουν ότι ξέρετε ότι είναι πουτάνες
και τα έχει πιάσει ακατάσχετο γέλιο...αν δεν είναι πουτάνες...δεν έχουν τσιμπήσει με αυτό
το διάλογο...

πάνω που χαζογελάνε...λέτε. would you like to go somewhere nice to have a good time?
ακολουθεί συζήτηση για το τιμολόγιο...

ΠΡΟΣΟΧΗ...ο παραπάνω διάλογος δε γίνεται στο κλαμπ ..μόνο...αλλά παντού στο μετρό...στη καφετέρια στο δρόμο παντού..ισως για να τη σταματήσετε τη ρωτήσετε για μια διεύθυνση η για ένα μουσείο....αν περάσει το τρελλό μωρό δίπλα σας στο ξεκολέ (αρα μπορεί και να χρηματίζεται) σταματήστε του και μιλήστε του έτσι....

αυτά και καλή τύχη...τι να κάνουμε δε πήραμε τα πνευματικά δικαιωματα όπως ο Κμαν για το κολοχώρια της Ουκρανίας που είναι πεντασφραγισμένο μυστικό

Επισκέπτης
Αγαπητοι φίλοι,

σήμερον ήτο η σειρά της μαγειρισσας να λαβει τα υποδήματά της εις την χείραν της (μαζί με κατι δακτυλίδια, σκουλαρίκια, φορέματα, παντελόνια,  κολώνιες κλπ). Αφορμη εσταθη  ότι  ειναι μεγαλο τουβλο, τρεις φορες με πηρε τηλέφωνο το αυτό πρόσωπο και της είπα να κανει την Κινέζα και τρεις φορές με έδωσε. Το κακόμοιρο είπε ότι δεν μπορεί να λεει  ψεματα. Αφου προειδοποιηθη τις πρωτες δυο φο΄ρες της εξηγησα ότι τρίτη θα  αποχαιρετιστουμε εαν κανει την  ίδια χοντρομαλακεία. Εσταλη συστημενη στην οικίαν της.
Όπως είχα πει ιδιαιτερως σε ορισμενους τις βαρέθηκα όλες να πα να γαμηθουν...¨Όσα χρόνια και να περάσουν , όσες γυναικες και να γνωρίσω καμια δεν ειναι σαν 'κεινη...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Το μοναστήρι να 'ν καλά και από καλόγριες.........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom