Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Kievapartments.com.Αυτό χρησιμοποίησα εγώ.Γενικά θέλουν να τους προπληρώσεις την πρώτη ημέρα με πιστωτική,έμβασμα ή western union.Επίσης σου δίνουν ό,τι έχουν διαθέσιμο,όχι το διαμέρισμα που θέλεις εσύ.Σου λένε έχουμε αυτό το διαμέρισμα διαθέσιμο για αυτές τις ημέρες,άμα θέλεις πάρτο.Και κάνουν εκπτώσεις από τις τιμές που λένε στο σάιτ.
Καλό είναι να μην πάει κανείς στο Κίεβο σε ημέρες που έχει συνέδρια γιατί παίζει να μη βρει κανένα διαμέρισμα ή δωμάτιο ξενοδοχείου.Γενικά το εσωτερικό των διαμερισμάτων είναι όπως φαίνεται στις εικόνες.

Πλεονεκτήματα των διαμερισμάτων
1.Μπορεί κανείς να βρει κοντά στο κέντρο(ενώ τα ξενοδοχεία είναι μακριά από το κέντρο)
2.Ευρυχωρία
3.Προσιτές τιμές
4.Μπορεί κανείς να φέρει μέσα όποια γκόμενα θέλει(ενώ στα ξενοδοχεία πρέπει να λαδώσεις τον πορτιέρη για να σε αφήσει να περάσεις γκόμενα)

Μειονεκτήματα των διαμερισμάτων
1.Ασφάλεια.Δεν ξέρεις ποιος άλλος έχει το κλειδί,δεν υπάρχει ρεσεψιόν,φρουρός στην είσοδο ή υπάρχει κοιμώμενος θυρωρός
2.Τα ταξί δεν ξέρουν πού βρίσκονται.Μπορεί να χαθείς το βράδυ ψάχνοντας για το διαμέρισμα
3.Ελλειψη βασικών στο εσωτερικό π.χ. κωλόχαρτο,σαμπουάν,σαπούνι κτλ που σημαίνει οτι πρέπει να τα αγοράσεις απ' έξω και όσο κι αν φαίνεται περίεργο καμιά φορά είναι δύσκολο να βρεις τα πιο απλά πράγματα στο Κίεβο
4.Ψωλόκρυο το χειμώνα.Γενικά τα σπίτια στην Ουκρανία θερμαίνονται καλά με φυσικό αέριο,τα διαμερίσματα όμως είναι παλιά και μεγάλα,δεν έχουν καλή μόνωση και συχνά είναι πιο κρύα από τα δωμάτια των ξενοδοχείων που είναι μικρότερα και βρίσκονται κοντά σε επίσης θερμαινόμενα δωμάτια.

Κατά τη γνώμη μου πολλά στο θέμα του διαμερίσματος εξαρτώνται από τη συμπεριφορά του σπιτονοικοκύρη οποίος αν είναι συνεργάσιμος μπορεί να προσφέρει λύση σε κάθε πρόβλημα,ειδάλλως την έχεις πουτσίσει.

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Συμφωνώ!
Παρά ταύτα, θεωρώ ότι είναι παρακινδυνευμένο να στέλνεις χρήματα προκαταβολικά στην Ανατολική Ευρώπη. Προσωπικά το αποφεύγω.
Παραθέτω μερικά links παρόχων διαμερισμάτων.

Έχω χρησιμοποιήσει τα 3 πρώτα και έχω μείνει ικανοποιημένος. Το καλύτερο με μεγάλη διαφορά είναι το HOTEL SONYA (χωρίς reception και διαφορετική είσοδο για τα διαμερίσματα), αλλά δυστυχώς βρίσκεται κάπως μακρυά από το κέντρο. Είναι στις αρχές της Vladimirska, αν δεν κάνω λάθος κοντά στο Υπουργείο Βιομηχανίας. Βέβαια είναι λίγο τσιμπημένο στις τιμές, αλλά τόσο τα διαμερίσματα, όσο και το service είναι σε εξαιρετικά επίπεδα.

Θα ήθελα να ξέρω αν κάποιος άλλος έχει χρησιμοποιήσει έναν από τους παραπάνω παρόχους και τις εντυπώσεις του.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Βασικά στην Ουκρανία οι καταστάσεις που παίζουν είναι
1.Σπόνσορας
2.Sugar daddy
3.Γαμπρός
4.Γαμιάς

Μπορείς να επιλέξεις σε ποια κατηγορία να ενταχθείς είτε να ανήκεις και στις τέσσερις κατηγορίες,με άλλες γκόμενες να είσαι το ένα και με άλλες το άλλο.Γενικά τα όρια ανάμεσα στο sponsoring,πορνεία,γκόμενα κτλ είναι συχνά δυσδιάκριτα στην Ουκρανία.Μπορεί μια γκόμενα να σου κοστίζει ακριβότερα από μία έσκορτ.

Το περίεργο είναι οτι ο ξένος μπορεί να παίξει και το ρόλο γαμιά χωρίς να πληρώνει γιατί υπάρχει ο θρύλος του ευρωπαικού καυλιού.Οι γκόμενες δηλαδή τρελαίνονται να δοκιμάσουν τον εισαγόμενο πούτσο,είναι για αυτές εξωτικός.
Ξεχασες να γραψεις την δικια μου κατηγορια.την κατηγορια του ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ξεχασες να γραψεις την δικια μου κατηγορια.την κατηγορια του ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εσύ είσαι [size=10pt]ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΟΝΙΜΟΣ ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ[/size] δεν νομίζω να υπάρχει πουθενα αυτή η κατηγορία.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
......Mωρε Ριβερ Παλας και πάλι Ριβερ Πάλας....

με ένα κατοστάρικο κύριοι......

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Αν κάποιος θέλει να περιορίσει το έξοδο μπορεί να μπουκάρει στη χώρα μέσω Πολωνίας αφού για εκεί τα αεροπορικά εισιτήρια είναι φτηνότερα.Επαρχία βρίσκεις δωμάτιο άνετα με 15 ευρώ την ημέρα.Από κει και πέρα ο έμπειρος και ρωσομαθής hunter δεν έχει πρόβλημα.Μέρη για να συναντήσεις γκόμενες

1.Στάσεις λεωφορείων.Εκεί συχνάζουν οι γκόμενες χαμηλών εισοδηματικών στρωμάτων που περιμένουν τη marshutka
2.Πανεπιστήμια.Εκεί συχνάζουν φοιτήτριες που συχνά τη βγάζουν με 30 ευρώ το μήνα και πρέπει να διαβάσουν ή να αντιγράφουν αφού δεν έχουν να λαδώνουνε τα μαθήματα
3.Σταθμοί τρένων.Εκεί συχνάζουνε χωριατοπούλες που γυρίζουν στα χωριά τους αφού είδαν τη μεγάλη πόλη
4.Τρένα.Στα τρένα μπορούν να πέσουν απίστευτα γαμήσια αφού υπάρχουν φτηνές κουκέτες.Το τρένο είναι σαφώς η οικονομικότερη λύση.Βρίσκεις μια γκόμενα που ταξιδεύει και μέχρι να φτάσει στον προορισμό της(τα τρένα στην Ουκρανία είναι πολυυύ αργά) την έχεις ξεσκίσει τουλάχιστον μία φορά.
5.Κεντρική πλατεία.Εκεί συχνάζουν ντόπιες γκόμενες που κάνουν βόλτα ή κάθονται στα παγκάκια με φίλες τους.Τις παίρνεις από το παγκάκι ή τη βόλτα και τις πας στα
6.Καφέ.Εκεί συχνάζουν ελαφρώς πιο high class γκόμενες που έχουν να πληρώσουν τον καφέ σε κεντρικό μαγαζί.Οπότε με την αναβάθμιση από το παγκάκι στο καφέ έχεις αυξήσει την ελκυστικότητά σου.Πιο δυναμικό είναι όμως να τις πας από τη βόλτα στη
7.Ντίσκο.Εκεί συχνάζουν γκόμενες που είναι σχεδόν ο αφρός της κοινωνίας αφού έχουν να πληρώσουν τα 5-10 ευρώ που κοστίζει η είσοδος στη ντίσκο.Εννοείται οτι δεν πας γκόμενες από το παγκάκι σε φοιτητική ντίσκο(με είσοδο 2 ευρώ) αλλά σε κυριλέ κεντρική ντίσκο.Εκεί πληρώνεις είσοδο και ποτά για τη γκόμενα και τις φίλες της.Στις ουκρανικές επαρχιακές ντίσκο θα παρατηρήσετε τη σχεδόν παντελή απουσία αντρών.Αυτό συμβαίνει γιατί τα ποτά παραείναι ακριβά και οι άντρες προτιμούν να αγοράζουν μια βότκα και να τη βγάζουν στα παγκάκια ή στα σπίτια.

Τελικά αν κάποιος είναι δραστήριος και βρεθεί σε κατάλληλη περιοχή μπορεί η επαρχία να αποδειχθεί φλέβα χρυσού και να κάνει ό,τι και στο Κίεβο ξοδεύοντας τα μισά ή και ακόμη λιγότερα λεφτά.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ολα αυτα ισχυουν βεβαια αν ξερεις τη γλωσσα και εχει μια καποια επμειρια!αλλιως μονο θα της κοιτας και θα τους χαμογελας!!!!

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Πολύ καλες και σωστές οι παρατηρήσεις του συντρόφου Kman. Η παραπάνω και η απάντηση 6518 (στην προηγούμενη σελίδα) είναι όλα τα λεφτα.
Πоздравления !

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Τα πιο τρελλά σκηνικά που μου έχουν τύχει Ουκρανία.(Εχω μείνει σε αυτή τη χώρα 50 μέρες συνολικά)

1.Δαχτύλιασα γκόμενα στο τρένο 30 λεπτά μετά τη γνωριμία.Καταλήξαμε αμφότεροι στο ξενοδοχείο δηλαδή ήρθε στο δωμάτιό μου αντί να πάει στο σπίτι της
2.Δαχτύλιασα γκόμενα στη ντίσκο 1 ώρα μετά τη γνωριμία.Παράλληλα φιλούσα τη φίλη της που μου έλεγε φίλα τη φίλη μου.Εκεί όμως παραλίγο να την πατήσω χοντρά.
3.Βρήκα γκόμενα στη στάση του λεωφορείου που δεν ήθελε να πάμε στο καφέ αλλά κατ'ευθείαν στο ξενοδοχείο.Μου έριξε κάτι σβουριχτά γλωσσόφυλλα στο δρόμο και μόλις έκλεισα την πόρτα του δωματίου άρχισε να παίρνει πίπα.Στην περίπτωση αυτή η δαπάνη ανήλθε στην αγορά μισού κοτόπουλου που η κορασίς επιθύμησε να φάει μετά 2-3 ώρες στο ξενοδοχείο
4.Γκόμενα που γνώρισα στο κλαμπ αρνήθηκε το συμφωνημένο one night stand όταν είδε τα χάλια του ξενοδοχείου που έμενα.Με προσκάλεσε σπίτι της όπου και εγαμήθη ενώ η κόρη της κοιμόταν δίπλα
5.Η γκόμενα που δαχτύλιασα στο τρένο έφερε την επόμενη μέρα τη φίλη της στο ξενοδοχείο για να κάνει μπάνιο(!) ενώ πηδιόμασταν.Μετά μπήκε αυτή στο μπάνιο και η φίλη της ήρθε στο κρεβάτι με τα εσώρουχα
6.Τσίμπησα 4 γκόμενες που έκαναν βόλτα,τις πήγα στη ντίσκο και εκεί γνώρισα κάτι θεόμουνα(19 χρονών,183 ύψος) ενώ κρατούσα την τσάντα μιας από τις 4.Στη συνέχεια τα θεόμουνα με κάλεσαν να κάτσω μαζί τους,φίλησα γαλλικά τη μια γκόμενα από τις 4 στο στόμα,χούφτωσα την άλλη,τις ξεπροβόδισα και έκατσα ανάμεσα στις δυο μουνάρες που με περίμεναν στη ντίσκο ενώ η μία μου χάιδευε το χέρι,η άλλη το πόδι και εγώ είχα τα χέρια πάνω στο εσώρουχο κάτω από το μίνι.
7.Τη γκόμενα που βρήκα στη στάση του λεωφορείου την κλείδωσα για ένα διάστημα στο ξενοδοχείο γιατί βγήκα με άλλη μουνάρα που γνώρισα στο παζάρι
8.Μια φορά έφτασα Ουκρανία στις 20.00 και στις 21.00 φιλιόμουνα με γκόμενα ξανθιά,19 χρονών,176 που γνώρισα στο δρόμο.

Συνολικά σε 50 μέρες Ουκρανία έχω γαμήσει 12 κανονικές γκόμενες.(σε 4 εβδομάδες Πολωνία 4 γκόμενες και σε 3 μήνες Τσεχία 11 γκόμενες).Αλλά και Γερμανία έχει μερικές φοβερές πόλεις για όσους ξέρουν.(εννοώ φουλ από ανατολικές που δεν γουστάρουν Γερμανούς με τίποτα).

Γενικά Κίεβο-γαμάς μια κανονική γκόμενα κάθε μέρα
Επαρχία-μια κανονική κάθε τρεις μέρες
Πολωνία-μια γκόμενα την εβδομάδα
Τσεχία-μια γκόμενα την εβδομάδα

Κάπως έτσι.Αλλά σίγουρα κάποιος πιο εμφανίσιμος ή πιο φραγκάτος μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα.Στο Κίεβο νομίζω μετράνε 90% τα λεφτά.Στην επαρχία είναι 50% εμφάνιση-50% λεφτά.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Τα πιο τρελλά σκηνικά που μου έχουν τύχει Ουκρανία.(Εχω μείνει σε αυτή τη χώρα 50 μέρες συνολικά)

Συνολικά σε 50 μέρες Ουκρανία έχω γαμήσει 12 κανονικές γκόμενες.(σε 4 εβδομάδες Πολωνία 4 γκόμενες και σε 3 μήνες Τσεχία 11 γκόμενες).Αλλά και Γερμανία έχει μερικές φοβερές πόλεις για όσους ξέρουν.(εννοώ φουλ από ανατολικές που δεν γουστάρουν Γερμανούς με τίποτα).
Φίλε, μήπως πρέπει να αρχίσεις να ποστάρεις και στο thread με τις Ελλεεινίδες? :2funny: :2funny:

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Ασε ασχολήθηκα και με αυτές.Μόλις πας να πιάσεις λίγο κωλαράκι,αρχίζει η άλλη τα ''για ποια με πέρασες'',με έχεις για καμιά εύκολη,αχ,ιχ,παπαριές.Και θέλουν ένα πρόλογο να μιλάς για σχέσεις κτλ,εγώ δεν τα μπορώ αυτά τα πράγματα.Ακόμα και οι Γερμανίδες σε αφήνουν να τους χουφτώνεις τον κώλο και χαμογελάνε.Θυμάμαι σε ένα κλαμπ στη Φρανκφούρτη,χούφτωνα τις Γερμανίδες και κάτι Αμερικανοί μου έσπρωχναν συνέχεια το χέρι όταν το είχα πίσω από μια γκόμενα.
Βλέπεις και τις Νορβηγίδες είναι κάτι ψώλες ακόμα και στη Σουηδία που έμεινα μόνο 3 απογεύματα βρήκα δυο ψωλάκια 18 χρονών από χωριό που συμπεριφέρονταν όπως οι Ουκρανές(αλλά τα ποτά είναι πανάκριβα στη Σουηδία γαμώ το κέρατό μου).Τώρα πώς γίνεται και οι ελληνίδες έχουν σηκώσει τόσο ψηλά τον αμανέ,δεν ξέρω.
Αλλά η θεραπεία για αυτές θα είναι να βρεθούν κανά χρόνο σε καμιά Ρωσία ή Ουκρανία όπου δεν θα μπορούν να κάνουν ούτε γλυφομούνι.Τόσο φτυσμένες θα τις έχουνε.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.349
Πόντοι
42.697
Α
Αλλά η θεραπεία για αυτές θα είναι να βρεθούν κανά χρόνο σε καμιά Ρωσία ή Ουκρανία όπου δεν θα μπορούν να κάνουν ούτε γλυφομούνι.Τόσο φτυσμένες θα τις έχουνε.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Kαλά και η δυτική Ευρώπη είναι σκληρή,δεν είναι καμιά παιδική χαρά.Εχει πολλούς Αραβες και Τούρκους που σου σπάνε τα αρχίδια.Πας να καμακώσεις γκόμενα και αυτοί σφυρίζουνε,της λένε μαλακίες,χώνονται στη μάπα σου,έχει και κάτι cockblockers ντόπιους που δε σε αφήνουν να πλησιάσεις,έχει πουσταριό,έχει μαλάκες ξένους πόρτα στα κλαμπ που δε σε αφήνουν να μπεις.(εμένα με άφησαν κάτι Παλαιστίνιοι να μπω σε κλαμπ στη Δανία όταν είπα οτι είμαι Ελληνας).Εχει και ρατσιστές και φρικιά και ένα κάρο ιδιαίτερους.Η λύση είναι παντού και πάντα οι Σλαύες.
Οπου έχει Σλαύες δεν παίζουν φρικιά,πουσταριό,μαυριδεροί,τόφαλοι κτλ γιατί τα άτομα αυτά δε γίνονται ανεκτά σε αυτές τις κοινωνίες.

Θυμάμαι μια Τσέχα που είδε κάτι ξέκωλα ελληνίδες και μου είπε τι είναι αυτά τα πορνίδια?Πώς τολμάνε να κυκλοφορούνε έτσι με τόσο τεράστιους κώλους?Της λέω γιατί στην Τσεχία,δεν υπάρχουν τέτοια?Μου λέει σε εμάς ντρέπονται να βγούνε έτσι,εάν κάποια πάει έτσι,θα της πει ο αδερφός της,πού βγαίνεις και κυκλοφοράς με τέτοιο κώλο,δεν ντρέπεσαι?Κοίτα να αδυνατίσεις,δεν καταλαβαίνεις τι ρεντίκολο είσαι?
Υγιείς πρακτικές.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.349
Πόντοι
42.697
Θυμάμαι μια Τσέχα που είδε κάτι ξέκωλα ελληνίδες και μου είπε τι είναι αυτά τα πορνίδια?Πώς τολμάνε να κυκλοφορούνε έτσι με τόσο τεράστιους κώλους?Της λέω γιατί στην Τσεχία,δεν υπάρχουν τέτοια?Μου λέει σε εμάς ντρέπονται να βγούνε έτσι,εάν κάποια πάει έτσι,θα της πει ο αδερφός της,πού βγαίνεις και κυκλοφοράς με τέτοιο κώλο,δεν ντρέπεσαι?Κοίτα να αδυνατίσεις,δεν καταλαβαίνεις τι ρεντίκολο είσαι?
Υγιείς πρακτικές.

αααααααααααααααχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Επίσης σε αυτές τις χώρες δεν ψαρώνουν με τις προκλητικές εμφανίσεις.Μου λέει μια Τσέχα:''Εδώ η κατάσταση είναι φοβερή,ό,τι και να κάνω οι άντρες δε δίνουν σημασία.Μια μέρα απελπίστηκα εντελώς,έβαλα μόνο το στρινγκ και βγήκα να κάνω ποδήλατο στην κεντρική πλατεία.(η γκόμενα ήταν εντυπωσιακής εμφάνισης).Στα αρχίδια τους όλοι.Ούτε που γύρισε κανένας να με κοιτάξει.
Και όταν κατεβαίνουμε Ελλάδα ή Ιταλία,σταματάει η κυκλοφορία,αρχίζουν όλοι να κορνάρουνε στο δρόμο,μας την πέφτουνε,ξέρεις πόσο μας ανεβαίνει η ψυχολογία?
Τσεχία κάνεις ποδήλατο στο δάσος δίπλα στην πόλη και είναι συχνό να βλέπεις παρέες με τις γκόμενες γυμνόστηθες και τους άντρες κανονικά να πίνουν σα να μην τρέχει τίποτα''.
Κάτι τέτοιο γίνεται και στην Ουκρανία,Ρωσία,Πολωνία.Οι άντρες δεν τρέχουν πίσω απ΄τις γκόμενες σαλιαρίζοντας και παριστάνοντας τους καψούρηδες αλλά τη βρίσκουν με τη θεία βότκα και όταν έρθουν στο κέφι ξεμοναχιάζουν τη γκόμενα και της τραβάνε κανά πούτσο στο λάου λάου.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
αναμένουμε και τα σχόλια του ιδρυτού....διότι άλλως τα περιγράφει ο ΚΜΑΝ...ιδιαιτέρως ευκόλως...
άλλως τα περιγράφει ο ιδρυτής....και τα είδαμε και μείς...ίσως υπάρχει κάποια εξήγηση...

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Τώρα πώς γίνεται και οι ελληνίδες έχουν σηκώσει τόσο ψηλά τον αμανέ,δεν ξέρω.

Υπάρχουν μουνόδουλοι - δεν το 'ξερες? Γλώσσα έξω κι έτσι... :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom