Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μωρέ που έχεις δει το προσωπό της και μοιαζει στην Μαριάννα Τόλη?
Μια φωτό της έχω δημοσιεύσει με την κωλάρα της.

Για Γκρετσικιστάν δεν ξέρω, η αλήθεια είναι ότι έχω δουλειές και καλό θα ήταν να τις τελείωνα. Πλην όμως ολοι οι μαλακες εξαφανίζονται τον Αύγουστο ...

Θα κετέβω γιατί εδώ η μαγείρισσα θελει γαμο και μπορεί να  βρεθω σε στιγμή αδυναμίας, μεβλεπω νακαθομαι κανα δυο βδομαδες και μετά να την κανω Τσεχία γιατί εχω κάτι δουλείτσες...

Επισκέπτης
Θα κετέβω γιατί εδώ η μαγείρισσα θελει γαμο και μπορεί να  βρεθω σε στιγμή αδυναμίας, μεβλεπω νακαθομαι κανα δυο βδομαδες και μετά να την κανω Τσεχία γιατί εχω κάτι δουλείτσες...

Εν τω μεταξυ θελω να κανω κατι επισκευες αυτην την βδομαδα διοτι φετος εκανε χειμωνα οχι παπαριες κι απ τον καιρο υπήρξαν ζημιες. Άμα έρθει χειμωνας ειναι σαν τον τζιτζικα και τον μερμηγκα επισκευες εδώ ειναι δυσκολο λογω καιρου...

Επισκέπτης
Kοιτα αυτά είναι τα καλύτερα σημεία της. Από μάπα δεν λέει τίποτα αλλά πάλι άμα ήθελες μαπα θα πήγαινες στην Μόνα Λίζα στο Λούβρο...
Μην της γράψεις τίποτα, άστο ή γραψτης ότι θα πας ταξίδι.
Άμα γουστάρεις καμια από 20-25   έχει η μαγείρισσα πολλες φίλες και πρόθυμες αλλά
α. [size=16pt]πρεπει να κανεις επένδυση σε ρουχα παπουτσι[/size]
β να ρθεις εδώ

Ἐφθάσαμεν καὶ εἰς τὴν ουσίαν...

Επισκέπτης
Ἐφθάσαμεν καὶ εἰς τὴν ουσίαν...

Ε ναι εντάξει διατί να το κρύψωμεν άλλωστε...
Δηλαδή πιο φτηνά ή τα ιδια λεφτά θα του'ρθει άμα πάει ο οποιοςσ΄δηποτε και κανει μια κατάθεση σε καμια απ το ριβερ πάλας.
Τώρα τετοια πράματα σε σαιτ για μπουρδέλα δεν γράφονται, αλλά επειδή μένω εδώ και το βλεπω κατι τετοιες τις εχει πηδηξει η μιση ουκρανία και κυκλοφορεί έιντς σύνεφο...
Να μουπεις τις άλλες τις ξερεις?
Ποτε δεν ξερεις αλλά οσο να ναι αμα εχεις καθησει χρονια πανω κατω ξερεις τι παιζει και με τι γκομενους μπορει να πηγαινουν και οχι...

Επισκέπτης
Ε ναι εντάξει διατί να το κρύψωμεν άλλωστε...
Δηλαδή πιο φτηνά ή τα ιδια λεφτά θα του'ρθει άμα πάει ο οποιοςσ΄δηποτε και κανει μια κατάθεση σε καμια απ το ριβερ πάλας.
Τώρα τετοια πράματα σε σαιτ για μπουρδέλα δεν γράφονται, αλλά επειδή μένω εδώ και το βλεπω κατι τετοιες τις εχει πηδηξει η μιση ουκρανία και κυκλοφορεί έιντς σύνεφο...
Να μουπεις τις άλλες τις ξερεις?
Ποτε δεν ξερεις αλλά οσο να ναι αμα εχεις καθησει χρονια πανω κατω ξερεις τι παιζει και με τι γκομενους μπορει να πηγαινουν και οχι...

Οσο δε για τ'άλλα αφροδίσια δεν ειναι και η πιο ευχαριστος εμεπειρια να σου βανουν ενα μαρκουτσι στο τσουτσουνι για να παρουν δειγμα για καλλιεργεια...
Κι άμα βλέπατε αυτό το μαρκουτσι στην ουκρανία σε τι κατασταση ηταν, μαλλον δεν θα ξαναγαμάγατε...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
εντάξει...αναλαμβάνω έμπορος γυναικείας ενδύσεως .....μιλάνο παρίσι
λάρισα (πως λέγαμε Σαράφης στη Λάρισα)...τώρα και στην ουκρανία

Επισκέπτης
Οσο δε για τ'άλλα αφροδίσια δεν ειναι και η πιο ευχαριστος εμεπειρια να σου βανουν ενα μαρκουτσι στο τσουτσουνι για να παρουν δειγμα για καλλιεργεια...
Κι άμα βλέπατε αυτό το μαρκουτσι στην ουκρανία σε τι κατασταση ηταν, μαλλον δεν θα ξαναγαμάγατε...

Τα χε γράψει ένας φίλος σε άλλο θεμα που πήρε πίπα σ'έναν γεροδεμενο Βραζιλιανο τραβεστί ότι μπροστά στις κάβλες όλοι μας διαπράτωμε λάθη φοβερά. Τον αποπήρανε τον καυμένο...

Επισκέπτης
εντάξει...αναλαμβάνω έμπορος γυναικείας ενδύσεως .....μιλάνο παρίσι
λάρισα (πως λέγαμε Σαράφης στη Λάρισα)...τώρα και στην ουκρανία

Αλήθεια τι έγινε αυτός? Τον φαγανε οι πολυεθνικες κατι Ζαρας, Μανγο μεγαλες μαλακειες...
Σορυ εσυ θα ερθεις πάνω?

Επισκέπτης
Αλήθεια τι έγινε αυτός? Τον φαγανε οι πολυεθνικες κατι Ζαρας, Μανγο μεγαλες μαλακειες...
Σορυ εσυ θα ερθεις πάνω?

εντάξει μην το κοροιδευεις εδω τα ρουχα ειναι πανακριβα βεβαια ειναι ειδικες παραγγελιες(σχεδια- νουμερα) για Ρωσία σε Κινα Τουρκια

Επισκέπτης
ok...τα λέμε αργότερα....

Λοιπόν για να μαθαίνετε τι παιζει εδώ¨:
Είχε σπάσει ένα διπλο τζάμι από το παράθυρο τον χειμώνα (μεταλοπλαστίτσετσκι που λενε δω).
Μόλις το άλλαξα και πλέρωσα 17 ευρώ (20 άφησα 3 φιλοδώρημα)

Επισκέπτης
Λοιπόν για να μαθαίνετε τι παιζει εδώ¨:
Είχε σπάσει ένα διπλο τζάμι από το παράθυρο τον χειμώνα (μεταλοπλαστίτσετσκι που λενε δω).
Μόλις το άλλαξα και πλέρωσα 17 ευρώ (20 άφησα 3 φιλοδώρημα)

Αυτό μου θυμισε οτι εδω θα μπορουσε να νε η χωρα των ματακηδων στα παραθυρα πατζουρια δεν υπάρχουνε παρα συνηθως κατι ψιλες κουρτινες. Το βραδυ ειναι σκηνη θεάτρου. Αλλά όπως με τις τσόντες ποιος ασχολειται . Πρεπει να ναι καποιος πολυ μαλάκας να θελει να παρει ματι η να την παιξει  με μια τσοντα οταν εχει τοσο μουνι.
Αυτά ειναι για την Ελλάδα και τις αραβικες χώρες...
Μπλιαχ...

Επισκέπτης
Αυτό μου θυμισε οτι εδω θα μπορουσε να νε η χωρα των ματακηδων στα παραθυρα πατζουρια δεν υπάρχουνε παρα συνηθως κατι ψιλες κουρτινες. Το βραδυ ειναι σκηνη θεάτρου. Αλλά όπως με τις τσόντες ποιος ασχολειται . Πρεπει να ναι καποιος πολυ μαλάκας να θελει να παρει ματι η να την παιξει  με μια τσοντα οταν εχει τοσο μουνι.
Αυτά ειναι για την Ελλάδα και τις αραβικες χώρες...
Μπλιαχ...

Εδω παρακαλάμε να φέρουμε κανα μουνι στην ελλάδα και βιζα δεν μας δίνουν.
Εξηγηστε μου πως ερχονται οι αυνανοι, πατακιστανοι, νιγηριανοι και πουτάνες από την ουκρανία;

Επισκέπτης
Οι κυβερνητες του Γκρετσικισταν γουσταρουν μονον γεροδεμένους μαυρους...

Επισκέπτης
Είναι η ιδια ιστορία που σας την έχω ξαναγράψει ότι ο πρεσβευτης του Γκρετσικισταν στο αυνανιστάν, δεδηλωμένος πάνος, κουβάλησε μαζί του έναν γεροδεμένο αυνανό να τον καλαφατάει. Δήλωνε δε ότι ήτανε...γυιο΄ς του! Τότε που δεν είχε πάει στο Αυνανιστάν...

Επισκέπτης
Είναι η ιδια ιστορία που σας την έχω ξαναγράψει ότι ο πρεσβευτης του Γκρετσικισταν στο αυνανιστάν, δεδηλωμένος πάνος, κουβάλησε μαζί του έναν γεροδεμένο αυνανό να τον καλαφατάει. Δήλωνε δε ότι ήτανε...γυιο΄ς του! Τότε που δεν είχε πάει στο Αυνανιστάν...

Εδώ εμας μας κατηγορουνε οτι θελουμε να φερουμε...γκόμενες!
Εχουν μαζεψει ολα τα πουσταριά...

Επισκέπτης
Εδώ εμας μας κατηγορουνε οτι θελουμε να φερουμε...γκόμενες!
Εχουν μαζεψει ολα τα πουσταριά...

γενικως εδω κουλοι, κουτσοι, στραβοι όλοι θα χουν απο μια γκομενα.
Γι αυτο και δεν υπάρχουν μπουρδελα, τσόντες, στριπτητζαδικα.
Τι να τα κανει ο άλλος...

Επισκέπτης
γενικως εδω κουλοι, κουτσοι, στραβοι όλοι θα χουν απο μια γκομενα.
Γι αυτο και δεν υπάρχουν μπουρδελα, τσόντες, στριπτητζαδικα.
Τι να τα κανει ο άλλος...

Θα σα ς φανεί κουφό αλλά η μεγαλύτερη πορνογραφία με ταινιες που φτιαχνουν μονοι τους ειναι στις αραβικες χωρες.
Συνηθως πηδιουνται δυο ιπποποταμοι.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Oι τσοντες εκει ειναι παρανομες απ'οτι διαβασα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom