Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εκεί πρέπει να ναι ωραία να πάει κανείς χειμώνα όταν είναι σε μας. Όντως πολύ θα μα ρεσε και Βολιβία για να μαι ειλικρινής μου χει μείνει από τοτε που διαβαζα τα βιβλια του ντενικεν...
ωραια δασκαλε.τοτε θα ερθεις και εσυ.να εισαι ετοιμος.
παμε για δημιουργια εδρας ιωσηφ μπλασκου ουκρανομουνολου-κολομβιανομουνολογου σε πανεπιστημιο της κολομβιας.δασκαλε θα γινεις ο πρωτεργατης των ουκρανιδων με τις κολομβιανες.πουτανες ολες ενωθειτε ερχομαστε.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
κλαίγεσαι ιωσήφ...για τις πενίες αλλά να σου υπενθυμίσω ότι για πολλά πράγματα (και για τις γυναίκες) το πιό σπάνιο αγαθό δεν είναι το χρήμα...αλλά ο χρόνος

τι παραπονείσαι...όλο το χρόνο δικό έχεις...εχεις ξεσκίσει τα παγκάκια ...ενώ εγώ ούτε 200 κμ από το κίεβο δε μπόρεσα να πάω...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Εκεί πρέπει να ναι ωραία να πάει κανείς χειμώνα όταν είναι σε μας. Όντως πολύ θα μα ρεσε και Βολιβία για να μαι ειλικρινής μου χει μείνει από τοτε που διαβαζα τα βιβλια του ντενικεν...

Δάσκαλε, για την Νάζκα στο Περού δεν έλεγε ο Ντένικεν;;;;

Έχω βέβαια να τον διαβάσω από τότε που ήμουνα παιδί αλλά οι γραμμές της Νάζκα μου έχουν μείνει στην μνήμη.

Επισκέπτης
Δάσκαλε, για την Νάζκα στο Περού δεν έλεγε ο Ντένικεν;;;;

Έχω βέβαια να τον διαβάσω από τότε που ήμουνα παιδί αλλά οι γραμμές της Νάζκα μου έχουν μείνει στην μνήμη.

Nai ορθόν. Μάλιστα επικαλείτο μια γριά γερμανίδα που έμενε εκεί και αυτή ειχε κάνει πρωτα ντόρο για τις γραμμές. Το αστείον της υποθεσεως ειναι οτι το 1967 ο Ντενικεν ειχε φυλακιστει στην Ελβετία για προσβολή της χριστιανικης θρησκείας εξ αιτιας του πρωτου βιβλιου του. Τα θυμάσαι ε στην ελλάδα ήταν κάτι χοντρά κοντά άσπρα με τα "διαστημικά" ιερογλυφικά στο εξώφυλλο.Πολυ ενδιαφεροντα βιβλια αλλα ο ντενικεν ειχε την μανια να αποδιδει τα παντα σε εξωγήινους. Δεν ειχε περάσει απ το μυαλο του οτι οι αρχαιοι μπορει να μην ηταν τοσο μπουφοι απο τεχνολογια οσο μας κανουν να πιστευουμε...

Επισκέπτης
κλαίγεσαι ιωσήφ...για τις πενίες αλλά να σου υπενθυμίσω ότι για πολλά πράγματα (και για τις γυναίκες) το πιό σπάνιο αγαθό δεν είναι το χρήμα...αλλά ο χρόνος

τι παραπονείσαι...όλο το χρόνο δικό έχεις...εχεις ξεσκίσει τα παγκάκια ...ενώ εγώ ούτε 200 κμ από το κίεβο δε μπόρεσα να πάω...

¨ελα ρε Καζα παραμυθιαζομαστε στην ηλικια μας; Άμα κάποιος είναι είκοσι-εικοσιπέντε χρονών και μπάνικος κάτι γίνεται. Αλλέως κανων πρώτος χωρίς λεφτά δεν γαμάει κανείς

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
¨ελα ρε Καζα παραμυθιαζομαστε στην ηλικια μας; Άμα κάποιος είναι είκοσι-εικοσιπέντε χρονών και μπάνικος κάτι γίνεται. Αλλέως κανων πρώτος χωρίς λεφτά δεν γαμάει κανείς
δασκαλε εχεις δικιο.αμα δεν εχεις λεφτα ουτε η μανα σου σε θελει.παντως δεν σημαινει οτι οποιος εχει λεφτα γαμαει κιολας.τελος παντων αμπελοφιλοσοφιες ειναι για εμενα αυτα.τι θεμα ειναι να μην σε πλακωνει το μουνι,να το πλακωνεις εσυ.

Επισκέπτης
Γύρισον από την μάσαν σε ένα καφε-ζυθε-εστιατόριον της σειράς

σασλίκ χοιρινόν (σούβλακος)
ζάρινι καρτόσκι (τηγανηταί παταται με κρομμυδι και καρότον)
γκρέτσεσκι σαλάτ (χωριατικη σαλάτα ο Θεός να την κανει χωριατικη)
1 φιάλη περιέ
άρτος 4 φέται
-----------------------------------------------------------------
60 ρούβλια

Χθες στον μαλάκα τον εβραίο για την κωλοπίτσα του και μια κόκα, γαμω τον σταυρό του δαυίδ του πλέρωσα 40 ρούβλια

Επισκέπτης
Κι επειδή την ψάχνετε με φαγια και ποσο κλπ
στο ελσίνκι που θεωρείται ακριβή πόλη σ'ένα παρόμοιο μέρος για τα ίδια πράματα πλερώνω 11 ευρώ.
Στην αθήνα δεν έχω κανει το λαθος να φάω αλλά υπολογίζω ότι πρεπει να χρεώνουν 17-20 ευρώ.
Στην ταυλάνδη πλήρωνα 2 ευρώ.
Στο Χονγκ κονκγ δεν τρώω έξω γιατί τα νερόβραστατης καντονέζικης μου την δίνουν τελος πάντων τα μακντόναλντς κάνανγυρω στα 20 δολλάρια το γευμα (χαμπουργκερ-παταται, αναψυκτικον-μελόπιττα).ήτοι 2 ευρώ.
Κάνα δυο φορες που πηγα στην Ελλάδα για το ιδιο γευμα  στα Μακ πλερωσα 7 ευρώ.
Δεν είναι ότι είναι φτηνά εδώ. Στην Αθηνα έχουν γίνει όλα πανάκριβα!

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Πολλά έδωσες.
Καλά το Περιέ τι τόθελες. Δεν έχουν "Βαρνιτσα" ?
Πότε με το καλό θα πάς Αλούστα?

Επισκέπτης
Πολλά έδωσες.
Καλά το Περιέ τι τόθελες. Δεν έχουν "Βαρνιτσα" ?
Πότε με το καλό θα πάς Αλούστα?

Μάκη τοσο κανουν. Δεν έχει φτηνότερα στην Ουκρανία.
Τώρα αμα πηγαινα σε κανα χαι μερος θα πλερωνα 130 ρουβλια, κατι παραπανω απ τα διπλα δηλαδη...
Θαλασσα  δεν έχω αποφασίσει ακόμη, μπορεί να ρθω στην ελλαδα!

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφε το σχόλιο το κάνω γιά το Περιέ που έχει γινει μόδα και είναι πανάκριβο για τα Ουκρανικά δεδομένα.

Επισκέπτης
Τώρα αμα πηγαινα σε κανα χαι μερος θα πλερωνα 130 ρουβλια, κατι παραπανω απ τα διπλα δηλαδη...

ξερω γω η εισοδος στην Ντισκοπου πλερωσα χθες εκανε 30 ρουβλια
Παλια η ιδια θεση εκανε πενηντα, αλλά ειχε προγραμμα με 2 μπαλεττα, 3 τραγουδιστες, μία στριπτιζερ τωρα εχει ένα αρκιντι μονο ντισκο...
Σαμπάνια σόλα τα μπακαλικα κανει 20-25 ρουβλια(μην φανταστειται ντομ περινιον, ουκρανική χημικης προελευσεως) στα νυχτερινα κεντρα κανει γύρω στα 50-70

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μα εννοειται οτι για θαλασσα πας Ελλαδα.δεν συγκρινεται ο βουρκος με την Ελληνικη θαλασσα εχει τα καλα της η Ελλαδα.το θεμα ειναι οτι εγω οταν ερχομαι Ελλαδα θαλασσα δεν παω!καθε απογευμα Φυλης ειμαι!προτιμαω το  :knockinb: απο το μπανιο :2funny:

Επισκέπτης
Ρε Μακη ελα δω... εσύ που σαι ειδικος ξερεις τι εστι γαλουσκα η καπως έτσι; σημερα μου το πανε...

Επισκέπτης
μα εννοειται οτι για θαλασσα πας Ελλαδα.δεν συγκρινεται ο βουρκος με την Ελληνικη θαλασσα εχει τα καλα της η Ελλαδα.το θεμα ειναι οτι εγω οταν ερχομαι Ελλαδα θαλασσα δεν παω!καθε απογευμα Φυλης ειμαι!προτιμαω το  :knockinb: απο το μπανιο :2funny:

Ασε κι εμενα αρεσει κρυο και χιονι
Περιμενω ποτε θα ρθει ο χειμωνας για ν αρχισω να λειτουργω.
Θαλασσα πηγα μια φορα πριν απο 7-8 χρόνια αν θυμαμαι καλά
δεν ξερω πως μου την εδωσε φετος.

Επισκέπτης
Ασε κι εμενα αρεσει κρυο και χιονι
Περιμενω ποτε θα ρθει ο χειμωνας για ν αρχισω να λειτουργω.
Θαλασσα πηγα μια φορα πριν απο 7-8 χρόνια αν θυμαμαι καλά
δεν ξερω πως μου την εδωσε φετος.

Γαμω την πουτανα μου, βρεχει καρεκλες τεσσερις μερες ασταματητα εδω. Πέσανε δεντρα σκοτωθηκανε κατι νοματοι...

Επισκέπτης
Γαμω την πουτανα μου, βρεχει καρεκλες τεσσερις μερες ασταματητα εδω. Πέσανε δεντρα σκοτωθηκανε κατι νοματοι...

γενικως εδω μολις κανει ζεστη μετα πλακωνουν κατι βροχες άστα να πανε. παλια ήτανε απλά βροχές, τωρα τα τελευταια χρονια ειναι καταιγιδες.

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε τι εγινε κακοκαιρια εχει εκει?πεταξες και την μαγειρισα στο δρομο με ασχημο καιρο δεν θα εχει που να παει.

Επισκέπτης
δασκαλε τι εγινε κακοκαιρια εχει εκει?πεταξες και την μαγειρισα στο δρομο με ασχημο καιρο δεν θα εχει που να παει.

Βρεχει εδω και τεσσερις μερες. κατσε μην κανει κανα αστειο και ρθει η αλλη γιατι εχει κλειδί της πορτας της πολυκατοικιας.
Στην ουκρανια κουδουνια, ηλεκτρικες κλειδαριες, θυροτηλεφωνακαι τετοια δεν υπαρχουν οποτε για να ξεμπερδευεις με το κατεβακι ανοιξε την πορτα δινεις απο να κλειδί της εξωπορτας.
Τον παλιο καιρό που δεν υπηρχαν κινητα ειχε πλακα που σου φωναζε ο αλλος απ την αυλή "ΑΝΟΙΞΕ ΜΟΥ !!!"

Επισκέπτης
Βρεχει εδω και τεσσερις μερες. κατσε μην κανει κανα αστειο και ρθει η αλλη γιατι εχει κλειδί της πορτας της πολυκατοικιας.
Στην ουκρανια κουδουνια, ηλεκτρικες κλειδαριες, θυροτηλεφωνακαι τετοια δεν υπαρχουν οποτε για να ξεμπερδευεις με το κατεβακι ανοιξε την πορτα δινεις απο να κλειδί της εξωπορτας.
Τον παλιο καιρό που δεν υπηρχαν κινητα ειχε πλακα που σου φωναζε ο αλλος απ την αυλή "ΑΝΟΙΞΕ ΜΟΥ !!!"

Περιμενες μεχρι να βγει κανενας απ την πολυκατοικια και ν ανοιξει την εξωπορτα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom