Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μου χειζαλίσει και τον έρωτα αυτή η μαγείρισσα. ρε παιδιά αν έχετε τον θεό σας προχθες ήρθε στις 6 η ώρατο πρωί σπίτι μου να μου πει και καλά γεια πριν την δουλειά !

Επισκέπτης
Είμαι και στεναχωρημένος αυτέςτις ημέρες σχετικώς με τον Μάικλ...Θεός σχωρέστον...

Επισκέπτης
Είμαι και στεναχωρημένος αυτέςτις ημέρες σχετικώς με τον Μάικλ...Θεός σχωρέστον...

Μετά από μακρά αδράνεια κάλεσα χθες την κόρη του ιεραποστόλου να της έριχνα κάνα πουτσάκι σημερα αλλά έριχνε τουλούμια και δεν ήρθε.

Επισκέπτης
Μετά από μακρά αδράνεια κάλεσα χθες την κόρη του ιεραποστόλου να της έριχνα κάνα πουτσάκι σημερα αλλά έριχνε τουλούμια και δεν ήρθε.
έχω και τ'άλλο ζωντανό την πολυβολήτρια κλασσικήουκρανίδα κάνει την δύσκολη διότι την έδιωξα εκ της οικίας. Εντάξει εις όλα τα ανδρόγυνα παρουσιάζονται προβλήματα είναι αλήθεια αλλά ξεπερνόνται...

Επισκέπτης
η φίλη μου η αεροσυνοδός έκανε εγχείρηση στο Δουβάι, αρχίδια ρίγανη θα ρθει. το τι ραδιενέργεια έχει πέσει εδώ με το τσερνομπίλ δε λέγεται...

Επισκέπτης
Ειλικρινά από τότες που πέθανε ο Μάικλ εχω πεσει σε κατάθλιψη. Κι υπάρχουν και διάφοροι συκοφάντες που ισχυρίζονται ότι ήταν παιδόφιλος κλπ. Αν είναι δυνατόν ένας καλλιτέχνης σαν τον Μάικλ παρόμοιος με τον μακαρίτη τον μανώλη τον Ζουρή.
Μα είναι τόσο βλάκες. ένας άνθρωπος που κοιμότανε σε θάλαμο υπερβαρικού οξυγόνου θα γαμούσε παιδάκια; Αυτό ήταν πολύ απλό για τον μάικλ. Ο Μάικλ ηθελε κάτι το πρωτόγνωρο, το εξεζητημένο, να τον γαμούσε ένας εξωγήινος πχ, ένα γιγαντιαίο σαλάχι και τετοια...
Τι βλάκες....

Επισκέπτης
Βγηκανε και τα παιδια του στις φωτογραφίες κι ειναι φτυστά ίδιαο Μακαρίτης ομαικλ. Αυτά για τους συκοφάντες που ισχυριζόσαντε ότι ητανε μαυρος λέει. Αν ειναι δυνατον...

Επισκέπτης
Βγηκανε και τα παιδια του στις φωτογραφίες κι ειναι φτυστά ίδιαο Μακαρίτης ομαικλ. Αυτά για τους συκοφάντες που ισχυριζόσαντε ότι ητανε μαυρος λέει. Αν ειναι δυνατον...

Και μια που μιλαμε για μαυρους καζα βιασου γιατι είδα χθες την δικια σου στο παγκάκι και συνομιλουσε με ναν μαυρο. Καλά που δεν είχε νυχτώσει ακόμη γιατί που να τον βλεπα. Φορούσε (η γκόμενα όχι ο αραψ) ένα ξωβυζο μπλουζακι κι μια μπεζ μινι φουστα με όλητην κωλαρα της οξω...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
ναι...αλλά σού έχω στείλει και προσωπικό μήνυμα με υπενθύμιση....

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
άσε και όταν δεν εμφανίζεσαι πατά τω θρέντ ...αρχίζω και αναρωτιέμαι...σε ποιό παγκάκι να ΄ναι....σε ποιά σκηνή...

μαμά κάζας....

Επισκέπτης
άσε και όταν δεν εμφανίζεσαι πατά τω θρέντ ...αρχίζω και αναρωτιέμαι...σε ποιό παγκάκι να ΄ναι....σε ποιά σκηνή...

μαμά κάζας....

είσαι σκληρός και άδικος. τελος πάντων σήμερα επειδή έβρεχε παγκάκι δεν είχε γιατί θα βρεχόταν ο πωπω΄ς μου και την έκανα ντίσκο. Αλλά λίγα πράγματα ήτανε γεμάτη μαντράχαλους...

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
είσαι σκληρός και άδικος. τελος πάντων σήμερα επειδή έβρεχε παγκάκι δεν είχε γιατί θα βρεχόταν ο πωπω΄ς μου και την έκανα ντίσκο. Αλλά λίγα πράγματα ήτανε γεμάτη μαντράχαλους...
δασκαλε τι εγινε? εχουμε κανενα νεο? σε εχασα εντελως.

Επισκέπτης

Ήτανε λίγο ακριβά 3Ε η είσοδος κι αλλα τρια μια μπύρα, μια σπράιτ και ολίγα τσιπς. Τι να κάνουμε η φτώχια θελει καλοπέραση...

Επισκέπτης
¨ασε παιδάκι μου είχα τον αποκλεισμό της μαγείρισσας ! Κάθε βράδυ ερχόταν και με παραμόνευε στην αυλή της πολυκατοικίας μου !

τέτοια κάψα για την πάρτη μου είχανε μόνον άλλες δυο γυναίκες στην ουκρανία. Χμμμ τέσσερις τωρα που το καλοθυμηθηκα...

Επισκέπτης
Εσύ τι έγινε Κολομπία θα πας ή μονο στα λόγια εχετε μείνει?

Επισκέπτης

Εν τω μεταξύ έχω βρει ένα εστιατόριο εδώ πιο κάτω απ το σπίτι μου και πηγαίνω και χλαπακιάζω εκεί, μαγειρεύει πολύ νοστιμα τις γάτες. Άσε καλύτερα να πληρώνω και να χωτην ησυχία μου όταν τρώω...

Επισκέπτης
Εν τω μεταξύ έχω βρει ένα εστιατόριο εδώ πιο κάτω απ το σπίτι μου και πηγαίνω και χλαπακιάζω εκεί, μαγειρεύει πολύ νοστιμα τις γάτες. Άσε καλύτερα να πληρώνω και να χωτην ησυχία μου όταν τρώω...

Σήμερα δεν πήγα γιατί έριχνε καρέκλες. έφαγα πίτσα με γιωτα στην πιτσαρία του εβραίου του γερό τσιφούτη, που να δώσει όλα του τα λεφτά σε αντικαβλωτικά φάρμακα...

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε θα το οργανωσω το ταξιδι.ξερεις οτι εχω μεγαλη τρελα.και να ξερεις οτι θα σου στειλω προσκληση να ερθεις και εσυ.θα εχει μεγαλο ενδιαφερων ενας καθηγητης τις ουκρανομουνολογιας να γαμαει κολομβιανες.δασκαλε πας μετα για ιδρυση δευτερης σχοληςνα ξερεις.

Επισκέπτης
δασκαλε θα το οργανωσω το ταξιδι.ξερεις οτι εχω μεγαλη τρελα.και να ξερεις οτι θα σου στειλω προσκληση να ερθεις και εσυ.θα εχει μεγαλο ενδιαφερων ενας καθηγητης τις ουκρανομουνολογιας να γαμαει κολομβιανες.δασκαλε πας μετα για ιδρυση δευτερης σχοληςνα ξερεις.

Εκεί πρέπει να ναι ωραία να πάει κανείς χειμώνα όταν είναι σε μας. Όντως πολύ θα μα ρεσε και Βολιβία για να μαι ειλικρινής μου χει μείνει από τοτε που διαβαζα τα βιβλια του ντενικεν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom