Επισκέπτης
Μου χειζαλίσει και τον έρωτα αυτή η μαγείρισσα. ρε παιδιά αν έχετε τον θεό σας προχθες ήρθε στις 6 η ώρατο πρωί σπίτι μου να μου πει και καλά γεια πριν την δουλειά !
Είμαι και στεναχωρημένος αυτέςτις ημέρες σχετικώς με τον Μάικλ...Θεός σχωρέστον...
έχω και τ'άλλο ζωντανό την πολυβολήτρια κλασσικήουκρανίδα κάνει την δύσκολη διότι την έδιωξα εκ της οικίας. Εντάξει εις όλα τα ανδρόγυνα παρουσιάζονται προβλήματα είναι αλήθεια αλλά ξεπερνόνται...Μετά από μακρά αδράνεια κάλεσα χθες την κόρη του ιεραποστόλου να της έριχνα κάνα πουτσάκι σημερα αλλά έριχνε τουλούμια και δεν ήρθε.
Βγηκανε και τα παιδια του στις φωτογραφίες κι ειναι φτυστά ίδιαο Μακαρίτης ομαικλ. Αυτά για τους συκοφάντες που ισχυριζόσαντε ότι ητανε μαυρος λέει. Αν ειναι δυνατον...
άσε και όταν δεν εμφανίζεσαι πατά τω θρέντ ...αρχίζω και αναρωτιέμαι...σε ποιό παγκάκι να ΄ναι....σε ποιά σκηνή...
μαμά κάζας....
δασκαλε τι εγινε? εχουμε κανενα νεο? σε εχασα εντελως.είσαι σκληρός και άδικος. τελος πάντων σήμερα επειδή έβρεχε παγκάκι δεν είχε γιατί θα βρεχόταν ο πωπω΄ς μου και την έκανα ντίσκο. Αλλά λίγα πράγματα ήτανε γεμάτη μαντράχαλους...
είσαι σκληρός και άδικος. τελος πάντων σήμερα επειδή έβρεχε παγκάκι δεν είχε γιατί θα βρεχόταν ο πωπω΄ς μου και την έκανα ντίσκο. Αλλά λίγα πράγματα ήτανε γεμάτη μαντράχαλους...
δασκαλε τι εγινε? εχουμε κανενα νεο? σε εχασα εντελως.
¨ασε παιδάκι μου είχα τον αποκλεισμό της μαγείρισσας ! Κάθε βράδυ ερχόταν και με παραμόνευε στην αυλή της πολυκατοικίας μου !
Εσύ τι έγινε Κολομπία θα πας ή μονο στα λόγια εχετε μείνει?
Εν τω μεταξύ έχω βρει ένα εστιατόριο εδώ πιο κάτω απ το σπίτι μου και πηγαίνω και χλαπακιάζω εκεί, μαγειρεύει πολύ νοστιμα τις γάτες. Άσε καλύτερα να πληρώνω και να χωτην ησυχία μου όταν τρώω...
δασκαλε θα το οργανωσω το ταξιδι.ξερεις οτι εχω μεγαλη τρελα.και να ξερεις οτι θα σου στειλω προσκληση να ερθεις και εσυ.θα εχει μεγαλο ενδιαφερων ενας καθηγητης τις ουκρανομουνολογιας να γαμαει κολομβιανες.δασκαλε πας μετα για ιδρυση δευτερης σχοληςνα ξερεις.Εσύ τι έγινε Κολομπία θα πας ή μονο στα λόγια εχετε μείνει?
δασκαλε θα το οργανωσω το ταξιδι.ξερεις οτι εχω μεγαλη τρελα.και να ξερεις οτι θα σου στειλω προσκληση να ερθεις και εσυ.θα εχει μεγαλο ενδιαφερων ενας καθηγητης τις ουκρανομουνολογιας να γαμαει κολομβιανες.δασκαλε πας μετα για ιδρυση δευτερης σχοληςνα ξερεις.