Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Βρεχει εδω και τεσσερις μερες. κατσε μην κανει κανα αστειο και ρθει η αλλη γιατι εχει κλειδί της πορτας της πολυκατοικιας.
Στην ουκρανια κουδουνια, ηλεκτρικες κλειδαριες, θυροτηλεφωνακαι τετοια δεν υπαρχουν οποτε για να ξεμπερδευεις με το κατεβακι ανοιξε την πορτα δινεις απο να κλειδί της εξωπορτας.
Τον παλιο καιρό που δεν υπηρχαν κινητα ειχε πλακα που σου φωναζε ο αλλος απ την αυλή "ΑΝΟΙΞΕ ΜΟΥ !!!"
οχι Ιωσηφ εδω εχουμε θυροτηλεφωνα αλλα το εχω συνεχεια κλειστο για να μην μου ζαλιζουν τ'αρχιδια οι μαλακισμενες :2funny:

Επισκέπτης
Περιμενες μεχρι να βγει κανενας απ την πολυκατοικια και ν ανοιξει την εξωπορτα...

στις πιο καινουριες πολυκατοικιες(και πιο μαπα) που ναι απο μπλοκια τσιμεντου ειχε προβλευτει θεσηθυρωρου κι εχει συνηθως μια γρια που καθεται οποτε η εξωπορτα δεν κλεινει...

Επισκέπτης
στις πιο καινουριες πολυκατοικιες(και πιο μαπα) που ναι απο μπλοκια τσιμεντου ειχε προβλευτει θεσηθυρωρου κι εχει συνηθως μια γρια που καθεται οποτε η εξωπορτα δεν κλεινει...

εδω εχει κουδουνια μονο στον διαδρομο (εγω δεν εχω για να μην μου ζαλιζουν τον ερωτα!)

Επισκέπτης
εδω εχει κουδουνια μονο στον διαδρομο (εγω δεν εχω για να μην μου ζαλιζουν τον ερωτα!)

Κυκλοφορανε κι εδω κατι φρουτα που σου ζαλιζουν τον ερωτα με τα κουδουνια, κατι ιαχωβαδες, μορμόνοι! (καλα αυτοι ειναι απιθανοι) κατι απ τα πολιτικα κομματα κλπ

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Βρεχει εδω και τεσσερις μερες. κατσε μην κανει κανα αστειο και ρθει η αλλη γιατι εχει κλειδί της πορτας της πολυκατοικιας.
Στην ουκρανια κουδουνια, ηλεκτρικες κλειδαριες, θυροτηλεφωνακαι τετοια δεν υπαρχουν οποτε για να ξεμπερδευεις με το κατεβακι ανοιξε την πορτα δινεις απο να κλειδί της εξωπορτας.
Τον παλιο καιρό που δεν υπηρχαν κινητα ειχε πλακα που σου φωναζε ο αλλος απ την αυλή "ΑΝΟΙΞΕ ΜΟΥ !!!"
δασκαλε να μην μπει απο το μπαλκονι μονο μεσα.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
βρε παλληκαράκι μου...τι κάνεις καλοκαιριάτικα στις λάσπες...έλα να κάνεις τα μπάνια σου στη ψωροκόσταινα που είσαι και κοντά στη θάλασσα ...και μετά κανονίζεις...

βασανίζεσαι άδικα...

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε καλησπερα.
μετα το περας  των μαθηματων,και το κλεισιμο τις σχολης,εγω και οι συμμαθητες μου,εχουμε αποφασισει να διαδωσουμε το εργο σου,και τις γνωσεις σου,οτι μας εχεις διδαξει δηλαδη,στα περατα του κοσμου,και να βοηθησουμε τον καθε λογης προβληματισμενο ανθρωπο σε οτι εχει να κανει με το μουνι.
δασκαλε εδω και λιγες μερες ολοι οι μαθητες σου εχουμε αποφασισει να βοηθησουμε ενα παιδι απο καποιο νησι το οποιο αντιμετωπιζει καποιο προβλημα με τις γκομενες.του εχουμε πει τις γνωμες μας,σε πολλα πραγματα,αλλα και του ειπαμε  πολλες συμβουλες,τα οποια ειναι ολα συμφωνα με την διδασκαλια σου.
δασκαλε  θα σε παρακαλουσαμε ολοι εμεις οι μαθητες σου να κανεις εσυ τον επιλογο σε αυτο το θεμα και να πεις την γνωμη σου και να κλεισουμε.
θα ητανε μεγαλη τιμη για ολους εμας τους μαθητες σου.

Υ.Γ δασκαλε χαθηκες.ξανασπιτωσες την μαγειρισσα μηπως?

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
και εωώ σε αναζητώ (μέσω ερυθρού σταυρού)....η γερμανίδα η φίλη μου έστειλε μια φωτογραφία
που κρατάει μια φέτα καρπούζι...

πολλή πείνα μιλάμε....

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ρε Μακη ελα δω... εσύ που σαι ειδικος ξερεις τι εστι γαλουσκα η καπως έτσι; σημερα μου το πανε...
Σύντροφε εκπλήσσομαι που δεν γνωρίζεις αυτό το χαρακτηριστικό Ουκρανικό πιάτο.
Τέλως πάντων είναι το βαρένικι του φτωχού, ήτοι βαρένικι χωρίς γέμιση. Σερβίρεται με τηγανισμένα κρόμμυα.

Επισκέπτης
δασκαλε καλησπερα.
μετα το περας  των μαθηματων,και το κλεισιμο τις σχολης,εγω και οι συμμαθητες μου,εχουμε αποφασισει να διαδωσουμε το εργο σου,και τις γνωσεις σου,οτι μας εχεις διδαξει δηλαδη,στα περατα του κοσμου,και να βοηθησουμε τον καθε λογης προβληματισμενο ανθρωπο σε οτι εχει να κανει με το μουνι.
δασκαλε εδω και λιγες μερες ολοι οι μαθητες σου εχουμε αποφασισει να βοηθησουμε ενα παιδι απο καποιο νησι το οποιο αντιμετωπιζει καποιο προβλημα με τις γκομενες.του εχουμε πει τις γνωμες μας,σε πολλα πραγματα,αλλα και του ειπαμε  πολλες συμβουλες,τα οποια ειναι ολα συμφωνα με την διδασκαλια σου.
δασκαλε  θα σε παρακαλουσαμε ολοι εμεις οι μαθητες σου να κανεις εσυ τον επιλογο σε αυτο το θεμα και να πεις την γνωμη σου και να κλεισουμε.
θα ητανε μεγαλη τιμη για ολους εμας τους μαθητες σου.

Υ.Γ δασκαλε χαθηκες.ξανασπιτωσες την μαγειρισσα μηπως?

Σόρυ γιατί δεν λύθηκε το προβλημά του; Δεν αγόρασε μπότες από τζιτζικόδερμα;
Λοιπόν άσε προχθές γάμησα ένα μουνάκι αλλά θα πρέπει να γράψω ολόκληρο μάθημα γι αυτή την περίπτωση.
Χθες που δεν κουνιοταν φυλλο (το Σαβαττο το καλοκαίρι είναι νεκρά μέρα) έπεσα πάνω στην μαγέρισσα στον δρόμο, την να κανω την λυπήθηκα και της έριξα κι αυτηνής ένα πουτσάκι για τι κλαιγόταν....
Τι να κάνουμε για βρέχει σ'όλο το χωριο, για σ'όλο είναι λιακάδα...
Δημοκρατικως πρεπει να τις γαμουμε άπασες (από 1.70μ και πάνω χωρίς παπούτσια)

Επισκέπτης
Σύντροφε εκπλήσσομαι που δεν γνωρίζεις αυτό το χαρακτηριστικό Ουκρανικό πιάτο.
Τέλως πάντων είναι το βαρένικι του φτωχού, ήτοι βαρένικι χωρίς γέμιση. Σερβίρεται με τηγανισμένα κρόμμυα.

Νομίζεις ότι έφαγα ποτέ τετοιες μαλακείες.
Σπίτι πάντα ελληνικά φαγητά κι έξω τίποτα σασλικ, ζάρινι καρτόσκι, στέηκ κτλ

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
δυστηχώς τζάμπα...και δε ξέρω τι να γράψω γερμανιστί για να μπερδεγουέινγκ ευγενικώς...

Επισκέπτης
δυστηχώς τζάμπα...και δε ξέρω τι να γράψω γερμανιστί για να μπερδεγουέινγκ ευγενικώς...

Kοιτα αυτά είναι τα καλύτερα σημεία της. Από μάπα δεν λέει τίποτα αλλά πάλι άμα ήθελες μαπα θα πήγαινες στην Μόνα Λίζα στο Λούβρο...
Μην της γράψεις τίποτα, άστο ή γραψτης ότι θα πας ταξίδι.
Άμα γουστάρεις καμια από 20-25  έχει η μαγείρισσα πολλες φίλες και πρόθυμες αλλά
α. πρεπει να κανεις επένδυση σε ρουχα παπουτσι
β να ρθεις εδώ

Συνημμένα

• niimania.jpg
    niimania.jpg
    272 KB · Εμφανίσεις: 20

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Kοιτα αυτά είναι τα καλύτερα σημεία της. Από μάπα δεν λέει τίποτα αλλά πάλι άμα ήθελες μαπα θα πήγαινες στην Μόνα Λίζα στο Λούβρο...
Μην της γράψεις τίποτα, άστο ή γραψτης ότι θα πας ταξίδι.
Άμα γουστάρεις καμια από 20-25   έχει η μαγείρισσα πολλες φίλες και πρόθυμες αλλά
α. πρεπει να κανεις επένδυση σε ρουχα παπουτσι
β να ρθεις εδώ

δασκαλε οτι και να κανεις,οπου και να πας στο τελος στην μαγειρισσα γυρνας.
τελικα δασκαλε δεν μπορεις να την αποφυγεις.

Επισκέπτης
δασκαλε οτι και να κανεις,οπου και να πας στο τελος στην μαγειρισσα γυρνας.
τελικα δασκαλε δεν μπορεις να την αποφυγεις.

Συκοφαντίες...
Απλώς το γράφω του κ. Κάζα διότι απ'όλα αυτά τα ζωντόβολα η μαγείρισσα είναι ο μοναδικός θετικός άνθρωπος κι άμα της πω θελω να μου βρεις μια φίλη το και το θα πει ναι μπορώ ή δεν μπορώ. Όλατ'άλλα βληματα σ αυτη την χωρ αείναι του τυπου καλα θα ρωτήσω, θα δούμε, δεν ξερω ακόμα κλπ...

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Συκοφαντίες...
Απλώς το γράφω του κ. Κάζα διότι απ'όλα αυτά τα ζωντόβολα η μαγείρισσα είναι ο μοναδικός θετικός άνθρωπος κι άμα της πω θελω να μου βρεις μια φίλη το και το θα πει ναι μπορώ ή δεν μπορώ. Όλατ'άλλα βληματα σ αυτη την χωρ αείναι του τυπου καλα θα ρωτήσω, θα δούμε, δεν ξερω ακόμα κλπ...
πρακτικη γκομενα η μαγειρισα δασκαλε δηλαδη.καλο αυτο.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
εγώ ψηφίζω μαγέρισα....έχει και το ευαισθητό της ...μοιάζει στη Μαριάνα Τόλη...γιατί το έδιωξες
το κορίτσι...???

ελαδιστάν...θα κάνεις την υπέρβαση?

Επισκέπτης
εγώ ψηφίζω μαγέρισα....έχει και το ευαισθητό της ...μοιάζει στη Μαριάνα Τόλη...γιατί το έδιωξες
το κορίτσι...???

ελαδιστάν...θα κάνεις την υπέρβαση?

Μωρέ που έχεις δει το προσωπό της και μοιαζει στην Μαριάννα Τόλη?
Μια φωτό της έχω δημοσιεύσει με την κωλάρα της.

Για Γκρετσικιστάν δεν ξέρω, η αλήθεια είναι ότι έχω δουλειές και καλό θα ήταν να τις τελείωνα. Πλην όμως ολοι οι μαλακες εξαφανίζονται τον Αύγουστο ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom