Casablancas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
παρεπιπτόντως εκεί που λές έχει μια ωραιότατη μελαχρινή μουνάρα...που βγαίνει στη πόρτα και καπνίζει....
παρεπιπτόντως εκεί που λές έχει μια ωραιότατη μελαχρινή μουνάρα...που βγαίνει στη πόρτα και καπνίζει....
και εδω δεν της πουλανε στο δρομο τωρα πια.της πουλανε στα σεξ σοπ.εκει εχει τα παντα.εδω για τους Ρωσσους Υπηκοους απο 3 μερες το καναν 90.δηλαδη αν πας σε αλλη πολη πανω απο 90 μερες πρεπει να πας στην αστυνομια.μιλαμε για μακρινες πολεις.Π.Χ.Χαμπαροβσκ κλπ.για τους Ουκρανους το ιδιο.ο Ουκρανος μπορει να μεινει στην Ρωσσια 90 μερες χωρις βιζα και χωρις Ρεγκιστρατσια.το ιδιο και οι Ρωσσοι υπηκοοι στην Ουκρανια.εννοειται χωρις δικαιωμα εργασιας.οι ξενοι εδω αν ερθουν πανω απο 4-5 μερες πρεπει να κανουν ρεγκιστρατσια.αν ειναι σε ξενοδοχειο τα κανει ολα το ξενοδοχειο.αλλιως πρεπει να πανε στο ταχυδρομιο!με το ατομο που τους προσκαλεσαι!και να στηλουν την αιτηση.εκει τους βαζουνε μια σφραγγιδα στο χαρτι της ρεγκιστρατσια.καλητερα απο πριν που επρεπε να πας στο αλλωδαπων και να περιμενεις ατελειωτες ουρες.
ναι πως το κατάλαβες.....εσωτερικό τακουνάκι...και ψαλίδι άμα λάχει να ούμε....
Ψηλοί (εάν ειναι και χοντροι τοσο το καλυτερο διοτι πα να πει οτι εχουν και τρωνε
Νέοι (από 17-28)????????? ( από 40 - 50)???????? και εγώ νέος είμαι
Πλούσιοι (όσο πιο επιδεικτικά πλουσιοι τόσο το καλύτερο.
καλησπέρα σε όλους είμαι καινούριο μέλος....
Αγαπητέ Ιωσήφ και δημητράκης29 το thread αυτό είναι απο τα πλεον ΚΟΡΥΦΑΙΑ ! Θα το διαβάσω μέχρι το τέλος. Ο Μιχαηλ Στρογκώφ σίγουρα θα γελάει εκεί πάνω !
Ωραία μέσα είμαι σου έρχωμαι ξάδερφεεεεεεεεεεεεεεεεε.
Ρε πουστηδες ολοι στου παγκακου πηγαίνετε?
Παλια που δεν υπήρχαν σεξ σοπ φημολογειτο ότι ειχε και πλαστικες φουτσες.
Αριστα.....
Ο άντρας που ντρέπεται το ψέμα στις γκόμενες ((και ουκρανίδες) και μάλιστα ολκής...δεν είναι ο άντρας
Να γιατί λεν χάθηκαν οι άντρες...γιατί από το πολύ το πανικό κόψαμε και τα παραμύθια....
μόλις έφαγα ένα μπριαμάκι πολίτικο με φέτα και λαδορίγανη και ψωμάκι μετσοβίτικο....με θέα όλο το σαρωνικό μιλάω...μιλάμε για πολύ νερό...δεν έρχεσαι κατά δώ βρε ομογένεια ουκρανική...να κάνεις τα μπανάκια σου...να πιείς τα ρακιά σου...και έχει ο θεός
όταν γυρίσεις με το καλό ...γεμάτο ουκρανίδες θα είναι τα λειβάδια....δεν φεύγουν...εκεί θα είναι να σε περιμένουν...
άντε...μπράβο...
Εμμμ, χμμμμ. κότερο έχεις να με πας καμια βόλτα ή θα κάνω απλωτες στην παραλία τ'Αλίμου???
Μμμμμ... μάλλον με το πειρατικό καράβι το Playmobil με βλέπω για βόλτα...