Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
παρεπιπτόντως εκεί που λές έχει μια ωραιότατη μελαχρινή μουνάρα...που βγαίνει στη πόρτα και καπνίζει....

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
και αυτά τα λιλιά που λές και τα παρδαλέ πουκάμισα του Κωσταντάρα...στα μούσια συνυπολογίζονται...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
ναι πως το κατάλαβες.....εσωτερικό τακουνάκι...και ψαλίδι άμα λάχει να ούμε....

Επισκέπτης
και εδω δεν της πουλανε στο δρομο τωρα πια.της πουλανε στα σεξ σοπ.εκει εχει τα παντα.εδω για τους Ρωσσους Υπηκοους απο 3 μερες το καναν 90.δηλαδη αν πας σε αλλη πολη πανω απο 90 μερες πρεπει να πας στην αστυνομια.μιλαμε για μακρινες πολεις.Π.Χ.Χαμπαροβσκ κλπ.για τους Ουκρανους το ιδιο.ο Ουκρανος μπορει να μεινει στην Ρωσσια 90 μερες χωρις βιζα και χωρις Ρεγκιστρατσια.το ιδιο και οι Ρωσσοι υπηκοοι στην Ουκρανια.εννοειται χωρις δικαιωμα εργασιας.οι ξενοι εδω αν ερθουν πανω απο 4-5 μερες πρεπει να κανουν ρεγκιστρατσια.αν ειναι σε ξενοδοχειο τα κανει ολα το ξενοδοχειο.αλλιως πρεπει να πανε στο ταχυδρομιο!με το ατομο που τους προσκαλεσαι!και να στηλουν την αιτηση.εκει τους βαζουνε μια σφραγγιδα στο χαρτι της ρεγκιστρατσια.καλητερα απο πριν που επρεπε να πας στο αλλωδαπων και να περιμενεις ατελειωτες ουρες.

Εγώ ξερω και ποτε θα καταργηθουν άπασες οι διατυπωσεις στην Ουκρανία:
¨οταν γράψουν οι κομμισάριοι όλους τους ανθρωπους στ ονομα τους (δια των δανείων)κι όλα τα χωράφια (τα ακίνητα των πόλεων τα έχουν ηδη φάει) θα πουν ελεύθερα τώρα όλα είμαστε ευρώπη.

Επισκέπτης
ναι πως το κατάλαβες.....εσωτερικό τακουνάκι...και ψαλίδι άμα λάχει να ούμε....

Ε ναι θελει μποτες το χειμωνα για καμουφλαζ (έχει η μποτα 10 ποντους τακουνι κι άλλους 3-4 απ το εσωτερικο τυφλα να χει η σκλεναρίκοβα) και το καλοκαίρι τιποτα μποτακια πεζοποριας κατι αθλητικά σε στυλ μποτακι, βατραχοπεδιλα με τακουνια κλπ

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ψηλοί (εάν ειναι και χοντροι τοσο το καλυτερο διοτι πα να πει οτι εχουν και τρωνε
Νέοι   (από 17-28)?????????    ( από 40 - 50)???????? και εγώ νέος είμαι
Πλούσιοι (όσο πιο επιδεικτικά πλουσιοι τόσο το καλύτερο.

Ωραία μέσα είμαι σου έρχωμαι ξάδερφεεεεεεεεεεεεεεεεε.

Επισκέπτης
καλησπέρα σε όλους είμαι καινούριο μέλος....

Αγαπητέ Ιωσήφ και δημητράκης29 το thread αυτό είναι απο τα πλεον ΚΟΡΥΦΑΙΑ ! Θα το διαβάσω μέχρι το τέλος.  Ο Μιχαηλ Στρογκώφ σίγουρα θα γελάει εκεί πάνω !

Μονορουφι μεχρι το τελος διοτι πολυ ρωτουν αποριες που εχω ηδη απαντησει!

Επισκέπτης
Δενκαταλαβα ποτε γιατι καψανε εκινο το σεξ σοπ που υπηρχε στην άνοδο της Συγγρού μετα την ολυμπιακή το δεκέμβρη.
Μάλλον είδανε τις πλαστικες πουτσες οι αγανακτησμενοι μαθηταί και ξανάψανε...

Επισκέπτης
Αριστα.....

Ο άντρας που ντρέπεται το ψέμα στις γκόμενες ((και ουκρανίδες) και μάλιστα ολκής...δεν είναι ο άντρας

Να γιατί λεν χάθηκαν οι άντρες...γιατί από το πολύ το πανικό κόψαμε και τα παραμύθια....

Κλασσικά  μούσια

Οι απλοί ουκρανοί είναι μικρό κομπιναδόροι. Πρόκειται για άτομα που έχουν φύγει απ’το χωριό τους και προσπαθούν με κάθε τρόπο να πιάσουν την καλή και να κάνουν μεγάλη ζωή. Οι ουκρανοί κοροιδεύουν όχι μόνον τους ξένους, που’ναι ο εύκολος στόχος αλλά και μεταξύ τους. Ο καλοπροαίρετος ξένος συχνά την πατά διότι τα ψέματα που λένε είναι τόσο τερατώδη που κάποιος σκέπτεται ότι για τόσο αυταπόδεικτα πράγματα δεν μπορεί να γίνονται τόσο ρεζίλι. Τα συνηθέτσερα μούσια είναι:

1. Αρρώστησε η ίδια ή  η μάνα τους, ο πατέρας τους η γάτα τους, το παιδί τους και χρειάζονται επειγόντως λεφτά. Κλαίνε, οδύρονται, χτυπιούνται, δηλώνουν τις τελευταίες τους επιθυμίες και μόλις πέσει το παραδάκι αρχίζει και δουλεύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Στην πραγματικότητα κατά 95% όλοι είναι μια χαρά και απλώς αναλόγως του ποσού θέλουν να πάρουν ρούχα, παπούτσια, κάνα δερμάτινο ή να πάνε διακοπές.
2. Παρουσιάζουν μίαν μεγάλη επενδυτική ευκαιρία, συνήθως την αγορά κάποιου ακινήτου, από την οποίαν ο ξένος επενδυτής διάβαζε το κορόιδο θα βγάλει ένα σωρό λεφτά όταν το μεταπωλήσει ή ενοικιάσει. Δεν ξέρω πόσους βλάκες εξ ελλάδος έχω συναντήσει οι οποίοι έβαλαν λεφτά για ν’αγοράσει η γκομενά τους διαμέρισμα στην ουκρανία και να ζήσουν μαζί τα πουλάκια και μετά πήραν τ’αρκίντια μου αφού τους παράτησε βέβαια κι η γκόμενα. Για τα ποιό χοντρά πορτοφόλια προσφέρονται εργοστάσια, ακίνητα, τράπεζες για εκκατομμύρια δολλάρια. Κάποια απ’αυτά είναι πραγματικά  που’βαλε στο χέρι κάποιος κομμισάριος για καμια 20.000$ και θέλει να βγάλει το κατι τις του. Όλα όμως έχουν κάποια παρατυπία στα χαρτιά ούτως ώστε ο αγοραστής  να’ναι αιωνίως έρμαιoν των όποιων εκβιασμών από το παρακράτος.
3. Όλοι άνδρες και γυναίκες θα την πέσουν για δανεικά. Εάν έχουν θάρητα θα τηλεφωνήσουν με λυγμούς και θα διηγηθούν κάποια τρομερή καταστροφή, πυρκαγιά, οι γκόμενες ότι θα τις διώξουν απ’το πανεπιστήμιο κλπ,κλπ. Εννοείται ότι κανείς δεν πρόκειται ποτέ να ξεπληρώσει τα δανεικά κι αγύριστα διότι αλλέως θα πηγαίνανε στην τράπεζα που δίνει καταναλωτικά δάνεια με το καλημέρα...
4. Άμα περπατήσει κανείς στον δρόμο νομίζει ότι είναι στην πασαρέλα του Dior και του Armani. Όλα τα ρούχα είναι μαιμού κατασκευασμένα στην Κίνα ή στην Τουρκία με κάτι τεράστιους λογότυπους και σήματα ώστε να περνά το μήνυμα ότι δεν φοράμε ότι κι ότι.
5. Μεγάλη απάτη είναι τα γραφεία συνοικεσίων όπου χρεώνουν τους μαλάκες Αμερικάνους ένα μηνιάτικο στην ουκρανία για να μεταφράσουν όταν βγει όξω ο μαλάκας και της πιάσει το χεράκι με μια πουτάνα. Με τα μισά λεφτά θα μπορόυσε να’χε πάει το βράδυ στην  Ντίσκο και να την γαμήσει. Οι μαλάκες γράφουν e-mail στην γκόμενα, πληρώνουν στο γραφείο ένα σωρό λεφτά για να το μεταφράσουν, λες και το διαβάζει η άλλη και για να τσιμπά ο μαλάκας γράφουν απ’το γραφείο ότι τους κατέβει. Η γκόμενα εν τω  μεταξύ ή γυρνά με τον(τους) ουκρανούς γκόμενους (πολλές είναι παντρεμένες!) ή δουλεύει τα βράδυα. Κορίτσια για σπίτι...

Clopyright Ιωσήφ Μπλάσκος 2009

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
μόλις έφαγα ένα μπριαμάκι πολίτικο με φέτα και λαδορίγανη και ψωμάκι μετσοβίτικο....με θέα όλο το σαρωνικό μιλάω...μιλάμε για πολύ νερό...δεν έρχεσαι κατά δώ βρε ομογένεια ουκρανική...να κάνεις τα μπανάκια σου...να πιείς τα ρακιά σου...και έχει ο θεός

όταν γυρίσεις με το καλό ...γεμάτο ουκρανίδες θα είναι τα λειβάδια....δεν φεύγουν...εκεί θα είναι να σε περιμένουν...

Επισκέπτης
μόλις έφαγα ένα μπριαμάκι πολίτικο με φέτα και λαδορίγανη και ψωμάκι μετσοβίτικο....με θέα όλο το σαρωνικό μιλάω...μιλάμε για πολύ νερό...δεν έρχεσαι κατά δώ βρε ομογένεια ουκρανική...να κάνεις τα μπανάκια σου...να πιείς τα ρακιά σου...και έχει ο θεός

όταν γυρίσεις με το καλό ...γεμάτο ουκρανίδες θα είναι τα λειβάδια....δεν φεύγουν...εκεί θα είναι να σε περιμένουν...

Καλο μελετα κι έρχεται...
(τα αμελέτητα...)

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Να βεβαιώσω και γώ ότι οι Ουκρανοί/ίδες....αρέσκονται στη μικροκομπινα....

δηλαδή κάνουν μια δουλίά η μια επαφή...άμα δεν έχει μέσα το στοιχείο της μικροκομπίνας δεν
καβλώνουν...δε φτιάχνονται...

μου θυμίζουν λίγο μοντέρνους μπουρτζόβλαχους έλληνες του 70....αυτοί που μετά γίναν μικρομεσαίοι

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
το κότερο το πήρε η κυρία...εμείς θα πηγαίνουμε με το Μπλού Σταρ....να κάνουμε και γνωριμίες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom