Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
μπα μη το λές...

εχω  το απόλυτο παραμύθι για ελληνίδες...θα φοράς καρώ - τα πάντα καρώ και θα σε συστήσω ως φίλο εφοπλιστή που ζεί στο Λονδίνο .με ένα όνομα εφοπλιστικό...πολέμης πχ....

το βράδυ στα μπουζούκια...χοτ πίστα...με ξεπαραδιαστούμε....τυχερέ ε τυχερέ εφοπλιστή....

Επισκέπτης
όχι θα πάμε στο υδρα beach και θα πεις οτι είμαι ο χαμένος γυιος του Αρχιδογιάννη ή του Λάτσιου.
πολλές τανίες με κωνσταντάρα βλέπεις.
Καλώς καταλαβα. Με βλέπω να σοβαντίζω, βάφω και μετά αν είμαι τυχερός να πηγαίνω Τσεχία...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
εντάξει θέλει και ο εφοπλιστής το ντοστογιέφσκι του.....

Επισκέπτης
Το αστείον έιναι ότι κι οι Αλβανοι θα χουν πάει διακοπες...

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Το αστείον έιναι ότι κι οι Αλβανοι θα χουν πάει διακοπες...
Ναι δάσκαλε φεύγουν 31 ιουλίου και γυρίζουν έως τις 23 Αυγούστου οπότε δέν μαζεύης  όλους τους μαθητές να βάλουν ένα χεράκι να τελειώνεις τακα τακα ????

Επισκέπτης
ρε που πέσαμε... σοβά σοβά σε ξέεερωω...

αγαπητέ Κάζα:

μην βροντοκοπάς τις χάντρες
η δουλειά κανει τους άντρες
το γιαπι, το πηλοφόρι , το μυστρί

η ταπεινότης μου προσθετει το καράτε, το μποξ, κάνα GLYCKO, κάνα AK κλπ

Επισκέπτης
Παιδιά έλεος !
Υπάρχουν ορισμένοι που νομιζουν ότι οι Ρωσοι είναι ευγενικός λαός !
Ειναι ευγενικοι στον βαθμο που και στα βάθη της Αφρικής δεν τρώνε σήμερα ανθρώπους. Ήτοι για όλη την ανθρωπότητα έχει ανέβει ο πήχυς ψηλά. Αλλά οι ρώσοι ευγενείς...χμ...Είναι όσο ευγενείς ήσαν οι Σκύθες, οι Μογγόλοι και οι βίκιγκς οι προπατορές τους . ¨
Όσο δε για τις γκόμενες και την βαθειά αρχοντιά τους παιδιά την μεγάλη αυτή αρχόντισσα αφού πιει 3-4 μπυρες θα την γαμησει ένας τυπος κατι μεταξύ Βέγγου, Ζανίνο και Αττίλιο (εκείνος που βαραγε το ταμπούρλο) τ'άλλο πρωί θα φορέσει την (εκσπερματωμένη) κυλοτα της και θα πει γεια χαρά δε σε ξερω δε με ξερεις...
Είναι αδύνατον να φανταστείτε τον βαθμό μίσους που έχουν για τους ανθρώπους συμπεριλαμβανομένων και των συμπατριωτών τους. Απλώς αυτοί ενώ μισουνται μεταξύ τους συνασπίζονται έναντι των ξένων.
Πάρτε τ'αεροπλάνο και παένεται στην Καντόνα, ελιχθείτε στα στενά σοκάκια στις εργατικές πολυκατοικιες της πόλης χωρίς να ξερετε γρι κινεζικα. Δεν πρόκειται να σας πειράξει κανείς. Για ελάτε να το κάνετε αυτό στην ουκρανία. Θα σα ςτην πέσουν μεθυσμένοι, ζητιάνοι, μαλάκες σου ξου μου ξου. Ποια είναι η διαφο΄ρα; ¨οτι οι πρώτοι είναι κινέζοι και οι δεύτεροι απόγονοι Μογγόλων. Τεραστία διαφορά...Εκείνοι που έχουν πιο μπέσα απ όλους εδώ είναι οι Σκανδιναυοί. ¨οσοι είναι σκύθες, Μογγόλοι, τάταροι είναι μαλάκες του κερατά...
Της αληνής πέθανε ο άντρας και δεν πηγε στην κηδεία γιατι μεθοκοπουσε, εγώ ήμανε ετοιμοθάνατος (νομιζε) κι αλλη γυρναγε με τον γκόμενο, με πυροβολήσανε όξω απ το σπίτι μου κι η άλλη πήγε για ύπνο. Όλα αυτά τα χω περιγράψει στα παλαιότερα τευχη. Όπως θα λεγε κι η θεια μου από κώλους μην περιμενετε καλλιγραφιες.
Φρονώ , δεν το ξερω 100% διότι απέχω από παρτίδες με ελληνίδες εδώ και 15 χρόνια ότι οι συμπατριωτισσές μας αν και μπάζα, τέτοια δεν θα διέπρατταν πο΄τε. Υπάρχει και κάποια ντροπή στην ελλάδα. Αυτό που οι αλλοδαποι παρατηρηταί λαμβάνουν ως ντροπή εδώ και συστολή στις γκόμενες είναι του κωλου τα εννιάμερα ! Να σοβαρευτούμε όλες έχουν πηδηχτεί απο τα 13 τους, για τι ντροπές μιλαμε τωρα...

Αυτά...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Δάσκαλε, για κάνε και ένα σχόλιο για το πόσο μορφωμένοι ή μορφωμένες είναι.

Γιατί έχω την εντύπωση ότι ακόμη και αυτοί που θεωρούνται μορφωμένοι περιορίζονται σε κάποια θέματα αμιγώς Ρωσσικά, δηλαδή μπορεί να ξέρουν απέξω τον Πούσκιν αλλά πέραν τούτου μηδέν. Και δεν μιλάω για τον κλασσικό Γερμανό ή Άγγλο ελληνιστή που απαγγέλει Όμηρο, μιλάω για την κλασσική δυτική ευρωπαϊκή γραμματεία, πχ τον Έλιοτ.
Και μπορεί πολλοί να μαθαίνουν μουσική ή να παίζουν πιάνο, αλλά άντε πάνε μίλα τους για Τζαζ

Έχω παρατηρήσει σε συναναστροφές μου με διάφορους μορφωμένους επαγγελματίες ή ακαδημαϊκούς από τις χώρες του πρώην υπαρκτού ότι ενώ μπορεί ορισμένοι να έχουν καλή εξειδικευμένη γνώση από γενικότερη παιδεία και καλλιέργεια είναι στουρνάρια.
Δηλαδή η κουβέντα με έναν καθηγητή Πανεπιστημίου από την Ουγγαρία, για παράδειγμα, δεν μπορεί να συγκριθεί με την συζήτηση με έναν Γερμανό ή Σουηδό αντίστοιχο. Ο πρώτος παραμένει εσαεί άξεστος Μαγυάρος. Ακόμη και με την νεώτερη γενιά τα πράγματα είναι απογοητευτικά.

Για κάνε μας λοιπόν μία ανάλυση δάσκαλε για τα - κατά τεκμήριο - μορφωμένα στρώματα του πληθυσμού.

Επισκέπτης
Δάσκαλε, για κάνε και ένα σχόλιο για το πόσο μορφωμένοι ή μορφωμένες είναι.

Γιατί έχω την εντύπωση ότι ακόμη και αυτοί που θεωρούνται μορφωμένοι περιορίζονται σε κάποια θέματα αμιγώς Ρωσσικά, δηλαδή μπορεί να ξέρουν απέξω τον Πούσκιν αλλά πέραν τούτου μηδέν. Και δεν μιλάω για τον κλασσικό Γερμανό ή Άγγλο ελληνιστή που απαγγέλει Όμηρο, μιλάω για την κλασσική δυτική ευρωπαϊκή γραμματεία, πχ τον Έλιοτ.
Και μπορεί πολλοί να μαθαίνουν μουσική ή να παίζουν πιάνο, αλλά άντε πάνε μίλα τους για Τζαζ

Έχω παρατηρήσει σε συναναστροφές μου με διάφορους μορφωμένους επαγγελματίες ή ακαδημαϊκούς από τις χώρες του πρώην υπαρκτού ότι ενώ μπορεί ορισμένοι να έχουν καλή εξειδικευμένη γνώση από γενικότερη παιδεία και καλλιέργεια είναι στουρνάρια.
Δηλαδή η κουβέντα με έναν καθηγητή Πανεπιστημίου από την Ουγγαρία, για παράδειγμα, δεν μπορεί να συγκριθεί με την συζήτηση με έναν Γερμανό ή Σουηδό αντίστοιχο. Ο πρώτος παραμένει εσαεί άξεστος Μαγυάρος. Ακόμη και με την νεώτερη γενιά τα πράγματα είναι απογοητευτικά.

Για κάνε μας λοιπόν μία ανάλυση δάσκαλε για τα - κατά τεκμήριο - μορφωμένα στρώματα του πληθυσμού.

Αγαπητέ Βολταίρε,

Κατ’αρχάς πρέπει να ξεκινήσουμε από κάτι :
Όλες οι ηλικίες κατά 99,99% έχουν παντελώς έλλειψιν της ιστορίας. Διότι η ιστορία έχει γραφεί και ξαναγραφεί κατά το κομμουνιστικό δοκούν.

Δεύτερον ο κομμουνισμός έκαμε μίαν επιδερμική απάλυνση των ηθών. Εδώ κάποια μπορεί να ξερει να παίζει πιάνο πχ. Στην ελλάδα θα ήξερε επίσης γαλλικά, κέντημα να πλάθει κουλουράκια... εδώ μπορεί να’ναι απλώς ένα ζωντανό το οποίον ξερει να παίξει σοπέν. Πάσα ομοιότης με το σαβουάρ βιβρ λήξασα...

Τρίτον : δεν πταίει η κατάρευσις της ΕΣΣΔ για την διαφθορά και δη στην  παιδεία. Η διαφθορά ήταν προυπάρχουσα λόγω του Μαρξισμού, του κρατισμού πείτε το όπως θέλετε. Όπως και στο Γκρετσικισταν!  Απλώς εδώ τωρα πληρώνει όποιος έχει χρήματα ανεξαρτητως πολιτικων πεποιθησεων, φύλου, εθνικότητος και περνά το μάθημα. Στο Γκρετσικισταν πληρώνονται οι κ.κ. καθηκηταί  από τους μαλάκες φορολογουμένους και την ΕΟΚ για να περνούν τα τσιράκια των κομμάτων ! Και στο Γκρετσικισταν αγοράζονται διπλώματα ή χαρίζονται όπως στην κ. Αρχιδογιάννη (πρεσβειρα της MUNICEF παναθεμά μας, στον κυριο πρωην κυβερνητικό εκπρόσωπο, στο Νατασουδέλι (Δρ ιατρικής παρακαλώ!) , στον κ. Χαμένο βολευτή, στον κ Χλαχιώτη κλπ. Πάαινε εσύ τώρα στην Νατάσσα να σε εγχειρίσει (νομίζω ότι ειναι χειρουργος μπορεί να λανθανω) κι έλα και στην Ουκρανία. Αποτέλεσμα το ίδιο. Κι οι δυο το πήρανε το πτυχίον με μέσον ! Απλώς στην Ουκρανία δεν το πλέρωσε ο ουκρανικός λαός το πλέρωσε η οικογένεια του ψευτο-γιατρού. Εδώ η διαφθορά ξεκινά απο το σχολείο. Λέγεται κοντρόλ. Ο καθε δασκαλος-α εχει δικαίωμα να πει σε μια γιορτή, στην καθε γιορτή, εγώ θέλω να πάετε στο ταδε μαγαζί και  να μου πάρετε τα ταδε γυαλια ηλίου. Στην ελλάδα ονομάζεται ιδιαίτερο. Κι οι μαλακες οι μαθητές υποκύπτουν. Και το ουκρανικό κράτος κανει τον μαλάκα διότι άμα τους βανει χέρι θα  πουνε «εσείς δεν τα παίρνετε;;;» Ξερετε ποσος ειναι ο μισθος εδω του πρωθυπουργού? 1000$. Και ζουνε ζωη Φαραώ. Όπως και στο Γκρετσικισταν ! Απλώς εκεί τους πληρώνει κι ο προυπολογισμός για να ναι αδιάφθοροι.Ναι σίγουρα! Το κόλπο δεν ειναι να πληρώνεις παραπάνω αλλά να εφαρμόζονται οι νόμοι !

Τέταρτον : επί κομμουνισμού η παιδεία ήταν μονοσήμαντος ώστε να μην ξερει κι ο αλλος πολλα και την κανει. Εδώ στο 1χμ από μενα σιάνανε πυρηνοκοίνητα υποβρύχια. Το μισό! Τ’άλλο μισό το σιάνανε στο Σαρατόβ. Ούτε ξερανε τι ακριβώς φτιάχνανε.
Όλα ήταν στην υπηρεσία του κράτους: Η ιστορία, η φιλολογία, η ιατρική επιστήμη (όποιος νόμιζε ότι ο κομμουνισμός ηταν μαλακεία κυρείσετο τρελός, υπέγραφαν τα χαρτιά του ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ !!! και το κλείναν στο τρελάδικο ! Δεν μου λετε σας θυμιζει τιποτα αυτό με το Γκρετσικισταν όπου όποιος δεν γουσταρει να υπηρετησει κυρήσεται επισης τρελός ! Εδω ειχανε μαρξισμο στην ελλαδα εχουμε οθωμανο-μαρξισμό. Εδώ παλια ξερετε τι μαθημα κανανε στα σχολεία; Σκοποβολή με AKM ! Ο καθε μαθητης έριχνε καθε βδομαδα 60 σφαίρες με το ΑΚΜ και δεν θυμαμαι ποσες χειροβομβιδες. Ξερετε τι σημαινει 700 σφαιρες καθε χρόνο για καθε άτομο; Για εκκατομμύρια; Στο Γκρετσικισταν οι κομμουνισταί περιστερες της ειρήνης. Εάν ποτέ βρισκόταν καποιος μ αρκίντια να διατυπωσει το αυτονόητο, ελευθερα η οπλοκατοχή, οι κ.κ. κομμουνισταί θα διέρυγναν τα ιματιά τους ! Ποια παιδεία λοιπόν. Η ρωσία ηταν και ειναι ενα στρατιωτικό κράτος. Αρκούν τόσα γράμματα όσα για να φτιαχνει κανείς καλάσνικοβ και να κλέπτει τους τυπους για τις πηρυνικές βόμβες.

Aυτιάαα...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
να υποθέσουμε δλδ ότι ο Κος Κος Βολταίρος είναι και μέλος δεπ....μάλιστα....

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
όσον δε αφορά το φήντμπακ δασκάλου...κάνουμε παρέα με κινέζες και αποφεύγουμε τις μογγολογενείς...μάλιστα επίσης

arcans30

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητέ Βολταίρε,

Κατ’αρχάς πρέπει να ξεκινήσουμε από κάτι :
Όλες οι ηλικίες κατά 99,99% έχουν παντελώς έλλειψιν της ιστορίας. Διότι η ιστορία έχει γραφεί και ξαναγραφεί κατά το κομμουνιστικό δοκούν.

Δεύτερον ο κομμουνισμός έκαμε μίαν επιδερμική απάλυνση των ηθών. Εδώ κάποια μπορεί να ξερει να παίζει πιάνο πχ. Στην ελλάδα θα ήξερε επίσης γαλλικά, κέντημα να πλάθει κουλουράκια... εδώ μπορεί να’ναι απλώς ένα ζωντανό το οποίον ξερει να παίξει σοπέν. Πάσα ομοιότης με το σαβουάρ βιβρ λήξασα...

Τρίτον : δεν πταίει η κατάρευσις της ΕΣΣΔ για την διαφθορά και δη στην  παιδεία. Η διαφθορά ήταν προυπάρχουσα λόγω του Μαρξισμού, του κρατισμού πείτε το όπως θέλετε. Όπως και στο Γκρετσικισταν!  Απλώς εδώ τωρα πληρώνει όποιος έχει χρήματα ανεξαρτητως πολιτικων πεποιθησεων, φύλου, εθνικότητος και περνά το μάθημα. Στο Γκρετσικισταν πληρώνονται οι κ.κ. καθηκηταί  από τους μαλάκες φορολογουμένους και την ΕΟΚ για να περνούν τα τσιράκια των κομμάτων ! Και στο Γκρετσικισταν αγοράζονται διπλώματα ή χαρίζονται όπως στην κ. Αρχιδογιάννη (πρεσβειρα της MUNICEF παναθεμά μας, στον κυριο πρωην κυβερνητικό εκπρόσωπο, στο Νατασουδέλι (Δρ ιατρικής παρακαλώ!) , στον κ. Χαμένο βολευτή, στον κ Χλαχιώτη κλπ. Πάαινε εσύ τώρα στην Νατάσσα να σε εγχειρίσει (νομίζω ότι ειναι χειρουργος μπορεί να λανθανω) κι έλα και στην Ουκρανία. Αποτέλεσμα το ίδιο. Κι οι δυο το πήρανε το πτυχίον με μέσον ! Απλώς στην Ουκρανία δεν το πλέρωσε ο ουκρανικός λαός το πλέρωσε η οικογένεια του ψευτο-γιατρού. Εδώ η διαφθορά ξεκινά απο το σχολείο. Λέγεται κοντρόλ. Ο καθε δασκαλος-α εχει δικαίωμα να πει σε μια γιορτή, στην καθε γιορτή, εγώ θέλω να πάετε στο ταδε μαγαζί και  να μου πάρετε τα ταδε γυαλια ηλίου. Στην ελλάδα ονομάζεται ιδιαίτερο. Κι οι μαλακες οι μαθητές υποκύπτουν. Και το ουκρανικό κράτος κανει τον μαλάκα διότι άμα τους βανει χέρι θα  πουνε «εσείς δεν τα παίρνετε;;;» Ξερετε ποσος ειναι ο μισθος εδω του πρωθυπουργού? 1000$. Και ζουνε ζωη Φαραώ. Όπως και στο Γκρετσικισταν ! Απλώς εκεί τους πληρώνει κι ο προυπολογισμός για να ναι αδιάφθοροι.Ναι σίγουρα! Το κόλπο δεν ειναι να πληρώνεις παραπάνω αλλά να εφαρμόζονται οι νόμοι !

Τέταρτον : επί κομμουνισμού η παιδεία ήταν μονοσήμαντος ώστε να μην ξερει κι ο αλλος πολλα και την κανει. Εδώ στο 1χμ από μενα σιάνανε πυρηνοκοίνητα υποβρύχια. Το μισό! Τ’άλλο μισό το σιάνανε στο Σαρατόβ. Ούτε ξερανε τι ακριβώς φτιάχνανε.
Όλα ήταν στην υπηρεσία του κράτους: Η ιστορία, η φιλολογία, η ιατρική επιστήμη (όποιος νόμιζε ότι ο κομμουνισμός ηταν μαλακεία κυρείσετο τρελός, υπέγραφαν τα χαρτιά του ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ !!! και το κλείναν στο τρελάδικο ! Δεν μου λετε σας θυμιζει τιποτα αυτό με το Γκρετσικισταν όπου όποιος δεν γουσταρει να υπηρετησει κυρήσεται επισης τρελός ! Εδω ειχανε μαρξισμο στην ελλαδα εχουμε οθωμανο-μαρξισμό. Εδώ παλια ξερετε τι μαθημα κανανε στα σχολεία; Σκοποβολή με AKM ! Ο καθε μαθητης έριχνε καθε βδομαδα 60 σφαίρες με το ΑΚΜ και δεν θυμαμαι ποσες χειροβομβιδες. Ξερετε τι σημαινει 700 σφαιρες καθε χρόνο για καθε άτομο; Για εκκατομμύρια; Στο Γκρετσικισταν οι κομμουνισταί περιστερες της ειρήνης. Εάν ποτέ βρισκόταν καποιος μ αρκίντια να διατυπωσει το αυτονόητο, ελευθερα η οπλοκατοχή, οι κ.κ. κομμουνισταί θα διέρυγναν τα ιματιά τους ! Ποια παιδεία λοιπόν. Η ρωσία ηταν και ειναι ενα στρατιωτικό κράτος. Αρκούν τόσα γράμματα όσα για να φτιαχνει κανείς καλάσνικοβ και να κλέπτει τους τυπους για τις πηρυνικές βόμβες.

Aυτιάαα...
δασκαλε εμενα μου θυμιζει ολο αυτο που εγραψες την λεγομενη ρωσσικη ολιγαρχια που λεμε.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Ναι..τόχαψα...σφουγγαράδες του αιγαίου....και άλλα πολιτιστικά ενδιαφέροντα.....

Επισκέπτης
Από το πολεμικο μετωπο αρχίζει κι φαινεται η επιστροφη της πολυβολήτριας. Έκλεισαν το αδερφάκι της φυλακή (για νιοστη φορά) και ετοιμαζεται να μου (ξανα)πωλησει το κορμί της. Χμμμ...την θελω???

Επισκέπτης
δασκαλε εμενα μου θυμιζει ολο αυτο που εγραψες την λεγομενη ρωσσικη ολιγαρχια που λεμε.

Εμένα oi κ.κ. ολιγάρκες (δεν θέλουνε και πολλά τα θέλουνε ούλα !) μου θυμίζουν το "Tαξιδι στο χρόνο του Ουέλς" όπου ο΄λα στην αρχή ειναι όμορφα κι ωραία (οι εντυπώσεις ενος ταξιδιώτου την πρώτη φορά) και μετά  ανακαλύπτεις ότι εκεί (εδώ)τρώνε νομάτους για μπ΄ρεκφαστ κατι αγριάνθρωποι μόρλοκ επικεφαλείς των οποίων ειναι οι κ.κ. ολιγάρκαι γοητευτικοι σαν άνθρωποι, με καποιες ισως γνωσεις, ξεχωριστοί από τον υπόλοιπο συρφετό των καννιβάλων και οι πλέοον αχόρταγοι...

Επισκέπτης
Πεῖτε τα διδάσκαλε διότι τινες ἐξ ἡμῶν θεωροῦν ὅτι ἐπειδὴ ἀπολαμβάνουν τὴν συνουσίαν εἰς τὰ πορνεῖα μὲ τὰς Ρωσσίδας, θὰ πρέπῃ καὶ ἡ Ρωσσία νὰ εἶναι πεπολιτισμένη χώρα.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
καλοκαιράκι....όλοι τη κοπανήσατε καθότι τέρμα τα μαθήματα...και ο δάσκαλος έχει σοβαρά
προβλήματα να επιλύσει στη Τσεχία....

όλοι ξεχάσατε το θρεντ ...εκεί που τις κρύες μέρες του χειμώνα ξεροσταλιάζατε να μάθετε
ακόμα μια πληροφορία για τις ΟΥ.Μ. ....ο Κάζας ποτέ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom