για εξηγησε το ρε φιλε να το μαθουμε και εμεις.να δουμε τι ειναι αυτο το συνδρομο.το σύνδρομο Τουρε είπαμε.....οχι ο γιαγια Τουρέ...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
ε...αυτο ειναι ρε μπουφο το συνδρομοτο σύνδρομο Τουρε είπαμε.....οχι ο γιαγια Τουρέ...
αφου δεν ξερεις
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τον παπααβραμη τον μιουταρανε γιατι μας τα ειχε πρηξει τυπετυπε ετσι που ξηγηθηκα στο παπαδαριο τελικα? αυτο ειναι?
καλα τον κανανε τυπε.ενας πουστης λιγοτερος.τον παπααβραμη τον μιουταρανε γιατι μας τα ειχε πρηξει τυπε
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
καλα τον κανανε τυπε.ενας πουστης λιγοτερος.
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
ρε σονυΝατανε μόνο ένας......ακόμα και η ντόλυ ζήλεψε αυτήν την κλωνοποίηση.
γιατι δεν τους εστειλες αμεσως για καρατομηση;
ρε σονυ
γιατι δεν τους εστειλες αμεσως για καρατομηση;
Βαρέθηκα να μιουτάρω χτες βράδυ ρε συ.....στο τέλος απο το πολύ παπαδαριό άρχισα να ψάλω το τροπάριο της Κασσιανής!!!
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
Βαρέθηκα να μιουτάρω χτες βράδυ ρε συ.....στο τέλος απο το πολύ παπαδαριό άρχισα να ψάλω το τροπάριο της Κασσιανής!!!
ρε συ αυτα με τα μιουτ και τα γορν
πως πανε;;;
πρωτα εισαι γορν
μετα αν πας μιουτ
εφυγες και η παναγια μαζι σου;
ρε φιλε ο αλλος ο εκανε 10 διαφορετικους παπαδες και γαμησε ολα τα θρεντ με τις μαλακιες του.ευτυχως που δεν μας το επαιξε και ηγουμενη στο τελος.Βαρέθηκα να μιουτάρω χτες βράδυ ρε συ.....στο τέλος απο το πολύ παπαδαριό άρχισα να ψάλω το τροπάριο της Κασσιανής!!!
Επισκέπτης
ιωσηφ εισαι βαρετοτατος
βαρετώτατος ;;;
Δηλαδή βαράω πολύ;
Ά εδώ παιδί μου σε έχουν πληροφορήσει λάθος ! Εγώ δεν κτυπάω τον μαθητήν, διδάσκω κοντρόλ.
Δίπλα στον σταθμό Λαρίσης, 20 βήματα από την εκκλησία του Αγίου Πάυλου
Η φωλιά του Τίγρη.
Χμμμ... Τώρα που το ξανασκέπτομαι, μάλλον ήθελες να γράψεις ότι είμαι ανιαρός...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
σωστος ο τυποςρε φιλε ο αλλος ο εκανε 10 διαφορετικους παπαδες και γαμησε ολα τα θρεντ με τις μαλακιες του.ευτυχως που δεν μας το επαιξε και ηγουμενη στο τελος.
Επισκέπτης
Καταπέλτης ήταν απόψε ο Ιωσήφ ο και επονομαζόμενος "δάσκαλος της Ουκραίνας" (παρ' εμού μη δημιουργηθεί και σύγχύσις...
εσείς κύριοι κύριοι μαθητές κάνετε τα μπανάκια σας...αλλά οι πολιτικές εξελίξεις έχουν πλέον αρχίσει (λέμε τώρα...)
Ε είδες τελικώς ότι σχέση με το Λαικό Κόμμα είχε ο θείος όχι εγώ διότι συνεχώς το αναφέρεις σε σχέση με μένα...
δασκαλε μην ασχολησε με αυτους.δεν υπαρχουν πλεον,τους περασα γραβατες ολους αυτους εχθες.ενας ητανε δηλαδη αλλα πηγε να το παιξει λερναια υδρα.τελικα εφαγε την γραβατα του και ηρεμησε.βαρετώτατος ;;;
Δηλαδή βαράω πολύ;
Ά εδώ παιδί μου σε έχουν πληροφορήσει λάθος ! Εγώ δεν κτυπάω τον μαθητήν, διδάσκω κοντρόλ.
Δίπλα στον σταθμό Λαρίσης, 20 βήματα από την εκκλησία του Αγίου Πάυλου
Η φωλιά του Τίγρη.
Χμμμ... Τώρα που το ξανασκέπτομαι, μάλλον ήθελες να γράψεις ότι είμαι ανιαρός...
ειναι εκ γεννηθεις αυτοι ετσι.δεν αλλαζουν με τιποτα.Είναι κάτι καμμένοι εδώ που καμιά ακουλουθία επίπληξης δεν τους κάνει καλά......εγκεφαλική βλάβη λέμε!!!!!
Επισκέπτης
δασκαλε μην ασχολησε με αυτους.δεν υπαρχουν πλεον,τους περασα γραβατες ολους αυτους εχθες.ενας ητανε δηλαδη αλλα πηγε να το παιξει λερναια υδρα.τελικα εφαγε την γραβατα του και ηρεμησε.
Αρκάνς καλησπέρα ! Τι να κάνομε τα παιδεία παίζει...
Casablancas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
ναι αλλά πήγε να σε υπερσασπιστεί ο γκιουλάουτερ αρκανς και τον έπιασε το Τουρέ και από τη
πολλή "κοπρολαλιά" βρώμισε το ευαγές νήμα σαν τουαλέτα της Ομόνοιας (ευτυχώς δεν έχω πάει ποτές αλλά φαντάζομαι πόσο δε μπορεί να το φανταστεί κανείς...)
πολλή "κοπρολαλιά" βρώμισε το ευαγές νήμα σαν τουαλέτα της Ομόνοιας (ευτυχώς δεν έχω πάει ποτές αλλά φαντάζομαι πόσο δε μπορεί να το φανταστεί κανείς...)