δασκαλε τι εγινε? εχεις χαθει εντελος.ουτε τηλεφωνο με εχεις παρει.παλι σε στριμωξε η μαγειρισσα μηπως?Αρκάνς καλησπέρα ! Τι να κάνομε τα παιδεία παίζει...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
ωραια τα λεμε εδω αλλα προκοπη δεν κανουμε! ο Δασκαλος πολυ ωραια τα εχει πει εκατομ. φορες...εδω μας φερανε αλβ - πακι - μαυρους και παντα αντρες! να τους εχουν απο κοντα για ολες τις δουλειες και τις ``δουλειες`` (κ τζαμπα...) ολες τις γυναικες εξω απο τη χωρα τις εχουν αφησει...επιτηδες φυσικα! ναι χαζοι ειναι δεν ξερουν τι καταπιεση και διαστροφη υπαρχει εδω...αν σκασουν μυτη εδω τετοιες γυναικες θεωρω οτι θα επελθει αποσταθεροποιηση της χωρας σε ολα τα επιπεδα!
Οι καλοί μαθηταί πάντοτε ξανάρχονται στην τάξη! Εύγε!
Επισκέπτης
δασκαλε τι εγινε? εχεις χαθει εντελος.ουτε τηλεφωνο με εχεις παρει.παλι σε στριμωξε η μαγειρισσα μηπως?
η μαγείρισσα μου δημιούργησε ορχίτιδα για γάμους και τα τοιαύτα και γω είμαι μικρός ακόμα για τέτοια !
Έκαμα έναν σφηνοειδή ελιγμό και έσπασα τον κλοιόν διότι αλλέως δεν πήγαινε...
δασκαλε εχεις και την ιεραποστολιτισσα και την πολυβολητρια μηπως ακομα?η μαγείρισσα μου δημιούργησε ορχίτιδα για γάμους και τα τοιαύτα και γω είμαι μικρός ακόμα για τέτοια !
Έκαμα έναν σφηνοειδή ελιγμό και έσπασα τον κλοιόν διότι αλλέως δεν πήγαινε...
Επισκέπτης
ναι αλλά πήγε να σε υπερσασπιστεί ο γκιουλάουτερ αρκανς και τον έπιασε το Τουρέ και από τη
πολλή "κοπρολαλιά" βρώμισε το ευαγές νήμα σαν τουαλέτα της Ομόνοιας (ευτυχώς δεν έχω πάει ποτές αλλά φαντάζομαι πόσο δε μπορεί να το φανταστεί κανείς...)
Α δεν ξέρω εγω μόνο με βάφεν ασχολούμαι...
Casablancas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
έτσι όπως μιλάει ο αρκάνς στο δάσκαλο..φαντάζομαι ότι θα μίλαγε και ο άκης στο
Σταβρέα....αμαν μας πήρανε τα σάλια...
Casablancas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
Σήφη...υπάρχει τίποτα καινούργιο καλό στη γειτονιά την ωραία που μένεις η τζάμπα
ξακαλοκαιριάστηκες?
ξακαλοκαιριάστηκες?
εχεις κανενα προβλημα εσυ μαζι μου μηπως? πολυ μη μου κολλας για να μη σε γαμησω στο τελος.αντε γιατι εχει χαρη που σεβομαι το δασκαλο παλιομαλακα και δεν σου λεω τιποτα τοση ωρα.έτσι όπως μιλάει ο αρκάνς στο δάσκαλο..φαντάζομαι ότι θα μίλαγε και ο άκης στο
Δασκαλε παντα εδω ημουν και σε / σας διαβαζα...απλα δεν εγραφα.γενικα αυτη η χωρα ( αν δεν ζεις σε καμοια γυαλα η` εχεις απολυτη αγνοια) σου δημιουργει συνεχεια τασεις φυγης...ειναι φοβερο αυτο το πραγμα!Οι καλοί μαθηταί πάντοτε ξανάρχονται στην τάξη! Εύγε!
Casablancas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
το Τουρέ που λέγαμε...
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
μηπως το χεις εσυτο Τουρέ που λέγαμε...
το πουστρε που λεμε το ξερεις? εσυ εισαι να ξερεις.το Τουρέ που λέγαμε...
Επισκέπτης
δασκαλε εχεις και την ιεραποστολιτισσα και την πολυβολητρια μηπως ακομα?
νιετ καμία. Η ιεραποστόλισσα τελευταία φορά με πήρε τελέφωνο, να ρχοτανε και καλά στο κέντρο που ήμανε αλλά της είπα ότι φευγω και τελείωσε η ιστορία.
Της αλληνης παπαρως κλεισανε το αδερφακι της στην φάκα, άρχισε να μου λέει πάμε στο Λουγκάνσκ στους δικούς μου, διάβαζε πάμε να πλερώσεις τους μπάτσους να εξαφανίσουν τα χαρτιά, ενώ της το είχα προτείνει πιο πριν 3-4 φορές να παμε Λουγκάνσκ και δεν ήθελε, οπότε της είπα κι αυτηνής σόρυ φεύγω ...Εν τω μεταξύ κάποιον γκόμενο έχει και τραβιέται απ'ότι μου σφυρίξανε και με πέρασε για μαλάκα ότι θα ωγαζα τον πανηλίθιο αδερφό της από την φυλακή. Άστον μέσα συνηθισμένος είναι ήας τον βγάλει ο νέος γκόμενος εμένα τι με αφορά...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
το πουστρε που λεμε το ξερεις? εσυ εισαι να ξερεις.
γιαυτο λες να θελει να παει στην καζαμπλανκα τυπε?
να κοψει το περιττα?
Casablancas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
αν ήξερες περί τίνος πρόκειται..θα είχες και αντίληψη....δλδ...αλλά μάλλον κάνεις τη πλακίτσα σου
όσο για το πουστρέ ...του φίλτατου ...επιβεβαίωσε το τουρέ...λολ
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
αυτο που σου ειπα οσανω ειναι ρε αγραμματεαν ήξερες περί τίνος πρόκειται..θα είχες και αντίληψη....δλδ...αλλά μάλλον κάνεις τη πλακίτσα σου
Casablancas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
γενικώς Σήφη..ξεραίλα...απ ότι καταλαβαίνω
Επισκέπτης
Σταματήστε να μιλατε για πουρέ γιατί δεν έχω φαει τιποτα και με πιανουν τα σαλια...
Casablancas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
πωπω ένας γραματιζούμενος...φέρτε τις εγκυκλοπαίδιες...
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
απο σενα σιγουρα καλυτεραπωπω ένας γραματιζούμενος...φέρτε τις εγκυκλοπαίδιες...
δεν υπαρχει περιπτωση