Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ουφ δυσκολον να ξεφορτωθω την μαγειρισσα δεν θελει να πιστεψει οτι η τραγικη απωλεια  σημαδεψε τον βιον μου. Παντως με την αλλη οκ χθες κερδεψα στο σορτινγκ

ενταξει ειναι κι ολιγο βοιδι η πολυβολητρια. καθιστε τωρα να ξεφορτωθω τουτην εδώ ....

Επισκέπτης

Χμμμ δεν σε βλεπω πολυ δυνατον στα χρηματηστηριακα αγαπητε μακουλη οπως τον κ. Καζαν.
Εννοω οτι στον συμψιφησμο της ημερας κερδεψα διοτι η προβλεψις μου οτι θα θελησει να με αιφνιδιασει η πολυβολητρια βγηκε σωστη εχθες.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Eισαι μεγάλη γάτα....Πρέπει να έβγαλες λεφτά στο χρηματιστήριο...αλλά δεν έγινες μελισσουργός η κάτι παρεμφερές

Oποια και να ξεφορτωθείς...βραχυπρόθεσμο θα ειναι το όφελος...έτσι όπως πάει και η
επόμενη θα είναι για ξεφόρτωμα...

Επισκέπτης
Eισαι μεγάλη γάτα....Πρέπει να έβγαλες λεφτά στο χρηματιστήριο...αλλά δεν έγινες μελισσουργός η κάτι παρεμφερές

Oποια και να ξεφορτωθείς...βραχυπρόθεσμο θα ειναι το όφελος...έτσι όπως πάει και η
επόμενη θα είναι για ξεφόρτωμα...

ε ενταξει εχουμε επαναληψιν του σκηνικου προ διμηνου αυτην την φορα  με την μαγειρισσα. Μα την μαλακισμενη εγω της αφηκα το κλειδι να μου ποτιζει τα λουλουδια κι αυτη μου εκανε καταληψη...Αφηστε που κλειδωθηκε κι αυτη στον αποπατο τωρα! Αμα με πιασει κανα τσιρλιατο να δω τι θα κανω...

Επισκέπτης
ε ενταξει εχουμε επαναληψιν του σκηνικου προ διμηνου αυτην την φορα  με την μαγειρισσα. Μα την μαλακισμενη εγω της αφηκα το κλειδι να μου ποτιζει τα λουλουδια κι αυτη μου εκανε καταληψη...Αφηστε που κλειδωθηκε κι αυτη στον αποπατο τωρα! Αμα με πιασει κανα τσιρλιατο να δω τι θα κανω...

Ρε μανια με το αποχωρητηριον μου όλες. Ε ενταξει καλουτσικο ειναι δεν λεω αλλα οχι να κλεινονται μεσα σαν τον κολοκοτρωνη στο Ναυπλιον

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Eισαι καλό παιδί ρε γαμώτο....σου αρέσει δε το μπερδεγουέη με τις γκόμενες ... αυτά κάνουν
οι ναρκισσισμοί...ένας φίλος για να μην του τα ζαλίζουν ...παίρνει ένα βούρδουλα και το γυρίζει
δήθεν στην ανωμαλία...οι γκόμενες το πιστεύουν και γουστάρουν υποτακτικότητα ότι και καλά...

αυτόν δεν τον νοιάζει το αφεντηλίκι...νορμάλ είναι ο άνθρωπος...αλλά με αυτό το τρόπο βρήκε
την ησυχία του....δε το δοκιμάζεις και σύ αυτό το κόλπο...

Επισκέπτης
Ρε μανια με το αποχωρητηριον μου όλες. Ε ενταξει καλουτσικο ειναι δεν λεω αλλα οχι να κλεινονται μεσα σαν τον κολοκοτρωνη στο Ναυπλιον

καλες ειναι ολες αλλα για κανα δυο βδομαδες μρτα θελω  κου κουε αλλαγη δευτερη κατανομη!

Επισκέπτης
Eισαι καλό παιδί ρε γαμώτο....σου αρέσει δε το μπερδεγουέη με τις γκόμενες ... αυτά κάνουν
οι ναρκισσισμοί...ένας φίλος για να μην του τα ζαλίζουν ...παίρνει ένα βούρδουλα και το γυρίζει
δήθεν στην ανωμαλία...οι γκόμενες το πιστεύουν και γουστάρουν υποτακτικότητα ότι και καλά...

αυτόν δεν τον νοιάζει το αφεντηλίκι...νορμάλ είναι ο άνθρωπος...αλλά με αυτό το τρόπο βρήκε
την ησυχία του....δε το δοκιμάζεις και σύ αυτό το κόλπο...
σορυ για σπαστα και ξαναριχτα.
Να τις βουρδουλιαζω;
εδω δοκιμασα με το καλο να της πω ότι λογω του θανατου του Μαικλ τζακσον απεφασισα να γινω μοναχός αλλα αυτη τον χαιβα της

Επισκέπτης
σορυ για σπαστα και ξαναριχτα.
Να τις βουρδουλιαζω;
εδω δοκιμασα με το καλο να της πω ότι λογω του θανατου του Μαικλ τζακσον απεφασισα να γινω μοναχός αλλα αυτη τον χαιβα της

εν τω μεταξυ οπως εχετε αντιληφθει όλες τις διωχνω και ξαναγυρίζουν !
γενικως με τις γυναικες ετσι πρεπει να πρατετε διοτι αρχιζουν και σκεπτονται "α τι δεν έκανα καλά, μηπως καπου ειχε δικαιον κλπ"

Επισκέπτης
εν τω μεταξυ οπως εχετε αντιληφθει όλες τις διωχνω και ξαναγυρίζουν !
γενικως με τις γυναικες ετσι πρεπει να πρατετε διοτι αρχιζουν και σκεπτονται "α τι δεν έκανα καλά, μηπως καπου ειχε δικαιον κλπ"

αυτη εδω η ευλογημενε ανεκαλυψα χθες οτι μου χε κανει καταληψη. Ολες αφηνουν ρουχα εδω και καλλυντικα αλλα αυτη μετεκομισε πληρως...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
τα ξαναρίχνω για να τα εμπεδώσεις

έχουμε έναν αντρα μερακλη όπως του λόγου σου και μία σπαραρχίδω

ο άντρας ο μερακλής ...προφασίζεται ότι είναι ανώμαλος...αφέντης και έτσι

κάνουν κρεβάτι με μαστίγια..κωλογλυπσίματα και τέτοια...κάνει τον αφέντη ο μερακλής

η σπασαρχίδω τσιμπάει και της αρέσει το υποτακτικό

αποτέλεσμα...και στη καθημερινή ζωή γίνεται δούλα του...γιατί μόνο το αφεντιλίκι την εξιτάρει...

και από σπασαρχίδω γίνεται πρότυπο κορασίδος...

Επισκέπτης
Σώπα...δεν το είχες καταλάβει...

νιετ.  χθες το ανεκαλυψα διοτι χρειαστηκα δεκα σακκουλες να κρυψω τα πραματα της που ρθε η αλλη. Καλα εννοειται τα μισα τουλαχιστον της τα χωπαρει εγω αλλα δεν της ειπα να τα φυλαει εδώ.

Επισκέπτης
τα ξαναρίχνω για να τα εμπεδώσεις

έχουμε έναν αντρα μερακλη όπως του λόγου σου και μία σπαραρχίδω

ο άντρας ο μερακλής ...προφασίζεται ότι είναι ανώμαλος...αφέντης και έτσι

κάνουν κρεβάτι με μαστίγια..κωλογλυπσίματα και τέτοια...κάνει τον αφέντη ο μερακλής

η σπασαρχίδω τσιμπάει και της αρέσει το υποτακτικό

αποτέλεσμα...και στη καθημερινή ζωή γίνεται δούλα του...γιατί μόνο το αφεντιλίκι την εξιτάρει...

και από σπασαρχίδω γίνεται πρότυπο κορασίδος...
καληνυχτα ήδη της αρεσουν κατι τετοια. Τοτε ειναι που δεν θα ξεκολλησει.
επι τη ευκαιρια ειδα χθες την τυπισσα με το τηλεφωνο, πω πω εχει μια κωλαρα ειχε ερθει κι αυτη απο εδω μ ενα διαφανο φορεμα κι ενα στρινγκ

Επισκέπτης
καληνυχτα ήδη της αρεσουν κατι τετοια. Τοτε ειναι που δεν θα ξεκολλησει.
επι τη ευκαιρια ειδα χθες την τυπισσα με το τηλεφωνο, πω πω εχει μια κωλαρα ειχε ερθει κι αυτη απο εδω μ ενα διαφανο φορεμα κι ενα στρινγκ

θα παρει αδεια απο την δουλεια της σε δυο βδομαδες λεει.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Το έπιασα το υπονοούμενο....και ο Ιούλιος είναι χαλαρός ....Οκ.....

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Ρε γαμωτο...και είχα αγοράσει τα κουφέτα και τις μπομπονιέρες....

Επισκέπτης
εχω τον πονο μου έχασα τον καλυτερο φιλο μου εχω κι αυτες τις μαλακισμενες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom