Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
μπλινί πως το λενε ρε παιδί μου. Αχ που ναι αυτος ο Μακης που τρωει τετοιες αηδίες να το περιγράψει.
Αφού μου κάνεις την τιμή...ορίστε λοιπόν.
Μπλίντσκι (Блинчики)είναι ένα είδος ρώσσικης κρέπας.
Αλέυρι, νερό, αυγό και βανίλία ή αλάτι απότελούν τα συστατικά του. Η κρέπα σερβίρεται είτε ως αλμυρή με πατάτες (αηδία, αλλά έχουν ψύχωση με τις πατάτες οι λαοί αυτοί), κοτόπουλο, κυμά ή τυρί, είτε ως γλυκειά με γεμισή μήλο, μαρμελάδα, κεράσι ή βύσσινο.
Δεν ξέρω την  άποψη του συντρόφου καθηγητή για τα μπλίνκι, αλλά τα μπλίνκι με βύσσινο περιχυμένα με κρέμα σμετάνα είναι από τα απγαπημένα μου dessert.  :thumbsup:

Επισκέπτης
Αφού μου κάνεις την τιμή...ορίστε λοιπόν.
Μπλίντσκι (Блинчики)είναι ένα είδος ρώσσικης κρέπας.
Αλέυρι, νερό, αυγό και βανίλία ή αλάτι απότελούν τα συστατικά του. Η κρέπα σερβίρεται είτε ως αλμυρή με πατάτες (αηδία, αλλά έχουν ψύχωση με τις πατάτες οι λαοί αυτοί), κοτόπουλο, κυμά ή τυρί, είτε ως γλυκειά με γεμισή μήλο, μαρμελάδα, κεράσι ή βύσσινο.
Δεν ξέρω την  άποψη του συντρόφου καθηγητή για τα μπλίνκι, αλλά τα μπλίνκι με βύσσινο περιχυμένα με κρέμα σμετάνα είναι από τα απγαπημένα μου dessert.  :thumbsup:

Κρέπα ! Μπραβο ρε Μακη κι εψαχνα να βρω μια λεξη να περιγραψω αυτην την μαλακειαν. Βεβαια κι η λεξις δεν ειναι ελληνικη και το παρασκευασμα ισως. Στο χωρίον μου ειχαμε μονον τηγανητες και τηγανοψωμα...

Επισκέπτης
Κρέπα ! Μπραβο ρε Μακη κι εψαχνα να βρω μια λεξη να περιγραψω αυτην την μαλακειαν. Βεβαια κι η λεξις δεν ειναι ελληνικη και το παρασκευασμα ισως. Στο χωρίον μου ειχαμε μονον τηγανητες και τηγανοψωμα...

Παντως μπλιντσικ με πατατας δεν καμουν παραπεμπει εις πιροσκι που ειναι το μονον που τρωγεται απ αυτα που μαγειρευουν αυτοι οι καθυστερημενοι

Επισκέπτης

με βυσινο ή μαρμελαδα γενικως ειναι το μοναδικο  μπλιντσικ που  μπορω να φαω (χωρις να μου τρεχουν τα σαλια γι αυτην την μαλακεια). Εχω πεθυμησει τιποτα σουβλακια με μπολικο τζατζικι...

Επισκέπτης
Το παραδοξον ειναι οτι η πολυβολητρια ξερει να καμει παστιτσιον η μαγειρισσα ξερει αρκιντια...

Επισκέπτης
ω ρε πουστη μου τωρα παραμονευει να με σβιασει η μαγειρισσα , γερον άνθρωπο...

παντως εχουν πεσει αφραγκιες σ αυτους τους μαλακες.
ευτυχως.
καθομαναι προχθες στου Παρασκευα κι εβλεπα κατι τζαγκουαρ, πορσε, καγιεν, μερσεντες, μπε εμ βε, που ναι ο παλιος καιρος που βλεπες κατι λαντα και ζυγκουλι. Αν δεν υπήρχε κρισις με τα μυαλα που κουβαλάνε θα μας ειχανε πηδηξει ολους.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Ναι...ο παρασκευάς ήταν για να κάνεις χάζι τα σαβ...αφού κάποια στιγμή σκέφτηκα ότι μπορεί να το κάνουν επίτηδες...να τα περνάν απο κεί επίτηδες για να τα δείξουν...τέτοια συγκέντρωση....

Επισκέπτης
Παγωμένη υποδέχθηκε σήμερα η ουκρανική κοινωνία την είδηση για τον τραγικό χαμό του μεγάλου αοιδού Μάικλ Τζίκσον. Από τα ξημερώματα εσχηματίσθησαν μεγάλες ουρές έξω από το κτίριον της Αμερικανικής πρεσβείας στο Κίεβον από ανθρώπους που αγωνιούσαν να μάθουν νέα δια την κατάστασιν της υγείας του προσφιλούς  των βάρδου.
Το ζωντανόν πρόγραμμα διεκόπη εις όλους τους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας δια την ανακοίνωσιν της τραγικής απωλείας.
Νωρίς το πρωί ο ουκρανός πρόεδρος επεσκέφθη τον Αμερικανό πρέσβη εις την οικίαν του δια να του εκφράσει τα συλληπητήρια του και τα βαθύτατα συναισθήματα θλίψεως εκ μέρους ολοκλήρου του ουκρανικού λαού. «Δια τους ουκρανούς ο Μάικλ Τζίκσον, δήλωσε ο πρόεδρος ΤσουΤσενΚα, θα παραμείνει πάντοτε το γελαστό ηλιοκαμένο παιδί της διπλανής πόρτας». 
Πριν από λίγο ανακοινώθηκε τριήμερον εθνικόν πένθος, τα σχολεία και πανεπιστήμια θα ανοίξουν και θα υποσταλεί η σημαία. Οι φίλοι και θαυμασταί του Μάικλ Τζίκσον έχουν oργανώσει συγκέντρωση για το απόγευμα στο μνημείο του αγνώστου κωλομπαρά. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ποιοί θα εκπροσωπήσουν την χώρα στην κηδεία, πάντως οι ουκρανικές αερογραμμές προχώρησαν ήδη στον προγραμματισμό εκτάκτων πτήσεων τσάρτερ δια το Λος Αγελες.
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας αναμένονται από την αστυνομία μιας και ήδη έχουν καταμετρηθει δύο απόπειρες αυτοκτονίας δυστυχώς  ανεπιτυχείς.
Αντανακλώντας τον κοινωνικό αντίκτυπον ήδη βουτιά έκαμε η τιμή του ρουβλίου στα ανταλλακτήρια του Κιέβου προς την ισοτιμία 1Ε= 10,57 ρούβλια

Για το bourdela.tv
Ιωσήφ Μπλάσκος, σήμερα !

Επισκέπτης
Ανακοίνωσις

Σήμερον την 26/06/2009 δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα  λόγω συμμετοχής στο βαρύτατο πένθος για τον τραγικό χαμό του Μάικλ Τζίκσον.
Αντί στεφάνου όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να ενισχύση την οργάνωση κερδοαρπαχτικού χαρακτήρος
«Το χαμόγελο του Μουνιού» καταθέτοντας στον παρακάτω ειδικό λογαριασμό της ConomaBank  696969696969/UA

Από την διεύθυνσιν της σχολής

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Παγωμένη υποδέχθηκε σήμερα η ουκρανική κοινωνία την είδηση για τον τραγικό χαμό του μεγάλου αοιδού Μάικλ Τζίκσον. Από τα ξημερώματα εσχηματίσθησαν μεγάλες ουρές έξω από το κτίριον της Αμερικανικής πρεσβείας στο Κίεβον από ανθρώπους που αγωνιούσαν να μάθουν νέα δια την κατάστασιν της υγείας του προσφιλούς  των βάρδου.
Το ζωντανόν πρόγραμμα διεκόπη εις όλους τους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας δια την ανακοίνωσιν της τραγικής απωλείας.
Νωρίς το πρωί ο ουκρανός πρόεδρος επεσκέφθη τον Αμερικανό πρέσβη εις την οικίαν του δια να του εκφράσει τα συλληπητήρια του και τα βαθύτατα συναισθήματα θλίψεως εκ μέρους ολοκλήρου του ουκρανικού λαού. «Δια τους ουκρανούς ο Μάικλ Τζίκσον, δήλωσε ο πρόεδρος ΤσουΤσενΚα, θα παραμείνει πάντοτε το γελαστό ηλιοκαμένο παιδί της διπλανής πόρτας». 
Πριν από λίγο ανακοινώθηκε τριήμερον εθνικόν πένθος, τα σχολεία και πανεπιστήμια θα ανοίξουν και θα υποσταλεί η σημαία. Οι φίλοι και θαυμασταί του Μάικλ Τζίκσον έχουν oργανώσει συγκέντρωση για το απόγευμα στο μνημείο του αγνώστου κωλομπαρά. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ποιοί θα εκπροσωπήσουν την χώρα στην κηδεία, πάντως οι ουκρανικές αερογραμμές προχώρησαν ήδη στον προγραμματισμό εκτάκτων πτήσεων τσάρτερ δια το Λος Αγελες.
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας αναμένονται από την αστυνομία μιας και ήδη έχουν καταμετρηθει δύο απόπειρες αυτοκτονίας δυστυχώς  ανεπιτυχείς.
Αντανακλώντας τον κοινωνικό αντίκτυπον ήδη βουτιά έκαμε η τιμή του ρουβλίου στα ανταλλακτήρια του Κιέβου προς την ισοτιμία 1Ε= 10,57 ρούβλια

Για το bourdela.tv
Ιωσήφ Μπλάσκος, σήμερα !
Που σαι Δασκαλε, αφου φαινεται πως τα εχεις τα κονε πεσ τους με την ευκαιρια να ριξουν και ενα αναδρομικο πενθος στον μεγαλο βασιλια Elvis. Δεν πειραζει που πέθανε το 77'. Ο Ομπαμα τους εχει συνχωρεσει που δεν το κανανε τοτε. Ειχον κουμουνισμόν κοκκινοτατον.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Και τώρα ....η πολιτιστική σας ενημέρωση....

Κάτι που πρόσεξα όσο ήμουν στο Κίεβο ήταν η απόλυτη ταύτιση τους με τα δυτικά σύμβολα....
μου θύμιζαν τους ΠΓΔΜ που επίσης δεν έχουν ταυτότητα...

που το έβλεπα αυτό ...ποικιλοτρόπως...αλλά κυρίως στις Ντίσκο που κάναν κάτι νούμερα λες και
παίζαν γκεστ σε κανά χ φάκτορ η ποπ παιχνίδι....μιλάμε το απόλυτο κίτς και ταύτιση...

οπότε ωραία η πλάκα του δάσκαλου....αλλά υπάρχει και η εξήγηση

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Παγωμένη υποδέχθηκε σήμερα η ουκρανική κοινωνία την είδηση για τον τραγικό χαμό του μεγάλου αοιδού Μάικλ Τζίκσον κλπ κλπ
Και όμως δεν θα με εξέπληττε καθόλου αν αυτή η ειδηση ήταν αληθινή. Η μάλλον θα μπορούσε κάλλιστα να είναι αληθινή.
Αν λάβουμε υπόψη μας την σχέση των Ουκρανών με τη σύγχρονη μουσική σκηνή και τα μουσικά τους ακούσματα, αλλά και την απόλυτη ταύτιση τους με τα Δυτικά (παρωχημένα πάντως) σύμβολα όπως ευστοχα παρατηρεί ο σύντροφος Κάζας, ναι θα μπορούσε νάναι αλήθεια.
Για αυτό ερώτησα τον δάσκαλο αν μας δουλεύει ή οχι.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Δεν μας δουλεύει...

κλαίνε οι ουκρανίδες...και τα παληκάρια μαζί για το Μιχάλη Ιακώβουσον....

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Δεν μας δουλεύει...

κλαίνε οι ουκρανίδες...και τα παληκάρια μαζί για το Μιχάλη Ιακώβουσον....

Αν ήταν από την διπλανή μας χώρα θα τον λέγανε Ιακώβογλου και θα ήταν Ντονμές...μπούχαχαχα

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Και όμως δεν θα με εξέπληττε καθόλου αν αυτή η ειδηση ήταν αληθινή. Η μάλλον θα μπορούσε κάλλιστα να είναι αληθινή.
Ιδού γιατί:" Как сообщает «Интерфакс», десятки людей подходят к американскому посольству со стороны Садового кольца и оставляют там цветы. У ограды посольства — множество букетов. Стоят фотографии певца, плакаты с его изображениями, горят десятки свеч." (Από το novosti.mail.ru)

Επισκέπτης

Ρε σεις εισαστε με τα καλα σας? εδω ο Μάικλ θεωρείτο εθνικός ήρως. Κυρήχθηκε τριήμερον εθνικό πένθος. Ήδη ανακοινωσα στην μαγειρισσα οτι λογω του τραγικου γεγονότς θελω να αφιερωσω την ζωη μου στον Θεό...

Επισκέπτης
Ρε σεις εισαστε με τα καλα σας? εδω ο Μάικλ θεωρείτο εθνικός ήρως. Κυρήχθηκε τριήμερον εθνικό πένθος. Ήδη ανακοινωσα στην μαγειρισσα οτι λογω του τραγικου γεγονότς θελω να αφιερωσω την ζωη μου στον Θεό...

ουφ δυσκολον να ξεφορτωθω την μαγειρισσα δεν θελει να πιστεψει οτι η τραγικη απωλεια  σημαδεψε τον βιον μου. Παντως με την αλλη οκ χθες κερδεψα στο σορτινγκ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom