Casablancas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
παιδιά ...μαλλον ήρθε η μπερέτα...
Αφού μου κάνεις την τιμή...ορίστε λοιπόν.μπλινί πως το λενε ρε παιδί μου. Αχ που ναι αυτος ο Μακης που τρωει τετοιες αηδίες να το περιγράψει.
Αφού μου κάνεις την τιμή...ορίστε λοιπόν.
Μπλίντσκι (Блинчики)είναι ένα είδος ρώσσικης κρέπας.
Αλέυρι, νερό, αυγό και βανίλία ή αλάτι απότελούν τα συστατικά του. Η κρέπα σερβίρεται είτε ως αλμυρή με πατάτες (αηδία, αλλά έχουν ψύχωση με τις πατάτες οι λαοί αυτοί), κοτόπουλο, κυμά ή τυρί, είτε ως γλυκειά με γεμισή μήλο, μαρμελάδα, κεράσι ή βύσσινο.
Δεν ξέρω την άποψη του συντρόφου καθηγητή για τα μπλίνκι, αλλά τα μπλίνκι με βύσσινο περιχυμένα με κρέμα σμετάνα είναι από τα απγαπημένα μου dessert.![]()
Κρέπα ! Μπραβο ρε Μακη κι εψαχνα να βρω μια λεξη να περιγραψω αυτην την μαλακειαν. Βεβαια κι η λεξις δεν ειναι ελληνικη και το παρασκευασμα ισως. Στο χωρίον μου ειχαμε μονον τηγανητες και τηγανοψωμα...
Κρέπα ! Μπραβο ρε Μακη κι εψαχνα να βρω μια λεξη να περιγραψω αυτην την μαλακειαν. Βεβαια κι η λεξις δεν ειναι ελληνικη και το παρασκευασμα ισως. Στο χωρίον μου ειχαμε μονον τηγανητες και τηγανοψωμα...
Το παραδοξον ειναι οτι η πολυβολητρια ξερει να καμει παστιτσιον η μαγειρισσα ξερει αρκιντια...
ω ρε πουστη μου τωρα παραμονευει να με σβιασει η μαγειρισσα , γερον άνθρωπο...
Που σαι Δασκαλε, αφου φαινεται πως τα εχεις τα κονε πεσ τους με την ευκαιρια να ριξουν και ενα αναδρομικο πενθος στον μεγαλο βασιλια Elvis. Δεν πειραζει που πέθανε το 77'. Ο Ομπαμα τους εχει συνχωρεσει που δεν το κανανε τοτε. Ειχον κουμουνισμόν κοκκινοτατον.Παγωμένη υποδέχθηκε σήμερα η ουκρανική κοινωνία την είδηση για τον τραγικό χαμό του μεγάλου αοιδού Μάικλ Τζίκσον. Από τα ξημερώματα εσχηματίσθησαν μεγάλες ουρές έξω από το κτίριον της Αμερικανικής πρεσβείας στο Κίεβον από ανθρώπους που αγωνιούσαν να μάθουν νέα δια την κατάστασιν της υγείας του προσφιλούς των βάρδου.
Το ζωντανόν πρόγραμμα διεκόπη εις όλους τους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας δια την ανακοίνωσιν της τραγικής απωλείας.
Νωρίς το πρωί ο ουκρανός πρόεδρος επεσκέφθη τον Αμερικανό πρέσβη εις την οικίαν του δια να του εκφράσει τα συλληπητήρια του και τα βαθύτατα συναισθήματα θλίψεως εκ μέρους ολοκλήρου του ουκρανικού λαού. «Δια τους ουκρανούς ο Μάικλ Τζίκσον, δήλωσε ο πρόεδρος ΤσουΤσενΚα, θα παραμείνει πάντοτε το γελαστό ηλιοκαμένο παιδί της διπλανής πόρτας».
Πριν από λίγο ανακοινώθηκε τριήμερον εθνικόν πένθος, τα σχολεία και πανεπιστήμια θα ανοίξουν και θα υποσταλεί η σημαία. Οι φίλοι και θαυμασταί του Μάικλ Τζίκσον έχουν oργανώσει συγκέντρωση για το απόγευμα στο μνημείο του αγνώστου κωλομπαρά. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ποιοί θα εκπροσωπήσουν την χώρα στην κηδεία, πάντως οι ουκρανικές αερογραμμές προχώρησαν ήδη στον προγραμματισμό εκτάκτων πτήσεων τσάρτερ δια το Λος Αγελες.
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας αναμένονται από την αστυνομία μιας και ήδη έχουν καταμετρηθει δύο απόπειρες αυτοκτονίας δυστυχώς ανεπιτυχείς.
Αντανακλώντας τον κοινωνικό αντίκτυπον ήδη βουτιά έκαμε η τιμή του ρουβλίου στα ανταλλακτήρια του Κιέβου προς την ισοτιμία 1Ε= 10,57 ρούβλια
Για το bourdela.tv
Ιωσήφ Μπλάσκος, σήμερα !
Και όμως δεν θα με εξέπληττε καθόλου αν αυτή η ειδηση ήταν αληθινή. Η μάλλον θα μπορούσε κάλλιστα να είναι αληθινή.Παγωμένη υποδέχθηκε σήμερα η ουκρανική κοινωνία την είδηση για τον τραγικό χαμό του μεγάλου αοιδού Μάικλ Τζίκσον κλπ κλπ
Δεν μας δουλεύει...
κλαίνε οι ουκρανίδες...και τα παληκάρια μαζί για το Μιχάλη Ιακώβουσον....
Ιδού γιατί:" Как сообщает «Интерфакс», десятки людей подходят к американскому посольству со стороны Садового кольца и оставляют там цветы. У ограды посольства — множество букетов. Стоят фотографии певца, плакаты с его изображениями, горят десятки свеч." (Από το novosti.mail.ru)Και όμως δεν θα με εξέπληττε καθόλου αν αυτή η ειδηση ήταν αληθινή. Η μάλλον θα μπορούσε κάλλιστα να είναι αληθινή.
Ρε σεις εισαστε με τα καλα σας? εδω ο Μάικλ θεωρείτο εθνικός ήρως. Κυρήχθηκε τριήμερον εθνικό πένθος. Ήδη ανακοινωσα στην μαγειρισσα οτι λογω του τραγικου γεγονότς θελω να αφιερωσω την ζωη μου στον Θεό...