Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Θα έρχεσαι το καλοκάιρι για ούζα...
και φυσικά ΚΑΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΙΩΣΗΦ θα έχει ανοιχτη πρόσκληση ολο το χρόνο.

http://[URL unfurl="true"]www.nea.gr/tour/Images/Dasrhriothtes/psaras.jpg[/img[/URL]]

[/quote]

Κοίτα οντως προερχομαι απο ναυτικη οικογενεια, ο παπους κι ο προπάπους μου ησαντε ολοι τσοπάνηδες.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Πάντως από το υφος του βρακιου της στην φωτογραφια, φαινεται πολυ ερωτευμενη μαζί σου...

Αν της πώ ότι είμαι και μοναδικός κληρονόμος  σου της διεθνούς αυτοκρατωρίας  απο Ουκρανία κλπ θα ερωτευτεί και σένα μήν ανησυχής.
Θα στο δείξη και σε σένα εκεί να δείς έρωτας.....................

Επισκέπτης
χμμμμμμμμμμμμμμμμμμ να δείς που δεν είσαι ο μόνος που σκέφτεται κάπως έτσι..........
ρε δάσκαλε καλό είναι να πάιζεις ...και ας είναι και με κούκλες που λέει ο λόγος...
χρόνος δεν υπάρχει δυστυχώς πλεόν για παιχνίδια...
μας έχει πάρει μπάλα ο ρυθμός της μεγαλούπολής και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις....
σύνεχεια σκέφτομαι τον εαυτό μου σε ερημονήσι και μπαλλώνω δύχτια για ψάρεμα.
μόνο έτσι ηρεμώ

χμμμμμμμμμμμμμμμμμμ να δείς που δεν είσαι ο μόνος που σκέφτεται κάπως έτσι..........

Μωρε δεν ερχεστε να χαιδεψετε κανα κωλαρακι στην ουκραίνα και θα σας περασει...

Επισκέπτης
Αν της πώ ότι είμαι και μοναδικός κληρονόμος  σου της διεθνούς αυτοκρατωρίας  απο Ουκρανία κλπ θα ερωτευτεί και σένα μήν ανησυχής.
Θα στο δείξη και σε σένα εκεί να δείς έρωτας.....................

ετσι ειναι οι ερωτες με λεφτα αισθηματα...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
493
Like
39.143
Πόντοι
42.697
Στα αλμυρά νερά έχει κροκόδειλους?

Εάν όχι, θα έρθω και εγώ!
οχι ρε!
έχει όμως τσούχτρες, σκορπίνες, δράκαινες, κτλ....
Κοίτα οντως προερχομαι απο ναυτικη οικογενεια, ο παπους κι ο προπάπους μου ησαντε ολοι τσοπάνηδες.

Δάσκαλε μην ξεχνάς οτι τα πιο νόστιμα κατσικάκια είναι αυτά που βόσκουν στα νησιά, γιατί το κρέας τους παίρνει γέυση απο την αλμύρα και το ιώδιο της θάλασσας...

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Μωρε δεν ερχεστε να χαιδεψετε κανα κωλαρακι στην ουκραίνα και θα σας περασει...

μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ μόνο λόγια είσαι κάνε την προσκληση και θα δείς...........  άσε που τώρα 'εχουμε και τραίνο απο Θεσσαλονίκη για Κίεβο,
ψάχνω για συνεπιβάτισσα για την κλινάμαξα και έρχωμαι.

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε τι γινετε ολα καλα? με εχεις ξεχασει εντελος.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ρε Αρκάνς δε λές την ανθοπώλησα να κάνη την συνεπιβάτισσα στο πάνε έλα για κίεβο
θα δεί και τα πάτρια εδάφη της :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ασε αρκανς μ εβαλες σε μεγαλους μπελαδες. Τωρα ψαχνω να ξεφορτωθω την μαγειρισσα !
Πουλησα το κορμι μου για ενα πιατο μπλίντσικ...
δασκαλε τουλαχιστον να σου τηγανιζε κανε κολοκυθακι τωρα που ειναι καλοκαιρι.παλι στο λουκανικο σε εχει φλομοση?

Επισκέπτης

μπλινί πως το λενε ρε παιδί μου. Αχ που ναι αυτος ο Μακης που τρωει τετοιες αηδίες να το περιγράψει.
Τελος παντων υπάρχουν δυο ειδη
το αλμυρό (που ειναι γλυκό)
και το γλυκο(που ειναι γλυκυτερον!)

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε Αρκάνς δε λές την ανθοπώλησα να κάνη την συνεπιβάτισσα στο πάνε έλα για κίεβο
θα δεί και τα πάτρια εδάφη της :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
ετσι που εχει καλομαθει η ανθοπωλησα δεν ανεβενει σε τρενο με τιποτα.μονο με αεροπλανο και αυτο θα το σκεφτει κιολας αν δεν ειναι lear jet.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ετσι που εχει καλομαθει η ανθοπωλησα δεν ανεβενει σε τρενο με τιποτα.μονο με αεροπλανο και αυτο θα το σκεφτει κιολας αν δεν ειναι lear jet.

Εμείς  είμαστε άνθρωποι της περιπέτειας αυτο θέλουμε αυτό διαθέτουμε και είπαμε μόνο για το πήγενε έλα ορίστε μας.

Συνημμένα

• photo-29-05-09-23-58-26.jpg
    photo-29-05-09-23-58-26.jpg
    30,5 KB · Εμφανίσεις: 23
  • images.jpg
    images.jpg
    3,3 KB · Εμφανίσεις: 22

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom