Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Ντεν ξανανταγκώνει λέμε.

Μέχρι εντώ, ντεν πάω άλλο.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
καλά αυτό το θρεντ είναι πολύ ρηχό....περνάνε 10 μέρες δε γράφει κανείς τίποτα...μέσα σε 2 ώρες
συμπληρωθήκαν ήδη 2-3 σελίδες ....σα να λέμε πήγα για καφέ και ο ντάου βούτηξε...

Επισκέπτης
καλά αυτό το θρεντ είναι πολύ ρηχό....περνάνε 10 μέρες δε γράφει κανείς τίποτα...μέσα σε 2 ώρες
συμπληρωθήκαν ήδη 2-3 σελίδες ....σα να λέμε πήγα για καφέ και ο ντάου βούτηξε...

Κοιτα εγώ ειχα προ πωλήση οπότε κερδεψα.
Ασε εχω μπλεξει μ αυτην την  μαγειρισσα μου κανε καταληψη...
Την  αλλην τελεφωνο δεν την πηρες και κλαιει την ρωτηξα εχθες...

Επισκέπτης
Αναμενω αιφνιδιστικη επισκεψιν της πολυβολητριας και εξαφανισον ολα τα υποπτα ιχνη...
Για να δουμε ήμανε σωστος στην προβλεψιν για τον δείκτην?

Επισκέπτης
Αναμενω αιφνιδιστικη επισκεψην της πολυβολητριας και εξαφανισον ολα τα υποπτα ιχνη...
Για να δουμε ήμανε σωστος στην προβλεψιν για τον δείκτην?

εκαμα και μιαν σαρωσιν ξανθου μαλλιου με την ηλεκτρικην σκουπαν...
Τωρα θα μου πειτε ξανθια η μια ξανθια ηάλλη, ναι αλλά αυτο το ζωντανο η πολυβολήτρια τα χε βαψει σκουρα κι υποτιθεται εχει καιρόν να ερθει οποτε δικες της ξανθες τριχες αποκλειονται...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
για να δούμε...αν έκανες καλό σόρτινγκ.....κανά στρινγκ πρόσεξε μην είναι πουθενά πεταμένο....

Επισκέπτης
για να δούμε...αν έκανες καλό σόρτινγκ.....κανά στρινγκ πρόσεξε μην είναι πουθενά πεταμένο....

οχι ειμαι επαγγελματιας σε τετοια. Εξαφανισον τα διπλα μαξιλαρια και διπλα εισητηρια.
Μονος ταπεινος και καταφρονεμενος....

Επισκέπτης
Αλλα πρεπει το πουτανακι και καλα να με αιφνιδιασει να ελθει ανευ προσκλησεως.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
έχει ένα ρίσκο η υπόθεση....αλλά θα της δείξεις εσύ την ώρα που πρέπει...

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ξά,
γιατι δεν λές οτι τις γουστάρεις και τις δύο να τελειώνει η υπόθεση των καψωνιών;;;;
για διαφορετικούς λογους την καθεμία την μία για το ντιβάνι και την άλλη για το τηγάνι ......
λέω τώρα εγώ...... :think: :think: :think:

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
σωστός.....νομίζω δε ότι είσαι και ολίγον νάρκισος...θέλεις λίγο αντίσταση πριν τις κατατροπώσεις....και το στήνεις το έργο να έχει και λίγο δυσκολία....

αλλιώς δε θα έχει νοστιμάδα...

Επισκέπτης
Ξά,
γιατι δεν λές οτι τις γουστάρεις και τις δύο να τελειώνει η υπόθεση των καψωνιών;;;;
για διαφορετικούς λογους την καθεμία την μία για το ντιβάνι και την άλλη για το τηγάνι ......
λέω τώρα εγώ...... :think: :think: :think:

Α δεν τις ξερεις τις ουκρανιδες. Ζηλευουν. Ακομα κι οι πουτανες θα σου κανουν σκηνη.
Γενικως οι ουκρανοι ζηλευουν. Για ετσι ο γειτονας τρωει τυρόπιττα, γιατι πηγε διακοπες, γιατί βγαινει τα βραδυα κλπ

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Α δεν τις ξερεις τις ουκρανιδες. Ζηλευουν. Ακομα κι οι πουτανες θα σου κανουν σκηνη.
Γενικως οι ουκρανοι ζηλευουν. Για ετσι ο γειτονας τρωει τυρόπιττα, γιατι πηγε διακοπες, γιατί βγαινει τα βραδυα κλπ

Ενώ εμείς οι έλληνες δεν ζηλεύουμε ΚΑΘΟΛΟΥ :jerking:

ΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αβρε Μ:.Δ:. Σήφη έχουμε μια ανωτερώτητα άλλο πράγμα.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
να τις βάλεις σε δείλημα να το δεχτούν  ή θα τις αλλάξεις και τις δύο μέ αλλη  :tits:  
μπάς και συμμορφωθούν με τις απαιτήσεις του οικοδεσπότη  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_3: :s&m_3:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom