Αναρωτιόμουνα κι εγώ πώς βγαίνουν αυτά τα νούμερα σε μια τυπική βάρδια οκταώρου,αφού υπολόγιζα ότι με μια μέση διάρκεια συνεύρεσης 10-12 λεπτά,συν τον χρόνο σαλοναρίσματος και ξεκούρασης-προετοιμασίας για την επόμενη,αντιστοιχούν 4-5 δωμάτια την ώρα,άρα 30-35 το οκτάωρο σε ιδανικές συνθήκες,με την προϋπόθεση ότι υπάρχει μια σταθερή και ακατάπαυστη ροή σε όλο το οκτάωρο.Οπότε μου λύθηκε η απορία σε μερικά πολυσύχναστα,όπου ακούω την τσατσά να ανακοινώνει το πρόγραμμα,μπαίνει η κοπέλα στο δωμάτιο με άλλον που προηγείται,και ώσπου να βάλω τα ρούχα στον καλόγερο και να πλυθώ,ακούω πόρτα να ανοίγει και την τσατσά να λέει το ίδιο ''ποιηματάκι'' στους επόμενους πελάτες.Τι διάολο,μόλις τους ακουμπάνε χύνουν;Το πόσα βγάζει εξαρτάται από το πόσα "ραντεβού" κάνει (έτσι τα λένε).
Μπορεί να κάνει και 7 ραντεβού στη βάρδια. Οπότε αν είναι Μετάξι με €10, παίρνει 15 ευρώ και να είναι και ευχαριστημένη.
Πάνε οι εποχές που έκαναν 40 και 50 ραντεβού στη βάρδια.
(Γιατί υπήρξαν και τέτοιες εποχές).
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οικονομική κατάσταση ιερόδουλων
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ANTONISBASILEIOU
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 72
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Ναι, έχει πολλούς του πενταλέπτου.Τι διάολο,μόλις τους ακουμπάνε χύνουν;
Και του τριλέπτου ακόμα.
Οπότε πάει για 15-20 την ώρα (την καλή τη μέρα).
Αλλά σπανίζουν τέτοιες καλές μέρες...
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Ποσα δινουν τα στουντιο για μπανερ + θετικες κριτικες;
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
στα ρδελα βγαζουν παραπανω
γιαυτο οσες εχουν αναγκη πεφτουν κατηγορια δεν ανεβαινουν
δλδ παει στριπ σιτυ κολ γκερλ στουντιο μπουρδελο οταν θελουν να βγαλουν γιαυτες η τον νταβα τους
τετοια διαδρομη ακολουθησαν κ καποιες που εγραφαν στον φορουμ τα προηγουμενα χρονια κ οχι την αναποδη ;)
γιαυτο οσες εχουν αναγκη πεφτουν κατηγορια δεν ανεβαινουν
δλδ παει στριπ σιτυ κολ γκερλ στουντιο μπουρδελο οταν θελουν να βγαλουν γιαυτες η τον νταβα τους
τετοια διαδρομη ακολουθησαν κ καποιες που εγραφαν στον φορουμ τα προηγουμενα χρονια κ οχι την αναποδη ;)
Larisseos4
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
Όλα αυτά τα λέτε για τις ιερόδουλες.. γιατί υπάρχουν και οι call-girls (ειδικά οι ανεξάρτητες κι όχι του γραφείου) και ειδικά αυτές που μένουν σε hotel και κάνουν incall και δεν χάνουν ώρα στο πήγαινε έλα.. από αυτές υπάρχουν περιπτώσεις που χρεώνουν από 100 μέχρι 250 την ώρα!
Με 3-5 πελάτες να πηγαίνουν την ημέρα (θα βάλω 4 και μόνο 150): 4 x 150 = 600 >>> Τον μήνα (μόνο 25 μέρες): 25 x 600 = 15,000 !!!
Τον χρόνο είναι σίγουρα πάνω από 100-150 χιλιάδες ευρώ!
Αυτές άμα θέλουν δουλεύουν για 3-5 χρόνια από τα 18 έως τα 25... και μετά πάνε στη χώρα τους και είναι σαν και κέρδισαν το τζόκερ!
Ξέρω πολλές περιπτώσεις από ακριβές και πολύ busy κοπέλες (πχ. Vanessa) αλλά δεν ξέρω φυσικά αν μάζεψαν όλο αυτό το χρήμα και επιπλέον που το κρύβουν, πως το δικαιολογούν και πως το στέλνουν στη χώρα τους...
Με 3-5 πελάτες να πηγαίνουν την ημέρα (θα βάλω 4 και μόνο 150): 4 x 150 = 600 >>> Τον μήνα (μόνο 25 μέρες): 25 x 600 = 15,000 !!!
Αυτές άμα θέλουν δουλεύουν για 3-5 χρόνια από τα 18 έως τα 25... και μετά πάνε στη χώρα τους και είναι σαν και κέρδισαν το τζόκερ!
Ξέρω πολλές περιπτώσεις από ακριβές και πολύ busy κοπέλες (πχ. Vanessa) αλλά δεν ξέρω φυσικά αν μάζεψαν όλο αυτό το χρήμα και επιπλέον που το κρύβουν, πως το δικαιολογούν και πως το στέλνουν στη χώρα τους...
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Φίλος και μπλοκαρισμένο μέλος που τα έχει με τσατσά στην Θεσσαλονίκη, μου έλεγε ότι η πουτάνα γκρίνιαζε που έβγαλε για πάρτη της 100 και κάτι ψιλά...
Οπότε βγάζουν καλό μεροκάματο..
Larisseos4
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
Όλα αυτά τα λέτε για τις ιερόδουλες.. γιατί υπάρχουν και οι call-girls (ειδικά οι ανεξάρτητες κι όχι του γραφείου) και ειδικά αυτές που μένουν σε hotel και κάνουν incall και δεν χάνουν ώρα στο πήγαινε έλα.. από αυτές υπάρχουν περιπτώσεις που χρεώνουν από 100 μέχρι 250 την ώρα!
*** Και φυσικά υπάρχουν και τα τυχερά τους όπως πλούσιοι ή ποδοσφαιριστές που μπορεί να τους δώσουν και 1000άρικο για ραντεβού ή και περισσότερα για ένα Σαβ/ριακο...
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Φίλος και μπλοκαρισμένο μέλος που τα έχει με τσατσά στην Θεσσαλονίκη, μου έλεγε ότι η πουτάνα γκρίνιαζε που έβγαλε για πάρτη της 100 και κάτι ψιλά...
2 xiliarika leo
κ τα χαλανε ολα σε λουσα κοκες μπαρ ταξιδια κινητα κ στον νταβα δωρα μηχανες αμαξια κλπ
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
2 xiliarika leo
κ τα χαλανε ολα σε λουσα κοκες μπαρ ταξιδια κινητα κ στον νταβα δωρα μηχανες αμαξια κλπ
Η συγκεκριμένη στέλνει τα λεφτά στον γκόμενο της στην ρουμανία για να αγοράσει πρόβατα
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Η συγκεκριμένη στέλνει τα λεφτά στον γκόμενο της στην ρουμανία για να αγοράσει πρόβατα
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.109
- Πόντοι
- 6.515
γνωριζω ρουμανα που δουλεψε για 5-6 τα καλα χρονια στην ελλαδα και μετα εφυγε ρουμανια αγορασε πολυκατοικια με τη διαφορα συναλλάγματος (ευρω-ron)
είναι από τις εξαιρέσεις :S
οι πιο πολλες δεν αποταμιευουν. Δεν εχουν λογαριασμο στην τραπεζα. Αυτές που εβγαζαν πολλα χρηματα, τωρα βγαζουν λιγοτερα λογω κρισης.
Εχει γραφτει από ψυχολογο, οτι επειδή βγαζουν σχετικα ευκολα λεφτα τα ξοδευουν και ευκολα, σε ρουχα,εστιατορια, ακριβα κινητα κλπ.
π.χ. οι πιο πολλοι από εμας νομιζω ότι εχουμε φθηνοτερα κινητα από μια συνοδο
του κατοσταρικου
οι πιο πολλες δεν αποταμιευουν. Δεν εχουν λογαριασμο στην τραπεζα. Αυτές που εβγαζαν πολλα χρηματα, τωρα βγαζουν λιγοτερα λογω κρισης.
Εχει γραφτει από ψυχολογο, οτι επειδή βγαζουν σχετικα ευκολα λεφτα τα ξοδευουν και ευκολα, σε ρουχα,εστιατορια, ακριβα κινητα κλπ.
π.χ. οι πιο πολλοι από εμας νομιζω ότι εχουμε φθηνοτερα κινητα από μια συνοδο
του κατοσταρικου
blackRaven
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 152
- Πόντοι
- 1
Αναρωτιόμουνα κι εγώ πώς βγαίνουν αυτά τα νούμερα σε μια τυπική βάρδια οκταώρου,αφού υπολόγιζα ότι με μια μέση διάρκεια συνεύρεσης 10-12 λεπτά,συν τον χρόνο σαλοναρίσματος και ξεκούρασης-προετοιμασίας για την επόμενη,αντιστοιχούν 4-5 δωμάτια την ώρα,άρα 30-35 το οκτάωρο σε ιδανικές συνθήκες,με την προϋπόθεση ότι υπάρχει μια σταθερή και ακατάπαυστη ροή σε όλο το οκτάωρο.Οπότε μου λύθηκε η απορία σε μερικά πολυσύχναστα,όπου ακούω την τσατσά να ανακοινώνει το πρόγραμμα,μπαίνει η κοπέλα στο δωμάτιο με άλλον που προηγείται,και ώσπου να βάλω τα ρούχα στον καλόγερο και να πλυθώ,ακούω πόρτα να ανοίγει και την τσατσά να λέει το ίδιο ''ποιηματάκι'' στους επόμενους πελάτες.Τι διάολο,μόλις τους ακουμπάνε χύνουν;
θυμαμαι πριν λιγα χρονια στο Φ.71 όροφος μια φοβερή Σλοβένα που την είχα χρονομετρήσει στα 4 λεπτά απο εισοδο στο δωμάτιο μέχρι έξοδο απο αυτό και τα τρία δωμάτια γεμάτα κ αλλοι 3 να περιμένουν απ'εξω ! Το είχε κάνει κ σε εμένα, δεν έιχα καταλάβει πως..... τρεις φορές την πρ΄λαβα, μετά γινόταν παρέλαση εκεί ....
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Εμενα μου χει τυχει να πηγαινω σε στανταρακι μου και απογοητευμενος τη ρωταω στο σαλονι,Ειναι αλλος πριν απο μενα;Ναι μου απανταει.Μπαινω,γδυνομαι,πλενομαι και ακουω τη κοπελα να βγαινει γρηγορα απ τον αλλον και σε μενα να καθεται 20λεπτο με κοσμο στο σαλονι,μαλλον γιατι γουσταρει κι αυτη.Υπαρχουν παντως κι αυτες που το εχουν συστημα,οποτε χαρακτηριζονται ως φολες και αντενδεικνονται.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Αμα εχετε παιξει εκεινο το παιψχνιδι που φτιαχνεις σουβλακια και απεξω μαζευεται κοσμος ξερετε την ψυχολογιας της πουτανας που δουλευει σε μπουρδελο.
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Γιατί?οι πιο πολλες δεν αποταμιευουν. Δεν εχουν λογαριασμο στην τραπεζα.
Όποιος έχει λογαριασμό στην τράπεζα σημαίνει ότι αποταμιεύει κι όλας?
Μάλλον εννοείς: "ΝΟΜΙΖΕΙ ότι αποταμιεύει".
που το παραξενο ? αφου οι περισσοτεροι εδω στην ελλαδα τις τελευταιες δεκαετιες καταναλωναν αντι να αποταμιευουνγνωριζω ρουμανα που δουλεψε για 5-6 τα καλα χρονια στην ελλαδα και μετα εφυγε ρουμανια αγορασε πολυκατοικια με τη διαφορα συναλλάγματος (ευρω-ron)
οι τανες θα ταν η εξαιρεση ?
Η θεμελιώδης και ουσιαστική διαφορά όμως είναι ότι οι τάνες πάντα θα έχουν ή θα βρίσκουν έναν χορηγό,μικρό ή μεγάλο, να τις στηρίζει,ενώ εσύ (το ''εσύ'' στη γενική του έννοια) που μέχρι τώρα αναζητούσες βοήθεια στο οικογενειακό περιβάλλον,με τον καιρό χάνεις τα στηρίγματά σου λόγω γενικότερης ανέχειας... Η παροιμία ''οι πουτάνες κι οι τρελές έχουν τις τύχες τις καλές'' δεν είναι τυχαία...
Larisseos4
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
Η θεμελιώδης και ουσιαστική διαφορά όμως είναι ότι οι τάνες πάντα θα έχουν ή θα βρίσκουν έναν χορηγό,μικρό ή μεγάλο, να τις στηρίζει,ενώ εσύ (το ''εσύ'' στη γενική του έννοια) που μέχρι τώρα αναζητούσες βοήθεια στο οικογενειακό περιβάλλον,με τον καιρό χάνεις τα στηρίγματά σου λόγω γενικότερης ανέχειας... Η παροιμία ''οι πουτάνες κι οι τρελές έχουν τις τύχες τις καλές'' δεν είναι τυχαία...
φίλε συμφωνώ με αυτά που λες αν και έχω κι εγώ μια θεωρία παρόμοια... σε αυτό που λες έχω να προσθέσω ότι ο κάθε "χορηγός" κάνει μια αγορά, μια δοσοληψία.. δηλαδή κόβει από κάπου και δίνει στη τάνα γιατί αυτή του προσφέρει αυτό που θέλει.. είναι πχ όπως εσύ τώρα από τα 10 πράγματα που αγόραζες πριν τη κρίση, αγοράζεις τα 5 πιο κύρια για σένα... για μένα όλες οι σχέσεις οι ανθρώπινες (φιλικές, οικογενειακές, ερωτικές) είναι θέμα δίνω και παίρνω.. κι αν κάποιοι μόνο δίνουν προφανώς αυτό που παίρνουν είναι η ευχαρίστηση ή ο μαζοχισμός τους...
ANTONISBASILEIOU
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
Φίλος μου έμαθε από επαγγελματία σε μπουρδέλο τα εξής ποσά.
Η κοπέλα πληρώνει για τη βάρδια της στο κύριο του οίκου 1500 ευρώ/μήνα ενοίκιο, επιπλέον την αναλογία ΔΕΗ ,ΕΥΔΑΠ. Στην υπηρεσία δίνει 3 ευρώ ανά πελάτη (σε 20 ευρώ η ταρίφα).Επί πλέον έχει και τα ένσημα της. Τις καλές ημέρες βγαίνει πολύ καλό κέρδος. Τις κακές ημέρες ίσα βάρκα ίσα νερά. Η κοπέλα του είπε ότι το καθαρό κέρδος της το μήνα είναι γύρω στις 2500 - 3000.
Τα Extra είναι καθαρά δικά της
Η κοπέλα πληρώνει για τη βάρδια της στο κύριο του οίκου 1500 ευρώ/μήνα ενοίκιο, επιπλέον την αναλογία ΔΕΗ ,ΕΥΔΑΠ. Στην υπηρεσία δίνει 3 ευρώ ανά πελάτη (σε 20 ευρώ η ταρίφα).Επί πλέον έχει και τα ένσημα της. Τις καλές ημέρες βγαίνει πολύ καλό κέρδος. Τις κακές ημέρες ίσα βάρκα ίσα νερά. Η κοπέλα του είπε ότι το καθαρό κέρδος της το μήνα είναι γύρω στις 2500 - 3000.
Τα Extra είναι καθαρά δικά της
oMeraklis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 60
- Πόντοι
- 1
πιστευεις οτι υπαρχει καποια που χρεωνει 150ε τον καθε πελατη και βρισκει δηλαδη 100 ατομα μεσα σε 25μερες!!! που θα τις δωσουν 150ε ο καθε ενας για να βγαλει 15000ε τον μηνα?? και ας υποθεσουμε οτι τον 1 μηνα βρηκε 100 ατομα να δωσει ο καθε ενας 150ε θα βρει και τον αλλον μηνα τοσους???
ή ειναι ολοι πλουσιοι!!! η εγω τελικα περνω μικρο μεροκαματο!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 3K
?
- Απαντήσεις
- 3
- Εμφανίσεις
- 851
?
- Απαντήσεις