life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Ζουμε μερεs περικοπων....Ολοι προσπαθουν να περικοψουν κατιΕίναι μούφα ΟΛΑ.Πόσο πιο απλά?
Ζουμε μερεs περικοπων....Ολοι προσπαθουν να περικοψουν κατιΕίναι μούφα ΟΛΑ.Πόσο πιο απλά?
τότε να κόψουν τις μαλακίες.Ζουμε μερεs περικοπων....Ολοι προσπαθουν να περικοψουν κατι
Ωραίος...Εγώ όταν πάω μακρινές αποστάσεις και δε βιάζομαι,βρίσκω μια νταλίκα,τσεκάρω αν δουλεύουν τα φώτα stop της,και κάθομαι από πίσω της.Αφού έχω κάνει κίνηση να με δει ο οδηγός της.Έχω πάει στην Καλαμάτα πίσω από νταλίκα,με 100χαω (μάλλον είχε πειράξει ταχογράφο) και η στιγμιαία κατανάλωση δεν ξεπέρασε τα 4lt/100km!!!Μόλις έστριψα για Κυπαρισσία του κόρναρα και ανταπέδωσε!!!![]()
Ακομα καλυτερα ειναι,
αν μπορεις να δεθεις στη νταλίκα,
χωρις να σε παρει πρεφα ο οδηγός
και να σε παει τραβωντας σε![]()
![]()
![]()
![]()
Μία άλλη λύση επίσης,είναι να μπεί μέσα στο κοντέϊνερ της νταλίκας...Έτσι θα γλυτώσει και τα διόδια...
![]()
![]()
παιδιά είναι μούφα και αυτό;
![]()
τι είναι αυτά που λετε? Εγω 20 ευρω εβαζα, 20 ευρω βαζω και τωρα![]()
πιο μεγάλες απάτες από τέτοια πράγματα δεν υπάρχουν. Ακούς arguments του στυλ "αλλάζει την στροφορμή των ατόμων καυσίμου ή του αέρα και έχεις μεγαλύτερη απόδοσηπαιδιά είναι μούφα και αυτό;
![]()
Όλα αυτά τα προιόντα είναι μούφες.Αν ήταν καλά σιγά μη τα άφηναν να κυκλοφορούν στο εμπόριο.
Στα καινούργια αυτοκίνητα σου λένε για καταναλώσεις 3.7 και 4 λίτρα τα οποία τα κάνει και παλιό βενζινοκίνητο αν πας σταθερά με 100-120 για 5 ώρες στην εθνική.Μέσα στην Αθήνα ή γενικά σε πυκνοκατοικημένη πόλη η κατανάλωση ανεβαίνει αρκετά λόγω του σταμάτα-ξεκίνα όπως έχει αναφερθεί πιο πριν.Οπότε αμάξι δεν συμφέρει εκτός αν βάλεις πετρέλαιο το οποίο νομίζω ότι απαγορεύεται.Ας με διαφωτίσει κάποιος που ξέρει σχετικά με το τελευταίο γιατί δεν ξέρω καλά τι ισχύει ακριβώς.
Κάτι τέτοιο είχα ακούσει κι εγώ.Δεν θα αυξηθεί όμως η τιμή λογικά?Δεν απαγορευεται πλέον, αρκει να ειναι καινουργιο.
Παπί,η πιο οικονομική λύση από πολλές πλευρές.