Νέα

Οίκονομία στήν Βενζίνη !!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα amjik
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 93
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Εγώ όταν πάω μακρινές αποστάσεις και δε βιάζομαι,βρίσκω μια νταλίκα,τσεκάρω αν δουλεύουν τα φώτα stop της,και κάθομαι από πίσω της.Αφού έχω κάνει κίνηση να με δει ο οδηγός της.Έχω πάει στην Καλαμάτα πίσω από νταλίκα,με 100χαω (μάλλον είχε πειράξει ταχογράφο) και η στιγμιαία κατανάλωση δεν ξεπέρασε τα 4lt/100km!!!Μόλις έστριψα για Κυπαρισσία του κόρναρα και ανταπέδωσε!!! :cheesy:
Ωραίος... :rockon:  Έτσι θα έχεις (σχεδόν) μηδενικές αεροδυναμικές αντιστάσεις... :rockon:

Μάλλον πρέπει να εννοείς την μέση κατανάλωση,όχι την στιγμιαία... :think:

Πολύ καλό νούμερο...προσωπικά δεν έχω καταφέρει να την ρίξω κάτω από 4,5lt/100 km,αλλά και αυτό είναι πολύ καλό...(όχι σε ταξίδι,εκεί είναι λίγο παραπάνω γιατί δυσκολεύει αρκετά μετά ο δρόμος :grin:).

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Ακομα καλυτερα ειναι,
αν μπορεις να δεθεις στη νταλίκα,
χωρις να σε παρει πρεφα ο οδηγός
και να σε παει τραβωντας σε :grin:
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Μία άλλη λύση επίσης,είναι να μπεί μέσα στο κοντέϊνερ της νταλίκας... :grin:  Έτσι θα γλυτώσει και τα διόδια... :grin: :grin:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Μία άλλη λύση επίσης,είναι να μπεί μέσα στο κοντέϊνερ της νταλίκας... :grin:  Έτσι θα γλυτώσει και τα διόδια... :grin: :grin:

Εισαι ακομα πιο μπροστα τυπε!!!

bowing.gif

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.813
Πόντοι
6.515
τι είναι αυτά που λετε? Εγω 20 ευρω εβαζα, 20 ευρω βαζω και τωρα  :think:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
αλλάζει την φορά των ατόμων του καυσίμου και κάνει τον κινητήρα πιο αποδοτικό :2funny:

OP
OP
amjik

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.139
Πόντοι
22.785
ΠΟΔΗΛΑΤΑΚΙ,

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Με το ποδηλατάκι μπορεί να κάνεις οικονομία στη βενζίνη αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνεις και οικονομία στη ζωή με τους Έλληνες οδηγούς που θα σε μαζέψουν. :grin:

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.652
Πόντοι
456
ντιζελακι παιδια.....βεβαια αν θελετε και αρκετη δυναμη πας υποχρεωτικα τουλαχιστον σε 1600αρι καλο,αλλα αν θελεις να κινηθεις σε λογικα πλαισια μπορεις και με λιγοτερα κυβικα να κανεις την δουλεια σου. Στην αρχη θα χρειαστεις λιγο χρονο να συνηθισεις το χαμηλοτερο ευρος στροφων αποδοσης του πετρελαιοκινητηρα και γενικοτερα την λειτουργια του αλλα θα νιωθεις ευτυχης οταν θα δεις οτι μπορει να περασει και μηνας  για να το φουλαρεις (800-1000) χιλιομετρα αναλογα με το μοντελο. Για υγραεριο μαλλον οχι,ειδικα αν προκειται για μετατροπη βενζινοκινητου,αναλογα με το μοντελο χανεις μεχρι και το μισο πορτμπαγκαζ και γενικα δεν λεει να εχεις μια μπουκαλα στο αυτοκινητο. Μην μου πειτε για το χρονο αποσβεσης της μεγαλυτερης τιμης ενος πετρελαιοκινητου,πλεον τα αυτοκινητα στην Ελλαδα θα τα κραταμε δεκαετια τουλαχιστον οπως παλια,οποτε ειναι σιγουρη οχι μονο η αποσβεση της διαφορας αλλα και το κερδος.

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
23
Πόντοι
16
Στα LEROY MERLIN πήρε το μάτι μου κάτι κιτ για τον έλεγχο νοθείας στα καύσιμα. Τα έχει χρησιμοποιήσει κανένας σας? Αν ναι, δώστε περισσότερες πληροφορίες

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
23
Πόντοι
16
παιδιά είναι μούφα και αυτό;

fueleconomy7.jpeg
πιο μεγάλες απάτες από τέτοια πράγματα δεν υπάρχουν. Ακούς arguments του στυλ "αλλάζει την στροφορμή των ατόμων καυσίμου ή του αέρα και έχεις μεγαλύτερη απόδοση  :uglystupid:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Φαντάσου δλδ ο ο γαμάουα τρελοεπιστήμονας που έβγαλε τέτοια πατεντάρα την έδωσε στο χλιμήτζουρα εμπορο του τελεμάρκετινγκ και στο μπαρμπαγιάννη στο συνεργείο να την πουλάει 30 ευρώ και δε την πούλησε στη φορντ,στην άουντι στη μερσέντες στη νισάν κλπ να βγάλει εκατομμύρια.Οπότε καταλαβαίνεις την "αξιοπιστία¨" του.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Όλα αυτά τα προιόντα είναι μούφες.Αν ήταν καλά σιγά μη τα άφηναν να κυκλοφορούν στο εμπόριο. :grin:

Στα καινούργια αυτοκίνητα σου λένε για καταναλώσεις 3.7 και 4 λίτρα τα οποία τα κάνει και παλιό βενζινοκίνητο αν πας σταθερά με 100-120 για 5 ώρες στην εθνική.Μέσα στην Αθήνα ή γενικά σε πυκνοκατοικημένη πόλη η κατανάλωση ανεβαίνει αρκετά λόγω του σταμάτα-ξεκίνα όπως έχει αναφερθεί πιο πριν.Οπότε αμάξι δεν συμφέρει εκτός αν βάλεις πετρέλαιο το οποίο νομίζω ότι απαγορεύεται.Ας με διαφωτίσει κάποιος που ξέρει σχετικά με το τελευταίο γιατί δεν ξέρω καλά τι ισχύει ακριβώς.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Όλα αυτά τα προιόντα είναι μούφες.Αν ήταν καλά σιγά μη τα άφηναν να κυκλοφορούν στο εμπόριο. :grin:

Στα καινούργια αυτοκίνητα σου λένε για καταναλώσεις 3.7 και 4 λίτρα τα οποία τα κάνει και παλιό βενζινοκίνητο αν πας σταθερά με 100-120 για 5 ώρες στην εθνική.Μέσα στην Αθήνα ή γενικά σε πυκνοκατοικημένη πόλη η κατανάλωση ανεβαίνει αρκετά λόγω του σταμάτα-ξεκίνα όπως έχει αναφερθεί πιο πριν.Οπότε αμάξι δεν συμφέρει εκτός αν βάλεις πετρέλαιο το οποίο νομίζω ότι απαγορεύεται.Ας με διαφωτίσει κάποιος που ξέρει σχετικά με το τελευταίο γιατί δεν ξέρω καλά τι ισχύει ακριβώς.

Δεν απαγορευεται πλέον, αρκει να ειναι καινουργιο. euro 5 και 6

OP
OP
amjik

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.139
Πόντοι
22.785
:think: :think: :think: θά έπανέλθη ό πυραυλος στην κυκλοφορια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom