Καλησπέρας σας παιδιά , εγω το έχω βάλει το σύστημα αυτό σε δικό μου όχημα , εάν το ξέρετε το όχημα το mazda6 mps έχω βάλει 6 κομμάτια στο όχημα μου 3 στην εισαγωγη του καυσίμου και 3 στον αέρα , και το αποτέλεσμα του είναι οτι κάνει πραγματικά δουλειά το σύστημα αυτό, για να φανταστήτε με ένα Ντεπόζητο πηγαίνω Ξάνθη-Αθήνα 60 λιτρων και με ταχύτητες 150-160 την ώρα ......... η γνώμη μου ειναι ότι όποιος δεν δοκιμάση δεν μπορεί να πει εάν ειναι καλό ή κακό το σύστημα αυτό αλλά και όποιο αλλό κυκλοφορεί, και το βρήκα απο το λινκ εδω και το τοποθετησα........
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οικονομία καυσίμου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Valentino_Rossi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 40
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Σε λάθος thread το έβαλες.
Υπάρχει εκείνο για τα ύδατα του Ιορδάνη ποταμού και λοιπά θαύματα.
Υπάρχει εκείνο για τα ύδατα του Ιορδάνη ποταμού και λοιπά θαύματα.
Φυσικά και λειτουργεί.Διαβάζω στο site το section "πως λειτουργεί" και όσα γράφει είναι αληθοφανή...
Το θέμα είναι αν λειτουργεί στην πράξη !
Δες στην πρώτη σελίδα ενα παλαιότερο ποστ μου και θα καταλάβεις....
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Έλα ρε, πολώνει τα μόρια του αέρα ή του καυσίμου.
Για να το πετύχαινε αυτό οι μαγνήτες θα έπρεπε να είχανε τουλάχιστον το μέγεθος του ίδιου του αυτοκινήτου.
Και πάλι δεν θα ήταν σίγουρο ότι θα πετυχέναμε τίποτε (με μαγνητισμένα μόρια δηλαδή).
Για να το πετύχαινε αυτό οι μαγνήτες θα έπρεπε να είχανε τουλάχιστον το μέγεθος του ίδιου του αυτοκινήτου.
Και πάλι δεν θα ήταν σίγουρο ότι θα πετυχέναμε τίποτε (με μαγνητισμένα μόρια δηλαδή).
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
αγαπητοι συναγωνιστες οποιος θελει μπορει να το βαλει ,ομως μιας και εχω καποιες γνωσεις μηχανολογιας ,οταν το πρωτοειδα ,πανε χρονια ,απευθηνθηκα στον αντιπροσωπο και τον ρωτησα πως δουλευει αυτο το μαραφετι.
δεν πηρα απαντηση ποτε.
.....και ουτε θα παρεις ποτε.
Εν Ιορδανη βαπτιζομενος....κτλ κτλ
Κρεταν....μπραβο ρε συ
εισαι αητοπουλο..δεν το επιασα με την πρωτη
καρβουνο καιω τωρα τελευταια....
Εμένα με είπαι αυτός ο τεχνηκός που με τα τοποθέτησε ειπαι ο αέρας και το καύσιμο οταν πηγαίνουν στην μηχανή γινετε μια καυση και έτσι με ειπαι οτι ξεκινάη το όποιοδήποτε όχημα, με το σύστημα αυτό με ειπαι οτι τα μόρια του αέρα και του καυσίμου τα ξεχωρίζη και τα πηγαίνει σε μια σωστή κατεθηνση και ετσι επυταχυνετε μια πληρέστερη καύση, ενω πρώτα δεν γινετε ετσι και πηγαίνουν ανακατεμενα στην μηχανη και να μην γινετε η καλή καύση , και έτσι όταν έχουμε καλήτερη καύση στο όχημα μας εχουμε και οικονομία που το αναλογεί ετσι με ειπαι ο τεχνικός......
Εμένα με είπαι αυτός ο τεχνηκός που με τα τοποθέτησε ειπαι ο αέρας και το καύσιμο οταν πηγαίνουν στην μηχανή γινετε μια καυση και έτσι με ειπαι οτι ξεκινάη το όποιοδήποτε όχημα, με το σύστημα αυτό με ειπαι οτι τα μόρια του αέρα και του καυσίμου τα ξεχωρίζη και τα πηγαίνει σε μια σωστή κατεθηνση και ετσι επυταχυνετε μια πληρέστερη καύση, ενω πρώτα δεν γινετε ετσι και πηγαίνουν ανακατεμενα στην μηχανη και να μην γινετε η καλή καύση , και έτσι όταν έχουμε καλήτερη καύση στο όχημα μας εχουμε και οικονομία που το αναλογεί ετσι με ειπαι ο τεχνικός......
Τώρα δηλαδή .....περιμένεις να πιστέψουμε ότι [size=13pt]εσύ[/size] που τα γράφεις αυτά , [size=13pt]και ο άλλος[/size] που γράφει πιο πάνω....[size=15pt]είστε το ίδιο πρόσωπο ;;;[/size]
Μάλλον κλίνω προς την πιο πάνω άποψη του Enforcer....
κλανεις.... πας.... καινουργια τεχνολογια!!!!βλεπω σε περιοδικα ενα συστημα που το βαζεις και λεει ελαττωνει την καταναλωση καυσιμου και αυξανει την ιπποδυναμη, εχουμε κανεναν μηχανικο η κανεναν που να το χρησιμοποιει να μας δωσει τα φωτα του;
Επισκέπτης
ρε παιδια σημερα ακουσα οτι στην αμερικη χρησιμοποιουν βιοαιθανολη με μιγμα βενζινης ολα τα αυτοκινητα σχεδον σε αρκετες πολιτειες κ οτι δεν χρειαζεται νομιζω μετατροπη κινητηρα....καλα εδω ρε γαμωτο γιατι ειμαστε τοσοο πισω...να μου πειτε στην αμερικη υπαρχει ολη η παραγωγω καλαμποκιου ως πρωτη υλη για τα βιοκαυσιμα αλλα πραγματικα πιστευω οτι ειναι μεγαλη μαγκια για οικονομια καυσιμου...
Έλα ρε, πολώνει τα μόρια του αέρα ή του καυσίμου.
δεν ειναι αναγκη να πολοθει τρελα για να εχει αποτελεσμα.... και υπαρχουν κι αλλοι τροποι για να βαλεις ενα μαγνητικο πεδιο σε ενα χωρο οχι μονο οι μαγνητες
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
δεν ειναι αναγκη να πολοθει τρελα για να εχει αποτελεσμα.... και υπαρχουν κι αλλοι τροποι για να βαλεις ενα μαγνητικο πεδιο σε ενα χωρο οχι μονο οι μαγνητες
Δηλαδή τι αποτέλεσμα μπορεί να έχει;
Τι σχέση μπορεί να έχει η οποιαδήποτε πόλωση με την καύση;
Ε και πας μας ποιόν άλλο τρόπο ξέρεις για να δημιουργήσεις μαγνητικά πεδία κάτω από το καπώ του αυτοκινήτου. Που δεν είνα ακριβώς ένας οποιοσδήποτε χώρος.
βλεπω σε περιοδικα ενα συστημα που το βαζεις και λεει ελαττωνει την καταναλωση καυσιμου και αυξανει την ιπποδυναμη, εχουμε κανεναν μηχανικο η κανεναν που να το χρησιμοποιει να μας δωσει τα φωτα του;
Μην κάνεις το λάθος και τα χώσεις.
Πρόκειται για παπαριές.
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
δεν ξέρω αν έχει υποθεί και νωρίτερα αλλά όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να κοιτάξει για το ->Auto-gas
Καλησπέρας σας παιδιά , εγω το έχω βάλει το σύστημα αυτό σε δικό μου όχημα , εάν το ξέρετε το όχημα το mazda6 mps έχω βάλει 6 κομμάτια στο όχημα μου 3 στην εισαγωγη του καυσίμου και 3 στον αέρα , και το αποτέλεσμα του είναι οτι κάνει πραγματικά δουλειά το σύστημα αυτό, για να φανταστήτε με ένα Ντεπόζητο πηγαίνω Ξάνθη-Αθήνα 60 λιτρων και με ταχύτητες 150-160 την ώρα ......... η γνώμη μου ειναι ότι όποιος δεν δοκιμάση δεν μπορεί να πει εάν ειναι καλό ή κακό το σύστημα αυτό αλλά και όποιο αλλό κυκλοφορεί, και το βρήκα απο το λινκ εδω και το τοποθετησα........
οποιος παρει σοβαρα αυτα κ αλλα γραφομενα απο το ιδιο ατομο που τα γραφει, ειναι πολυ κοροιδο.
Λεει παπαριες γιατι κανει διαφημιση για ιδιον οφελος. Ξεκολειστε.
αυτο ηταν το πρωτο πραγμα που δα και εγω.εντωμεταξυ αυτοι με αυτη τη μαλακια μοιραζουν τουλαχιστον εδω αλιμο ως ελληνικο χιλιαδες τετοια χαρτακια διαφημιστικα που μετα οι ελληναραδες τα εκτοξευουν απο παραθυρα αυτοκινητου....το καλο ειναι οτι εχω δει και κατι καλα κομματια που τα μοιραζουν. ;)Ρε παλικάρι μου,
εγω να σε πιστέψω.
Πραγματικά, έχω όλη την καλή διάθεση.
Βάζεις το λινκ στο τέλος και καλά το κάνεις.
Άλλο username δεν μπορούσες να βρείς????
[move] [/move]
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 70