str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Κακώς. Εμείς θα βγαίνουμε στους δρόμους μέχρι να ξυπνήσουν όλοι
Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι ίσως εσύ είσαι αυτός που κοιμάται και ότι οι άλλοι είναι ξύπνιοι;
Κακώς. Εμείς θα βγαίνουμε στους δρόμους μέχρι να ξυπνήσουν όλοι
Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι ίσως εσύ είσαι αυτός που κοιμάται και ότι οι άλλοι είναι ξύπνιοι;
Ποτέ. Όσο δέχεσαι πειθήνια ότι σου σερβίρουν χωρίς ουδεμία αντίδραση, τότε κοιμάσαι. Δεν εννοώ βέβαια οτι ο μόνος τρόπος αντίδρασης είναι να βγεις στους δρόμουςΈχεις σκεφτεί ποτέ ότι ίσως εσύ είσαι αυτός που κοιμάται και ότι οι άλλοι είναι ξύπνιοι;
το περιβάλλον, ο σεβασμός στη χώρα σου, στην πανιδα της, η ποιότητα ζωής σου, ο αέρας που αναπνέεις, η θάλασσα που κολυμπας, τα δάση, τα πάρκα που παιζουν τα παιδιά σου και που εσυ έπαιζες μικρός...αυτά δεν ειναι στα βασικά;
τιποτα πιο βασικό απο το περιβάλλον
Όπως το θέτεις, ναι, είναι βασικότατο.
Αλλά εδώ μιλάμε για ένα κόμμα, που χρησιμοποιεί την ευαισθησία όλων για το φυσικό περιβάλλον, κοτσάροντας την λέξη πράσινο μπροστά από κάθε τομέα, για να καλύψει την ανυπαρξία πολιτικών θέσεων.
Γενικα,συμφωνω με το παραπανω σχολιο:Επιδοξοι καριεριστες με οικολογικο περιτυλιγμα.Δεν τους γουσταρω,ειδικα γιατι ενας γνωστος μου-που τους ψηφιζει και τους στηριζει-περιμενε(περιμενει?)πως και πως το Κομμα να παρει την Κρατικη επιχορηγηση που παιρνουν και οι υπολοιποι εντος Κοινοβουλιου...Αλλά εδώ μιλάμε για ένα κόμμα, που χρησιμοποιεί την ευαισθησία όλων για το φυσικό περιβάλλον, κοτσάροντας την λέξη πράσινο μπροστά από κάθε τομέα, για να καλύψει την ανυπαρξία πολιτικών θέσεων.
Γενικα,συμφωνω με το παραπανω σχολιο:Επιδοξοι καριεριστες με οικολογικο περιτυλιγμα.Δεν τους γουσταρω,ειδικα γιατι ενας γνωστος μου-που τους ψηφιζει και τους στηριζει-περιμενε(περιμενει?)πως και πως το Κομμα να παρει την Κρατικη επιχορηγηση που παιρνουν και οι υπολοιποι εντος Κοινοβουλιου...
Ρε παιδια μην τρελλαινεστε! Ειναι προφανες οτι καποια συμφεροντα τους σπονσοραρουν αυτους για τους δικους τους σκοπους. Και για να γινω πιο συγκεκριμενος,εσεις τους ξερετε ποιοι ειναι? τα προσωπα τους ταχει δει κανεις? τις θεσεις τους τις ξερετε? Εγω τουλαχιστο οχι! Αρα πως γινεται ο κοσμος να ψηφισει ανθρωπους που δεν τους ξερει καν? Θελετε να δειξετε αντιδραση?Φιαχτα ειναι τα γκαλοπ ειναι προφανες!! Ψηφιστε καλυτερα Λεβεντη που τουλαχιστον τον ξερουμε χαχα
Δεν ειναι μιζαδορος γιατι ειναι στην απ'εξω-ακομη.Ενω ο αρχηγος που ανεχεται μια ταση του κομματος του να πηγαινει στα Σκοπια για ....ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ....ΤΙ ΕΙΝΑΙ?
ο Καρατζαφερης δεν ειναι Μιζαδορος....
Δεν ειναι μιζαδορος γιατι ειναι στην απ'εξω-ακομη.
Σιγουρα ομως ειναι απατεωνας,αλλα του ελαχε μια χωρα γεματη κοροιδα και μια εποχη γεματη ξεφτιλα.
Γενικα,συμφωνω με το παραπανω σχολιο:Επιδοξοι καριεριστες με οικολογικο περιτυλιγμα.Δεν τους γουσταρω,ειδικα γιατι ενας γνωστος μου-που τους ψηφιζει και τους στηριζει-περιμενε(περιμενει?)πως και πως το Κομμα να παρει την Κρατικη επιχορηγηση που παιρνουν και οι υπολοιποι εντος Κοινοβουλιου...