Λες τα γκάλοπ να τα διεξάγει ο Γκαγκάτσης???κολπα του συστηματος αυτα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οικολόγοι Πράσινοι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 338
- Εμφανίσεις 18K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μαλλον η κουλτουρα και οι <<προοδευτικοι> του τοπου ;)Λες τα γκάλοπ να τα διεξάγει ο Γκαγκάτσης???
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
τέτοιες πίπες θέλει να ακούει ο λαός για να αισθάνεται καλά.Το κόμα αυτό τελικά διαπίστωσα ότι είναι 1 οχετός.Προβάλλει την οικολογία για να καλύψει τα τρελά του.Και αυτός ο Τρεμόπουλος με τις μαλακίες πέρι αγάλματος για τον κεμάλ και να ονομαστεί δρόμος με το όνομά του και άλλες τέτοιες πίπες.Δώστε την ψήφο σας κάπου που να αξίζει και κάντε τον κόπο να κοιτάξετε την ιστοσελίδα κάποιου κόμματος που θέλετε να ψηφίσετε ώστε να δείτε τις θέσεις του!Μπορεί 1 κόμμα να ναι ακροδεξιό ή ακροαριστερό όπως οι Οικολόγοι.
όποιος πει τις μεγαλύτερες θα βγει προθυπουργός.
είναι το ελληνικό σύστημα.
300 φουνταριστοί και από πίσω 10 εκατομύρια να κάθονται στον πάγκο
Παντως εγω ενα εχω να πω, οπου ακουτε πολυ προοδευτικες αποψεις, οπου ακουτε πολιτικες θεσεις που προτεινουν ασυδοσια στα ηθη και τις καθημερινες πρακτικες, οπου ακουτε οτι το να αγαπας την πατριδα σου ειναι μπαναλ, οπου ακουτε ζητω οι καλοι ξενοι και κατω οι κακοι Ελληνες ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ!!! Αν κατα συμπτωση το κομμα που υποστηριζει αυτες τις θεσεις τυχαινει να προβαλλεται τρελα απο τον "δημοσιογραφο" και τον "σατιρικο ηθοποιοι" τοτε 2 φορες προσοχη! Αν παλι κατα τυχη, ενα κομα το οποιο δεν ηξερε κανεις μεχρι πριν απο ενα μηνα, εμφανιζεται στις στημενες δημοσκοπισεις οτι δηθεν παιρνει 6-7% στην προσπαθεια δημιουργιας τεχνητου ρευματος τοτε 3 φορες προσοχη! Η χωρα μας βρισκεται υπο την επιθεση συμφεροντων που σκοπο εχουν την αλλαγη της εθνικης και πλυθισμιακης μας ταυτοτητας. Οποιος δεν το καταλαβαινει αυτο και νομιζει οτι οι Οικολογοι ειναι δηθεν μια καινουρια πολιτικη προταση πλαναται οικτρα! Απλα οι δυναμεις που επιδιωκουν το μπαχαλο στην Ελλαδα για να περασουν τα συμφεροντα τους, μετα την αποτυχια του ΣΥΡΙΖΑ, εβαλαν νεο παικτη στο παιχνιδι και τον στηριζουν με καθε τροπο για να καταφερουν να βαλουν τις βασεις της αναρχιας και του μπαχαλου στην Ελλαδα! Χιλιες φορες οποιος εχει σιχαθει την πολιτικη ζωη να παει για μπανιο στις εκλογες η να ψηφισει κυνηγους,Λεβεντη και αλλα μικρα κομματα! Ξυπνατε Ελληνες!!! Μην τους αφηνετε να σας καθοδηγουν! Μη βγαλετε τα ματια σας με τα ιδια σας τα χερια! Οι προδοτες εχουν θεση μονο στη φυλακη, οχι στην Ευρωβουλη!
Πολύ σωστός memosan.Και γω στις προηγούμενες εκλογές ψήφισα Λεβέντη μιας και μου αρέσουν οι ιδέες του.Δεν είπε ποτέ να βγεί κυβέρνηση να δώσει τρελου΄ς μισθούς και συντάξεις.Μιλάει για καθημρινά προβληματα και κάποια βοηθήματα.Μου κανε εντύπωση που ηταν ο πρώτος π.χ. που λέει ότι δικαιούνται οι φαντάροι έστω 1 μικρό επίδομα αφού έχουν τα προσωπικά τους έξοδα και τις ανάγκες τους όπως τσιγάρα ή να παρουν και κάνα σουβλάκι και να γυρίσουν στα σπίτια τους με ΚΤΕΛ..Και για τις ανύπαντρες μητέρες που μεγαλώνουν μόνες τους παιδιά να χουν δωρεάν μετακινήσεις με τα μέσα μεταφοράς και επίδομα.Δεν πιστεύω ότι κάποια από αυτά δεν γίνεται.
Εγώ να σας πω δεν είμαι κολλημένος σε συγκεκριμένο κόμμα.Ψήξισα πριν χρόνια κόμμα του δικομματισμού μιας και πίστεψα αυτά που τάζαν προεκλογικά,όμως αφού δεν κάναν τίποτα δεν ξαναψηφίζω.Πρωτοπόρησα ψηφίζοντας Λεβέντη και είμαι επρήφανος που δεν είμαι πρόβατο να ψηφίζω κατευθυνόμενος και κολλημένος σα μαλάκας στο πράσινο και το μπλε.Εγώ δεν κατεβαίνω σε απεργίες και διαδηλώσεις μιας και αυτοί που το κάνουν είναι χαζοί.Από τη μία ψηφίζουν αυτούς που τους ρουφάνε το μεδούλι και ύστερα βγαίνουν στους δρόμους.Ε όχι.Θέλετε πράσινο,μπλε;Σεβαστό.Όμως μετά μη ζητάτε τα ρεστα.
Εγώ να σας πω δεν είμαι κολλημένος σε συγκεκριμένο κόμμα.Ψήξισα πριν χρόνια κόμμα του δικομματισμού μιας και πίστεψα αυτά που τάζαν προεκλογικά,όμως αφού δεν κάναν τίποτα δεν ξαναψηφίζω.Πρωτοπόρησα ψηφίζοντας Λεβέντη και είμαι επρήφανος που δεν είμαι πρόβατο να ψηφίζω κατευθυνόμενος και κολλημένος σα μαλάκας στο πράσινο και το μπλε.Εγώ δεν κατεβαίνω σε απεργίες και διαδηλώσεις μιας και αυτοί που το κάνουν είναι χαζοί.Από τη μία ψηφίζουν αυτούς που τους ρουφάνε το μεδούλι και ύστερα βγαίνουν στους δρόμους.Ε όχι.Θέλετε πράσινο,μπλε;Σεβαστό.Όμως μετά μη ζητάτε τα ρεστα.
Φιλε Κωστα, μα ποιοι ειναι αυτοι που ταζουν τους υψηλους μισθους? Οι κουμμουνιστες? Στη Σοβιετικη Ενωση, η την Κινα η την Κουβα που ηταν η ειναι τα μονα υπαρκτα παραδειγματα κουμμουνισμου ειδε κανεις να παιρνουν εκει τετοιους μισθους?Η μηπως εχει να μας πει κανεις ποτε εγινε τελευταια φορα απεργια σε αυτες τις χωρες? Και ας τα δουμε επιτελους και τα πραγματα με την πραγματικη τους διασταση, αν εγω για παραδειγμα ειχα ενα τυροπιταδικο και επρεπε να δινω 2000 το μηνα σε καθε υπαλληλο η τυροπιτα θα εκανε 5 ευρω! Οπως και να τα δεις τα πραγματα, οι αριστεριστες ουτοπικες μαλακιες λεγανε παντα, δεν θα αλλαξουν τωρα. Το θεμα ειναι να καταλαβουν οι πολιτες οτι τους δουλευουνε κανονικα και οτι τους πετανε το τυρακι αλλα δεν τους δειχνουνε τη φακα!
Φιλε Κωστα, μα ποιοι ειναι αυτοι που ταζουν τους υψηλους μισθους? Οι κουμμουνιστες? Στη Σοβιετικη Ενωση, η την Κινα η την Κουβα που ηταν η ειναι τα μονα υπαρκτα παραδειγματα κουμμουνισμου ειδε κανεις να παιρνουν εκει τετοιους μισθους?Η μηπως εχει να μας πει κανεις ποτε εγινε τελευταια φορα απεργια σε αυτες τις χωρες? Και ας τα δουμε επιτελους και τα πραγματα με την πραγματικη τους διασταση, αν εγω για παραδειγμα ειχα ενα τυροπιταδικο και επρεπε να δινω 2000 το μηνα σε καθε υπαλληλο η τυροπιτα θα εκανε 5 ευρω! Οπως και να τα δεις τα πραγματα, οι αριστεριστες ουτοπικες μαλακιες λεγανε παντα, δεν θα αλλαξουν τωρα. Το θεμα ειναι να καταλαβουν οι πολιτες οτι τους δουλευουνε κανονικα και οτι τους πετανε το τυρακι αλλα δεν τους δειχνουνε τη φακα!
Με αυτό το παράδειγμα με την τυρόπιτα έγραψες!Δεν σκέφτηκα να θέσω στον απλό κόσμο 1 παράδειγμα να καταλάβουν ότι αυτά που τάζουν οι αριστεροί δηλαδή κατώτατο μισθό 1500 ευρώ δεν γίνεται.Οκ και 650 ευρώ που είναι τώρα είναι πολύ λίγο.Όμως 1 νούμερο όπως 800 ευρώ για αρχή είναι το πιο σωστό και η κατώτατη σύνταξη στα 600 ευρώ και για όσους πληρώνουν 40 χρόνια σε ΙΚΑ,ΟΓΑ να παίρνουν τουλαχιστον 700 ευρώ.Όμως δεν θα τα δώσουν.Γιατί τώρα ο καημένος ο λαός πληρώνει τις μάσες των κυβερνώντων και τα χρέη πολλών εκατομμυρίων ευρώ που μια ζωή παίρναν δάνεια ώστε και να χτίζουν πολυκατοικίες και βίλες και να πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους κράτους.Και δεν θα δωθεί αύξηση στους μισθούς για 5 τουλάχιστον χρόνια αφού η Ευροζώνη απαιτέι πλέον σκληρά μέτρα και ζητούν ακόμα και μειώσεις συντάξεων.
μα φιλε μου, το προβλημα δεν ειναι το υψος των μισθων αλλα το υψος των ασφαλιστικων εισφορων! Ποσοι απο εδω ξερουν οτι καθε εργαζομενος κοστιζει στον εργοδοτη του κατα μ.ο 400 ευρω το μηνα! Και αυτα τα λεφτα ειναι τελειως χαμενα γιατι ακομη και οι ιδιοι οι εργαζομενοι τραβανε την ταλαιπωρια του αιωνα για να δεχθουν τη φροντιδα του ΙΚΑ. Τα λεφτα αυτα κατα κυριο λογο, εκτος απο τις μιζες, πανε για να καλυψουν τη δωρεαν ιατρικη περιθαλψη των λαθρομεταναστων και λοιπων ομαδων οι οποιες ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ ΕΙΣΦΟΡΑ! Δηλαδη με λιγα λογια, οι εργαζομενοι πληρωνουν τους λαθρομεταναστες! Αν δεν υπηρχε αυτη η τεραστια επιβαρυνση των ασφαλιστικων εισφορων κανεις δεν θα ειχε προβλημα τα λεφτα αυτα να πανε κατευθειαν στους εργαζομενους για να αυξηθει δραματικα ο μισθος τους, Αλλα ολοι αυτοι που κοπτονται ταυτοχρονα για τα δικαιωματα των λαθρομεταναστων αλλα και για την αυξηση μισθων των εργαζομενων σας δουλευουνε κανονικα!Δεν σας λενε την αληθεια γιατι δεν τους συμφερει! Μονο κορωνες ξερουν να ξεστομιζουν για να παραπλανουν τον κοσμο!
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
A ναι σωστά. Ξέχασα ότι ο Έλληνας σκέφτεται όλα τα παραπάνω πριν πάει στην κάλπη...Αλλά στη ζωή δεν είναι μόνο η οικολογία. Τι προτείνει για το ασφαλιστικό? Την παιδεία? Την υγεία? Τη νομισματική και δημοσιονομική πολιτική? Τη φορολογία? Στην κρίση πρέπει να χαλαρώσουν τα κριτήρια του Μάαστριχτ ή όχι? Για την ανεργία τι λέει? Για την ενσκύψασα χρηματοπιστωτική κρίση?
Παντως εγω ενα εχω να πω.... Η χωρα μας βρισκεται υπο την επιθεση συμφεροντων που σκοπο εχουν την αλλαγη της εθνικης και πλυθισμιακης μας ταυτοτητας. Οποιος δεν το καταλαβαινει αυτο ....
Εγώ δεν το καταλαβαίνω αυτό, φίλε memosan.
Εξήγησέ μου λοιπόν (αφού μιλάς για επίθεση):
-ΠΟΙΟΣ είναι ο στρατηγικός νους πίσω από αυτή την επίθεση?
-Σε τι αποβλέπει?
-Τι όφελος θα έχει από την επίτευξη των στόχων του (την επιτυχία της επίθεσης δηλαδή)?
Απλά ερωτήματα, παρακαλώ απλές απαντήσεις (και πάνω σε αυτό που ρωτάω - όχι σε κάτι άλλο).
...Πρωτοπόρησα ψηφίζοντας Λεβέντη και είμαι επρήφανος που δεν είμαι πρόβατο να ψηφίζω κατευθυνόμενος και κολλημένος σα μαλάκας στο πράσινο και το μπλε....
Βουλευτικές Εκλογές 2007
ekloges-prev.singularlogic.eu
2/10 2007 15:11
Επικράτεια / Ενωση Κεντρώων
Ενσωμάτωση 100.00 %
Ψήφισαν 20,623
Άρα είσαι ένας από αυτούς τους 20.623 φίλε Κώστα.
Δε θα συμφωνήσω, συμφωνώ όμως ΑΠΟΛΥΤΑ σε αυτό που λες για το πράσινο και το μπλε...
Βουλευτικές Εκλογές 2007
ekloges-prev.singularlogic.eu
2/10 2007 15:11
Επικράτεια / Ενωση Κεντρώων
Ενσωμάτωση 100.00 %
Ψήφισαν 20,623
Άρα είσαι ένας από αυτούς τους 20.623 φίλε Κώστα.
Δε θα συμφωνήσω, συμφωνώ όμως ΑΠΟΛΥΤΑ σε αυτό που λες για το πράσινο και το μπλε...
Ναι φίλε είμαι 1 από αυτούς τους λίγους που μου τη σπάνε πλέον τα τηλεοπτικά σποτ όλο ελπίδα που σε κάνουν να πιστέψεις ότι την επομένη των εκλογών όλα αλλάζουν άμεσα.Μου τη σπάει να δίνω την ψήφο μου σα μαλάκας σε όποιον δεν την τίμησε.Ούτε το ΠΑΣΟΚ τίμησε όσους το ψήφισαν,ούτε η ΝΔ.Και να είμαι ειλικρινής το 2004 ψήφισα ΝΔ μιας και πίστευα στον Καραμανλή σα νέο πολιτικό με ιδέες και ανθρωπιά που έβγαζε.Όμως με το που βγήκε έγινε ο ΦΠΑ 19%,άρχισαν φόροι,τέλη ακρίβεια και ιστορίες για αγρίους.Άσε που ευνοήθηκαν οι εταιρίες και σφαγιάστηκαν οι υπάλληλοι.Επί ΠΑΣΟΚ και κυρίως επί Σημίτη πάλι όλα μπουρδέλο.Ψήφιζε ο ΜΑΛΑΚΑΣ ο ελληνικός λαός το Σημίτη που ευχαριστούσε τους Αμερικάνους για τα Ίμια,οι οποιοι τα χαρακτήρισαν ως γκρίζα ζώνη.Σα αμθη΄της είχα να δώσω εξετάσεις με το πιο αρρωστημένο και διεφθαρμένο σύστημα Πανελλαδικών και Β και Γ Λυκείου όχι σε 4 ή 5 αλλά σε 12 μαθήματα!!Έγινε η ληστεία του Χρηματιστηρίου και ε΄βγαινε το καθίκι ο Σημίτης μερικου΄ς μήνες πριν στην Έκθεση Θεσσαλονίκης και παρακινούσε τον κόσμο αντι για καταθέσεις στην τράπεζα να επενδύσει στο ΧΑ για σίγουρα κέρδη.Μας έβαλε στην ΟΝΕ ο μαλάκας ενώ η χώρα ήταν μέσα από τα χρέη και μπήκαμε κρύβοντας στοιχεία πυο ε΄δειχναν ότι εμφανώς δεν πληρούσαμε τις προυποθέσεις.Όμως ο πούστης ήθελε να γίνει ήρωας και να λέει ότι μπήκαμε στο Ευρό!!Και ο Γιώργος Παπανδρέου;;Δεν είδε ο λαός τι μαλάκας ήταν σαν Υπουργός Εξωτερικών,Παιδειας παλιότερα και σε άλλα πόστα;Όμως θα τον ψηφίσουν τώρα.
Τι να πω ελληνικέ λαέ.Αν δεν σέβεσαι τη ψήφο σου και δεν αντιλαμβάνεσαι ότι εσύ στήνεις κώλο να σε γαμάνε βάζοντας τον κάθε ανίκανο στη Βουλή..
Ναι φίλε είμαι 1 από αυτούς τους λίγους που μου τη σπάνε πλέον τα τηλεοπτικά σποτ όλο ελπίδα που σε κάνουν να πιστέψεις ότι την επομένη των εκλογών όλα αλλάζουν άμεσα.Μου τη σπάει να δίνω την ψήφο μου σα μαλάκας σε όποιον δεν την τίμησε.Ούτε το ΠΑΣΟΚ τίμησε όσους το ψήφισαν,ούτε η ΝΔ.Και να είμαι ειλικρινής το 2004 ψήφισα ΝΔ μιας και πίστευα στον Καραμανλή σα νέο πολιτικό με ιδέες και ανθρωπιά που έβγαζε.Όμως με το που βγήκε έγινε ο ΦΠΑ 19%,άρχισαν φόροι,τέλη ακρίβεια και ιστορίες για αγρίους.Άσε που ευνοήθηκαν οι εταιρίες και σφαγιάστηκαν οι υπάλληλοι.Επί ΠΑΣΟΚ και κυρίως επί Σημίτη πάλι όλα μπουρδέλο.Ψήφιζε ο ΜΑΛΑΚΑΣ ο ελληνικός λαός το Σημίτη που ευχαριστούσε τους Αμερικάνους για τα Ίμια,οι οποιοι τα χαρακτήρισαν ως γκρίζα ζώνη.Σα αμθη΄της είχα να δώσω εξετάσεις με το πιο αρρωστημένο και διεφθαρμένο σύστημα Πανελλαδικών και Β και Γ Λυκείου όχι σε 4 ή 5 αλλά σε 12 μαθήματα!!Έγινε η ληστεία του Χρηματιστηρίου και ε΄βγαινε το καθίκι ο Σημίτης μερικου΄ς μήνες πριν στην Έκθεση Θεσσαλονίκης και παρακινούσε τον κόσμο αντι για καταθέσεις στην τράπεζα να επενδύσει στο ΧΑ για σίγουρα κέρδη.Μας έβαλε στην ΟΝΕ ο μαλάκας ενώ η χώρα ήταν μέσα από τα χρέη και μπήκαμε κρύβοντας στοιχεία πυο ε΄δειχναν ότι εμφανώς δεν πληρούσαμε τις προυποθέσεις.Όμως ο πούστης ήθελε να γίνει ήρωας και να λέει ότι μπήκαμε στο Ευρό!!Και ο Γιώργος Παπανδρέου;;Δεν είδε ο λαός τι μαλάκας ήταν σαν Υπουργός Εξωτερικών,Παιδειας παλιότερα και σε άλλα πόστα;Όμως θα τον ψηφίσουν τώρα.
Τι να πω ελληνικέ λαέ.Αν δεν σέβεσαι τη ψήφο σου και δεν αντιλαμβάνεσαι ότι εσύ στήνεις κώλο να σε γαμάνε βάζοντας τον κάθε ανίκανο στη Βουλή..
Καλά, τα έχεις λίγο μπερδεμένα φίλε στο κεφάλι σου, αλλά δε θα διαφωνήσω τώρα εδώ... Μου αρκεί που δε παίζεις πράσινο/μπλέ.
Αυτό πρέπει να είναι Ο ΠΡΩΤΟΣ στόχος.
Καλά, τα έχεις λίγο μπερδεμένα φίλε στο κεφάλι σου, αλλά δε θα διαφωνήσω τώρα εδώ... Μου αρκεί που δε παίζεις πράσινο/μπλέ.
Αυτό πρέπει να είναι Ο ΠΡΩΤΟΣ στόχος.
Μπερδεμένα δεν τα χω.Είπα δεν ψηφίζω ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.Θέλω η ψήφος μου να ναι διαφορετική κάπου αλλού.Όχι σε ακροδεξιά ούτε σε αριστερά που δεν συμφωνώ.Ούτε σε κάνα κόμμα της πούτσας όπως οι Οικολόγοι Πράσινοι και Οικολόγοι του Βεργή που ε΄βαλε και τον Κάτμαν.Αν ψήφιζα τώρα Ευροεκλογές που δυστυχώς είμαι εξωτερικό και επιστρέφω 17 Ιουνίου,θα ψήφιζα ή Λεβέντη ή Κυνηγούς.Όποιο μου καθόταν στο μυαλό τη στιγμή εκείνη.
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.529
- Πόντοι
- 566
.....Τα λεφτα αυτα κατα κυριο λογο, εκτος απο τις μιζες, πανε για να καλυψουν τη δωρεαν ιατρικη περιθαλψη των λαθρομεταναστων και λοιπων ομαδων οι οποιες ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ ΕΙΣΦΟΡΑ! Δηλαδη με λιγα λογια, οι εργαζομενοι πληρωνουν τους λαθρομεταναστες!...
...η μεγάλη αλήθεια που δεν μας λέει κανείς.
Να συμπληρώσω ότι οι εργαζομενοι πληρωνουν για τους λαθρομεταναστες, όχι μόνο μέσω των ασφαλιστικών εισφορών, αλλά και με τους αυξημένους φόρους (ΕΤΑΚ, ΦΠΑ, Δημοτικοί Φόροι, Φόρος Εισοδήματος κλπ)....
Επίσης οι εργαζόμενοι πληρώνουν και με άλλο τρόπο, με την ΑΥΞΗΣΗ των ορίων συνταξιοδότησης.....
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.815
- Πόντοι
- 22.785
Λοιπον , το αποφασισα .
Ξεκιναω ...καμπανια υπερ της ψηφου στις εκλογες ! Θα κανω συστηματικη προωθηση της μεχρι τις 7 Ιουνιου, ειτε με κειμενα αλλων η με ...οσα κατεβαζει η κουτρα μου .
Μπαζει που μπαζει ...νερα η βαρκα , να χρησιμοποιησουμε τουλαχιστον οποια ...ταπα μπορουμε . Αυτο λεει η λογικη. Οχι , ν' ανοιγουμε ...κι αλλες τρυπες !
Ξεκιναω ...καμπανια υπερ της ψηφου στις εκλογες ! Θα κανω συστηματικη προωθηση της μεχρι τις 7 Ιουνιου, ειτε με κειμενα αλλων η με ...οσα κατεβαζει η κουτρα μου .
Μπαζει που μπαζει ...νερα η βαρκα , να χρησιμοποιησουμε τουλαχιστον οποια ...ταπα μπορουμε . Αυτο λεει η λογικη. Οχι , ν' ανοιγουμε ...κι αλλες τρυπες !
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.815
- Πόντοι
- 22.785
σε παρακαλώ άγαπητέ μήν μπερδέυης τόν πλαστηρα.......Οικολόγους δεν θέλετε ορισμένοι; Ιδού κύριοι τί πραγματικά θα ψηφίσετε:
Το δικό μου σχόλιο: Μπροστά στον Τρεμόπουλο ο Αλαβάνος είναι κάτι μεταξύ Μεταξά, Παπάγου και Πλαστήρα...
μέ τά σκατά....... φιλικά ε;;;;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 40
- Εμφανίσεις
- 3K