Επισκέπτης
Κανά τηλ απο καμιά κατσίκα εκ του ανατολικού μπλοκ παίζει?Ψέυδεσαι ασυστόλως...δεν μιλάω με στράκια λέμε...
Δεν τις μπορώ τις ντόπιες κατσικούλες!
Κανά τηλ απο καμιά κατσίκα εκ του ανατολικού μπλοκ παίζει?Ψέυδεσαι ασυστόλως...δεν μιλάω με στράκια λέμε...
Καλά εσύ δεν έβαλες μυαλό από την 1η φορά???πάλι εκεί πήγες???
Ρε...μήπως πας για άλλο λόγο εκεί και όχι για σάντουϊτς???
στο κινγκ ειναι ακομα μια σαβουροφατσα ξανθια?Τι να κανω ειμαι εθισμενος στο τζιζμπεργκερ.Αλλα μερικοι δεν το σεβονται
Θα πηγαινω στο king απο δω και περα,τερμα οι μαλακιες.
King,Αλλη γεύση...τόσα μαγαζιά έχει στη μαλακία στο subito βρήκες να πας???Τι να κανω ειμαι εθισμενος στο τζιζμπεργκερ.Αλλα μερικοι δεν το σεβονται
Θα πηγαινω στο king απο δω και περα,τερμα οι μαλακιες.
Είσαι off topic... εδώ ενημερωνόμαστε για Σαντουϊτσαδικα και Στριπτηζάδικα...ουστ!!!
Επειδή είδα ότι λέτε μαλακίες για αυτό το έβαλα!Είσαι off topic... εδώ ενημερωνόμαστε για Σαντουϊτσαδικα και Στριπτηζάδικα...ουστ!!!
Αστα αυτά...επειδή σ'έβαλε σε αυστηρή δίαιτα το χαλόν' λιώνεις που μιλάμε για σάντουϊτς και προσπαθείς να αλλάξεις θέμα...Επειδή είδα ότι λέτε μαλακίες για αυτό το έβαλα!
Δεν τρώω ιδιαίτερα πολύ μπουγάτσες!Αστα αυτά...επειδή σ'έβαλε σε αυστηρή δίαιτα το χαλόν' λιώνεις που μιλάμε για σάντουϊτς και προσπαθείς να αλλάξεις θέμα...
Αντε μην πιάσουμε τις μπουγάτσες και σε αποτελειώσουμε...
Αμα σ'αρέει...άμα δεν σ'αρέει στα πελέ μας κιόλας...Μπραβο ρε μαλακες…. Γεμισατε ακομα ενα ενδιαφερον thread, με spam.
Δηλαδη τωρα μονο με pm στον bull θα μπορει καποιος να παρει καμια πληροφορια?
Ναι αλλά όλο για το σούμπιτο και τα σαντουϊτσάδικα μας γράφεις...Ναι οντως drummerboy.Aλλη καφριλα το Μιλανο Btw ειχα παρει κατι πιτογυρα και ηταν οκ.Βεβαια για μερικες ωρες εζησα σε αγωνια μηπως και ειχε κανα ποντικοφαρμακο μεσα αλλα τελικα οκ.
Γενικα τα εχω παρει ολα γυρω τα φαστ-φουντ και τελικα μονο ο κουραμπας λεει και ο Μασας κατω προς το μωλο.
Τωρα που λες Ταυρε εννοειται πως παιζει κατι με το μαγαζι αλλα δεν το εχω επιχειρησει για πολλους λογους.Θελει προσοχη αλλα πιστευω μπορουμε να την ψησουμε τη φαση αν κινηθουμε προσεκτικα χεχε. Καπου εχουμε τα κονε,τι μπουρδελιαρηδες θα ειμασταν αλλιως ;) ;)
Δεν τρώω ιδιαίτερα πολύ μπουγάτσες!
Προτιμώ ότι έχει σφολιάτα!
Ο καθένας όπως την βρίσκει!Ναι αλλά όλο για το σούμπιτο και τα σαντουϊτσάδικα μας γράφεις...
Αν έχεις φάει όλη την παραγωγή μπουγάτσας τις τελευταίας 3τιας τις βαριέσαι!Εγω αντιθετως οταν προκειται για Βαρδαροτσαρκα κλπ,τρωω καναδυο μπουγατσες και πινω χυμο για να εχω δυναμεις.LOL
Αν έχεις φάει όλη την παραγωγή μπουγάτσας τις τελευταίας 3τιας τις βαριέσαι!