Νέα

Οίκοι ανοχής - Γιάννενα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pacwman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 412
  • Εμφανίσεις 91K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Θα σταματήσεις να μου πρήζεις τα πελέ με τον Κιάσσο κύριε πλέζουρα...??? :grin:
Αν δείξεις καλή διαγωγή τις επόμενες μέρες...λίγοπριν ανέβεις για τα ζά...θα σ'το δώκω... :grin:
Στον sosat ρε παπάρα γιατί δεν το έδωσες και το αφήνεις το παιδί να  :jerking: ????

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
φιλε bull σε ευχαριστω για το τηλεφωνακι
απλα απαιχτο το μωρο,να'σαι καλα

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Συνεχιζω το οφ τοπικ.Πηγαινω πριν μερικες μερες στο σουμπιτο και παιρνω τζιζμπεργκερ κλασσικα αλλα βαζω και πατατες.Οταν πηγα να πληρωσω μου λεει στο ταμειο "Ποσο σου παιρνουν τα αλλα παιδια δεν θυμαμαι?" Ελεος.Με τον πελατη το πανε????

m8829

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
19
Πόντοι
1
Δωστου 1 euro και πες του καλά είναι...!!  :P  :cheesy:  :cheesy:

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
:2funny: :2funny: κατι τετοιο τους χρειαζεται.Αν ειναι δυνατον "ποσο σου παιρνουν τα αλλα παιδια"

smarpapbad

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά!!! κανενα τηλεφωνάκι εδς στα γιάννενα? παίζει??αν ξέρετε κατι πείτε μου...ευχαριστώ!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
μαγκες οτι θελετε απο γιαννενα πμ σε Bull εμενα με εφτιαξε τρελα με φοιτητριουλες

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
μαγκες οτι θελετε απο γιαννενα πμ σε Bull εμενα με εφτιαξε τρελα με φοιτητριουλες
Eγώ τα έχασα...μου έφαγε μια πρατίνα το κινητό πριν 15 μέρες και ακόμα να χατζιάρει η φλάτσκα... :2funny:

Αφού τα έχεις κι εσύ μωρή Lucy γιατί δεν δίνεις πληροφορίες στα παιδιά??? :tickedoff:
Μουνάχοφαη,ε μουναχοφάη... :birdman:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Eγώ τα έχασα...μου έφαγε μια πρατίνα το κινητό πριν 15 μέρες και ακόμα να χατζιάρει η φλάτσκα... :2funny:

Αφού τα έχεις κι εσύ μωρή Lucy γιατί δεν δίνεις πληροφορίες στα παιδιά??? :tickedoff:
Μουνάχοφαη,ε μουναχοφάη... :birdman:
αν δεν θες να τα δωσεις καλως
αν θυμαμαι καλα παντως μεχρι πριν 5' το κινητο σου το ειχες μιλησαμε

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Συνεχιζω το off topic.Πηγαινω στο subito τις προαλλες παλι και παραγγελνω το καθιερωμενο τζιζμπεργκερ.Οποτε οσο να το φτιαξει ανεβαινω πανω να κατουρησω.
Μπαινω γρηγορα επειδη δεν κρατιομουν και τι βλεπω.Γεματη σκατα η χεστρα :S :S :S Μιλαμε για την αηδια.
Μου κοπηκε η ορεξη και το πεταξα στα αδεσποτα απ' εξω το τζιζ.
Πρεπει να το προσεξουν το μαγαζι.Εχει εμφανη σημεια φθορας και αηδιας... :idiot: :headbang:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Συνεχιζω το off topic.Πηγαινω στο subito τις προαλλες παλι και παραγγελνω το καθιερωμενο τζιζμπεργκερ.Οποτε οσο να το φτιαξει ανεβαινω πανω να κατουρησω.
Μπαινω γρηγορα επειδη δεν κρατιομουν και τι βλεπω.Γεματη σκατα η χεστρα :S :S :S Μιλαμε για την αηδια.
Μου κοπηκε η ορεξη και το πεταξα στα αδεσποτα απ' εξω το τζιζ.
Πρεπει να το προσεξουν το μαγαζι.Εχει εμφανη σημεια φθορας και αηδιας... :idiot: :headbang:
Καλά εσύ δεν έβαλες μυαλό από την 1η φορά???πάλι εκεί πήγες???
Ρε...μήπως πας για άλλο λόγο εκεί και όχι για σάντουϊτς??? :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom