Επισκέπτης
φιλε μην κοροιδευεις γιατι θα σου κανω μυνηση..Μακάρι να σου αρέσουν... ;)Καλά τότε εσένα θα σου δώσω τηλέφωνο από ενα καλό κρεατέμπορα...
φιλε μην κοροιδευεις γιατι θα σου κανω μυνηση..Μακάρι να σου αρέσουν... ;)Καλά τότε εσένα θα σου δώσω τηλέφωνο από ενα καλό κρεατέμπορα...
Εχω τον Αλέξη εγώ εδώ ρε...θα μας κλάσεις τα ΠΕΛΕ...φιλε μην κοροιδευεις γιατι θα σου κανω μυνηση..
φιλε σταματα γιατι θα ανοιξω & αλλους λογαριασμους & θα εχεις προβληματα με τους κλωνους μου..Εχω τον Αλέξη εγώ εδώ ρε...θα μας κλάσεις τα ΠΕΛΕ...
φιλε εσυ τι πεταγεσαι σαν πουτσα???θελεις να αυτοδιαγραφω???το παραχεσατε,εδω ειναι για να ενημερωνομαστε και οχι για να πεταει ο καθενας την μαλακια του
δεν γαμαω πουστρακιαφιλε εσυ τι πεταγεσαι σαν πουτσα???θελεις να αυτοδιαγραφω???
να το προσεξεις αυτο γιατι ο μαρξ εχει 666 βιβλια γι' αυτη την αρνητικη σου αντιμετωπιση..θελεις να στα παραθεσω???δεν γαμαω πουστρακια
πρόσεχε...μην σε δει ο sosat...δεν γαμαω πουστρακια
εχεις να πεις καμια πληροφορια πανω στο θρεντ?αν οχι ασε μας εμας που ενδιαφερομαστενα το προσεξεις αυτο γιατι ο μαρξ εχει 666 βιβλια γι' αυτη την αρνητικη σου αντιμετωπιση..θελεις να στα παραθεσω???
μα κι' εγω ζητησα τηλ & μου δινουν για ζωεμπορα..θα καταγγειλω το site στην ενωση χρηστων,στον ΟΗΕ,στο ΝΑΤΟ,στο συμφωνο της βαρσοβιας..επισης στον ΟΠΕΚ για να κοψουν το πετρελαιο στον αντισθενη που διατηρει κατι σκουπιδια σαν εσενα εδω μεσα..εχεις να πεις καμια πληροφορια πανω στο θρεντ?αν οχι ασε μας εμας που ενδιαφερομαστε
και ξαναλεω δεν γαμαω στρακια
φιλικα στο λεω αλλα ετσι τηλ δεν παιρνεις απο τον bullμα κι' εγω ζητησα τηλ & μου δινουν για ζωεμπορα..θα καταγγειλω το site στην ενωση χρηστων,στον ΟΗΕ,στο ΝΑΤΟ,στο συμφωνο της βαρσοβιας..επισης στον ΟΠΕΚ για να κοψουν το πετρελαιο στον αντισθενη που διατηρει κατι σκουπιδια σαν εσενα εδω μεσα..
αντε ρε αληταμπουρα..εσυ γιατι δεν μου τα δινεις???φιλικα στο λεω αλλα ετσι τηλ δεν παιρνεις απο τον bull
στειλε του κανα πμ ευγενικο και κατι μπορει να γινει,με ειρωνειες καλα σου εκανε και σου εδωσε τηλ κρεατεμπορα
Θα σου πω με π.μ.Tαυρε κοροιδευεις?
Τι παιζει και ειμαι απ 'εξω???
καλημερα κυριε ταυρε..εμενα θα μου στειλετε τα πονηρα τηλ που δινετε στους υπολοιπους???Θα σου πω με π.μ.
Υ.Γ. καλημέρα!!!
Θα σταματήσεις να μου πρήζεις τα πελέ με τον Κιάσσο κύριε πλέζουρα...???καλημερα κυριε ταυρε..εμενα θα μου στειλετε τα πονηρα τηλ που δινετε στους υπολοιπους???
Tίποτα μωρέ...από κάτι Ζωέμπορες για να πάρουν αρνάκια τα παιδιά για το Πάσχα...τι υποπτα τηλεφωνα μοιραζεις bullακο???
τα αρνακια ειναι του γαλακτος???Tίποτα μωρέ...από κάτι Ζωέμπορες για να πάρουν αρνάκια τα παιδιά για το Πάσχα...