Νέα

Οίκοι ανοχής - Γιάννενα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pacwman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 412
  • Εμφανίσεις 92K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.622
Πόντοι
17.065
Τι γινεται εδω ρε παιδια?Με διαφορα το ποιο off topic thread  στο forum.Χαχαχαχαχα
Τα γαμησαμε ολα.Αντε με υγεια να εκατοστισουμε τις σελιδες.

manos40

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα συναδελφοι μηπως μπορει κανεις να με βοηθησει να μου στειλη κανννενα τηλ απο κοριτσια που πηγαινουν επαρχια?γιατι στην αθηνα και θεσσαλονικη περνατε καλα αλλα εδω στην επαρχια υποφερουμε
θα το θεωρουσα μεγαλη βοηθεια αν μου στελνατε καννενα τηλ και καμμια καλη πληροφορια

biggest

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2007
Like
332
Πόντοι
21
χαλαρωσε ρε πατριωτη!!!!!!
χαβαλε κανουμε!!!!
ο προεδρος μας ειναι καλυτερος????? :headbang:

Ωραία παλουκάρια βγάζουν τα Γιάννενα.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δυστυχία μεγάλη για τον Άγιαξ της Ηπείρου. Να έχεις για πρόεδρο τον Κούγια και για επίσημο οπαδό τον Εθνικό Λούγκρα Σιτάρ. Είναι για να πηδηξέτε όλοι μέσα στην λίμνη να κάνετε παρέα στην κυρα Φροσύνη ρε μάγκες.  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Μεγάλη Δυστυχία.  :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Fueg0

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Για πηγαινετε μια βολτα απο το ελα να δεις ανοιξε ξενοδοχειο.Συγκινουμαι που το λεω αλλα ισως να μιλαμε για το 1ο μπουρδελο στα γιαννενα η εστω για οτι πλησιεστερο σε μπουρδελο!!

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.622
Πόντοι
17.065
Που ειναι το ελα να δεις?
Ειχα ακουσει οτι θα ανοιγε ξενοδοχειο αλλα οχι μπουρδελο.Ημιδιαμονης.
Παντως αν ειναι οντως μπουρδελο εννοειται πως θα παμε ολοι μαζι την πρωτη τσαρκα ε?Θα ειναι ιστορικη στιγμη για την πολη.

Fueg0

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ειναι κωλομπαρο απεναντι απο το τζαμι στην καλουτσιανη.Τωρα νομιζω το λενε ομορφη πολη.Εγω πηγα να πιω ποτο δεν εκατσα γιατι ηταν ολες ζαπες εκτος απο μια μαυρη που ηταν κοκκαλο αλλα φευγοντας με σταματησε μια και μου ειπε αν θες μπορουμε να παμε διπλα στο ξενοδοχειο το ιδιο εκαναν και αλλες στην υπολοιπη παρεα.Δεν πηραμε ομως κανενας οποτε δεν μπορω να δωσω περισσοτερα στοιχεια καντε τον κοπο περαστε μια βολτα γιατι εγω λειπω.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.622
Πόντοι
17.065
Ναι ομορφη πολη υπαρχει.Αλλα υπαρχουν δυο προβληματα.Το ενα ειναι αν ειναι μπαζα τι να τις κανεις?Και το αλλο ειναι με ποσα φραγκα πανε στο ξενοδοχειο?Γιατι αν ειναι να αφησουμε καμια 100αρα γαμησε τα.
Θα ρωτησω και γω παντως διακριτικα τωρα που το ειπες και θα μαθω.

Fueg0

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Τι διακριτικά να ρωτησεις απλα πηγαινε πιες ενα ποτο και θα σου πουν αυτες εμενα μονες τους μου ειπαν λειπω και δεν μπορω να παω κανε ενα κοπο και περνα ουτε ποτο μην πιεις.Στα μπαζα εχεις δικιο εκτος απο την μαυρουλα αν και ειναι λιγο ορεστης μακρης.

Επισκέπτης
Μόνο ο bull έχει κάποια τηλ και τα δίνει μόνο σε πμ!!!  :helpplea:
Εμένα το παλικάρι ο bull με βοήθησε πάρα πολύ όταν πριν λίγο καιρό πήγα στα Γιάννενα!
Σε ευχαριστώ bull για τα τηλέφωνα! :rockon:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
αν εχει το παληκαρι να βοηθησει με πμ γιατι θα ανεβω γιαννενα για κανα 3μηνο και δεν θελω να με φαει  :jerking: :jerking:
ας στειλει πμ

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
αν εχει το παληκαρι να βοηθησει με πμ γιατι θα ανεβω γιαννενα για κανα 3μηνο και δεν θελω να με φαει  :jerking: :jerking:
ας στειλει πμ
Tσέκαρε p.m. "γελοίο νικνεϊμ"... :grin:
Σ'άρεσε το ζάπες αααα????θα μάθεις κι άλλα σιγά σιγά... :grin:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ευχαριστω πολυ bull αν και αποψη μου ειναι οτι πρεπει να τα δωσεις και στους υπολοιπους συναγωνιστες που ψαχνουν κατι καλο στα γιαννενα
θα μιλησουμε μετα την δοκιμη,και παλι ευχαριστω

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
ευχαριστω πολυ bull αν και αποψη μου ειναι οτι πρεπει να τα δωσεις και στους υπολοιπους συναγωνιστες που ψαχνουν κατι καλο στα γιαννενα
θα μιλησουμε μετα την δοκιμη,και παλι ευχαριστω
περιμένω review σου... :rockon:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
απ'οτι μου ειπε ο ταρατσας ηταν πολυ καλες :rockon: :rockon:
Μακάρι να σου αρέσουν... ;)
στειλε & σ' εμενα φιλε γιατι θ' ανεβω με τον μπαμπη την αλλη βδομαδα να αγορασουμε ζωντανα για το πασχα..
Καλά τότε εσένα θα σου δώσω τηλέφωνο από ενα καλό κρεατέμπορα... :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom