Επισκέπτης
χουουουου ωρε γκορου,ασι που δεν ξερς ισι....σε τα μας ωρε....Που είσαι ωρέ πάσλα????
Που τ'ς είδις σν πλατεία???
Που'ντες...που'ντες???
χουουουου ωρε γκορου,ασι που δεν ξερς ισι....σε τα μας ωρε....Που είσαι ωρέ πάσλα????
Που τ'ς είδις σν πλατεία???
Που'ντες...που'ντες???
Τέτοιες μαλακίες γράφετε ορισμένοι και δέχομαι καθημερινά δεκάδες π.μ. για να δώσω κανα τηλ.χουουουου ωρε γκορου,ασι που δεν ξερς ισι....σε τα μας ωρε....
παιζει πως δεν παιζει....αληθεια λεωΤέτοιες μαλακίες γράφετε ορισμένοι και δέχομαι καθημερινά δεκάδες π.μ. για να δώσω κανα τηλ.
Παιδες ειλικρινά δεν παίζει τίποτα εδώ πάνω!!!΄
Υ.Γ αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω ωρέ ταγάρα ντράμμερ δώσε τα φώτα σου παρακαλώ
Σιγά να μην δέχεσαι και χιλιάδες pm!!!Τέτοιες μαλακίες γράφετε ορισμένοι και δέχομαι καθημερινά δεκάδες π.μ. για να δώσω κανα τηλ.
Παιδες ειλικρινά δεν παίζει τίποτα εδώ πάνω!!!΄
Υ.Γ αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω ωρέ ταγάρα ντράμμερ δώσε τα φώτα σου παρακαλώ
Για πε...παιζει πως δεν παιζει....αληθεια λεω
Σιγά να μην δέχεσαι και χιλιάδες pm!!!
Που νομίζεις ότι βρίσκεσαι?Στο ???
Σιγά να μην δέχεσαι και χιλιάδες pm!!!
παλιο παγουρα του κωλου ακου εδω...υπαρχει κυκλωμα σε μας αλλα ειναι πολυ κλειστα τα πραματα...το εμαθα απο σοβαρο ανθρωποΓια πε...
Εσύ γιατί μου έκλεψες το αβαταρ και έβαλες τα χρώματα της κωλομάδας σου???
Πότε είχες τέτοιο άβαταρ ρε υποκατάστημα?Εσύ γιατί μου έκλεψες το αβαταρ και έβαλες τα χρώματα της κωλομάδας σου???
Άσε τον να παρακαλάει ντράμερ!παλιο παγουρα του κωλου ακου εδω...υπαρχει κυκλωμα σε μας αλλα ειναι πολυ κλειστα τα πραματα...το εμαθα απο σοβαρο ανθρωπο
ειναι επικινδυνος,θα ρθει να με βρει εδω αμα τον πικαρωΠότε είχες τέτοιο άβαταρ ρε υποκατάστημα? Άσε τον να παρακαλάει ντράμερ!
Εχουν στείλει πολλοί φίλε μου κατα καιρούς...μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω...αλλά αυτά που έγραφαν κάποιοι τα έγραφαν για πλάκα για να τσιμπήσε ένας μπαγλαμάς...Να πω την αλήθεια εγώ του έστειλα γιατί διάβασα προηγούμενα ποστ
Ρε μπαγλαμά το κλειστό κύκλωμα που λές είναι για πολύ πολύ λίγους ΄ματσωμένους που τα σκάνε χοντρά!!!δεν μπορεί ούτε εγώ,ούτε εσύ ούτε ο οποιοσδήποτε να έχει πρόσβαση σ'αυτό...!!!παλιο παγουρα του κωλου ακου εδω...υπαρχει κυκλωμα σε μας αλλα ειναι πολυ κλειστα τα πραματα...το εμαθα απο σοβαρο ανθρωπο
Είμαι ήδη Αθήνα γκόρου γι'αυτό να φ'λάεσαι κι εσύ και το γατσί που βγάζει και γλώσσαειναι επικινδυνος,θα ρθει να με βρει εδω αμα τον πικαρω
σιγα μη σκισεις κανα μαγουλο ωρε πασλα,ακου εδω τωρα...υπαρχει κυκλωμα για ολα τα βαλαντια,δε λεω ανακριβειεςΕίμαι ήδη Αθήνα γκόρου γι'αυτό να φ'λάεσαι κι εσύ και το γατσί που βγάζει και γλώσσα
Οχι ανακρίβειες...σιγα μη σκισεις κανα μαγουλο ωρε πασλα,ακου εδω τωρα...υπαρχει κυκλωμα για ολα τα βαλαντια,δε λεω ανακριβειες