Νέα

Οίκοι ανοχής - Γιάννενα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pacwman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 412
  • Εμφανίσεις 91K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
χουουουου ωρε γκορου,ασι που δεν ξερς ισι....σε τα μας ωρε.... :2funny: :2funny: :2funny:
Τέτοιες μαλακίες γράφετε ορισμένοι και δέχομαι καθημερινά δεκάδες π.μ. για να δώσω κανα τηλ. :headbang:

Παιδες ειλικρινά δεν παίζει τίποτα εδώ πάνω!!!΄

Υ.Γ αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω ωρέ ταγάρα ντράμμερ δώσε τα φώτα σου παρακαλώ :sunglasses:

Επισκέπτης
Τέτοιες μαλακίες γράφετε ορισμένοι και δέχομαι καθημερινά δεκάδες π.μ. για να δώσω κανα τηλ. :headbang:

Υ.Γ αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω ωρέ ταγάρα ντράμμερ δώσε τα φώτα σου παρακαλώ :sunglasses:
παιζει πως δεν παιζει....αληθεια λεω

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

Σιγά να μην δέχεσαι και χιλιάδες pm!!! :jerking:
Που νομίζεις ότι βρίσκεσαι?Στο ??? :2funny:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
παιζει πως δεν παιζει....αληθεια λεω
Για πε... :think:
Σιγά να μην δέχεσαι και χιλιάδες pm!!! :jerking:
Που νομίζεις ότι βρίσκεσαι?Στο ??? :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny:
Εσύ γιατί μου έκλεψες το αβαταρ και έβαλες τα χρώματα της κωλομάδας σου??? :knuppel:

Επισκέπτης
Για πε... :think: :2funny: :2funny: :2funny:
Εσύ γιατί μου έκλεψες το αβαταρ και έβαλες τα χρώματα της κωλομάδας σου??? :knuppel:
παλιο παγουρα του κωλου ακου εδω...υπαρχει κυκλωμα σε μας αλλα ειναι πολυ κλειστα τα πραματα...το εμαθα απο σοβαρο ανθρωπο

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Πότε είχες τέτοιο άβαταρ ρε υποκατάστημα? :boobies:
παλιο παγουρα του κωλου ακου εδω...υπαρχει κυκλωμα σε μας αλλα ειναι πολυ κλειστα τα πραματα...το εμαθα απο σοβαρο ανθρωπο
Άσε τον να παρακαλάει ντράμερ! :grin:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Να πω την αλήθεια εγώ του έστειλα γιατί διάβασα προηγούμενα ποστ
Εχουν στείλει πολλοί φίλε μου κατα καιρούς...μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω...αλλά αυτά που έγραφαν κάποιοι τα έγραφαν για πλάκα για να τσιμπήσε ένας μπαγλαμάς... :grin:
ο μπαγλαμάς όμως έκοψε λάσπη και όλοι εσείς νομίζετε ότι έχω κάποια ακρη για cg στην πόλη... :rolleyes:
Δυστυχώς όμως δεν υπάρχει τίποτα...
Ρε μπαγλαμά το κλειστό κύκλωμα που λές είναι για πολύ πολύ λίγους ΄ματσωμένους που τα σκάνε χοντρά!!!δεν μπορεί ούτε εγώ,ούτε εσύ ούτε ο οποιοσδήποτε να έχει πρόσβαση σ'αυτό...!!!

Επισκέπτης
Είμαι ήδη Αθήνα γκόρου γι'αυτό να φ'λάεσαι κι εσύ και το γατσί που βγάζει και γλώσσα :thefinge:
σιγα μη σκισεις κανα μαγουλο ωρε πασλα,ακου εδω τωρα...υπαρχει κυκλωμα για ολα τα βαλαντια,δε λεω ανακριβειες

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
σιγα μη σκισεις κανα μαγουλο ωρε πασλα,ακου εδω τωρα...υπαρχει κυκλωμα για ολα τα βαλαντια,δε λεω ανακριβειες
Οχι ανακρίβειες...

Μαλακίες λες :2funny:

Πάσλα στείλε π.μ. να σου πω εγώ αν έχεις έγκυρες πηγές γιατί πάει το τριάρ' γόνα εδώ πάνω :sunglasses:
Παρεπιπτόντως το σάϊτ σέρνεται...πάλι :tickedoff:

zdaigas

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ποιός γνωρίζει γιατι στα Ιωάννινα έχει στριπτιτζάδικα,κωλόμπαρα αλλά όχι μπουρδέλα;έχω ακοπύσει ότι με κάποιον τρόπο τα απαγόρευει η Μητρόπολη. Σπούδαζα εκει χρόνια,εντάξει έχει πολλές φοιτήτριες θα μου πείτε αλλά γιατί?ΓΙΑΤΙ??????Όλες οι απαντήσεις βέβαια ευσπρόδεχτες αλλά θέλω να ακούσω γνώμες ανθρώπων που μείναν σε αυτή την πόλη έστω και μια εβδομάδα.

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Aπαντηση απο ενα ατομο που μενει 20 χρονια στα Γιαννενα. :S

Αυτη η ιστορια με τον μητροπολιτη ειναι αληθινη.Επειδη ομως η ταυτοτητα αυτου του ατομου εχει αποκαλυφθει γενικα καταληγουμε πως ειναι ενα λαμογιο σαν ολα που κυκλοφορουν στην Ελλαδα.Με λιγα λογια θεριζει ενα χωραφι για να τρωει μονος του... ;)

Σχετικα με τις φοιτητριες.
Εχω δει και σε αλλα θρεντ να αναφερεται για διαφορες πολεις Ελλαδας και εξωτερικου οτι υπαρχουν φοιτητριες και ολα καλα.Τωρα το τι μπορει να προσφερουν ολες αυτες οι ορδες απο αντισεξουαλικες ΕΛΕΗΝΙΔΕΣ δεν μπορω να καταλαβω.Επισης δεν μπορω να καταλαβω το πως συγκρινονται αυτα τα μπαζα που κυκλοφορουν στα πανεπιστημια με τις κοπελες σε οικους-στουντιο.Τεσπα...

Κριμα να μην μπορουν να γινουν σπιτια στα Γιαννενα.Θα αλλαζαν πολλα σε αυτη την πολη.Αλλα προφανως κατι τετοιο θα επηρεαζε τους 5-10 επιχειρηματιες που αποροφανε το μπατζετ της πολης.Γιαυτο μεχρι μερικοι να οργανωθουν και να χρησιμοποιησουν τους στανταρ τροπους που εχει διδαξει η Ρωσια ( :ak: :uzi: :knuppel:) ωστε να καθαρισει το τοπιο ας εμπιστευτουμε τους σιγουρους τροπους διαφυγης.

EΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε
Aegean-Lufthansa Airlines  :2funny: :2funny: :2funny:

YΓ.Περιμενουμε με αγωνια και την αποψη του μποτοφιλου χαχαχαχα

metalmania

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Είναι αλήθεια οτι μετα απο συνελευση που εγινε με τον Δημοτικό συμβουλο της περιοχης ανοιξανε οίκοι ανοχης στα Γιαννενα? Που?Πως?Και πότε? Ξέρει κανείς?

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Εχουν δωθεί 2 άδειες από τον δήμο...τώρα πότε και που θα ανοίξουν ακόμα δεν ξέρουμε...

ΜΙΧΑΛΗΣ 25

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
μπουρδέλο στα γιάννενα που έχει?
:fuck2: :fuck2: :pipa3:

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
λιγο εξω απο τα γιαννενα,
το λενε πανεπηστημιο :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!