Νέα

Οικογενειακό δίκαιο: Πλήρης διατροφή στη σύζυγο αν ο άνδρας δεν θέλει να τεκνοποιήσει.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gravatakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 122
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

kiss-my-feet

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2023
Like
1.556
Πόντοι
206
ε ναι όλα για τις γυναίκες λοιπον. γιατι ο συζηγος αρνείται να κάνει εξετασεις; ειναι το βαρβάτο αρσενικό που λεγαμε κάποτε; ας σταματουσαν αύριο το πρωι τα "κοριτσια" να δουλευουν επ αοριστον να σας εβλεπα μετα. μας αρεσει δεν μας αρεσει ολος ο κοσμος ειναι φτιαγμενος από αντρες για τις γυναίκες.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.752
Πόντοι
6.946
ε ναι όλα για τις γυναίκες λοιπον. γιατι ο συζηγος αρνείται να κάνει εξετασεις; ειναι το βαρβάτο αρσενικό που λεγαμε κάποτε; ας σταματουσαν αύριο το πρωι τα "κοριτσια" να δουλευουν επ αοριστον να σας εβλεπα μετα. μας αρεσει δεν μας αρεσει ολος ο κοσμος ειναι φτιαγμενος από αντρες για τις γυναίκες.
Εμείς το ξέρουμε και το αποδεχόμαστε.
Οι γυναίκες μαλακιζονται και νομίζουν ότι τους φταίει η πατριαρχια, η ύπαρξη των ανδρών και ότι μαλακία τους πλασάρουν.

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
2.967
Πόντοι
456
Καθεστε και λετε ολο μαλακιες περι ισοτητας
Για διατροφες, για βιασμους κλπ.
Αυτα σας μαραναν ρε μαλακες;
Εδω πατε στρατο
Ρισκαρετε τη ζωη σας την ιδια σε περιπτωση πολεμου και οι γυναικες καθονται (για να μην πουμε για τον πεταμενο χρονο)
Ποια ισοτητα;
Που την ειδατε;
Το συνταγμα το ιδιο ειναι ανισο αφου η ζωη της γυναικας κρινεται ως ανωτερη
Απο εκει ξεκινανε ολα

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Μετά λέτε γιατί γίνονται δολοφονίες.

batman89

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2023
Like
10
Πόντοι
0
Ρε μαλάκες .... από όσα έχω ακούσει από δικηγόρους... ΔΙΑΤΡΟΦΗ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ , ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ... δεν παίζει ........
Με δεδομένο ότι η κυρά δεν είναι γρέτζα>67 , άπορη , με 40 χρόνια γάμου.

Μη πιστεύετε μαλακίες.
Λογικά ναι για 3 χρόνια θα είναι, εκτός αν είναι άπορη ή ανάπηρη ξέρω γω, ή αν έχει μεγαλώσει πολύ και δεν είναι ικανή πλέον για εργασία, όπως αν δεν είχε εργαστεί μέχρι τότε.

Σε κάθε περίπτωση όμως και νομίζω αυτό είναι που προκαλεί αλγηνή εντύπωση σε όσους σχολιάζουν, είναι τραγικό το σκεπτικό της απόφασης, ιδιώς όσο βλέπεις τα φεμίνια να σωπαίνουν, δεν τις είδε κανείς να διαμαρτύρονται για θέματα ισότητας.

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Στο μεταξύ διατροφή για ποιο πράγμα; Για το μελλοντικό παιδί που ισως κάνει με άλλον;

Αποζημίωση να το ακούσω αλλά διατροφή;

Από πότε προέκυψε ότι εάν παντρευτεις πρέπει να κάνεις παιδιά ρε μάγκες;

Ακόμα και να τη κοροϊδέψεις η να το μετανιωσες η να είσαι μαλακας και να μη θέλεις χωρίζεις και τέλος. Πως προκύπτει να δώσεις και διατροφή κιόλας;
Εντελώς κλοουν κόσμος που το συζητάμε κιολας

Εγώ πιστεύω ότι ήταν εντελώς cuckoldακιας που μέχρι και ο δικαστής δεν άντεξε να μην τον γαμήσει.
Αντί να χωρισει τη παρακάλαγε κιόλας.
Στάνταρ θα της δίνει και παραπάνω τώρα για να τη καλοπιάσει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Και εμένα μου έκανε εντύπωση όταν το πρωτοδιάβασα. Ευτυχώς που το εξήγησες.
Το θέμα είναι πως οι περισσότεροι δεν είναι νομικοί και διαβάζοντας τέτοιους τίτλους και τέτοια άρθρα σε ιστοσελίδες (που στοχεύουν στα κλικ και όχι στην ουσία) παρερμηνεύουν καταστάσεις και τις καταλαβαίνουν τελείως λάθος.
Τι να πω; Μάλλον θέλουν να τρομάξουν τον κόσμον για να μην παντρεύονται :confused: ή μάλλον στο τέλος θα παντρεύονται μόνο οι γκέι :confused:
Οι περισσοτεροι μη νομικοι ερμηνευουν τα πραγματα συμφωνα με τους δικους τους καημους.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.499
Πόντοι
216
Διατροφη, με ποιο σκεπτικο; Για ποιον λογο;
Ακομη και η εκκλησια, δεχεται ως οικογενεια, ακομη και ζευγαρια ατεκνα.
Οικογενεια δεν σημαινει παντα αναγκαστικα και παιδια.
Ξερω ακομη και ιερεις ατεκνους!
Που οι περισσοτεροι επιθυμουν πολλα παιδια. Αλλα δεν τους δινει ο Θεος, δεν μπορουν να κανουν.
Ουτε χωριζουν, ουτε σημαινει οτι δεν ειναι οικογενεια.

Δεν καταλαβαινω ξαναλεω.
Διατροφη, για ποιον λογο;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
@Alex, αυτο μπορεις να μας το απαντησεις. Φανταζομαι εφοσον ειμαστε ισοτιμοι απεναντι στο νομο, αντρες και γυναικες, θα λαμβανε την διατροφη ο ανδρας απο τη γυναικα. Σωστα?
Φυσικα.
Ο νομος δεν μιλαει για αντρες και γυναικες, μιλαει για συζυγους. Και ο οικονομικα ισχυρος πληρωνει τον οικονομικα αδυναμο.
Αν η γυναικα βγαζει εκατομμυρια και ειναι υπαιτια της διαστασης, φυσικα θα πληρωσει τον μικροτερου οικονομικου βεληνεκους συζυγό της.
Το οτι στην πραξη εμφανιζεται δυσκολα, δεν σημαινει οτι δεν ισχυει κιολας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Διατροφη, με ποιο σκεπτικο; Για ποιον λογο;
Ακομη και η εκκλησια, δεχεται ως οικογενεια, ακομη και ζευγαρια ατεκνα.
Οικογενεια δεν σημαινει παντα αναγκαστικα και παιδια.
Ξερω ακομη και ιερεις ατεκνους!
Που οι περισσοτεροι επιθυμουν πολλα παιδια. Αλλα δεν τους δινει ο Θεος, δεν μπορουν να κανουν.
Ουτε χωριζουν, ουτε σημαινει οτι δεν ειναι οικογενεια.

Δεν καταλαβαινω ξαναλεω.
Διατροφη, για ποιον λογο;
Ενοσω το ζευγαρι μενει μαζι, συμβαλλει κατα τις δυναμεις του στις οικογενειακες αναγκες οικονομικα.
Και αυτος που βγαζει περισσοτερα, δινει αναλογικα περισσοτερα.
Η περιοδος της διαστασης θεωρειται οτι ειναι περιοδος που αυτος που εδινε τα αναλογικα περισσοτερα, εξακολουθει να τα δινει στον άλλο συζυγο ως χρημα, μεχρι να βγει το διαζυγιο. Κι αυτο επειδη η διασταση δεν αποτελει λογο να απαλλαχθείς από τις οικογενειακές υποχρεωσεις, αν εισαι υπαιτιος της διαστασης

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αυτό θα το απαντήσει κάποιος;;;

Αν η γυναίκα ήταν αυτή που δεν ήθελε παιδιά, ( ήμαρτον , θηλυκό να μην θέλει παιδιά!!! ) , το ζευγάρι χώριζε εξαιτίας αυτού, η γυναίκα να βγάζει περισσότερα χρήματα από τον άνδρα, το δικαστήριο τι θα αποφάσιζε;
Έχει συμβεί ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ αυτό;
To αν εχει συμβει δεν ειμαι σε θεση να το γνωριζω, αλλά προδήλως ισχυει, ο νομος δεν διακρινει αντρες και γυναικες.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.065
Πόντοι
22.266
Οι περισσοτεροι μη νομικοι ερμηνευουν τα πραγματα συμφωνα με τους δικους τους καημους.
Ερώτησις
Είμαι πχ παντρεμένος στην Κίνα πολιτικό γάμο χωρίς να δηλώσω το γαμo μου στην Ελλάδα
Κ επίσης παντρευτώ κ στην Κολομβία χωρίς πάλι να δηλώσω το γάμο μου στην Ελλάδα
Άρα η μερίδα οικογενειακής κατάστασης μου είναι ακόμη με τους γονείς μου....
Είμαι παραβάτης του νόμου στην Ελλάδα έτσι;;ναι ή όχι ;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ερώτησις
Είμαι πχ παντρεμένος στην Κίνα πολιτικό γάμο χωρίς να δηλώσω το γαμo μου στην Ελλάδα
Eισαι ούτως ή αλλως παραβατης, αν παραλειψεις να δηλωσεις το γαμο που εκανες στο εξωτερικο, στο ειδικο ληξιαρχειο.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.065
Πόντοι
22.266
Eισαι ούτως ή αλλως παραβατης, αν παραλειψεις να δηλωσεις το γαμο που εκανες στο εξωτερικο, στο ειδικο ληξιαρχειο.
Τότε συστήνουμε ένα θρησκευτικό γάμο με την Κινέζα βουδίστρια κ έναν πολιτικό με την Κολομβιανα κ δηλώνουμε στο ειδικό.λξξιαρχειο ξένων γάμων τον πολιτικό γάμο μας ...
Κολομβία έχουν θρησκευτικό γάμο αλλά πρέπει να προηγηθεί ο πολιτικός ..κ νομίζω τον θρησκευτικό καθολικό γάμο εκεί πρέπει να τον δηλώσουμε κ στη ελληνική καθολική εκκλησία- Επισκοπή ( Σύρο ή Αθήνα)

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.156
Πόντοι
3.656
Ερώτησις

Τι σας νοιάζει ρε ; Γάμο με γκόμενα που δεν έχεις συναντήσει ... δεν μπορείς να κάνεις.
Εκτός κι αν σου κάνει κανά πληρεξούσιο σε προξενείο στο εξωτερικό , πχ γουατεμάλα , να πας εδώ σε δημαρχείο να την .... παντρευτείς μόνος σου !

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.065
Πόντοι
22.266
Τι σας νοιάζει ρε ; Γάμο με γκόμενα που δεν έχεις συναντήσει ... δεν μπορείς να κάνεις.
Εκτός κι αν σου κάνει κανά πληρεξούσιο σε προξενείο στο εξωτερικό , πχ γουατεμάλα , να πας εδώ σε δημαρχείο να την .... παντρευτείς μόνος σου !
Μπορείς να κάνεις τα πάντα με πληρεξούσιο σε αυτόν τον κόσμο εκτός από μια νομική πράξη
Τον γάμο

Δεν μπορείς να στείλεις πληρεξούσιο να παντρευτεί για εσένα
Το είχα ρωτήσει κ ας το πιστοποίηση ο ισκεντερ71

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Μπορείς να κάνεις τα πάντα με πληρεξούσιο σε αυτόν τον κόσμο εκτός από μια νομική πράξη
Τον γάμο

Μπορεις να κανεις τα παντα με πληρεξουσιο, εκτος απο προσωποπαγείς πραξεις οπως ο γαμος

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.156
Πόντοι
3.656
Τον γάμο

Ούτε αν εξουσιοδοτήσεις το μέλλοντα σύζυγο , να σε παντρευτεί μόνος του ;
Δεν μιλαω ρε να εξουσιοδοτήσει η κολομπιάνα κανένα βαποράκι .... μιλάμε να εξουσιοδοτήσει τον καλό της.
Αμέσως να το ξεφτιλίσεις το ζήτημα. Τέντυ Μπόϋ .

Άσε που πιστεύω με την εξουσιοδότηση , θα λύσεις και το πρόβλημα του γαμηλίου ταξιδιού.
Αν τη δείξεις στο διευθυντή του ΨΝΑ , ότι σε εξουσιοδότησε Κολομπιάνα και την παντρεύτηκες εδώ μόνος σου,
θα σου δώσει το καλύτερο μονόκλινο .

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.065
Πόντοι
22.266
Μπορεις να κανεις τα παντα με πληρεξουσιο, εκτος απο προσωποπαγείς πραξεις οπως ο γαμος
Πες τα στο Λάκη
Άρα πρέπει να κατέβουμε κ να αποκαταστήσουμε τα κορίτσια διότι οι δεξιοί φημιζομαστε για ένα πράγμα
Κρατάνε το λόγο μας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ούτε αν εξουσιοδοτήσεις το μέλλοντα σύζυγο , να σε παντρευτεί μόνος του ;
Δεν μιλαω ρε να εξουσιοδοτήσει η κολομπιάνα κανένα βαποράκι .... μιλάμε να εξουσιοδοτήσει τον καλό της.
Αμέσως να το ξεφτιλίσεις το ζήτημα. Τέντυ Μπόϋ .

Άσε που πιστεύω με την εξουσιοδότηση , θα λύσεις και το πρόβλημα του γαμηλίου ταξιδιού.
Αν τη δείξεις στο διευθυντή του ΨΝΑ , ότι σε εξουσιοδότησε Κολομπιάνα και την παντρεύτηκες εδώ μόνος σου,
θα σου δώσει το καλύτερο μονόκλινο .
Έλα κ εσύ να σε παντρέψουμε με κολομπιανα ή είσαι παντρεμένος εδώ;

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom