Νέα

Οι τσακωμοί της χρονιάς που πέρασε!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιόν θεωρείται πιο 'θεϊκό' τσακωμό για το 2007?

• arion1955 vs lakis33

Ψήφοι: 0 0,0%
  • latex vs str8t1977

• ammos vs latex

• Dark side of the moon vs cornholio

• Jules Jordan vs latex

• pleasuregiver vs arion1955

Ψήφοι: 1 16,7%
  • eskiya vs omorfopedo

• psolaras78 vs arion1955

• enforcer vs lakis33

• KATERINA69 vs moi

• lefteris38 vs latex

• Germaon vs latex

• eskiya vs Germaon

• mounitsa vs liomas

• mounitsa vs giorgospapa

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    6

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.072
Πόντοι
42.697
Ανοιγώ αυτό το θρέντ λόγω ημέρας! :grin:
Ας θυμηθούμε μαζί τους κορυφάιους τσακωμούς μεταξύ των μελών τις κοινότητας μας! :rockon: :tickedoff:

Τι να πρωτοθυμηθώ?

Να μην ξεχάσω να βάλω και την αφεντομουτσουνάρα μου μέσα μιας και πλακώθηκα αρκετές φορές με τον darksideofthemoon και πρόσφατα με τον arion1955...
Α να μην ξεχάσω και τους τσακωμούς μου με τον lakis33, xaxaxa! τι έγινε αυτή η ψυχή?

Πάντως ψηφίζω σαν νούμερο ένα τσακωμό την μανούρα μεταξύ του μέγιστου Germaon (που είσαι και εσύ ρε ψυχή? μας λειπούν οι γραφικές και περιγεαφικές ενημερώσεις σου!!!) και του latex, με αφορμή ένα πόστ που είχε κάνει o germaon στο θρεν: " Τα ψέμματα για το βιβλίο του Πλευρη",
Γράφτηκαν πολλά, αλλά η απάντηση του Γιγαντα germaon στην επίθεση που του έκανε ο latex έμεινε για έμενα στην ιστορία σαν το πιο πετυχημένο ποστ της χρόνιας.!
σας την παραθέτω:!
"Ήθελα να ήξερα πώς οι μοντς σε ανέχονται να βρίζεις ένα μέλος  με ιστορία στο σάιτ, που απλά έγραψε τις απόψεις του, ζητώντας μόνο να μην υβριστεί. Τέλως πάντων. Φιλαράκο διαπιστώνω ότι οι γνώσεις σου στην ψυχολογία είναι ανάλογες με αυτές στην ιστορία. Δεν πειράζει. Χαίρομαι για τις ύβρεις. Όταν προέρχονται από άτομα σαν εσένα είναι δείγμα θετικό. Και όσον αφορά αυτά που είπες.
Για το ότι δεν είχα ποτέ μου σχέση με κοπέλα , υπάρχει άτομο με το οποίο μιλάμε με pm το οποίο μπορεί να επιβεβαιώσει ότι είχα. Το ίδιο άτομο , μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ακόμα και ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ  δέχομαι πρέσινγκ από κοπέλα με μηνύματα. Ξέρει αυτό το άτομο.  Wink  Για το αν με βαριούνται οι πουτάνες , πρώτον δεν με ενδιαφέρει αν συμβαίνει. (Τι άλλο θα ακούσουμε , να είμαστε ενδιαφέροντες για να μη μας βαριούνται οι πουτάνες  Banging Head Against a Wall  ). Δεύτερον , θα πω κάποια πράγματα, απλά για να μην υπάρχει υπόνοια.
-Η Κατερίνα από Λέλας Καραγιάννη μου είχε προτείνει η ΙΔΙΑ να βρεθούμε εκτός σπιτιού.
-Η Γιούλη από Λέλας Καραγιάννη όπως είχα γράψει κάποτε , μου είπε ότι είμαι από τα λίγους μη ανώμαλους πελάτες που είχε.
- Άλλη ιερόδουλος μου ζήτησε να κάνω ιδιαίτερα στο παιδί της (!) , γιατί δεν τα πάει καλά στον κλάδο που έχω σπουδάσει.
- Άλλη ιερόδουλος μου είπε, όταν της είπα ότι δεν είμαι πανρεμένος «Εσύ δεν είσαι παντρεμένος? Δώσε μου το τηλέφωνό σου, και μόλις ξαναπάω στη χώρα μου θα έρθεις μαζί να σε παντρέψω»
Θα μπορούσα να συνεχίσω , αλλά δεν έχει νόημα και δεν μου αρέσει να περιαυτολογώ. Προφανώς δεν είμαι τόσο ενδιαφέρον άτομο όσο εσύ. Είμαι σίγουρος ότι όταν μπαίνεις εσύ στο δωμάτιο η πουτάνα φέρνει μαζί της στυλό και χαρτί για να κρατάει σημειώσεις από τις διαλέξεις σου.
Κλείνοντας σου συνιστώ ψυχραιμία.Και ε σένα , και στον υποτακτικό σου που έσπευσε να σε υπερασπιστεί.Υπογλώσσια πωλούνται σε όλα τα φαρμακεία. Ξίδι σε όλα τα σούπερ μάρκετ. Στο λέω γιατί θα μας βλέπεις παντού. Ήδη ο Υιός του Θεού (sorry Jesus)  μπήκε στο κοινοβούλιο. Χώνεψέ το. Ερχόμαστε!!!
Κύριοι mods θέλω να με προστατέψετε από τις ύβρεις του εν λόγω ατόμου  Με εξύβρισε και δεν κάνατε τίποτα

Ακόμα γελάω....! :2funny: :2funny: :2funny:
Να σε καλά ρε germaon και καλή χρονιά να έχεις!

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Χαχαχαχαχα αυτός ο germaon πρέπει να είναι πολύ παλικάρι... :2funny: :2funny: :rockon: :rockon:

OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.072
Πόντοι
42.697
και τα πόστς του επίσης μέγιστου latex κατά του germaon:  :2funny:

"Δεν περιμενα με τιποτα ενας φιλοναζιστης να λεει τοσο ανετα τις αποψεις του σε ενα τετοιο σαιτ.Εσυ που θαυμαζεις τον Χιτλερ και τον θεωρεις 'πρωτο ευρωπαιο πατριωτη' πρεπει να εισαι πολυ μοναχικο ατομο,καρπαζοεισπρακτορας μεγαλου μεγεθους και απιστευτα φτυσμενος και μοναχικος τυπος.Απο την δομη που εγραψες το ποστ σου θα εχεις τρομερα ψυχολογικα προβληματα και αμφιβαλλω να εχεις κανει σχεση ποτε με κοπελα.Η δε πουτανες σου καθονται μονο επι πληρωμη γιατι μονο ετσι μπορεις να συνευρεθεις με γυναικα και θα εισαι τρομερα βαρετος ακομα και σ'αυτες.Πρεπει να ντρεπεσαι που θαυμαζεις ενα κτηνος που χωρισε τους ανθρωπους με κριτηρια το χρωμα τους και την Ινδο'γερμανικη' τους καταγωγη.Αν τα εγραφες αυτα σε καποια χωρα της Δυτικης Ευρωπης ισως να ειχες και ποινικες διωξεις ελεεινε τυπε.Απορω πως οι υπευθυνοι ανεχονται ατομα σαν και του λογου σου να κανουν Ναζιστικη προπαγανδα."

ε καποιο ποστ σου γραφεις με καμαρι τον υμνο της Νεας Δημοκρατιας.Σε ενα αλλο ποστ σου γραφεις παιανες για τον Καρατζαφερη και το ΛΑ.ΟΣ.Τωρα διαβαζεις και το περιοδικο απο πρωην μελη της 'Χρυσης Αυγης' που ειναι αρχαιοπληκτοι και Δωδεκαθεϊστες.Επισης εχεις αναφερει οτι τα ειδωλα σου ειναι οι Μαυροι αθλητες και εχεις σεξουαλικες επαφες και με Μαυρουλες.Αλλα δεν μπορεις να εκφερεις και το ονομα του φυρερ γιατι δεν το επιτρεπει η ταπεινοτητα σου.Οχι οτι εχω προβλημα με το τι πιστευεις αλλα μας 'μπερδεψες' ρε παιδακι μου  Hmmm.... 2funny 2funny 2funny 2funny
Με αυτη την ιδεολογικη σαλατα μεσα στο μυαλο σου μεταξυ 'καθαρης φυλης' και σεξουαλικης απελευθερωσης μου δινεις να καταλαβω πως οι εθνικοσοσιαλιστες της εποχης μας ειναι καπως οπως στην φωτο παρακατω  2funny 2funny Headbaning!
"

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Επίσης μεγάλοι καυγάδες

arion1955 vs lakis33
latex vs str8t1977
ammos vs latex
Dark side of the moon vs cornholio
Jules Jordan vs latex
pleasuregiver vs arion1955
eskiya vs omorfopedo
psolaras78 vs arion1955
enforcer vs lakis33
KATERINA69 vs moi

:rockon: :rockon: :rockon: περασμένα ξεχασμένα ρε παίδες άντε και χαρούμενο το νέο έτος.

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
and the winner is ....ARIONNNNNNNNN

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Επίσης μεγάλοι καυγάδες

arion1955 vs lakis33
latex vs str8t1977
ammos vs latex
Jules Jordan vs latex
eskiya vs omorfopedo
psolaras78 vs arion1955
enforcer vs lakis33
KATERINA69 vs moi
latex βλεπω εχεις αρκετους καβγαδες στο παλμαρε!  :thumbsup:
Εγω θυμαμαι ενα αλλο καβγα, δε θυμαμαι τα προσωπα, που καποιος ειπε τον αλλο 'μπετοβλακα'. Ακομα γελαω  :grin:
υ.γ. Τις σημειωσεις που κρατανε οι πουτανες τις βγαζουν σε κανενα μπλογκ ;  :2funny: :2funny:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Επίσης μεγάλοι καυγάδες

arion1955 vs lakis33
latex vs str8t1977
ammos vs latex
Jules Jordan vs latex
eskiya vs omorfopedo
psolaras78 vs arion1955
enforcer vs lakis33
KATERINA69 vs moi

:rockon: :rockon: :rockon: περασμένα ξεχασμένα ρε παίδες άντε και χαρούμενο το νέο έτος.
Κύριοι mods εγώ προτείνω να βγάλετε σε ψηφοφορία να ψηφίσουμε ποιοί καυγάδες μας άρεσαν περισσότερο .... φάση δεν θα είχε ??? :rockon: :rockon: :rockon:

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Με αυτό που έγραψε ο Germaon (που χάθηκες ρεεεεεεεε  :tickedoff:) έχω δακρύσει απο τα γέλια.

'Είμαι σίγουρος ότι όταν μπαίνεις εσύ στο δωμάτιο η πουτάνα φέρνει μαζί της στυλό και χαρτί για να κρατάει σημειώσεις από τις διαλέξεις σου.'

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Και να βγουν βραβεια επισης για καλυτερο αβαταρ και καλυτερο νικ

OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.072
Πόντοι
42.697
Με αυτό που έγραψε ο Germaon (που χάθηκες ρεεεεεεεε  :tickedoff:) έχω δακρύσει απο τα γέλια.

'Είμαι σίγουρος ότι όταν μπαίνεις εσύ στο δωμάτιο η πουτάνα φέρνει μαζί της στυλό και χαρτί για να κρατάει σημειώσεις από τις διαλέξεις σου.'
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
 και liomas εναντιον mounitsa εχουν παιχτει καβγαδες και ο hrys (που μπορει να τον μπερδευω με τον hrysargos) ειχε πλακωθει με καμια 10αρια ατομα!!!

Το αλατοπιπερο του φορουμ ειναι οι τσακωμοι!!!!

ΥΓ Τσιμπουκάι πισωκολλητο στα 4 20€

Πολιτικη ανάλυση 30€ (χρεωνεται ως βιτσιο  η πολιτικη ανλυση)

Επισκέπτης
που να δείτε  και τα πμ που έστελνε ο νυχτας.

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Εχει τσακωθει ο Αριον με το Λακη ; Ποτε ;  :2funny:
Δε θυμαμαι τιποτα !  :rockon:

Επισκέπτης
Ψηφισα κατερινα69 vs moi.Ηταν κατι το ξεχωριστο απο τα συνιθισμενα πολιτικοκοινωνικα καβγαδακια:P

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
η μάχη mounitsa vs giorgospapa έπρεπε να μπει...είχε show. :grin:

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Εγω θυμαμαι ενα αλλο καβγα, δε θυμαμαι τα προσωπα, που καποιος ειπε τον αλλο 'μπετοβλακα'. Ακομα γελαω  :grin:
O latex το είπε στον Jules Jordan αυτό.Γίνανε κώλος αυτοί οι δύο και τα post τους διαγράφησαν για να μην υπάρχουν προβλήματα.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Μην αρχίσω να λέω και τους δικούς μου............άντε καλή χρονιά σε όλους μας!!!!

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
O latex το είπε στον Jules Jordan αυτό.Γίνανε κώλος αυτοί οι δύο και τα post τους διαγράφησαν για να μην υπάρχουν προβλήματα.
Διαγραφονται αυτα τα διαμαντια ;  :2funny:
Παντως πρεπει να μπουνε και τα λινκς των καβγαδων γιατι οι ψηφοφοροι δεν μπορουν να τα θυμουνται ολα !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom