Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.727
- Πόντοι
- 7.636
Ισχύει.Και εμέναΗ φωνή με χαλάει
Ισχύει.Και εμέναΗ φωνή με χαλάει
συμφωνώ...πολύ όμορφη!Ψηφίζω Δήμητρα απο Sirina για ψαγμένους μύστες....
συμφωνώ....μάλλον από τις κορυφαίες και με διεθνή καριέρα!Ναι φίλε μου είναι κορυφή! Ότι θες κάνει.....Κωλο κατουρημα ξύλο γλειφωκωλι
Σία κοσιωνη , φαιη σκόρδα και Όλγα κεφαλογιαννη από τις παλιέςΠοιες θεωρείται τις τρεις καλύτερες Ελληνίδες πορνοστάρ που έχουν περάσει και γιατί?
η Ακριβού είναι αυτή που το παίζει διαιτολόγος τώρα;;; η kategiannak;Ρουσσάκη και Ακριβού οι ομορφότερες. Μακράν.
Τώρα, για τεχνικά χαρακτηριστικά, διάρκεια καριέρας, αισθησιακότητα και λοιπές προδιαγραφές και κριτήρια, το συζητάμε.
Αυτή που το έπαιζε παλιότερα τραγουδίστρια.η Ακριβού είναι αυτή που το παίζει διαιτολόγος τώρα;;; η kategiannak;
Τι θυμήθηκες έκανε παρέα και με την Αλεξάνδρου αν θυμάμαι καλάΧρύσα Χρυσάκι για τους λάτρεις - οπαδούς της Ρόμα
οριστε κυριεΜονο ΤΖΟΥΛΙΑ,ρε μουνια...
Απίστευτη μουναρα αλλά δεν μπαίνει καν στην εξίσωση από την στιγμή που δεν έχει πηδηχτεί όπως πρέπει. Ετσι και έβγαινε σε κανα vixen θα την έσβηνε την Christy για πλάκατην Ίννα Ιννάκι που είναι καλλονή δεν την έβαλε κανένας;
Οκ, πορνοστάρ που πηδιέται μόνο με τον άντρα της και με άλλες γυναίκες. Γνωστά αυτά.
Για μένα όμως που πλέον βλέπω σπάνια τσόντες, πρόκειται για απόλυτη καλλονή και τον τρώει δυνατά από τον καράφλα της.
Ναι φιλεη Ακριβού είναι αυτή που το παίζει διαιτολόγος τώρα;;; η kategiannak;
Τζούλια και Αλεξάνδρου σε ομορφιά δεν πιάνονται αλλά από γαμησι αδιάφορεςσυμφωνώ....μάλλον από τις κορυφαίες και με διεθνή καριέρα!
Η Τζούλια και η Αλεξάνδρου φυσικά ήταν πιο όμορφες.....αλλά ούτε καριέρα εκαναν ούτε κάνα γαμήσι να θυμάσαι! Αρπαχτες έκαναν...
Νομίζω και η Christy White μπαίνει στην εξίσωση μιας και ...και όμορφη είναι και διαθνή καριέρα κάνει!
Τώρα κάτι Χατζή και Βαβάτση....τα ακούω...αλλά όχι για το τοπ 3! Υπάρχει και μια κοκκινομάλα στον "Μαγο της Καλαμάτας"
που γαμιέται ωραια και βγάζει καύλα....αλλά εδώ μιλάμε για τοπ3! Πολλές μπορούν να βγάλουν καύλα...
Γνώμη μου ε?!
Δεν το ήξερα θα γίνω τακτικός πελάτηςη Ακριβού είναι αυτή που το παίζει διαιτολόγος τώρα;;; η kategiannak;
30 χρονών Ε? Ενδιαφέρον αυτό
Η Γραμματικοπούλου δεν γύρισε και καμία τσόντα της προκοπήςΠαραθέτω την όχι και πολύ δημοφιλή άποψη μου.
Ρόζα Ροζζζίτα, Σάντττρα Λοβ, Ηλέκτρα Γαλλλανού (επίτηδες τα πολλαπλά σύμφωνα).
Και από ενεργές: Ραφαέλα Μπέλλλα, Λίζζζα Πιλβέντορ, Ελένη Γραμμματικοπούλου.