Νέα

Οι Ταλιμπάν ξαναμπήκαν στην Καμπούλ !!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andrew256
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 911
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
ΑΛΕΞΙΟΣ Ο ... ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΣ. ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ.
Θα θυμάστε από την αγαπημένη μας Βυζαντινή Ιστορία τις Σταυροφορίες. Σταυροφορίες ήταν οι εκστρατείες των Χριστιανικών Κρατών της Δύσης ενάντια στους Άραβες και Τούρκους που είχαν κατακτήσει τη Χριστιανική Ανατολή.
Ε, ΝΑΙ, ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ - απίστευτο κι όμως αληθινό - ΚΑΛΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ.
Αν νομίζετε ότι αστειευόμαστε, διαβάστε:
https://left.gr/news/al-tsipras-gia...dynamiki-perifereiaki-protovoylia-ypo-ton-oie

Ερώτημα πρώτο: Είναι καλή η Ευρωπαϊκή Ένωση τώρα, Αλέξη;

Ερώτημα δεύτερο: Ποιες μανάδες από την Ευρωπαϊκή Ένωση θα στείλουν τα παιδιά τους να πολεμήσουν στο Αφγανιστάν; Οι Γερμανίδες; οι Ιταλίδες; οι Ελληνίδες;

Ερώτημα Τρίτο: Η Αριστερά, Αλέξη, αντιτάχθηκε και στην Μικρασιατική μας Εκστρατεία που σκοπόν είχε να απελευθερώσει τις Μικρασιατικές Ελληνικές Πατρίδες, αντιτάχθηκε και στη συμμετοχή μας στον πόλεμο της Κορέας, στον πόλεμο του Κόλπου κλπ...
Τι έγινε τώρα, δεν αντιτάσσεται η Αριστερά στη συμμετοχή της Ελλάδας σε πολέμους, αλλά αντίθετα τους επιδιώκει κιόλας;

Συμπέρασμα: ο Αλέξης Τσίπρας εις ό,τι αφορά την πολιτική έχει (πολιτικό) εγκέφαλο νηπίου και πολιτική όραση μηδέν. Είναι πολιτικά άσχετος, ιστορικά αστοιχείωτος, μορφωτικά αγράμματος.
Μακρυά από τον "πολιτικό" αυτό.

Υστερόγραφο: Αλέξη, στη Σταυροφορία που θα διοργανώσεις, κέντησε ένα μεγάλο Σταυρό στο στήθος των πολεμιστών. Και μην ξεχνάς, ο Γιάννης Βαρουφάκης θα σε περιμένει στην Καμπούλ ως ... αμυνόμενος με το πλευρό των Ταλιμπάν. Σταυροφόρε μου, εσύ!!!!

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, ούτε με ενδιαφέρει, αλλά, εγώ βλέπω άντρες με κελεμπίες να αγωνίζονται, να έχουν πάρει τα όπλα και να γράφουν στα παπάρια τους Αμερικάνους. Με κάθε τρόπο προσπαθούν να πάρουν τις μοίρες των ζωών τους στα χέρια τους, χωρίς να περιμένουν τους διεθνής φιλάνθρωπους να τις ορίσουν.

Φυσικά ντρέπομαι για τον εαυτό μου, ντρέπομαι που ανήκω σε αυτό τον μαλθακό λαό και δεν μπορώ να δεχτώ, ότι αυτοί οι κελεμπίες είναι ποιο άξιοι από εμένα η εμάς. Δεν γίνεται να έχουμε πάει τόσο κάτω.

Εμείς καθόμαστε στους καναπέδες, με ανοιχτό το στόμα και περιμένουμε να μας ταΐσουν οι Αμερικάνοι, οι Ευρωπαίοι κοκ….

Ταυτόχρονα, σχολιάζουμε και τους άλλους που αγωνίζονται, λέμε: σκατά τα έκαναν… δεν βλέπουμε τα χάλια μας, θέλουμε και να σχολιάσουμε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Λέω να παραγγείλω από το ίντερνετ αυτά τα μπλουζάκια και να βγω βόλτα στην Αχαρνών και στον άγιο Παντελεήμονα να πάρω αέρα.

aqjwQnj_460swp.jpg
Το βρισκεις αστείο να υποθεσω

• Like
Αντιδράσεις: LION7

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Ο ενας γελαει με τα μπλουζακια που δειχνουν Αφγανούς να πεφτουν απο το αεροπλανο, ο αλλος λεει οτι οσοι πεθανανε απο κορωνοιο στην Αμερικη δεν μετρανε γιατι σε ενα χρονο θα πεθαινανε ετσι κι αλλιως, τι ειναι αυτα ρε πούστη μου, ανθρωποι ειστε, θυμηθειτε το καποια στιγμη

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Εν τω μεταξυ ολοι οι ακροδεξιοι περιμενουν με αγωνία πότε θα φθασει το προσφυγικο κύμα απο το Αφγανιστάν

Προς το παρον εχουν βολευτει με εναν διερμηνέα που εφτασε μαζι με την ελληνικη διπλωματικη αποστολη αφου ειχε ελληνικη υπηκοοτητα

Περιμενουν με το κυαλι τους επομενους για να πούνε τα δικα τους

Ετσι και δεν φθασει το κυμα βλεπω να αυτοκτονούν απο καταθλιψη

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.747
Πόντοι
456
Ο ενας γελαει με τα μπλουζακια που δειχνουν Αφγανούς να πεφτουν απο το αεροπλανο, ο αλλος λεει οτι οσοι πεθανανε απο κορωνοιο στην Αμερικη δεν μετρανε γιατι σε ενα χρονο θα πεθαινανε ετσι κι αλλιως, τι ειναι αυτα ρε πούστη μου, ανθρωποι ειστε, θυμηθειτε το καποια στιγμη

Εσύ δεν έγραφες στις πρώτες σελίδες '' τι στον πούτσο μας ενδιαφέρει τι γίνεται σε κάθε σκατότρυπα του κόσμου'' ? :confused: Με τις μέρες σου είσαι μάλλον...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Εσύ δεν έγραφες στις πρώτες σελίδες '' τι στον πούτσο μας ενδιαφέρει τι γίνεται σε κάθε σκατότρυπα του κόσμου'' ? :confused: Με τις μέρες σου είσαι μάλλον...
Και τι σχεση εχει αυτο?

Και για να εχουμε καλο ρωτημα, εσυ διαβαζοντας τις τελευταιες σελιδες, θεωρησες αξιο σχολιασμου το τι ειπα πριν μερικες μερες και αν ειναι συμβατο με αυτο που ειπα σημερα?

Δεν θεωρησες αξιο σχολιασμού το εμετικο μπλουζακι και τον χλευασμό σε πεθαμενους ανθρωπους?
Οχι βεβαια, δεν το θεωρησες. Θεωρησες πιο αξιο σχολιασμου να αναζητησεις μπας και ειπα κατι ανακόλουθο.
Ειλικρινα δεν σας καταλαβαινω μερικους και με την εμμονη σας μαζι μου, καπως πρεπει να εξηγειται.

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.747
Πόντοι
456
Και τι σχεση εχει αυτο?

Και για να εχουμε καλο ρωτημα, εσυ διαβαζοντας τις τελευταιες σελιδες, θεωρησες αξιο σχολιασμου το τι ειπα πριν μερικες μερες και αν ειναι συμβατο με αυτο που ειπα σημερα?

Δεν θεωρησες αξιο σχολιασμού το εμετικο μπλουζακι και τον χλευασμό σε πεθαμενους ανθρωπους?
Οχι βεβαια, δεν το θεωρησες. Θεωρησες πιο αξιο σχολιασμου να αναζητησεις μπας και ειπα κατι ανακόλουθο.
Ειλικρινα δεν σας καταλαβαινω μερικους και με την εμμονη σας μαζι μου, καπως πρεπει να εξηγειται.

Oύτε έψαξα ούτε τίποτα. Thread λίγων ημερών είναι και θυμόμουν το συγκεκριμένο σχόλιό σου. Δεν περιστρέφεται ο κόσμος γύρω σου. Τώρα αν νευρίασες που σχολίασα τις κωλοτούμπες-πίπες που γράφεις, θα σου περάσει...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Oύτε έψαξα ούτε τίποτα. Thread λίγων ημερών είναι και θυμόμουν το συγκεκριμένο σχόλιό σου. Δεν περιστρέφεται ο κόσμος γύρω σου. Τώρα αν νευρίασες που σχολίασα τις κωλοτούμπες-πίπες που γράφεις, θα σου περάσει...
Απο το "δεν ασχολουμαι" εως το "χλευαζω θανατους" υπαρχει μια διαφορα

Τωρα αν εσυ τα βρισκεις κωλοτουμπες και πίπες, καλο θα ηταν να αφιερωνεις την αναγκη σου για κριτικη εκει που πρεπει.
Αλλά προφανως δεν σε απασχολει αυτο

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, ούτε με ενδιαφέρει, αλλά, εγώ βλέπω άντρες με κελεμπίες να αγωνίζονται, να έχουν πάρει τα όπλα και να γράφουν στα παπάρια τους Αμερικάνους. Με κάθε τρόπο προσπαθούν να πάρουν τις μοίρες των ζωών τους στα χέρια τους, χωρίς να περιμένουν τους διεθνής φιλάνθρωπους να τις ορίσουν.

Φυσικά ντρέπομαι για τον εαυτό μου, ντρέπομαι που ανήκω σε αυτό τον μαλθακό λαό και δεν μπορώ να δεχτώ, ότι αυτοί οι κελεμπίες είναι ποιο άξιοι από εμένα η εμάς. Δεν γίνεται να έχουμε πάει τόσο κάτω.

Εμείς καθόμαστε στους καναπέδες, με ανοιχτό το στόμα και περιμένουμε να μας ταΐσουν οι Αμερικάνοι, οι Ευρωπαίοι κοκ….

Ταυτόχρονα, σχολιάζουμε και τους άλλους που αγωνίζονται, λέμε: σκατά τα έκαναν… δεν βλέπουμε τα χάλια μας, θέλουμε και να σχολιάσουμε.
Βασικά βλέπεις 60 χιλιάδες πονηρούς παπαδοαντάρτες να εκμεταλλεύονται κενό εξουσίας αναίμακτα. Στα παπάρια τους και για την χώρα τους, καθεστώς μετά φόβου θεού να είναι τους απασχολεί. Κοίτα και 200 χρόνια πριν άντρες με φούστες να γράφουν στα παπάρια τους αυτοκρατορίες και να δημιουργούν κράτος, όχι να το κληρονομούν δια της αποχωρήσεως. Ήταν οι πρόγονοι μας. Απλοί τσαγκάρηδες, έμποροι, βοσκοί, αγρότες. όχι "φοιτητές " της Σαρία.

Ξέρεις γιατί το έκαναν; Για να μπορούμε σήμερα να είμαστε άνετοι και να σχολιάζουμε ότι γουστάρουμε. Ότι τα άγρια αντί να παράγουν καταστρέφουν και κοιτάνε να τρώνε από τα ήμερα σε κάθε ευακαιρία είναι η ιστορία της ανθρωπότητας. Δεν τελειώνει αυτός ο κύκλος. Μην σε εντυπωσιάζουν οι "φοιτητές", εγκληματική συμμορία είναι.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.232
Πόντοι
6.056
τα ισλαμοναζί γεροπαρτάλια του βλαΚούλι
περιμένουν νέες φουρνιές μελαχροινών
να τους ρεγουλάρουν τα νεφρά .
Δεν φτάνει που είναι ανίκανοι
να διαχειριστούν το οτιδήποτε
έχουμε και τα εμμονικά τους λαθροβίτσια.
Τι άλλο θα υποφέρει η χώρα μας απο τους άχρηστους ισλαμολάγνους ?!!

OP
OP
Andrew256

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Ντροπη να γελας με τετοια,

Οσο για τη βολτα που θες να πας,
Να πας, και ελα μετα να ενημερωσεις το φορουμ
Φύση αδύνατον να νιώσω ντροπή
Βρήκα και αυτό εδώ να πάω Πολωνία του χρόνου.
talisbnshirt.png

OP
OP
Andrew256

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
OP
OP
Andrew256

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Λέτε να επιτρέψουν στο Αφγανιστάν να συμμετάσχει στους επόμενους Ολυμπιακούς;

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.008
Πόντοι
6.256
Ο ανικανος προπο μας παει σημερα στον Εβρο,

Αφου εκαψε τη μιση ελλαδα παει να καψει και τα συνορα.

Επιτυχιες εχει μονο στο διωγμο των ελληνων,
Στην εξοδο του πασχα στον εγκλεισμο, στα κορονοπροστιμα,

Η αποτυχια σε ολο της το μεγαλειο

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.008
Πόντοι
6.256
Η κυβερνηση θα ασφαλισει τα συνορα,
Η κυβερνηση που δινει ασυλο σε πολιτες 96 χωρων,
Που δε διωχνει εγκληματιες που βγαινουν και μπαινουν 100 φορες στη φυλακη,

Θα πιστεψουμε οτι θα ασφαλισει τα συνορα,
Πως

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.363
Πόντοι
786
Που δε διωχνει εγκληματιες που βγαινουν και μπαινουν 100 φορες στη φυλακη,
όσοι αποφυλακίζονται και δεν έχουν άδεια διαμονής κρατούνται ως επικίνδυνοι μέχρι την απέλασή τους.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.184
Πόντοι
3.846
Μα τι περιμένεις; Αυτός είναι ο 21ος αιώνας. Από την ασφάλεια του νικ, κρατώντας τα χεράκια μας καθαρά, βγάζουμε το χειρότερο εαυτό μας χωρίς να έχουμε συνέπειες. Πες του να πάει με το μπλουζάκι αυτό σε αφγανικό καφενείο.
Προσωπικά δεν ξέρω αν θα είναι τόσο μεγάλο το προσφυγικό κύμα. Στο Αφγανιστάν είχαμε παράδοση εξουσίας όχι πόλεμο. Υπάρχουν βέβαια οι αντι-Ταλιμπάν αλλά αυτοί υπήρχαν και πριν το 2001. Η δική μου εντύπωση είναι ότι θα γίνει ανάλογο σκηνικό με Συρία. Υπήρχαν αυτοί που ήταν πρόσφυγες πολέμου και έπρεπε να μεταναστεύσουν για να ζήσουν και μαζί με αυτούς πέρασαν στην Ευρώπη άλλα 10 εκατομμύρια οικονομικοί μετανάστες από όλο τον κόσμο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom