Νέα

Οι Ταλιμπάν ξαναμπήκαν στην Καμπούλ !!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andrew256
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 911
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Kούη λες και τσούζει η κωλότρυπά σου διότι σου έχωσε τα καρντάσια στην στενή!
Και τώρα δεν έχεις τι να ψηφίσεις και το έχεις ρίξει στην τρελίτσα :)
Μόνο Κούλι μονοκούκι δαγκωτο.
Πατάμε και like όλα τα αδέρφια στα βιντεάκια του στο FB και το youtube! :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.009
Πόντοι
6.256

Ωχ,
Η ευρωπη προβλεπει,
Ετοιμαστειτε για εισβολη
Εμεις εχουμε αδειασει τα νησια μας,
Ειμαστε ετοιμοι

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.556
Χαμπίμπι μου, ξεκίνα τα εντατικά αραβικά και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα να κυκλοφορείς στη χώρα σου! Σου προτείνω να βρεις Σύριο ή Παλαιστίνιο δάσκαλο που μιλάνε τα πιο καθαρά Αραβικά και θα συνεννοείστε με όλους!
Με γνώση αραβικών τσιμπάτε επιδοματάκι, στεγαση, σίτιση δεν σας ακουμπάνε ΕΝΦΙΑ και λοιπές γιουνανίστικες μαλακίες του κράτους και θα πηδάτε αβέρτα ευκολα ελληνάκια! :springsmile:
Άλλα λόγια ν' αγαπιώμαστε ... άσε τις ίδιες και τις ίδιες γραφικές μπαρούφες που λες όλη την ώρα ...Δεν μου πες στηρίζεις τις πράξεις των αδερφών σου σε Φιλοππάπου και Πάρο ?

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Άλλα λόγια ν' αγαπιώμαστε ... άσε τις ίδιες και τις ίδιες γραφικές μπαρούφες που λες όλη την ώρα ...Δεν μου πες στηρίζεις τις πράξεις των αδερφών σου σε Φιλοππάπου και Πάρο ?
Αδερφέ μου εγώ είμαι μετριοπαθής Μουσουλμάνος και κατά της βίας γιατι είναι βέβαιο πως όλα θα περιέλθουν νομοτελειακά σε εμάς με το δημογραφικό και μόνο :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
Οφείλω όμως να ενημερώσω πως δεν είναι όλα τα αδέρφια που έχουν έρθει ανεξέλεγκτα εδώ σαν κι εμένα τον κοσμοπολίτη Αραβότουρκο!
Για κάποια αδέρφια απο τα βουνά του Πακιστάν και του Αφγανιστάν ο κώλος κατσίκας δεν έχει καμιά διαφορά απο τον δικό σου και ο λαιμός αρνιού καμιά διαφορά απο τον δικό σας:dunno:

• Ουάου
Αντιδράσεις: ROB. C

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.556
Αδερφέ μου εγώ είμαι μετριοπαθής Μουσουλμάνος και κατά της βίας γιατι είναι βέβαιο πως όλα θα περιέλθουν νομοτελειακά σε εμάς με το δημογραφικό και μόνο :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
Οφείλω όμως να ενημερώσω πως δεν είναι όλα τα αδέρφια που έχουν έρθει ανεξέλεγκτα εδώ σαν κι εμένα τον κοσμοπολίτη Αραβότουρκο!
Για κάποια αδέρφια απο τα βουνά του Πακιστάν και του Αφγανιστάν ο κώλος κατσίκας δεν έχει καμιά διαφορά απο τον δικό σου και ο λαιμός αρνιού καμιά διαφορά απο τον δικό σας:dunno:
Τρελιάρικο τρολάκι μου χτύπα το σουβλάκι και τη μπιρίτσα σου όσο κάθεσαι στον καναπέ και κράτα αυτά τα χιλιοειπωμένα σου γι αυτούς που δεν ξέρουν που είναι καν οι χώρες με τ' "αδέρφια" σου στο χάρτη.

Yalla kalb να εισπράξεις αγάπη από τα άλλα ακροδεξιά τρολ, αυτοί τσιμπάνε με τα ίδια και τα ίδια που λες.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.457
Πόντοι
2.606
Τα νέα δυστυχώς δεν είναι καλά...εκατοντάδες χιλιάδες ταλαίπωροι συνωστιστηκαν στην Σαϊγκόν χωρίς μάσκες...ορισμένοι μπήκαν στα c17…..άρα θα διασπείρουν και αυτοί τον ιό στις χώρες υποδοχής αφού δε φορούσαν μάσκες...όμως το τεράστιο πρόβλημα θα το έχει η αφγανική επικράτεια αφού οι Ταλιμπάν έχουν χαμηλό ποσοστό εμβολιασμού και θα κινδυνέψουν από τη μετάλλαξη Τζέλα δέλτα...κανονικά θα πρεπε να στείλουμε επιτροπή από τους αετούς εδώ ...να φτιάξουν την κατάσταση μπας και σωθούν οι άνθρωποι...κρίμα!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.457
Πόντοι
2.606
Ο Χαρδαλιάς τώρα που δεν μας σώζει από τις φωτιές ξέρετε είναι διαθέσιμος για να πάει να τους γλυτώσει από τον 19..?

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.232
Πόντοι
6.056
όσοι κάνουνε ντηλ με ταλιμπάνους και τους αναγνωρίζουν
σαν νόμιμη κυβέρνηση
να επωμιστούν τις "προσφυγικές" ροές.
Ούτε ένας αρσενικός αφγανός στη χώρα μας.
Οι ταλιμπαν είναι 60 χιλιάδες σε πληθυσμό 35-40 μυρίων,
να κάτσουν να πολεμήσουν για την ελευθερία τους
αντι να την κάνουν ευρώπη για επιδόματα,ντρόγκες,γκέτο,εγκληματικότητα
Αρκετά με το δούλεμα των σάπιων μκο...

E8502qpXIAYQvkv.jpg

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.009
Πόντοι
6.256
όσοι κάνουνε ντηλ με ταλιμπάνους και τους αναγνωρίζουν
σαν νόμιμη κυβέρνηση
να επωμιστούν τις "προσφυγικές" ροές.
Ούτε ένας αρσενικός αφγανός στη χώρα μας.
Οι ταλιμπαν είναι 60 χιλιάδες σε πληθυσμό 35-40 μυρίων,
να κάτσουν να πολεμήσουν για την ελευθερία τους
αντι να την κάνουν ευρώπη για επιδόματα,ντρόγκες,γκέτο,εγκληματικότητα
Αρκετά με το δούλεμα των σάπιων μκο...

E8502qpXIAYQvkv.jpg
Στο μπουρδελο των τσιπροκουληδων θα ερθουν

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.232
Πόντοι
6.056
Στο μπουρδελο των τσιπροκουληδων θα ερθουν
να κάνουν τι εδώ ?
δεν σεβάστηκαν τη χώρα τους,τις γυναίκες,αδερφές τους
θα σεβαστούν εσένα ή τον κάθε βλαμμένο τσιπροκούλι ?

Ntavelis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2018
Κριτικές
12
Like
563
Πόντοι
311
να κάνουν τι εδώ ?
δεν σεβάστηκαν τη χώρα τους,τις γυναίκες,αδερφές τους
θα σεβαστούν εσένα ή τον κάθε βλαμμένο τσιπροκούλι ?
Ρωτάς τι να κάνουν εδώ ? Να συνεχίζουν να αφαιμάζουν τους φόρους που πληρώνεις , τα ευρωπαϊκά κονδύλια και να τσακώνονται για το ποιος θα πάρει το κουμάντο στην Αχαρνων !
Που άλλου θα γίνονταν αυτά στη χώρα που ήταν το διαμάντι της Μεσογείου και έγινε σκουπιδότοπος !!
Στα τσακίδια βρομιάρηδες

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.184
Πόντοι
3.846
Εγώ πάλι δύο πράγματα δεν καταλαβαίνω:

1. Πώς είναι δυνατόν ένας στρατός (ο αφγανικός) που είναι υπεράριθμος, καλύτερα εξοπλισμένος, καλύτερα οχυρωμένος να παραδοθεί σε ένα υποδυέστερο στρατό (Ταλιμπάν) και μάλιστα χωρίς μάχη; Η μόνη απάντηση είναι ότι οι δύο αυτοί στρατοί δεν ήταν αντίπαλοι. Ήταν σύμμαχοι. Άρα στο Αφγανιστάν έχουμε ειρήνη. Οι ντόπιοι επέστρεψαν στο πως ήταν πριν το 2001 και γουστάρουν. Θα μεταναστεύσουν αυτοί που θέλουν άλλο τρόπο ζωής, όπως γινόταν όλα τα χρόνια σε όλες τις φτωχές χώρες του Ισλάμ.

2. Πώς είναι δυνατόν οι κάτοικοι μιας χώρας να έχουν περισσότερες ελευθερίες όταν έχουν ένα στρατό κατοχής πάνω από το κεφάλι τους; Δηλαδή οι Αμερικάνοι τους επέβαλλαν ελευθερίες με το ζόρι; Και τόσο λίγο άξιζαν αυτές οι ελευθερίες που δεν πολέμησε κανείς για αυτές; Άρα μήπως ο μέσος Αφγανός δεν θέλει ελευθερία; Ποιος είναι τότε ο διαμαρτυρόμενος;

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.232
Πόντοι
6.056
Ρωτάς τι να κάνουν εδώ ? Να συνεχίζουν να αφαιμάζουν τους φόρους που πληρώνεις , τα ευρωπαϊκά κονδύλια και να τσακώνονται για το ποιος θα πάρει το κουμάντο στην Αχαρνων !
Που άλλου θα γίνονταν αυτά στη χώρα που ήταν το διαμάντι της Μεσογείου και έγινε σκουπιδότοπος !!
Στα τσακίδια βρομιάρηδες
επισήμανση !!!!
πληρώνουμε φόρους ΚΑΙ για τα τα ευρωπαϊκά κονδύλια

Ntavelis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2018
Κριτικές
12
Like
563
Πόντοι
311

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.184
Πόντοι
3.846
Φαντάζεστε οι φεμινίστριες να εξαπολύσουν κανένα metoo κατά των Ταλιμπάν?Θα κλάσουν οι μουλάδες.
Δε σου κάνει εντύπωση που δεν το έχουν κάνει τόσο καιρό; Υπερισχύει η αριστερή ιδεολογία αλληλεγγύης με τους πρόσφυγες.

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.487
Πόντοι
456
Διάσημη τραγουδίστρια από το Αφγανιστάν διέφυγε στην Τουρκία

Στους προνομιούχους που κατάφεραν να εγκαταλείψουν το Αφγανιστάν μετά την επέλαση των Ταλιμπάν, η διάσημη Αφγανή τραγουδίστρια Aryana Sayeed :erection:. Η αναγνωρισιμότητά της και οι διασυνδέσεις της :headbaning1:έπαιξαν προφανώς καθοριστικό ρόλο στην εξασφάλιση μιας θέσης σε κάποιο από τα αεροπλάνα που απογειώθηκαν από το αεροδρόμιο της Καμπούλ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom