ναι πας πίσω εσύΩπωπω testosterone...
έχεις ψεκάσει ότι CG κυκλοφορεί
να !! έμεινε λίγο για τους δροσερούς
ναι πας πίσω εσύΩπωπω testosterone...
Μακαριόσοι αποφυλακίζονται και δεν έχουν άδεια διαμονής κρατούνται ως επικίνδυνοι μέχρι την απέλασή τους.
ρώτα στην αστυνομίαΜακαρι
Δε νομιζω να πιστευει κανας ελληνας οτι συμβαινει αυτο.
Αυτό ακριβώς που λες μας διαχωρίζει από τα συγκεκριμένα δίποδα.... Πες του να πάει με το μπλουζάκι αυτό σε αφγανικό καφενείο...
Τύπε ανέβηκε πριν μέρες στο λαθρονημα..ενω στον Πειραια ...
τυπε ημουν διακοπες,σε ευχαριστω για την ενημερωσηΤύπε ανέβηκε πριν μέρες στο λαθρονημα..
Οι λαθρολαγνοι του σάϊ δεν βρήκαν κάτι επιλήψιμο..
Θα τον ρωτησει τι θα μαγειρέψει η μαντιλοφορα του αύριο!Τι θα πει ο κουλης με τον ερντο σήμερα;
Εμεις στα 4 θα παρουμε και προσφυγες απ την Αιτή.Θα τον ρωτησει τι θα μαγειρέψει η μαντιλοφορα του αύριο!
Να μοιράσουν την πίτα θέλουν
Όσο πέφτει το μεροκάματο στις ΜΚΟ και στις κυβερνησεις έτσι θα πηγαίνει !Εμεις στα 4 θα παρουμε και προσφυγες απ την Αιτή.
Το κελεπουρι της ευρωπης ειμαστε
τι λε μωρέ ?Μακαρι
Δε νομιζω να πιστευει κανας ελληνας οτι συμβαινει αυτο.
Το μεγκα ειχε αφγανες στην αθηνα που μιλαγαν για τις ελευθεριες των γυναικων στο αφγαν ( χεστήκαμε )Όσο πέφτει το μεροκάματο στις ΜΚΟ και στις κυβερνησεις έτσι θα πηγαίνει !
κλεινουν τον Έβρο λέει και χαίρονται όλα τα κανάλια που στο προηγούμενο θέμα είχαν πάρει το πένθιμο ύφος που δεν μπορούν να σπουδάσουν οι γυναίκες στο Αφγανιστάν
Φιλαράκι συμφωνώ ! Πάραυτα πες μου σε παρακαλώ πόσες είναι οι Αφγανές στην Ελλάδα και πόσοι οι Αφγανοί ? Εδώ και τόσα χρόνια έρχεται κάθε παρτάλι στη χώρα που ότι δηλώσει είναι !Το μεγκα ειχε αφγανες στην αθηνα που μιλαγαν για τις ελευθεριες των γυναικων στο αφγαν ( χεστήκαμε )
Μυξοκλαινε τα καναλια τι θα απογινουν οι αφγανοι.
Για τους ελληνες δεν λενε τιποτα.
Αυτη η μανια να το παιζουμε προστατες των αδυνατων παραγινε.
Λες και ειμαστε καμια χωρα της προκοπης . Για κλαματα ειμαστε.
σημ.
οι αφγανες στην ελλαδα ωραια μουνακια.
ψαξτε το . Μεγκα σημερα το πρωι
Ρωτα κανα δικηγόροΦιλαράκι συμφωνώ ! Πάραυτα πες μου σε παρακαλώ πόσες είναι οι Αφγανές στην Ελλάδα και πόσοι οι Αφγανοί ? Εδώ και τόσα χρόνια έρχεται κάθε παρτάλι στη χώρα που ότι δηλώσει είναι !
Γινονται οι Πακιστανοί Αφγανοί σε 2 λεπτά και τσιμπάνε τα επιδόματα το ένα πίσω από τ άλλο
Αυτό που θέλω να πω ειναι ότι οι γνωστοί θα καπηλευτούν πάλι μια τέτοια κατάσταση και αυτοί που θα αμολυθουν εδώ μόνο από την καμπουλ δεν θα ειναιΡωτα κανα δικηγόρο
διορθωσούλα ,Εμεις στα 4 θα παρουμε και προσφυγες απ την Αιτή.
Το κελεπουρι τoυ ΠΛΑΝΗΤΗ ειμαστε
ο ερντο απο την προ ταλιμπάν κάβα τουΑυτό που θέλω να πω ειναι ότι οι γνωστοί θα καπηλευτούν πάλι μια τέτοια κατάσταση και αυτοί που θα αμολυθουν εδώ μόνο από την καμπουλ δεν θα ειναι