gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
σκασε ρε λακαμα......παχυνε πολυ το κελλακυ και ψαχνουμε να βρουμε τι φταιειδιαβαζει και την γοβα στιλετο το κοσμο μποϊ μια δροσια στον αγερα ξαφνικα....
σκασε ρε λακαμα......παχυνε πολυ το κελλακυ και ψαχνουμε να βρουμε τι φταιειδιαβαζει και την γοβα στιλετο το κοσμο μποϊ μια δροσια στον αγερα ξαφνικα....
τύπε θα έρθει η εποχή χαστούρα...?
τα'χει πει ο γέροντας...
http://[URL unfurl="true"]www.enromiosini.gr/wp-content/files/2013/05/GerontasPaisiosPaterSidoreac.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
;D
αφου της πηγες δυο κουβαδες γιδοτυρι,πως να μην παχυνει////σκασε ρε λακαμα......παχυνε πολυ το κελλακυ και ψαχνουμε να βρουμε τι φταιει
εγω δεν ειπα τιποτες μπιλυΚάτσε να διαβάσει το Κελλάκι ότι την λέτε χονδρή και τα λέμε...
τα στραπονιασματα και τα φιστινγκ που σου εκανε φταινε , αντι να τη γαμας οπως κανουν οι αντρες και να αδυνατιζει απο τα κουνηματα σε γαμαγε εκεινησκασε ρε λακαμα......παχυνε πολυ το κελλακυ και ψαχνουμε να βρουμε τι φταιει
ο σλαβυ φταιει που σε καθε βαρδια της παει φαλαφελΚάτσε να διαβάσει το Κελλάκι ότι την λέτε χονδρή και τα λέμε...
το φαλαφελ δεν παχαινει τυπεο σλαβυ φταιει που σε καθε βαρδια της παει φαλαφελ
δεν παχαινει, ομορφαινει ;)το φαλαφελ δεν παχαινει τυπε
εγω δεν ειπα τιποτες μπιλυ
τι παχαινει λοιπον;η πουτσα που της ριχνει;το φαλαφελ δεν παχαινει τυπε
δεν παχαινει, ομορφαινει ;)
Τύπε δεν λέω για σένα.... ;)
Το Κελλάκι έχει βαρύχέριστραπόν...
ο σλαβυ φταιει που σε καθε βαρδια της παει φαλαφελ
γιαυτο ηταν το ανεκπληρωτο ονειρο του γλ που εγινε πραγματικοτητα τυπε ;)Μαν έτσι το θέλουν το Κελλάκι οι πελάτες...για να τους ξεσκίζει το σουφρίδι...όπως και να τους κατουράει...
γιαυτο ηταν το ανεκπληρωτο ονειρο του γλ που εγινε πραγματικοτητα τυπε ;)
εχουμε πληρη φακελο στη νωντοσια τυπε, υπαρχει και βιντεο, μη κοιτας που δε τα βγαζουμε στη δημοσιοτητα για να μη καταρευσει το σαϊτ ;)Δεν ξέρω τι έγινε εκεί πέρα μέσα τύπε....είναι X-Files το σκηνικό... :S
τι παχαινει λοιπον;η πουτσα που της ριχνει;
εχουμε πληρη φακελο στη νωντοσια τυπε, υπαρχει και βιντεο, μη κοιτας που δε τα βγαζουμε στη δημοσιοτητα για να μη καταρευσει το σαϊτ ;)