gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
σκασε ρε λακαμα......παχυνε πολυ το κελλακυ και ψαχνουμε να βρουμε τι φταιειδιαβαζει και την γοβα στιλετο το κοσμο μποϊ![]()
μια δροσια στον αγερα ξαφνικα....
![]()
![]()
σκασε ρε λακαμα......παχυνε πολυ το κελλακυ και ψαχνουμε να βρουμε τι φταιειδιαβαζει και την γοβα στιλετο το κοσμο μποϊ![]()
μια δροσια στον αγερα ξαφνικα....
![]()
![]()
τύπε θα έρθει η εποχή χαστούρα...?
τα'χει πει ο γέροντας...
http://[URL unfurl="true"]www.enromiosini.gr/wp-content/files/2013/05/GerontasPaisiosPaterSidoreac.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
;D
αφου της πηγες δυο κουβαδες γιδοτυρι,πως να μην παχυνει////σκασε ρε λακαμα......παχυνε πολυ το κελλακυ και ψαχνουμε να βρουμε τι φταιει
εγω δεν ειπα τιποτες μπιλυΚάτσε να διαβάσει το Κελλάκι ότι την λέτε χονδρή και τα λέμε...![]()
τα στραπονιασματα και τα φιστινγκ που σου εκανε φταινε , αντι να τη γαμας οπως κανουν οι αντρες και να αδυνατιζει απο τα κουνηματα σε γαμαγε εκεινησκασε ρε λακαμα......παχυνε πολυ το κελλακυ και ψαχνουμε να βρουμε τι φταιει
ο σλαβυ φταιει που σε καθε βαρδια της παει φαλαφελΚάτσε να διαβάσει το Κελλάκι ότι την λέτε χονδρή και τα λέμε...![]()
το φαλαφελ δεν παχαινει τυπεο σλαβυ φταιει που σε καθε βαρδια της παει φαλαφελ
δεν παχαινει, ομορφαινει ;)το φαλαφελ δεν παχαινει τυπε![]()
εγω δεν ειπα τιποτες μπιλυ![]()
τι παχαινει λοιπον;η πουτσα που της ριχνει;το φαλαφελ δεν παχαινει τυπε![]()
δεν παχαινει, ομορφαινει ;)
Τύπε δεν λέω για σένα.... ;)
Το Κελλάκι έχει βαρύχέριστραπόν...![]()
ο σλαβυ φταιει που σε καθε βαρδια της παει φαλαφελ
γιαυτο ηταν το ανεκπληρωτο ονειρο του γλ που εγινε πραγματικοτητα τυπε ;)Μαν έτσι το θέλουν το Κελλάκι οι πελάτες...για να τους ξεσκίζει το σουφρίδι...όπως και να τους κατουράει...![]()
γιαυτο ηταν το ανεκπληρωτο ονειρο του γλ που εγινε πραγματικοτητα τυπε ;)
εχουμε πληρη φακελο στη νωντοσια τυπε, υπαρχει και βιντεο, μη κοιτας που δε τα βγαζουμε στη δημοσιοτητα για να μη καταρευσει το σαϊτ ;)Δεν ξέρω τι έγινε εκεί πέρα μέσα τύπε....είναι X-Files το σκηνικό... :S
![]()
τι παχαινει λοιπον;η πουτσα που της ριχνει;
εχουμε πληρη φακελο στη νωντοσια τυπε, υπαρχει και βιντεο, μη κοιτας που δε τα βγαζουμε στη δημοσιοτητα για να μη καταρευσει το σαϊτ ;)