Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.798
- Πόντοι
- 1.406
Aυτο ειναι που λεμε: Ρουφα τ'αυγο σουΌσο για την πρωτεΐνη που περιέχει το σπέρμα, αυτή είναι περίπου ισοδύναμη με το ασπράδι ενός μέτριου αυγού.
Aυτο ειναι που λεμε: Ρουφα τ'αυγο σουΌσο για την πρωτεΐνη που περιέχει το σπέρμα, αυτή είναι περίπου ισοδύναμη με το ασπράδι ενός μέτριου αυγού.
τα αιτια της παχυσαρκιας που εχει γινει μαστιγα της συγχρονης ελλεηνιδας ειναι σιγουρα δυσκολο να προσδιοριστουν
οι μεγαλοι διαιτολογοι του σαιτ δλδ κωστας λαδακης,τζιελ και μαρης εχουν ως κοινη συνισταμενη με μικρες αποκλισεις στις θεωριες τους την εν γενει αυξηση της καταναλωσης υδατανθρακων και δη ταχειας καυσης πχ ζαχαρη,αλευρα ,γλυκα πασης φυσεως και δη συνδυασμο ζαχαρης και λιπους κλπ.
παρολαυτα ο μεγας αναθεωρητικος σλαβυανκα και μεγας φαλαφελοφαγος εθεσε ενα ερωτημα προς απαντηση
μηπως φταινε οι πολλες πουτσες που οι συγχρονες γυναικες παχαινουν;ειναι καποιο σταδιο στην εξελιξη του γυναικειου υποειδους που αδυνατουμε ακομα να συλλαβουμε;
και αν ναι ποιες πουτσες φταινε;οι ελληνικες ή οι πακιστανικες και οι μαυρες;
εξαλλου ειναι περιεργο που ενω ολες οι ελλεηνιδες γυμναζονται και κανουν διατροφη και δεν τρωνε τιποτα η διαμετρος της κωλαρας τους εχει αυξηθει με γεωμετρικη προοδο τελευταια
απο την αλλη βεβαια η ελεονωρα μελετη που τις τρωει οπως λεει και δεν τις τουιταρει ειναι σωματαρα.....συν οτι το 70 τα εκατο των ελλεηνιδων ειναι αγαμητες αρα η θεωρια σλαβυανκα βυθιζεται στο κενο
παλια ο ιδιος φιλοσοφος ειχε ανοιξει θρεντ αν οι πολλες πουτσες σπανε τις γυναικες(στο προσωπο) και ειχαμε καταληξει πως πραγματι αυτο συμβαινει....
την γνωμη σας λοιπον,εχει δικιο ο σλαβυ ή οχι;
ξενερωτες τυπε :Sεπισης γενικο φαινομενο οταν φευγουν απο τα μπαρακια στο γκαζι να τρωνε βρωμικο καλαμακι λαχανο σος κ μετα σπιτι για χεσιμο αντι να πανε σε κοντινο χχχ χοτελ με καποιον που γνωρισαν την ωρα της διασκεδασης
απ τη πολυ πουτσα ξεχειλωσε η μαριαννα τυπε?
για τους κακοηθεις που βιαστηκαν να πουν οτι θα παει απατο το θρεντ ενα εχω να πω
ψαχνω βιβλιογραφια σε ειδικα σαιτ και φορουμ και θα επανελθω με επιστημονικες μελετες
Aυτο ειναι που λεμε: Ρουφα τ'αυγο σου
ωραια θεωρια τυπε.....συμφωνωεγω θα σας πω μια διαφορετικη αποψη γιατι παχαινει η πουτσα τις γυναικες...
τις παχαινει λοιπον γιατι οι αντρες ειμαστε αγαμητοι και σαβουρογαμηδες...
οποια ριχνουμε στο κρεβατι της λεμε ότι είναι θεα και ότι εχει σωματαρα,
αυτή μετα σου λεει ενταξει 1-2 κιλακια να παρω δε θα φανουν.. (θα φανουν όμως)
οποτε στον επομενο που θα παει με τα δυο κιλακια παραπανω παλι θεα και σωματαρα θα την λεει και ο άλλος
επομένως αυτή θα παρει και αλλα κιλα ... πφφφφ αυτή ηταν η θεωρια μου.
και γω τυπε ειμαι αντιθετος στην αποψη του τιμημενου σλαβυανκα.....πιστευω οτι η αγαμια παχαινει κι οχι οι πολλες πουτσες....τυπε αν κρινω απο τις πουτανες που τρωνε πουτσα ολο το 24ωρο,μια χαρα κρατιουνται
αντε γαμησου ρε τυρογαλο που θα διαφωνησεις κι ολας με τον σλαβιανκα νουμεροκαι γω τυπε ειμαι αντιθετος στην αποψη του τιμημενου σλαβυανκα.....πιστευω οτι η αγαμια παχαινει κι οχι οι πολλες πουτσες....
μην ξεχναμε οτι 70 τα εκατο των ελλεηνιδων εχει μονιμη σχεση και γαμιεται καθημερινα
με τον δονητη τους
οπου σταθεις και οπου βρεθεις να βλεπεις παιδαραδες με σωματαρες να σερνουν φαλαινες με πατσοκοιλια και αχλαδοκωλους
ο αντισθενης ειναι το επομενο νικ που θα σπασει ;)Μου αρέσει που λέγατε,πήγε άπατο το θρεντ του αντισθένη με τις διαφημίσεις...
Αυτό έχει βάση μαν.Όσο ποιο πολύ παχαίνει η γυναίκα τόσο λιγότερο φαί μένει για τον άντρα στη συμβίωση.
ο αντισθενης ειναι το επομενο νικ που θα σπασει ;)
διαβαζει και την γοβα στιλετο το κοσμο μποϊ μια δροσια στον αγερα ξαφνικα....