Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.290
- Πόντοι
- 28.246
Θα σου έκανα εγώ την Έρη αλλά νυστάζω...
Κατάλαβα.Ρε Ανέστη τι λες μάνα μου με απλά λόγια
Ανέστη είμαι η Εριναλ χάρηκα. Μίλησε μου για εσέναΚατάλαβα.
Δεν είμαστε όλοι γνώστες της Λογίας Διαλέκτου.
Αντιλαμβάνομαι πως για την συνεννόση πρεπει να γράψω στη μαλλιαρή.
Αλλά καλύτερα ας ακούσεις ένα άσμα, από αυτά που χαρακτηρίζονται ως παλια, καλά λαϊκά.
Μετά τον νηματοθετη πρέπει να κερδίσεις και την Ερη, υπόψιν...Κατάλαβα.
Δεν είμαστε όλοι γνώστες της Λογίας Διαλέκτου.
Αντιλαμβάνομαι πως για την συνεννόση πρεπει να γράψω στη μαλλιαρή.
Αλλά καλύτερα ας ακούσεις ένα άσμα, από αυτά που χαρακτηρίζονται ως παλια, καλά λαϊκά.
Η Ερινάλ;Ανέστη είμαι η Εριναλ χάρηκα. Μίλησε μου για εσένα
μα τι είναι αυτά τα τραγούδια που βάζει; ούτε φουρειρα ούτε οικονομοπουλος ούτε βερτης ούτε έστω μέλισσεςΜετά τον νηματοθετη πρέπει να κερδίσεις και την Ερη, υπόψιν...
γιατί δεν σου γεμίζω το μάτι;Η Ερινάλ;
Παιδιά γυναικα είναι αυτή;
Σοβαρολογουμε;
ωπα όχι ε, ναι ξέρεις εγώ ήθελα να κάνω παρέα με τον Άγιο, δεν κανω παρέα με γυναικες εδω μέσα τουλάχιστον, Άγιε σε εκτιμώ πολύ ελπίζω να τα λέμε καμμια φορά καληνυχταγιατί δεν σου γεμίζω το μάτι;
γιατί δεν σου γεμίζω το μάτι;
δεν το ξέραμε να έχουμε το καημό του Καθένα. Αν δεν του αρέσουμε ας μη μας μιλάειΕξαφανίστηκε μόλις το έμαθε???
Μην πας αμέσως για ύπνο. Κάτσε να με βοηθήσεις να συγκρατήσουμε την Ερη... :SΕξαφανίστηκε μόλις το έμαθε???
λίγα τα ψωμιά του Ανέστη εδώ μέσαΜην πας αμέσως για ύπνο. Κάτσε να με βοηθήσεις να συγκρατήσουμε την Ερη... :S
Μην πας αμέσως για ύπνο. Κάτσε να με βοηθήσεις να συγκρατήσουμε την Ερη... :S
δεν τον χώνεψα τον Ανέστη δεν θέλει λέει να μου μιλάειΉρεμη είναι, μια χαρά την βλέπω.
Που να έβλεπες κάποτε στην Δύση...
Επειδή κάτι έχω ακούσει για αυτό το είπα.Ήρεμη είναι, μια χαρά την βλέπω.
Που να έβλεπες κάποτε στην Δύση...
Και έχει πέσει και η ύπνο ο Τζιμ. Αυτό που το βάζεις;δεν τον χώνεψα τον Ανέστη δεν θέλει λέει να μου μιλάει
δεν τον χώνεψα τον Ανέστη δεν θέλει λέει να μου μιλάει
ΟΧΙ δεν είμαι μτροπαλος ευχαριστώ πολύ Άγιε αμα έιναι ελπίζω να λέμε καμμια κουβεντούλα εγώ δεν ήξερα, δεν θελω, δε ξερω ευχαριστώ καληνυχταΜήπως είναι ντροπαλός και θέλει λίγο χρόνο??
μόνο ο τζιμ με καταλαβαίνειΚαι έχει πέσει και η ύπνο ο Τζιμ. Αυτό που το βάζεις;