Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.106
- Πόντοι
- 2.606
ντροπή ποια χουφτώνει
Την πιτσιρίκα, γέρος άνθρωπος...
ντροπή ποια χουφτώνει
δήλαδη για πεςΤην πιτσιρίκα, γέρος άνθρωπος...
Δεν κάνω και τίποτα άλλο...Την χούφτωσες τουλάχιστον??
Κοιτάξτε, κύριε.
.....
Βαίνουσα έτι περαιτέρω η σοφή κρίσις της Μονομελούς Επιτροπής σας καλεί να αναλογισθείτε την κατάστασίν σας μετά την ευθείαν κατάδοσιν υπό του κ. The Saint περί του ότι είσθε κλώνος.
[size=20pt]Καταδώστε λοιπόν τον εαυτόν σας ίνα διασωθείτε! [/size]
Μόλις έγινες το αγαμημενο μέλος του νηματοθετη!Σεβαστό μοι ΜΕΑΝΜ,
Εις τον προθάλαμον του παράντος νήματος εμβαίνω- εγώ ο τάλας, ο μικροτσούτσουνος- με προσωπον ωχρόν.
Ωχρόν, εκ του τρόμου που προκαλέι εις έναν ευειδή και χαριτόβρυτον νέον, η θέα του μετεωρούντος Χάροντος επι των κεφαλών τοσούτων παππούληδων.
Αλλά,
τρόμος άρδην μεταβαλλόμενος είς απορίαν:
Ουδέποτε είχον εχθρούς. Ουδέποτε ηθέλησα τον περιγελον, την βάσανον – ή εστω- την όχλησην, οιοδήποτε συνοδοιπόρου εις ακολασίας μετέχοντος του παρόντος διαδικτιακού βήματος.
Ωϊμέ!Ωσαν δεν έφτανε η άμαχητος Μοίρα, καταστήσας μέ μικροπέοντα και προξενήσας τοσαύτον πόνον!
Αναρωτωμαι, σεβαστό μοι ΜΕΑΝΜ, ποια επιχειρήματα μετέλθω, ινα αποδείξω περαν κάθε αμφιβολίας πως είμί ουκ εστίν ελέφας;
Ο εξαιρετος Άγιος, ο λιαν αγαπητός, ο υψηπέτης, ο ρεκτης, ο πλήρους εμπειριών αλλά και ημερών -ίσως- μη δυνάμενος όπως αντιληφθει τας ελικρινάς μου προθέσεις - αλίμονο πέραν των 150 ετών και εκ των τοσων βασανων περιπληγείς- ίσως, επαναλαμβάνω- επαρεξήγησέν μοι.
Εξηγουμαι:
Την κρίσιν του Αγιού ουχί κρίνω, ότι ου δύναμαι κρίνων αυτόν, εγώ ο μικρόνους μικροπέοντας.
Δια την κατάκρισιν εκ της παρεξηγήσεως, ωστόσο, δικαιούμαι να ομιλώ.
Ότι ουκ εστιν κλώνος, εν καθαρά καρδία και συνειδήσει επορευόμην πάντα, ιδιαιτέρως σεβόμενος βακτιρίας βασταζοντες γέροντες, αντιλαμβανόμενος πως και εγώ μετά πάροδο 120-130 ετων στην ίδιαν θέσην θα βρίσκομαι.
Σνιφ, συγκινηθηκα.
Σεβαστό μοι ΜΕΑΝΜ,
Τα προσήκοντα πράγματα τοις ανθρώποιος αποδίδομεν.
Όπερ, ουχί ως ταων περί καλλους αγωνίσζεσθαι ή ως γεοσκώληξ εις χοες ρυπαρές υπόκεισθε, τουναντίον, ίσταμαι ενώπιον του σεβαστου ΜΕΑΝΜ, διαρρήδην αρνούμενως τας εις εμέ καταγγελλόμενα, ως προϊντα ανθρωπίνης παρεξηγήσεως.
Σεβαστό μοι ΜΕΑΝΜ,
εν κατακλείδι, παρακαλώ όπως αποφασίσεται υπερ της συμμετοχής εις το παρον νήμα.
Μετά τίμης.
Είναι στην Μπλιζαραικη γλώσσα, δεν τα πιάνεις εσύ αυτά.Ρε Ανέστη τι λες μάνα μου με απλά λόγια
Ρε Ανέστη τι λες μάνα μου με απλά λόγια
γιαυτό του είπα να μας τα πει απλά να καταλάβω να μην τον πάρει ο διαολοΕίναι στην Μπλιζαραικη γλώσσα, δεν τα πιάνεις εσύ αυτά.
και έπρεπε να μας πει τα απαντα του ΠαπαδιαμάντηΜτφ: ζητάει να συμμετέχει στο νήμα
Σεβαστό μοι ΜΕΑΝΜ,
Εις τον προθάλαμον του παράντος νήματος εμβαίνω- εγώ ο τάλας, ο μικροτσούτσουνος- με προσωπον ωχρόν.
Ωχρόν, εκ του τρόμου που προκαλέι εις έναν ευειδή και χαριτόβρυτον νέον, η θέα του μετεωρούντος Χάροντος επι των κεφαλών τοσούτων παππούληδων.
Αλλά,
τρόμος άρδην μεταβαλλόμενος είς απορίαν:
Ουδέποτε είχον εχθρούς. Ουδέποτε ηθέλησα τον περιγελον, την βάσανον – ή εστω- την όχλησην, οιοδήποτε συνοδοιπόρου εις ακολασίας μετέχοντος του παρόντος διαδυκτιακού βήματος.
Ωϊμέ!Ωσαν δεν έφτανε η άμαχητος Μοίρα, καταστήσας μέ μικροπέοντα και προξενήσας τοσαύτον πόνον!
Αναρωτωμαι, σεβαστό μοι ΜΕΑΝΜ, ποια επιχειρήματα μετέλθω, ινα αποδείξω περαν κάθε αμφιβολίας πως είμί ουκ εστίν ελέφας;
Ο εξαιρετος Άγιος, ο λιαν αγαπητός, ο υψηπέτης, ο ρεκτης, ο πλήρους εμπειριών αλλά και ημερών -ίσως- μη δυνάμενος όπως αντιληφθει τας ελικρινάς μου προθέσεις - αλίμονο πέραν των 150 ετών και εκ των τοσων βασανων περιπληγείς- ίσως, επαναλαμβάνω- επαρεξήγησέν μοι.
Εξηγουμαι:
Την κρίσιν του Αγιού ουχί κρίνω, ότι ου δύναμαι κρίνων αυτόν, εγώ ο μικρόνους μικροπέοντας.
Δια την κατάκρισιν εκ της παρεξηγήσεως, ωστόσο, δικαιούμαι να ομιλώ.
Ότι ουκ εστιν κλώνος, εν καθαρά καρδία και συνειδήσει επορευόμην πάντα, ιδιαιτέρως σεβόμενος βακτιρίας βασταζοντες γέροντες, αντιλαμβανόμενος πως και εγώ μετά πάροδο 120-130 ετων στην ίδιαν θέσην θα βρίσκομαι.
Σνιφ, συγκινηθηκα.
Σεβαστό μοι ΜΕΑΝΜ,
Τα προσήκοντα πράγματα τοις ανθρώποιος αποδίδομεν.
Όπερ, ουχί ως ταων περί καλλους αγωνίσζεσθαι ή ως γεοσκώληξ εις χοες ρυπαρές υπόκεισθε, τουναντίον, ίσταμαι ενώπιον του σεβαστου ΜΕΑΝΜ, διαρρήδην αρνούμενως τας εις εμέ καταγγελλόμενα, ως προϊντα ανθρωπίνης παρεξηγήσεως.
Σεβαστό μοι ΜΕΑΝΜ,
εν κατακλείδι, παρακαλώ όπως αποφασίσεται υπερ της συμμετοχής εις το παρον νήμα.
Μετά τίμης.
Έχει ήδη πάρει έγκριση.Μτφ: ζητάει να συμμετέχει στο νήμα
άσε με έξαλλη είμαιΚατάλαβες τίποτα απ αυτό που έγραψες;;;
Που είναι ο τζιμ θέλω τον τζιμ
θέλω τον κανονικό τζιμKαλησπέρα erinal είμαι ο τζιμ.
Kαλησπέρα erinal είμαι ο τζιμ.
θέλω τον κανονικό τζιμ