Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Κοιτάξτε, κύριε.
.....

Βαίνουσα έτι περαιτέρω η σοφή κρίσις της Μονομελούς Επιτροπής σας καλεί να αναλογισθείτε την κατάστασίν σας μετά την ευθείαν κατάδοσιν υπό του κ. The Saint περί του ότι είσθε κλώνος.
[size=20pt]Καταδώστε λοιπόν τον εαυτόν σας ίνα διασωθείτε! [/size] :rockon:

Σεβαστό μοι ΜΕΑΝΜ,

Εις τον προθάλαμον του παράντος νήματος εμβαίνω- εγώ ο τάλας, ο μικροτσούτσουνος- με προσωπον ωχρόν.
Ωχρόν, εκ του τρόμου που προκαλέι εις έναν  ευειδή και χαριτόβρυτον νέον, η θέα του μετεωρούντος Χάροντος επι των κεφαλών τοσούτων παππούληδων.
Αλλά,
τρόμος άρδην μεταβαλλόμενος είς απορίαν:

Ουδέποτε είχον εχθρούς. Ουδέποτε ηθέλησα τον περιγελον, την βάσανον – ή εστω- την όχλησην,  οιοδήποτε συνοδοιπόρου εις ακολασίας μετέχοντος  του παρόντος διαδυκτιακού  βήματος.

Ωϊμέ!Ωσαν δεν έφτανε η  άμαχητος Μοίρα, καταστήσας μέ μικροπέοντα και προξενήσας  τοσαύτον πόνον!

Αναρωτωμαι, σεβαστό μοι ΜΕΑΝΜ, ποια επιχειρήματα μετέλθω, ινα αποδείξω περαν κάθε αμφιβολίας πως είμί ουκ εστίν ελέφας;

Ο εξαιρετος Άγιος, ο λιαν αγαπητός, ο υψηπέτης, ο ρεκτης, ο πλήρους εμπειριών αλλά και ημερών -ίσως- μη δυνάμενος όπως αντιληφθει τας ελικρινάς μου προθέσεις - αλίμονο πέραν των 150 ετών και εκ των τοσων βασανων περιπληγείς- ίσως, επαναλαμβάνω- επαρεξήγησέν μοι.

Εξηγουμαι:
Την κρίσιν του Αγιού ουχί κρίνω, ότι ου δύναμαι κρίνων αυτόν, εγώ ο μικρόνους μικροπέοντας.

Δια την κατάκρισιν εκ της παρεξηγήσεως, ωστόσο, δικαιούμαι να ομιλώ.

Ότι ουκ εστιν κλώνος, εν καθαρά καρδία και συνειδήσει επορευόμην πάντα, ιδιαιτέρως σεβόμενος βακτιρίας βασταζοντες γέροντες, αντιλαμβανόμενος πως και εγώ μετά πάροδο 120-130 ετων στην ίδιαν θέσην θα βρίσκομαι.

Σνιφ, συγκινηθηκα.

Σεβαστό μοι ΜΕΑΝΜ,

Τα προσήκοντα πράγματα τοις ανθρώποιος αποδίδομεν.

Όπερ, ουχί ως ταων περί καλλους αγωνίσζεσθαι ή ως γεοσκώληξ εις χοες ρυπαρές υπόκεισθε, τουναντίον, ίσταμαι ενώπιον του σεβαστου  ΜΕΑΝΜ, διαρρήδην αρνούμενως τας εις εμέ καταγγελλόμενα, ως προϊντα ανθρωπίνης παρεξηγήσεως.

Σεβαστό μοι ΜΕΑΝΜ,

εν κατακλείδι, παρακαλώ όπως αποφασίσεται υπερ της συμμετοχής εις το παρον νήμα.

Μετά τίμης.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ρε Ανέστη τι λες μάνα μου με απλά λόγια

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.281
Πόντοι
28.246
Σεβαστό μοι ΜΕΑΝΜ,

Εις τον προθάλαμον του παράντος νήματος εμβαίνω- εγώ ο τάλας, ο μικροτσούτσουνος- με προσωπον ωχρόν.
Ωχρόν, εκ του τρόμου που προκαλέι εις έναν  ευειδή και χαριτόβρυτον νέον, η θέα του μετεωρούντος Χάροντος επι των κεφαλών τοσούτων παππούληδων.
Αλλά,

Ουδέποτε είχον εχθρούς. Ουδέποτε ηθέλησα τον περιγελον, την βάσανον – ή εστω- την όχλησην,  οιοδήποτε συνοδοιπόρου εις ακολασίας μετέχοντος  του παρόντος διαδικτιακού  βήματος.

Ωϊμέ!Ωσαν δεν έφτανε η  άμαχητος Μοίρα, καταστήσας μέ μικροπέοντα και προξενήσας  τοσαύτον πόνον!

Αναρωτωμαι, σεβαστό μοι ΜΕΑΝΜ, ποια επιχειρήματα μετέλθω, ινα αποδείξω περαν κάθε αμφιβολίας πως είμί ουκ εστίν ελέφας;

Ο εξαιρετος Άγιος, ο λιαν αγαπητός, ο υψηπέτης, ο ρεκτης, ο πλήρους εμπειριών αλλά και ημερών -ίσως- μη δυνάμενος όπως αντιληφθει τας ελικρινάς μου προθέσεις - αλίμονο πέραν των 150 ετών και εκ των τοσων βασανων περιπληγείς- ίσως, επαναλαμβάνω- επαρεξήγησέν μοι.

Εξηγουμαι:
Την κρίσιν του Αγιού ουχί κρίνω, ότι ου δύναμαι κρίνων αυτόν, εγώ ο μικρόνους μικροπέοντας.

Ότι ουκ εστιν κλώνος, εν καθαρά καρδία και συνειδήσει επορευόμην πάντα, ιδιαιτέρως σεβόμενος βακτιρίας βασταζοντες γέροντες, αντιλαμβανόμενος πως και εγώ μετά πάροδο 120-130 ετων στην ίδιαν θέσην θα βρίσκομαι.

Σνιφ, συγκινηθηκα.

Σεβαστό μοι ΜΕΑΝΜ,

Όπερ, ουχί ως ταων περί καλλους αγωνίσζεσθαι ή ως γεοσκώληξ εις χοες ρυπαρές υπόκεισθε, τουναντίον, ίσταμαι ενώπιον του σεβαστου  ΜΕΑΝΜ, διαρρήδην αρνούμενως τας εις εμέ καταγγελλόμενα, ως προϊντα ανθρωπίνης παρεξηγήσεως.

Σεβαστό μοι ΜΕΑΝΜ,

εν κατακλείδι, παρακαλώ όπως αποφασίσεται υπερ της συμμετοχής εις το παρον νήμα.

Μετά τίμης.
Μόλις έγινες το αγαμημενο μέλος του νηματοθετη!

Να μπαίνεις πιο συχνά τις πρωινές ώρες. Θα σμιξετε καλά οι δυο σας...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Που είναι ο τζιμ θέλω τον τζιμ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.209
Πόντοι
5.506
Σεβαστό μοι ΜΕΑΝΜ,

Αλλά,

Ουδέποτε είχον εχθρούς. Ουδέποτε ηθέλησα τον περιγελον, την βάσανον – ή εστω- την όχλησην,  οιοδήποτε συνοδοιπόρου εις ακολασίας μετέχοντος  του παρόντος διαδυκτιακού  βήματος.

Εξηγουμαι:

Σνιφ, συγκινηθηκα.

Σεβαστό μοι ΜΕΑΝΜ,

Σεβαστό μοι ΜΕΑΝΜ,

Μετά τίμης.

Κατάλαβες τίποτα απ αυτό που έγραψες;;;  :think: :think: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom