κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.575
- Πόντοι
- 19.795
Ήρθε η ανάπτυξη. (Μόνο το πουλάκι μου δεν πρόκειται να αναπτυχθεί ποτέ)Έτσι θα φέρουμε ξανά επενδύσεις στη χώρα...
Ήρθε η ανάπτυξη. (Μόνο το πουλάκι μου δεν πρόκειται να αναπτυχθεί ποτέ)Έτσι θα φέρουμε ξανά επενδύσεις στη χώρα...
δε το σωνει..Καλού κακού στη θέση του κωλόγερου θα έσβηνα το ιστορικό από το ίντερνετ
Δύο φορές έχει δει στο κινητό μου την πρώτη σελίδα του μπου.Καλού κακού στη θέση του κωλόγερου θα έσβηνα το ιστορικό από το ίντερνετ
Να της πείτε ότι είναι ιός κι αν πατήσεις μπλοκάρει το τηλέφωνο ;)Δύο φορές έχει δει στο κινητό μου την πρώτη σελίδα του μπου.
Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη......Δύο φορές έχει δει στο κινητό μου την πρώτη σελίδα του μπου.
Το Σαββατοκύριακο θα βάλω καινούριο θέμα: "Θα χωρίσατε την γυναίκα σας αν δεν ήταν μουναρα;"
Μπα, έχω κάνει τόσες μαλακίες στη ζωή μου, που αυτά είναι πταίσματα.Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη......
Θα ανοίξουμε άλλο θέμα: "θα χωρίζατε την γυναίκα σας άμα έχει κωλαρα, αλλά δεν είναι μουναρα;"
Ένσταση: μπορεί μια γυναίκα να μην είναι μουνάρα αλλά να έχει κωλάρα. Τι κάνουμε τότε;
Θα έχουμε μπόλικη δουλειά το καλοκαίρι!!!!!!!!Θα ανοίξουμε άλλο θέμα: "θα χωρίζατε την γυναίκα σας άμα έχει κωλαρα, αλλά δεν είναι μουναρα;"
Τι επόμενο Σαββατοκύριακο.
"Τι μαλακίες έχετε κάνει στη ζωή σας και γιατί;"Μπα, έχω κάνει τόσες μαλακίες στη ζωή μου, που αυτά είναι πταίσματα.
Θα έχουμε μπόλικη δουλειά το καλοκαίρι!!!!!!!!
Αυτό και αν είναι θέμα."Τι μαλακίες έχετε κάνει στη ζωή σας και γιατί;"
Άλλη μία σελίδα για Σαββατοκύριακο
Αν και η απάντηση στα 2 πρώτα θέματα θα είναι μονολεκτική.Θα έχουμε μπόλικη δουλειά το καλοκαίρι!!!!!!!!
Ξεκάθαρο ΝΑΙ, όχι σαν το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος που έγινε ΝΑΙΑν και η απάντηση στα 2 πρώτα θέματα θα είναι μονολεκτική.
[size=40pt]ΝΑΙ[/size]
Ναι. Όχι. Δηλαδή.Ξεκάθαρο ΝΑΙ, όχι σαν το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος που έγινε ΝΑΙ
Ετοιμάζεστε για υποψήφιος στις εκλογές;Ναι. Όχι. Δηλαδή.
μια χαρά σας παρακολουθούσα τόση ώραΝαι. Όχι. Δηλαδή.
Έγινε εσκεμμένα για να εμφανιστείτεμια χαρά σας παρακολουθούσα τόση ώρα
τώρα με μπλέξατε ...
Έγινε εσκεμμένα για να εμφανιστείτε