PSAXTIRI
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 51
- Like
- 3.936
- Πόντοι
- 17.145
ίσως απέφυγε την αυτοκτονία, με στόχο να διορθώσει το λάθος της στο μέλλον ...Τοσκασε, είπε. Δεν είπε ότι αυτοκτονησε
ίσως απέφυγε την αυτοκτονία, με στόχο να διορθώσει το λάθος της στο μέλλον ...Τοσκασε, είπε. Δεν είπε ότι αυτοκτονησε
Θα την ξεγέλασε, λέγοντας ότι είναι υποκόμης...
Με την πλέμπα, τον ιπποκομο
Παιδιά τα νέα σας
Καλησπέρα αγαπητέΠαιδιά τα νέα σας
Θα την ξεγέλασε, λέγοντας ότι είναι υποκόμης...
Εγώ είμαι καλή η κακή ανάμνηση;
Είναι να απορεί κανείς πώς δεν έχουν ξεθωριάσει μετά το πέρασμα τόσων και τόσων χρόνωνΕδώ μέσα, κύριε, κυριαρχούν μόνο οι αναμνήσεις του μακρινού μας παρελθόντος...
Λευτεριά στα κολάν
............
Υποστήριξε ότι η κοπέλα προσβλήθηκε επειδή της έκανε παρατήρηση για το προκλητικό ντύσιμό της, αναγνωρίζοντας ωστόσο ότι «όλο το γυμναστήριο κοιτούσε τα ωραία οπίσθιά της».
............
Είναι να απορεί κανείς πώς δεν έχουν ξεθωριάσει μετά το πέρασμα τόσων και τόσων χρόνων
Και αναφέρεστε μόνο στην αρχαία ιστορία. Μακρύς ο κατάλογος...Οι περισσότερες, φίλτατε, υπήρξαν οδυνηρές, αφήνοντας πληγές ανεξίτηλες, στα
γέρικα (πλέον) κορμιά μας...
Καμμιά φορά, στα λουτρά με τον Μπλιζ, μετράμε τα σημάδια από τους λογχισμούς, τα βέλη, και τις σπαθιές
που δεχτήκαμε στον Γρανικό, στα Γαυγάμηλα, στις Πλαταιές, στον Μαραθώνα, στη Χαιρώνεια κ.ο.κ...
:-*Καλησπέρα αγαπητέ
Τοσιαξα, λίγο, δεν μπορούσα να αντισταθωΟ πουτσος γινόταν σκληρός
όταν τον εγλειφε η τροφός,
τότε κατάλαβε ο μπλε
ότι θα ήτανε κομπλε,
πρωκτολειχια μες στο σπιτι,
και ας τον έλεγε αλητη,
μα τελικά συγχώρεσε κι ας μην το ξέχασε
εκείνη κι όχι αυτός ήταν που έχασε
Πάλι; Μα τι θα κάνω πια με εσάς; Θα ενεργοποιήσω κλείδωμα στα postsΤοσιαξα, λίγο, δεν μπορούσα να αντισταθω
Εσείς αγαπητέ... Εγώ πρόλαβαΈβαλε, λέει, ο μπλε, φωτογραφία από την "δεν υπάρχει..............τροφός" και δεν το πήραμε χαμπάρι; :-