κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.332
- Πόντοι
- 19.795
Ελπίζω να την αποθηκευσατεΕσείς αγαπητέ... Εγώ πρόλαβα![]()
Ελπίζω να την αποθηκευσατεΕσείς αγαπητέ... Εγώ πρόλαβα![]()
Χαχαχα... Μπήκα στον πειρασμό αλλά προτίμησα να την αποθηκεύσω στη μνήμη μου...Ελπίζω να την αποθηκευσατε![]()
Πότε το ανακαλύψατε;Λέω να χωρίσω την κωλο-γρια επειδή δεν μου είπε ότι είναι Ελληνίδα. Γνώμη σας.
Ωχ, να κατάλαβε τίποτα;Αν σου ειπε οτι ειναι απο την ταυλανδη και ξαφνικα τρωει ρυζι και κανει τσιν τσον,απλα προσπαθει να σου τραβηξει τη προσοχη![]()
Αν σου ειπε οτι ειναι απο την ταυλανδη και ξαφνικα τρωει ρυζι και κανει τσιν τσον,απλα προσπαθει να σου τραβηξει τη προσοχηΛέω να χωρίσω την κωλο-γρια επειδή δεν μου είπε ότι είναι Ελληνίδα. Γνώμη σας.
Πρόσφατα, που είδα το νήμα με την Αλβανίδα.Πότε το ανακαλύψατε;
Μήπως είναι μισή Ρωσίδα και μισή Ελληνίδα;Πρόσφατα, που είδα το νήμα με την Αλβανίδα.
Τόσα χρόνια νόμιζα ότι ήταν Ρωσσιδα. Με είχε τυφλώσει ο έρωτας. (για την γκόμενα)![]()
τον αγοραζει 5,τον πουλαει 8 και τον ξανααγοραζει με το 3 τον κωλογερο..Ωχ, να κατάλαβε τίποτα;![]()
Ποια; Η γκόμενα; Μισή Ουκρανεζα, μισή Μολδαβεζα.Μήπως είναι μισή Ρωσίδα και μισή Ελληνίδα;
Μισή Μολδαβέζα; Εγκρίνεται χωρίς δεύτερη σκέψη ;)Ποια; Η γκόμενα; Μισή Ουκρανεζα, μισή Μολδαβεζα.![]()
μορταδελα?Ποια; Η γκόμενα; Μισή Ουκρανεζα, μισή Μολδαβεζα.![]()
Ωχ, όλο το πακέτο...Για αυτό προσπαθεί να μάθει αγγλικά τελευταια; :S
Για αυτό προσπαθεί να μάθει αγγλικά τελευταια; :SΑν σου ειπε οτι ειναι απο την ταυλανδη και ξαφνικα τρωει ρυζι και κανει τσιν τσον,απλα προσπαθει να σου τραβηξει τη προσοχη![]()
Έτσι θα φέρουμε ξανά επενδύσεις στη χώρα...τον αγοραζει 5,τον πουλαει 8 και τον ξανααγοραζει με το 3 τον κωλογερο..
Έχω μπλέξει άσχημα, ο κακομοιρης :Sτον αγοραζει 5,τον πουλαει 8 και τον ξανααγοραζει με το 3 τον κωλογερο..
εχει μαθει λεπτομεριες η γατα η μαυρη και κουτση :oΓια αυτό προσπαθεί να μάθει αγγλικά τελευταια; :S
Καλού κακού στη θέση του κωλόγερου θα έσβηνα το ιστορικό από το ίντερνετεχει μαθει λεπτομεριες η γατα η μαυρη και κουτση :o
αυτο ξαναπες το..Έτσι θα φέρουμε ξανά επενδύσεις στη χώρα...
Άλλο η ανάπτυξη και άλλο τα θαύματαΉρθε η ανάπτυξη. (Μόνο το πουλάκι μου δεν πρόκειται να αναπτυχθεί ποτέ)