iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.296
Μάλλον σουμεριακά...ρε πούστη, Γερμανικά μιλάει ??!?
Μάλλον σουμεριακά...ρε πούστη, Γερμανικά μιλάει ??!?
Τι κάνουν τα παιδιά για το Dolca!!! :oΣημερα θα αφησω τον εισαγγελεα να κανει νυκτερινη βαρδια, και εγω θα παω απεναντι στο μπαρ του φιλου, να συζητησουμε πως θα επεκτεινουμε τις προωθητικες ενεργειες, για τον διαγωνισμο καραοκε
(Που σημαινει οτι θελει να θεσπισει δωρο και για τον δευτερο νικητη, ενα μπουκαλι ουζο η, κρασι, σε περιπτωση που η εκαστοτε διαγωνιζομενη που εχει βαλει στο ματι, ειναι ψαρι, ωστε να μην τρωμε κραξιμο απο το κοινο αν την βγαλουμε πρωτη.
Με ενα σμπαρο 2 τριγονια ο τυπος: και της δινει δωρο για να κανει τον καλο, και παει μετα και πινουνε μαζι το δωρο. Επιστημονας)
ναι καλά ... η αθώα αυτή γηραιά ύπαρξη, έχει ξεμουνιάσει ότι κινείται!Τα εχω δοκιμασει ολα, δεν γινεται τιποτα. Φευ.
Ξέρετε πόσες γυναίκες δεν κινούνται ακριβώς για αυτόν το λόγο;ναι καλά ... η αθώα αυτή γηραιά ύπαρξη, έχει ξεμουνιάσει ότι κινείται!
Δεν ξερω τι λετε εσεις, εγω εχω 10 μερες να . Υπηρχε μια περιπτωση για εχθες, αλλα φανηκα ασυνεπης. :Sναι καλά ... η αθώα αυτή γηραιά ύπαρξη, έχει ξεμουνιάσει ότι κινείται!
Δηλαδή πήγατε να ψηφίσετε με άγριες διαθέσεις...Δεν ξερω τι λετε εσεις, εγω εχω 10 μερες να . Υπηρχε μια περιπτωση για εχθες, αλλα φανηκα ασυνεπης. :S
Δηλαδή πήγατε να ψηφίσετε με άγριες διαθέσεις...
Μπορει να εχω συνουσιασθει, λογω ηλικιας, με πολλες. Ερωτα ομως εχω κανει με ελαχιστεςΟύτε σε 30 γήινες ζωές κάποιος από τους υπόλοιπους στο νήμα μπορεί να φθάσει τον αριθμό των θηλέων μετά των οποίων ο κ. κωλόγερος έχει ήδη συνουσιασθεί στον παρόντα βίο του...
Μπορει να εχω συνουσιασθει, λογω ηλικιας, με πολλες. Ερωτα ομως εχω κανει με ελαχιστες
Μπορει να εχω συνουσιασθει, λογω ηλικιας, με πολλες. Ερωτα ομως εχω κανει με ελαχιστες
Εχω το ελαφρυντικο της ηλικιαςΟμολογείτε και αυτοκαταδίδεσθε!
[size=30pt]Εύγε!!!!![/size]
Εξ αλλου εχω αυτοκαταδικασθει, εδω και πολυ καιρο. Η τιμωρια μου ειναι η επιγευση του ανεκπληρωτου ερωτα.Ομολογείτε και αυτοκαταδίδεσθε!
[size=30pt]Εύγε!!!!![/size]
Εξ αλλου εχω αυτοκαταδιακασθει, εδω και πολυ καιρο. Η τιμωρια μου ειναι η επιγευση του ανεκπληρωτου ερωτα.
Α, να μην ξεχασω.
Η Αγγλικου δεν ξεχνιεται με τιποτα.Ναι, ναι ... βλέπουμε πόσο υποφέρετε από την τιμωρία αυτή.
Τόσο πολύ ώστε ερωτεύεσθε την Αγγλικού και την ξεχνάτε μέσα σε 8 μέρες, 9 ώρες και 37 δευτερόλεπτα!
Η Αγγλικου δεν ξεχνιεται με τιποτα.
"Πως μπορω να ξεχασω τα λυτα της μαλλια,
την αμμο που σαν καταρακτης ελουζε
καθως εσκυβε πανω μου χιλιαδες φιλια
διαμαντια που απλοχερα μου χαριζε.
[size=20pt]ΘΑ (ΞΑΝΑ)ΠΑΩ ΚΙ ΑΣ ΜΟΥ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΚΟ[/size]
Η Αγγλικου δεν ξεχνιεται με τιποτα.
"Πως μπορω να ξεχασω τα λυτα της μαλλια,
την αμμο που σαν καταρακτης ελουζε
καθως εσκυβε πανω μου χιλιαδες φιλια
διαμαντια που απλοχερα μου χαριζε.
[size=20pt]ΘΑ (ΞΑΝΑ)ΠΑΩ ΚΙ ΑΣ ΜΟΥ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΚΟ[/size]
Πες στο υπηρετικο προσωπικο να ριξει κανα σφουγγαρισματακι...
Τα εχεις κανει χαλια σημερα > >
Όταν χρειάζεται να εμέσω, υπάγω εις τα οικήματα του υπηρετικού προσωπικού. Στην συνέχεια αυτοί καθαρίζουν και τους επιθεωρώ.