Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 482K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (1 μέλη και 39 επισκέπτες)

Ο Αρίσταρχος επέστρεψε ως Gojiberry. Γιατί όλοι αγαπάμε Αρίσταρχο;; (Έως 5 ψήφους )

• Επειδή δεν έχει σταυρώσει γκόμενα εδώ και 17 χρόνια (όπως και εμείς)..

• Επειδή όλες οι γκόμενες της Θεσσαλονίκης τρέχουν από πίσω του.

• Επειδή είναι είδος προστατευόμενο από την UNESCO.

• Ποιος Ελύτης και σαχλαμάρες. Nobel Λογοτεχνίας στον Αρίσταρχο!

• Η γιαγιά μου έλεγε ιστορίες γι΄ αυτόν. Είναι Μύθος ή Άνθρωπος;

• Τελικά δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης;

• Ο Αρίσταρχος ανοίγει τον δρόμο. Εμείς ακολουθούμε.

• Πότε θα βάλετε ψηφοφορία για τον κ. Ωρίωνα;

• Αρίσταρχος και μαλακίες. 18 φορές τελείωσε η εργαζόμενη μαζί μου χθες!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.875
Πόντοι
26.096
Κατά τη γνώμη μου το παρόν νήμα είναι σαν τους παράτολμους πίνακες του Elstir, που φαίνονται γελοίοι στα μάτια του καλού κόσμου κι ωστόσο, ενδιέφεραν περισσότερο τον Marcel εκεί στο προθάλαμο των Guermantes, επειδή επέστρεφαν στη ρίζα της έκφρασης, αναπαριστώντας ένα αντικείμενο με κείνο το άλλο, που στην αναλαμπή της πρώτης πλάνης είχαμε νομίσει πως ήταν το αντικείμενο αυτό  ή ακόμα σαν το θεσπέσιο πόδι μιας γυναίκας που ξεπροβάλλει από το άγνωστο αριστούργημα, αφήνοντας άναυδο το θεατή μπροστά στο μουντζουρωμένο πίνακα, τη στιγμή που πάει να τον προσπεράσει.  Έτσι κι οι γραμμές μιας σελίδας που τρομάζει τον αναγνώστη, το συγκρατούν όταν βρει τον τρόπο να διακρίνει στην αμυδρή φωτοσκίαση της γραφής, ένα παράξενο ρητορικό σχήμα ή μια μεταφορά που για ο συγγραφέας να την αναδημιουργήσει, μέσα από τη ρητορική των πραγμάτων, του κόστισε απίστευτους κόπους.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.962
Πόντοι
2.606
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

captureael.jpg

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.875
Πόντοι
26.096

Πάλι με φωτογραφίες του γηπέδου σας θα την βγάλετε και του χρόνου.
Εξάλλου ο πρόεδρός σας δήλωσε ότι στο ποδόσφαιρο πρέπει να βγάζεις 10 και να ξοδεύεις τα εννέα ...  :-

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.591
Πόντοι
19.795

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.962
Πόντοι
2.606
Πάλι με φωτογραφίες του γηπέδου σας θα την βγάλετε και του χρόνου.
Εξάλλου ο πρόεδρός σας δήλωσε ότι στο ποδόσφαιρο πρέπει να βγάζεις 10 και να ξοδεύεις τα εννέα ...  :-

... ... ... ...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.875
Πόντοι
26.096
Επιστρέφω εις την κοπιώδην εργασίαν μου!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.591
Πόντοι
19.795
Σήμερα κλείστε 10 λεπτά νωρίτερα  :2funny:  :2funny: :2funny:
Σημερα θα αφησω τον εισαγγελεα να κανει νυκτερινη βαρδια, και εγω θα παω απεναντι στο μπαρ του φιλου, να συζητησουμε πως θα επεκτεινουμε τις προωθητικες ενεργειες, για τον διαγωνισμο καραοκε :tooth:

(Που σημαινει οτι θελει να θεσπισει δωρο και για τον δευτερο νικητη, ενα μπουκαλι ουζο η, κρασι, σε περιπτωση που η εκαστοτε διαγωνιζομενη που εχει βαλει στο ματι, ειναι ψαρι, ωστε να μην τρωμε κραξιμο απο το κοινο αν την βγαλουμε πρωτη.
Με ενα σμπαρο 2 τριγονια ο τυπος: και της δινει δωρο για να κανει τον καλο, και παει μετα και πινουνε μαζι το δωρο. Επιστημονας)

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Σημερα θα αφησω τον εισαγγελεα να κανει νυκτερινη βαρδια, και εγω θα παω απεναντι στο μπαρ του φιλου, να συζητησουμε πως θα επεκτεινουμε τις προωθητικες ενεργειες, για τον διαγωνισμο καραοκε :tooth:

(Που σημαινει οτι θελει να θεσπισει δωρο και για τον δευτερο νικητη, ενα μπουκαλι ουζο η, κρασι, σε περιπτωση που η εκαστοτε διαγωνιζομενη που εχει βαλει στο ματι, ειναι ψαρι, ωστε να μην τρωμε κραξιμο απο το κοινο αν την βγαλουμε πρωτη.
Με ενα σμπαρο 2 τριγονια ο τυπος: και της δινει δωρο για να κανει τον καλο, και παει μετα και πινουνε μαζι το δωρο. Επιστημονας)

Τι άλλο θα σκαρφιστείς ρε μπουστη για να γαμήσεις  :2funny: :2funny: :2funny:

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.296

Φοβού τους ιδιοκτήτες μπαρ και δώρα φέροντες...

borbi2525

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
22
Like
7.054
Πόντοι
5.696

Ρε τι σκαρφίζεται ο Ελληνας για να το χώσει..  :2funny: :knockinb: :fuck2:

PSAXTIRI

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
51
Like
3.936
Πόντοι
17.145
Η μη κοινωνιολογία, αναλυτική μιας κοινωνίας κειμενικής,  προϋποθέτει εκτός απ’τα εννοιολογικά κίνητρα και την κινητήρια διαίσθηση του μελετητή σαν «θλιμμένη γνώση» ενός ατέλεστου post.
ρε πούστη, Γερμανικά μιλάει ??!?  :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom