blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 25.875
- Πόντοι
- 26.096
δεν κατάλαβα γρι ...
Ήτο κείμενο για το εμετικό και ιταμό εν ταυτώ νέο νήμα του κ. troubakhs μου!
δεν κατάλαβα γρι ...
Κατι τετοια λεει στην "δεν υπαρχει Μαναρι", μενει με το στομα ανοικτο αυτη, (ενιοτε και με τα ποδια) και βρισκει την ευκαιρια να της μπουκωνει το στομα.δεν κατάλαβα γρι ...
μη συγχίζεσθε ...Ήτο κείμενο για το εμετικό και ιταμό εν ταυτώ νέο νήμα του κ. troubakhs μου!
μπερδεύτηκα... :S :S :S
Ήτο κείμενο για το εμετικό και ιταμό εν ταυτώ νέο νήμα του κ. troubakhs μου!
Κατι τετοια λεει στην "δεν υπαρχει Μαναρι", μενει με το στομα ανοικτο αυτη, (ενιοτε και με τα ποδια) και βρισκει την ευκαιρια να της μπουκωνει το στομα.
Κατι τετοια λεει στην "δεν υπαρχει Μαναρι", μενει με το στομα ανοικτο αυτη, (ενιοτε και με τα ποδια) και βρισκει την ευκαιρια να της μπουκωνει το στομα.
Πολλά του έσουρες ρε παππού
Το νήμα της ειλικρινείας!
Πολλά του έσουρες ρε παππού
Με λίγα λόγια λέει πως ούτε μαλακία δε βαράει μόνος του, βάζει τη Μανάρι να του βαρέσει. Και απο προχθές και τη Δανάηεσύ που κατάλαβες, για κάνε μια μετάφραση
εσύ που κατάλαβες, για κάνε μια μετάφραση
Με λίγα λόγια λέει πως ούτε μαλακία δε βαράει μόνος του, βάζει τη Μανάρι να του βαρέσει. Και απο προχθές και τη Δανάη
Αχ πτωχα μου παιδιά δεν μπορείτε να κατανοήσετε το βαθύ νόημα του πονήματος τούτου...
Φευ
Ξεκινήστε από τα εύκολα και όταν φτάσετε σε ικανοποιητικό επίπεδο αντίληψης θα σας αναλύσω σε βαθος το σκεπτικό του συγγραφέως :S
Θες κι εσύ τώρα να φτάσεις το επίπεδο του θείου τρουμπακη
Θες κι εσύ τώρα να φτάσεις το επίπεδο του θείου τρουμπακη
ε δεν γίνεται
Πληροφοριες ότι ο θείος τρουμπακης φόρτωσε αμμοχάλικο και μια παλέτα τσιμέντα κρίνονται ως αναληθής :thubsdown: :thubsdown: :thubsdown:
Τι; Την μπουκωνετε τοσο βαθεια, που της προκαλειτε εμμετον; Τα φτυνει δηλ.;Ήτο κείμενο για το εμετικό και ιταμό εν ταυτώ νέο νήμα του κ. troubakhs μου!
Εχω μια δουλεια, φευγω,Η μη κοινωνιολογία, αναλυτική μιας κοινωνίας κειμενικής, προϋποθέτει εκτός απ’τα εννοιολογικά κίνητρα και την κινητήρια διαίσθηση του μελετητή σαν «θλιμμένη γνώση» ενός ατέλεστου post.