blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.530
- Πόντοι
- 26.316
Έτσι διατηρείται slim and fitη έχει μπει σε φορμαλδεΰδη
![]()
Ήταν στα Ο.Υ.Κ. ...
Έτσι διατηρείται slim and fitη έχει μπει σε φορμαλδεΰδη
![]()
Kαλημερα κωλο-παιδακια.
Εδω γινεται της καραμιλφαρας το καγκελο. Ο εισαγγελεας απειλει να με θεσει σε κατ οικον περιορισμο.
Λεει πως μια στις τρεις κωλο-γριες πελατισες που ερχονται μονες τους για διακοπες, της ζητανε να τους βρει ανδρα (οταν δεν ειμαι εγω μπροστα, φευ).
Εσείς αγαπητέ περνάτε ζωή χαρισάμενη..Kαλημερα κωλο-παιδακια.
Εδω γινεται της καραμιλφαρας το καγκελο. Ο εισαγγελεας απειλει να με θεσει σε κατ οικον περιορισμο.
Λεει πως μια στις τρεις κωλο-γριες πελατισες που ερχονται μονες τους για διακοπες, της ζητανε να τους βρει ανδρα (οταν δεν ειμαι εγω μπροστα, φευ).
Εσείς αγαπητέ περνάτε ζωή χαρισάμενη..το καλοκαίρι κωλο-γριες... το χειμώνα ασιατοπιπινακια...
Εύγε!!!
Σας ειπα, αυτες τις μερες ειμαι υπο αυστηρα επιτηρηση. Και επειδη ακριβως πλησιαζει ο καιρος για τα Ασιατοπιπινακια, προσπαθω να εχω καθαρο ποινικο μητρωοΕσείς αγαπητέ περνάτε ζωή χαρισάμενη..το καλοκαίρι κωλο-γριες... το χειμώνα ασιατοπιπινακια...
Εύγε!!!
Πριν πεινάσετε μαγειρεύετε δηλαδή ;)Σας ειπα, αυτες τις μερες ειμαι υπο αυστηρα επιτηρηση. Και επειδη ακριβως πλησιαζει ο καιρος για τα Ασιατοπιπινακια, προσπαθω να εχω καθαρο ποινικο μητρωο![]()
Ξερετε, τι θυσιες εχω κανει στη ζωη μου, για να διατηρω καθαρο το πονικο μου μητρωο; :SΠριν πεινάσετε μαγειρεύετε δηλαδή ;)
Υποθέτω ότι θα γέμιζαν βιβλίο...Ξερετε, τι θυσιες εχω κανει στη ζωη μου, για να διατηρω καθαρο το πονικο μου μητρωο; :S
σε νησι εισαι κωλογερε?Οι "ληγμενες" θα ευτυχουσαν μαζι σας, θα τις κανατε "λειγμενες".![]()
Οι "ληγμενες" θα ευτυχουσαν μαζι σας, θα τις κανατε "λειγμενες".Ζείτε στον ιδανικό τόπο!
Μόνο εκεί, μου φαίνεται, θα καταφέρω να βρω γκόμενα ...
....Μόνο ιχθύες εσθίετε καθημερινώς;;;
Και θαλασσινά...Μόνο ιχθύες εσθίετε καθημερινώς;;;
Καλησπέρα Σαρδανάπαλοι
Καλησπέρα αγαπητέΚαλησπέρα Σαρδανάπαλοι
Καλησπέρα καπνεμπορα μας!!
Από μικρός σου άρεσαν οι γυναίκες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όλα τα λεφτά το ΥΓ!!!!!!!!!!!....
.... Ο Χταπόδια μετά τις, 28 του τρέχοντος μήνα..
... ΥΓ Και ολίγον αιδοιον.