spipis71
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 14.913
- Πόντοι
- 18.546
Χαίρομαι που είσθε γνώστης!
Για μένα το καλύτερο έως τώρα είναι το Made in Japan των Purple.
αυτό το it snaz και το on stage των rainbow τοπ 3 για μενα
Χαίρομαι που είσθε γνώστης!
Για μένα το καλύτερο έως τώρα είναι το Made in Japan των Purple.
Εσύ πρόσεχε με τι έχεις
Καλά είναι ολα όσα αναφέρετε αλλά το Dark side of the moon ήταν.. είναι.. και θα συνεχίσει να είναι το καλύτερο oλων των εποχών και αυτό φαίνεται και από τις πωλήσεις που συνεχίζει ακόμη να κάνει σε special expensive editions ιδιαίτερα σε LP..!!!!
Επειδή είμαι με το τηλ. Κοίτα εδωνομίζω μιλάμε για live LPs, στο dark side of the moon των ping floyd αναφέρεσε? υπάρχει και σε live ?
δεν είδικεύομαι στους ping floyd αν και το wish you were here είναι ένα από τα αγαπημενα μου LPs
Το Live at Leeds το είχα ανεβάσει σε ένα νήμα,που είχε ανοίξει ο κ. Eraser και το οποίο δεν βρίσκω τώρα ...
Πάλι καλά... Κάποιοι άλλοι ήταν παρόντες όταν ο άνθρωπος σχημάτισε τις πρώτες νότεςΤω καιρώ εκείνο πρέπει να ήμουν στην πρώτη μετεμψύχωση μου...
Επειδή είμαι με το τηλ. Κοίτα εδω
Καλημέρα φίλτατε... Ένας αλλά καλός!!!!!!!Καλημερα στους εκλεκτούς μουσικόφιλους!
Να πω και εγώ ότι ο πρώτος δίσκος (και μοναδικός που αγόρασα ) ήταν ο «Χρυσός Διπλός» που είχε μέσα και το Big in Japan
1984...Καλημερα στους εκλεκτούς μουσικόφιλους!
Να πω και εγώ ότι ο πρώτος δίσκος (και μοναδικός που αγόρασα ) ήταν ο «Χρυσός Διπλός» που είχε μέσα και το Big in Japan
Καλημέρα φίλτατε... Ένας αλλά καλός!!!!!!!
1984...
Τον έχω κι εγώ...
Ωραίες εποχές φίλε μου. Αν αυτό το σχόλιο το διαβάσουν σημερινά παιδιά ξέρεις πόσες λέξεις θα τους φανούν άγνωστες;Καλημερα Λιακο!
Εκανα οικονομική υπέρβαση τότε ήμουν πιτσιρικάς και με μάτωσε οικονομικά αλλά άξιζε τον κόπο!
Είχα φίλο dj και μου τα έγραφε σε κασετουλες και τα άκουγα σε μικρό κασετοφωνάκι
Ιούλιος του '84.
Ήμουν 9 χρόνων ωρε πλάκα
Έδωσα στον μεγάλο μου γιο (γεννηθείς το 2006), προ 2 ετών, μια κασέτα και ένα στυλό, και του ζήτησα να τα συνδυάσει. Μισή ώρα με κοιτούσε και δεν ήξερε τι να τα κάνει...Ωραίες εποχές φίλε μου. Αν αυτό το σχόλιο το διαβάσουν σημερινά παιδιά ξέρεις πόσες λέξεις θα τους φανούν άγνωστες;