blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 25.985
- Πόντοι
- 26.096
Έτσι διατηρείται slim and fit η έχει μπει σε φορμαλδεΰδη
Ήταν στα Ο.Υ.Κ. ...
Έτσι διατηρείται slim and fit η έχει μπει σε φορμαλδεΰδη
Έτσι εξηγούνται όλα..Ήταν στα Ο.Υ.Κ. ...
Kαλημερα κωλο-παιδακια.
Εδω γινεται της καραμιλφαρας το καγκελο. Ο εισαγγελεας απειλει να με θεσει σε κατ οικον περιορισμο.
Λεει πως μια στις τρεις κωλο-γριες πελατισες που ερχονται μονες τους για διακοπες, της ζητανε να τους βρει ανδρα (οταν δεν ειμαι εγω μπροστα, φευ).
Εσείς αγαπητέ περνάτε ζωή χαρισάμενη.. το καλοκαίρι κωλο-γριες... το χειμώνα ασιατοπιπινακια... Εύγε!!!Kαλημερα κωλο-παιδακια.
Εδω γινεται της καραμιλφαρας το καγκελο. Ο εισαγγελεας απειλει να με θεσει σε κατ οικον περιορισμο.
Λεει πως μια στις τρεις κωλο-γριες πελατισες που ερχονται μονες τους για διακοπες, της ζητανε να τους βρει ανδρα (οταν δεν ειμαι εγω μπροστα, φευ).
Εσείς αγαπητέ περνάτε ζωή χαρισάμενη.. το καλοκαίρι κωλο-γριες... το χειμώνα ασιατοπιπινακια... Εύγε!!!
Σας ειπα, αυτες τις μερες ειμαι υπο αυστηρα επιτηρηση. Και επειδη ακριβως πλησιαζει ο καιρος για τα Ασιατοπιπινακια, προσπαθω να εχω καθαρο ποινικο μητρωοΕσείς αγαπητέ περνάτε ζωή χαρισάμενη.. το καλοκαίρι κωλο-γριες... το χειμώνα ασιατοπιπινακια... Εύγε!!!
Πριν πεινάσετε μαγειρεύετε δηλαδή ;)Σας ειπα, αυτες τις μερες ειμαι υπο αυστηρα επιτηρηση. Και επειδη ακριβως πλησιαζει ο καιρος για τα Ασιατοπιπινακια, προσπαθω να εχω καθαρο ποινικο μητρωο
Ξερετε, τι θυσιες εχω κανει στη ζωη μου, για να διατηρω καθαρο το πονικο μου μητρωο; :SΠριν πεινάσετε μαγειρεύετε δηλαδή ;)
Υποθέτω ότι θα γέμιζαν βιβλίο...Ξερετε, τι θυσιες εχω κανει στη ζωη μου, για να διατηρω καθαρο το πονικο μου μητρωο; :S
σε νησι εισαι κωλογερε?Οι "ληγμενες" θα ευτυχουσαν μαζι σας, θα τις κανατε "λειγμενες".
Οι "ληγμενες" θα ευτυχουσαν μαζι σας, θα τις κανατε "λειγμενες".Ζείτε στον ιδανικό τόπο!
Μόνο εκεί, μου φαίνεται, θα καταφέρω να βρω γκόμενα ...
....Μόνο ιχθύες εσθίετε καθημερινώς;;;
Και θαλασσινά...Μόνο ιχθύες εσθίετε καθημερινώς;;;
Καλησπέρα Σαρδανάπαλοι
Καλησπέρα αγαπητέΚαλησπέρα Σαρδανάπαλοι
Καλησπέρα καπνεμπορα μας!!
Από μικρός σου άρεσαν οι γυναίκες
Όλα τα λεφτά το ΥΓ!!!!!!!!!!!....
.... Ο Χταπόδια μετά τις, 28 του τρέχοντος μήνα..
... ΥΓ Και ολίγον αιδοιον.