spipis71
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 14.926
- Πόντοι
- 18.546
Απλώς ακολουθούμε την θεωρία του "Ζωτικού Χώρου" , αγαπητέ.
Καλησπέρα σας.
αυτην πού έλεγε ο Χιτλερ
Απλώς ακολουθούμε την θεωρία του "Ζωτικού Χώρου" , αγαπητέ.
Καλησπέρα σας.
Και πιο παλιά ακόμη, οι Γερμανοί ήδη από τον Α' Παγκόσμιο έλεγαν για ζωτικό χώρο και τελικά έκαναν την Ευρώπη νεκρό χώρο με τις ιδέες τουςαυτην πού έλεγε ο Χιτλερ
Ο Αδόλφος, απλώς την συνέχισε. Το πρώτον, ο ζωτικός χώρος έγινε γεωπολιτικός στόχος της Αυτοκρατορικής Γερμανίας κατά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο (1914–1918) αρχικά, ως το κύριο στοιχείο του Septemberprogramm της εδαφικής επέκτασης.αυτην πού έλεγε ο Χιτλερ
Για να πω την αλήθεια μου..είναι σταθεράΔεν ξέρω, ο borbie έχει αντίθετη άποψη, είπε ότι κάτι ηγέρθη
Ο Αδόλφος, απλώς την συνέχισε. Το πρώτον, ο ζωτικός χώρος έγινε γεωπολιτικός στόχος της Αυτοκρατορικής Γερμανίας κατά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο (1914–1918) αρχικά, ως το κύριο στοιχείο του Septemberprogramm της εδαφικής επέκτασης.
Και πιο παλιά ακόμη, οι Γερμανοί ήδη από τον Α' Παγκόσμιο έλεγαν για ζωτικό χώρο και τελικά έκαναν την Ευρώπη νεκρό χώρο με τις ιδέες τους
Για να πω την αλήθεια μου..είναι σταθερά
Ο οικονομικός πόλεμος μπορεί να είναι εξίσου σκληρός και με αόρατα θύματα...ενω τώρα τι άλλαξε?
απλώς οι στρατιώτες τους δεν φοράνε αρβύλες και παραλαγής αλλά κοστούμια
Η μόνη σταθερά σε αυτή τη χώρα ;)Για να πω την αλήθεια μου..είναι σταθερά
Η σεξοθεραπευτρια μου απηυδησε και σήκωσε τα χέρια ψηλά...να το προσέξεις αυτό, μην το αφήνεις έτσι
Ο οικονομικός πόλεμος μπορεί να είναι εξίσου σκληρός και με αόρατα θύματα...
Ωραίος!!!μια χαρά ορατά είναι και στις 2 περιπτώσεις λίγη φαντασία θες και παρατηρητικότητα για να το δείς
Χέρια ψηλά κι όλα τα φτάνω... Χατζηγιάννης...Η σεξοθεραπευτρια μου απηυδησε και σήκωσε τα χέρια ψηλά...
Η σεξοθεραπευτρια μου απηυδησε και σήκωσε τα χέρια ψηλά...
Το θέμα μας είναι να σηκώσει καμιά γυναίκα τα πόδια ψηλά !!!εσύ και στον Ασκητη να πήγαινες θα σήκωνε τα χέρια ψηλά ο άνθρωπος
Το θέμα μας είναι να σηκώσει καμιά γυναίκα τα πόδια ψηλά !!!
Το θέμα μας είναι να σηκώσει καμιά γυναίκα τα πόδια ψηλά !!!
Καλώς τον αγαπητό φίλο!Χαιρετώ την παρέα (δε ξέρω τι άλλο να βάλω )