borbi2525
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 6.943
- Πόντοι
- 5.696
Παππού φρόνιμα πάρε ανάσες να φέρω τα υπογλωσσια...Μολις εξηλθε εκ του καταστηματος.
Παππού φρόνιμα πάρε ανάσες να φέρω τα υπογλωσσια...Μολις εξηλθε εκ του καταστηματος.
Αφού το ξέρετε. ότι δικαιώματα δώσετε μετά παπαλαα δεν παίρνεις τίποτα πίσω...Καο ΙΧ εισαγγελεα να μας φρεσκαρει που και που την ποινη να μην ξεχνιωμαστε...
Εχουνε βγαλει και υπογλωσσια............βιαγκρα;Παππού φρόνιμα πάρε ανάσες να φέρω τα υπογλωσσια...
α ρε γερο τι τραβας και συ... :SΕχουνε βγαλει και υπογλωσσια............βιαγκρα;
Ουτε καν οι κωλογριες, τυπε, κι αυτες εχουνε γινει τεκνατζουδες. :Sα ρε γερο τι τραβας και συ... :S
σου δινει σημασια καμια τουριστρια ή σε εχουν γραμμενο κανονικα?
Ουτε καν οι κωλογριες, τυπε, κι αυτες εχουνε γινει τεκνατζουδες. :S
Τι επιλογες να εχω εγω στην ηλικια μου τωρα ρε τυπε, ενας κωλο-γερος με το ενα ποδι στο ταφο ειμαι, οτι μου κατσει, και λεω και ευχαριστω.αυτό που σε σωζει εσενα είναι ότι εισαι σαβουρογαμης...οποτε ολο και καποια σπρώχνεις...
Εκείνη η Άννα Βίσση φταίει που τους άνοιξε τα μάτια...Ουτε καν οι κωλογριες, τυπε, κι αυτες εχουνε γινει τεκνατζουδες. :S
Ναι, η κωλογρια, χαλασε την πιατσαΕκείνη η Άννα Βίσση φταίει που τους άνοιξε τα μάτια...
BREAKING NEWS!!!
Πληροφορούμαι ότι ο πουτανοθέτης πρόκειται να επενδύσει μέρος των εσόδων του σε νεοσύστατη σύγχρονη πτηνοτροφική μονάδα. Η συγκεκριμένη μονάδα αντιμετωπίζει προβλήματα αναπαραγωγής. Έχει διαπιστωθεί ότι οι κόκορες της υπολειτουργούν. Έχουν λοιπόν καλέσει και ως τεχνικό σύμβουλο τον βαθύτατα εξειδικευμένο πουτανοθέτη, για να καταρτίσει μια αξιόπιστη αναπαραγωγική ομάδα. Ήδη ξεκίνησε την εκπαίδευση με ζωντανή επίδειξη του τρόπου αναπαραγωγής σε αληθινές γριές κότες. Οι κόκορες παρακολουθούν εντυπωσιασμένοι και πιστεύεται ότι πολύ σύντομα θα έχει καταρτιστεί μία ικανότατη αναπαραγωγική ομάδα. Περισσότερες πληροφορίες θα έχετε από τον ίδιο.
BREAKING NEWS!!!
Πληροφορούμαι ότι ο πουτανοθέτης πρόκειται να επενδύσει μέρος των εσόδων του σε νεοσύστατη σύγχρονη πτηνοτροφική μονάδα. Η συγκεκριμένη μονάδα αντιμετωπίζει προβλήματα αναπαραγωγής. Έχει διαπιστωθεί ότι οι κόκορες της υπολειτουργούν. Έχουν λοιπόν καλέσει και ως τεχνικό σύμβουλο τον βαθύτατα εξειδικευμένο πουτανοθέτη, για να καταρτίσει μια αξιόπιστη αναπαραγωγική ομάδα. Ήδη ξεκίνησε την εκπαίδευση με ζωντανή επίδειξη του τρόπου αναπαραγωγής σε αληθινές γριές κότες. Οι κόκορες παρακολουθούν εντυπωσιασμένοι και πιστεύεται ότι πολύ σύντομα θα έχει καταρτιστεί μία ικανότατη αναπαραγωγική ομάδα. Περισσότερες πληροφορίες θα έχετε από τον ίδιο.
Στο σταυρό! Δώστου!Αν με διαψεύσει θα με αναγκάσει να δώσω περισσότερες πληροφορίες. Σύμφωνοι κε πουτανοθέτη;!
Δεν αστειεύομαι και ό,τι γράφω ισχύει!Στο σταυρό! Δώστου!
BREAKING NEWS!!!
Θα την κλείσεις την γαμημένη την πόρτα επιτέλους!Αυτό λέγεται «ξεβράκωμα εντός έδρας»...!!!
Θα την κλείσεις την γαμημένη την πόρτα επιτέλους!
Και από ό,τι βλέπω τώρα καλύτερα, το έχεις δίπορτο...Εννοείτε... ποτέ!!!
Γιατί:
1) εχω ωραία θέα και
2) είναι καλοκαίρι και δροσίζω τον «χώρο μου»
3) δεν την κλείνω γιατί όλοι μου λέτε να την κλείσω
Ότι και να κάνω φιλτατε ο πανδαμάτωρ χρόνος είναι αμείλικτος...Για ξεκίνα πιο εντατικά εσύ, κι εγώ από δίπλα για να μπορέσουμε να ακολουθήσουμε...