Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
Και από ό,τι βλέπω τώρα καλύτερα, το έχεις δίπορτο...
Ναι είναι νέας τεχνολογίας...
Πως πάει το μαγείρεμα;;;
Φολαρες κανενα ακόμη...;
Και από ό,τι βλέπω τώρα καλύτερα, το έχεις δίπορτο...
Μπα, κανείς δεν πλησιάζει στην κατσαρόλα μου.Ναι είναι νέας τεχνολογίας...
Πως πάει το μαγείρεμα;;;
Φολαρες κανενα ακόμη...;
Θα σιάξεις. Άκου τι σου λέω, θα σιάξεις... ;)Ότι και να κάνω φιλτατε ο πανδαμάτωρ χρόνος είναι αμείλικτος...
Μπα, κανείς δεν πλησιάζει στην κατσαρόλα μου.
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ με εκανες και τα ξεχασα ολα και γελασα ρε μπαγασαBREAKING NEWS!!!
Πληροφορούμαι ότι ο πουτανοθέτης πρόκειται να επενδύσει μέρος των εσόδων του σε νεοσύστατη σύγχρονη πτηνοτροφική μονάδα. Η συγκεκριμένη μονάδα αντιμετωπίζει προβλήματα αναπαραγωγής. Έχει διαπιστωθεί ότι οι κόκορες της υπολειτουργούν. Έχουν λοιπόν καλέσει και ως τεχνικό σύμβουλο τον βαθύτατα εξειδικευμένο πουτανοθέτη, για να καταρτίσει μια αξιόπιστη αναπαραγωγική ομάδα. Ήδη ξεκίνησε την εκπαίδευση με ζωντανή επίδειξη του τρόπου αναπαραγωγής σε αληθινές γριές κότες. Οι κόκορες παρακολουθούν εντυπωσιασμένοι και πιστεύεται ότι πολύ σύντομα θα έχει καταρτιστεί μία ικανότατη αναπαραγωγική ομάδα. Περισσότερες πληροφορίες θα έχετε από τον ίδιο.
[quote author=NICK TRIVE notid=140979 link=topic=219698
Γεια σου πατριωτάκι!!!
Vlandis4 και blizardeye «σκοτώνονται» εδώ μέσα και το βραδάκι θα παρτουζιασουν καναδυο πιπινακια...!!
να πω πως εγιναν τα πραγματα?
να πω πως εγιναν τα πραγματα?
α κι εγω εχω χασει πολλα, για τα "κοτάκια" λέωκαι δε λες...
έχω χάσει πολλά επεισόδια αλλά που να γυρίζω πίσω...
6 μηνες ακομη θα με ανεχθειτε, τοσο μου εδωσε ο γιατρός :-Ζειτε ολοι εδω;κανατε καταμετρηση;
6 μηνες φωτός ακομη θα με ανεχθειτε, τοσο μου εδωσε ο γιατρός :-
:'( :'( :'( Μην μου λες τετοια και σοκαρομαι βρε6 μηνες ακομη θα με ανεχθειτε, τοσο μου εδωσε ο γιατρός :-
6 μηνες ακομη θα με ανεχθειτε, τοσο μου εδωσε ο γιατρός :-
το θεμα μας ειναι τα ¨κοτάκια"
εγω θα κρυφτω για μερικες μερες γιατι δε με ξεπλενει ο Ιορδάνης
Mια χαρα εισαι τυπε,προλαβαινεις και Χριστουγεννα-Πρωτοχρονια6 μηνες ακομη θα με ανεχθειτε, τοσο μου εδωσε ο γιατρός :-